Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.3 1 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Συνάντηση με Εdda στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο. Με υποδέχτηκε με ένα πολύ elegant βραδινό φόρμα και τακούνια. Ευχάριστη στη γνωριμία με θετικά vibes χωρίς να έχει την τρελή ενέργεια την οποία όμως έβγαλε μετά στο κρεββάτι.

Ηλικιακά είναι κοντά στα 30. Έχει κλασικό πρόσωπο Λατίνας, ομορφούλικο γενικώς, αλλά πανέμορφο στα μάτια μου, με φυσικά χειλάκια, καστανά μάτια και πολύ ωραίο χαμόγελο που μου το χάριζε απλόχερα σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Σωματάκι πολύ καλό γενικώς, με μια πολύ ελαφριά χαλάρωση στην περιοχή της κοιλίας, που δεν με πείραξε καθόλου, το σώμα της ήταν πανέμορφο στα μάτια μου. Στήθος, κώλος όλα φυσικά ακριβώς όπως μου αρέσουν και ας μην ήταν όσο στητά όσο τα ψεύτικα. Περιποιημένη και πεντακάθαρη, με καθαρά και περιποιημένα άκρα. Έχει ένα πανέμορφο μικρό tatoo στον αριστερό αστράγαλο, πραγματικά πολύ χαριτωμένο.

Στα του αγώνα: πανέμορφο, πεντακάθαρο, μοσχομυριστό μουνάκι με υπέροχη γεύση που χάρις στην προνοητικότητα της κοπέλας να χρησιμοποιεί βρώσιμο λιπαντικό με γεύση μπανάνας, χαίρεσαι να γλύφεις σε όποια φάση της συνεδρίας επιθυμείς, χωρίς να γεύεσαι το latex του προφυλακτικού ή να τρως τα καρκινογόνα χημικά του τζελ. Γουστάρει περιποίηση της περιοχής και μάλιστα σε κάποιες φάσεις που δεν τα κατάφερνα καλά με καθοδήγησε στο πως θέλει να την γλείφω για να τελειώσει. Η πίπα ήταν καλή μεν, αλλά είχε και λίγο δοντάκι. Είχαμε φοβερή χημεία με την Edda, σε τέτοιο βαθμό που από κάποιο σημείο και μετά συνεννοούμασταν με τα μάτια για τον ρυθμό, την προσαρμογή μιας στάσης στα κορμιά μας, λιπαντικό, πετσέτα, μαξιλάρι κλπ.
Δοκιμάστηκαν πολλές στάσεις, σε όλες είχε απίστευτη συμμετοχή, δεν έκλεψε πουθενά, μάλλον το αντίθετο γινόταν, αν είχα 2-3 εκατοστά ακόμα με μεγάλη χαρά θα τα έτρωγε. Καταπληκτικό cowgirl που το ευχαριστηθήκαμε εκατέρωθεν, στην επανάληψη της συγκεκριμένης στάσης τελείωσα κιόλας (τόσο καλό ήταν). Φοβερό eye contact καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Πρωτοβουλίες δεν πήρε αλλά ακολούθησε με χαρά σε ότι ήθελα. Έγινε χρήση λιπαντικού σε λογικά πλαίσια. Φιλιά χάδια και όλο το gfe πακέτο ήταν εκεί αλλά το κορίτσι είναι 100% pse. Ζητούσε συνέχεια σεξ, σαν λυσσασμένη, σε σημείο εμφράγματος ή εγκεφαλικού. Μόνο η αγαπημένη μου escort γουστάρει το σκληρό σεξ σε τέτοιο βαθμό και για αυτό μου είναι αναντικατάστατη (ή μήπως ήταν αναντικατάστατη πριν την Έντα; Θα φανεί στην πορεία...). Αποδείχθηκε τόσο “παλικάρι” στο pse που θα σας πρότεινα να κάνετε ένα τεστ κοπώσεως και να πάρετε μια γνωμάτευση καρδιολόγου πριν πάτε γιατί αυτή, σίγουρα αντέχει το γαμήσι μέχρι εμφράγματος ή ανακοπής... Εσείς;;;;
Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει πέος και στύση…

Disclaimer: Το σεξ μαζί της είναι απολαυστικότατο και εθιστικό σαν ΗΡΩΊΝΗ, καταναλώνετε με δικιά σας ευθύνη (ΠΡΟΣΟΧΉ: Κίνδυνος Απώλειας Περιουσίας).

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
14.005
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, mancunian1986, spyros89 και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2024
Αρχοντικός και λεβέντης. Να έχεις και άλλα τέτοια όμορφα ταξίδια στην Λατινική Αμερική
review reaction 2 Johnny Red2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1