Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 5 10
Call-Girls 22725
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με την Μαίρη

Η Μαίρη μου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή και την επέλεξα γιατί μου έβγαλε ποιότητα και για την ομορφιά της.
Τηλέφωνο στους αγγέλους και ραντεβουδάκι με συνοπτικές διαδικασίες στον γνωστό μέρος. Δεν υπήρχε αρκετό feedback γιατί είναι νέο το κορίτσι αλλά δεν πτοηθηκα.

Φτάνω λοιπόν απογευματάκι Παρασκευής, άνετο παρκάρισμα στο παρακάτω στενό για να μην καρφωνόμαστε και εφυγα για το δωμάτιο.

Η πρώτη μάτια μου έδωσε μια ευχάριστη έκπληξη. Η κοπελα είναι πολυ όμορφη, γνήσια ομορφιά, δεν έχει την λάμψη των φωτογραφιών αλλά είναι εντυπωσιακή με το καταγάλανο μάτι και το φτιαγμένο μαλλάκι της ήτανε κούκλα. Κορμι λεπτό αρκετά αλλά με ωραίο κωλο και σιλικονατα βυζια.

Χαμογελαστή και ευχάριστη η Μαίρη με έκανε να αισθανθώ άνετα από την πρώτη στιγμή. Τα Αγγλικά της εάν και δεν ήτανε πολυ καλά, δεν κομπλάρε ούτε έκανε υπερπροσπάθεια και όλα πήγαν μια χαρά στην επικοινωνία.

Πολυ γρήγορα μπήκαμε στο ψητό και αφού πέρασα μια γρήγορη από το μπάνιο λίγο να πλύνω χέρια και να φρεσκαριστώ γύρισα πίσω και ήταν έτοιμη. Ξεκινησαμε με γλωσσόφιλα και αλληλοχουφτωματα μέχρι που μου τα γράπωσε μια και καλή και με έβαλε κάτω. Δυναμική γυναίκα η Μαίρη ξέρει τι κάνει, δεν είναι ατσούμπαλη αλλά αισθησιακή με δυναμισμό. Ξεκινάει λοιπόν να κατεβαίνει προς τα κάτω για να ξεκινήσει μια πιπα όνειρο. Αργα, γρήγορα, βαθειά με παίξιμο της γλώσσας και περιποίηση και στα μπαλάκια, όλα τα είχε το μενού. Ταυτόχρονα έπαιζα κι εγώ μαζί της για να την ανάψω, πράγμα που έγινε σε καλό βαθμό. Το μουνακι της είναι σουπερ και πεντακάθαρο. Το περιποιήθηκα για αρκετή ώρα. Αφού γίναμε και οι δυο τουρμπο την έβαλα κάτω και ξεκίνησα να την γαμαω γρήγορα και δυνατά. Γούσταρε, βογκάγε και αναστέναζε δυνατά. Έτσι με εμένα από πάνω ήρθε το τέλος του πρώτου γύρου.

Διαλλειμα για ανάσες και χωρις πολλές κουβέντες φύγαμε για τον δεύτερο γύρο.

Εδώ έγινε το έλα να δεις! Η κοπελα είναι φωτιά! Εργαλείο του σεξ! Δεν μπορούσα να σταματήσω να την γαμαω. Τα στησίματα της φοβερά, δεν κλέβει τα δίνει όλα και γουστάρει. Μην τα πολυλογώ αλλάξαμε πολλές στάσεις και ήρθε το τέλος για δεύτερη φορά με πολυ ένταση και ιδρώτα. Έκανα κανένα 10λεπτο για να συνέλθω.

Συμπέρασμα. Η κοπελα είναι εργαλείο, συμμετέχει παιρνει πρωτοβουλία και ξέρει τι κάνει. Πιστεύω ότι είχαμε χημεία και πήγε τόσο καλά το δικό μου ραντεβού αλλά όπως και να χει την εμπειρία και τα προσόντα τα έχει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 08, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
4.745
Πόντοι:
17.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Tsoupakampras, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2024
Το γλέντησες το Ουκρανάκι. Πολύ ωραία κριτική
review reaction 1 Niko_Like, hornyasfuck
10 Μαρτίου, 2024
Γράφεις, φιλί χωρίς γλώσσα.
Δεν ήθελες ή δεν έδινε?
review reaction 1 Niko_Like, Bartender 74, hornyasfuck
18 Μαρτίου, 2024
Old boy, έδινε κανονικά φιλία με γλώσσα, καταλαθος έβαλα χωρις..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3