Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με Πατρίτσια στο “μικρό” αλλά σε μεγάλο δωμάτιο. Είχα δει την αποθεωτική κριτική του συναγωνιστή και παρόλο που κάτι με κρατούσε, αποφάσισα να το ρισκάρω. Έτοιμος για παν ενδεχόμενο μπαίνω στο δωμάτιο την ώρα που το κορίτσι κρυβόταν πίσω από την πόρτα. “Ωχ ποιος ξέρει τι θα αντικρίσω πάλι” αναλογίζομαι, ακούω την πόρτα να κλείνει πίσω μου και γυρνώντας αντικρίζω μια όμορφη λατίνα κοντά στα 35 με ύψος 1,75 ίσως και περισσότερο και κορμί λαμπάδα. Το στήθος τούμπανο, σιλικόνη με πολύ σκληρή υφή και όμορφες ρώγες που ανταποκρίνονται στο γλείψιμο. Κώλος υπέροχος λατίνικος, παρά την ηλικία, απαλό δέρμα και διάσπαρτα 3-4 μικρά διακριτικά tatoo. Το πρόσωπο όμορφο, κλασική φυσιογνωμία λατίνας, με όμορφο χαμόγελο και ωραία μάτια, οι πιο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες είναι οι 6,7,8.

Απλώνω χέρι, Johnny της λέω… σφίγγει χέρι Πατρίτσια μου λέει… κοιτιόμαστε για μερικές στιγμές και πέφτει πάνω μου με φιλιά αγκαλιές και χάδια. Δεν έχω καλύτερο από αυτήν την υποδοχή… σπάει τον πάγο κατ’ ευθείαν και σε ότι με αφορά είναι ο θεμέλιος λίθος ενός καλού ραντεβού. Πετσέτα, μπάνιο και βουτιά στο κρεββάτι. Εκεί αλλάχθηκαν αρκετές στάσεις και σε όλες συμμετείχε κανονικά, δεν έκλεψε πουθενά και πραγματικά ήταν καταπληκτική. Το cowgirl της και στις δυο παραλλαγές του ήταν σκέτη απόλαυση, εκεί έγινε και η κατάθεση. Όχι μόνο αντέχει αλλά γουστάρει σφυροκόπημα, μην της το στερήσετε θα σας ευγνωμονεί. Έγινε λελογισμένη χρήση του λιπαντικού. Το μουνάκι της όμορφο και καθαρό ανταποκρίνεται στο γλύψιμο. Σε όλη την διάρκεια του ραντεβού οι αγκαλιές τα φιλιά και το πάθος περίσσευαν. Να σημειωθεί ότι ενώ σε όλο το ραντεβού ήταν βεντούζα κολλημένη στα χείλη μου και τα φιλιά της ήταν πραγματικά πολύ απολαυστικά, δεν έδινε πολύ γλώσσα. Δεν με πείραξε όμως γιατί το πάθος με το οποίο με φιλούσε με κάλυψε και με το παραπάνω.

Στην συμπεριφορά είναι κορυφή, ευγενική και εξυπηρετική σε όλα με φοβερή ενέργεια.
Σε ότι αφορά την επικοινωνία είναι άψογη γιατί τα Αγγλικά της είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, ίσως το υψηλότερο που έχω συναντήσει σε escort.
Γενικά ήταν άλλο ένα πολύ πετυχημένο ραντεβού με μια σοβαρή επαγγελματία που τηρεί πολύ υψηλά στάνταρ στην εξυπηρέτηση. Είπε θα κάτσει καμιά βδομάδα ακόμη, οπότε θα προσπαθήσω σίγουρα να την ξαναδώ πριν φύγει.
Συστήνεται άφοβα για pse καταστάσεις...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
74
Likes:
13.352
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, james034, blizardeye και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2024
Συγνώμη ήμουν κάπως βιαστικός και ξέχασα να αναφέρω για το στοματικό, το οποίο ήταν πολύ καλό με περιποίηση όλης της περιοχής. Χάρις στα καλά αγγλικά της, κατάλαβε τις οδηγίες που της έδωσα και το έκανε ακριβώς όπως το ήθελα. Επί τη ευκαιρία να πω επίσης ότι με υποδέχθηκε με υπέροχο καυτό σετ εσωρούχων (για τους κιλοτάκιδες το λέω...)
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1