Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 33 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Mavie το Maverick.

Το Maverick στη γλώσσα τον σέρφερς είναι μια τοποθεσία στην βόρεια Καλιφόρνια, που βγάζει τεράστια κύματα αρκετών ορόφων και οι επόδοξοι big wave surfers καλούνται να τα δαμάσουν, να δαμάσουν το Maverick. Το συναίσθημα του να δαμάσεις ένα τέτοιο κύμα, είναι μοναδικό, και μετά από αυτό, κανένα άλλο κύμα δε θα σου δώσει το ανάλογο συναίσθημα.

Σίγουρα υπήρξαν και άλλα mavericks, που τα δάμασες και σου έδωσαν περισσότερη ικανοποίηση, αλλά στην περίπτωση της Mavie, της ταιριάζει γάντι ο τίτλος, ως άλλο λογοπαίγνιο του ονόματος που της δώσανε. Κάπως έτσι συμβαίνει με τα κορίτσια της δουλειάς που αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους, ότι ήταν μοναδικά, με τον δικό τους τρόπο.

Mavie λοιπόν. Στην ώρα της το κορίτσι, μπουκάρει με νεανικό ενθουσιασμό, ως άλλο κύμα που θέλει να σε παρασύρει. Με χοντρό παλτό που έκρυβε ένα σέξυ ντύσιμο με μίνι κολλητό φορεματάκι, πάνω σε τακούνια, έδειξε αμέσως την άψογη συμπεριφορά της. Χαμογελαστή, ευγενική, με διάθεση να πειράξει, είναι ναζιάρα, έχει τσαχπινιά. Πρώτη εντύπωση θετική, δεν είναι σίγουρα το escort που έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αναβαθμισμένο.

Το γραφείο άριστο, για πρώτη φορά εξυπηρέτησε όπως έπρεπε και τους ευχαριστώ για αυτό, αλλά και το λύσιμο μιας παρεξήγησης.

Στο πρόσωπο είναι ακριβώς όπως την βλέπουμε στις φωτογραφίες, ίσως και καλύτερη. Είναι σίγουρα γλυκιά και αναβλύζει αθωότητα αν και μια σιγουριά την έχει και σε κερδίζει αμέσως με τη συμπεριφορά.

Σε ανύποπτη φάση θα πάρει τον ρόλο της Margot Robbie της ταινίας The wolf of Wall Street που ανοίγει τα ποδαράκια της.

Πορτογαλέζα ( ή Πορτογαλίδα ) με διαμονή στο Λονδίνο, εξ ου και τα εξαιρετικά Αγγλικά της.

Με χαμόγελο και νάζι, θα ζητήσει κρασί, θα ζητήσει να σε μάθει, θα ζητήσει να την πειράξεις, θα καταλήξει στην αγκαλιά σου και χωρίς να το καταλάβεις, έχετε μείνει γυμνοί. Φιλάει πολύ όμορφα με άφθονη γλώσσα, αναβλύζει πάθος και δείχνει αμέσως τις προθέσεις της, που δεν είναι άλλες από το να σε ικανοποιήσει απόλυτα, με πολύ αγάπη.

Έχει ένα μικροκαμωμένο σωματάκι πολύ ωραίο, σχεδόν στεγνό, τα βυζάκια της είναι σιλικόνης, αλλά πολύ καλά με ρωγίτσες που ερεθίζονται εύκολα. Κωλαράκι όμορφο και τουρλωτό, μουνάκι κλειστού τύπου περιποιημένο και πεινασμένο.

Ένα της βλέμμα κι ένα χαμόγελο ήταν αρκετό για να δείξει ότι αποζητά την τέλεια περιποίηση. Ομοίως ένα δολοφονικό της βλέμμα ήταν αρκετό για δείξει ότι θέλει να τον πάρει στο στόμα.

Γλείψιμο, γλείψιμο, γλείψιμο ατελείωτο.

Δέχεται δάχτυλα με προσοχή, δέχεται και στο κωλαράκι ενώ γλείφεται στο μουνάκι και βλέπεις το πρόσωπο της να φωτίζεται κι επιχειρεί μαλλιοτραβήγματα. Στο ανάλογο γλείψιμο είναι αρκετά καλή, θα μπορούσε όμως και καλύτερα. Θα περάσει όμως και από τις μπάλες να τις λιώσει, ξέρει τι να κάνει, ξέρει να παίζει. Το δε ισπανικό της αρκετά καλό.

Είναι αρκετά στενή, παρά το γλείψιμο, φαίνεται να ζορίζεται λιγάκι, αλλά όταν το συνηθίσει, τα φρένα θα λυθούν. Προσαρμόζεται και ακολουθεί, επιδιώκει το έντονο eye contact, δείχνει να προτιμά το σκληρό ροκ, θέλει βαθιές διεισδύσεις. Στάσεις όποια θέλεις και σε όποιο τέμπο θέλεις, το σώμα της τη βοηθά αρκετά.

Επιδιώκει μόνη της πράγματα σε πιο ανώμαλο μοτίβο, θετικό αυτό. Προσοχή μόνο στις γρατσουνιές στην πλάτη, αλλά και στο πνίξιμο από μεριάς της. Δεκτική σε spanking και της αρέσει. Η ανώμαλη πλευρά της παρουσιάστηκε.

Στο υπόλοιπο του χρόνου δε θα σε αφήσει να πάρεις ανάσες, με τον ίδιο τσαχπίνικο τρόπο θα δείξει ότι θέλει κι άλλο, αλλά πόσο να αντέξεις ο άμοιρος; Τελείωμα στο παρά πέντε, ντουζάκι παρέα με πειράγματα και λοιπές αηδίες.

Το κορίτσι είναι πολύ χαμογελαστό και ευγενικό, με διάθεση πειραχτηριού. Συνειδητοποιημένο, αφοσιωμένο στη δουλειά, στο τέλος αγκαλιάζει και φιλάει με πάθος, δίνοντας το σύνθημα για επαναληπτικό. Ως ένα άλλο Maverick, δίνει την αίσθηση πώς κατέκτησες κι αυτό το κύμα, κι ας ήταν άριστη επαγγελματίας, και σίγουρα θα ήθελες να το δαμάσεις πάλι, για το συναίσθημα που αφήνει. Τέτοια κορίτσια χρειαζόμαστε, σε μια περίοδο που οι πραγματικά αφοσιωμένες, σπανίζουν.

Τα συγχαρητήρια μου στη Mavie.

B.M.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 27, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.524
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Red&white, f21, mad_max και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2023
Μπερδεύτηκες στο τέλος αντί να γράψεις

Α.

εγραψες

Β.Μ.

Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!

B
Bisha
review reaction 3 Johnny Red2, hornyasfuck, bigmountain
28 Δεκεμβρίου, 2023
Χμμμ; τι έγινε μεγαλύτερη βαθμολογία κι από του προμοτοράκου έβαλες; Μαλακία
εμ βέβαια αφού είσαι προμοτοράρα Γαμήσου
review reaction 3 Johnny Red2, papaphilips, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
28 Δεκεμβρίου, 2023
Να προσθέσω ένα σχόλιο.

Το μοναδικό κορίτσι από το εν λόγω γραφείο που ήρθε μόνη της στην είσοδο της πολυκατοικίας, που δείχνει την αυτοπεποίθηση της. Οι περισσότερες συνοδεύονται από τον οδηγό.
review reaction 1 review reaction 3 Johnny Red2, hornyasfuck, Bisha
28 Δεκεμβρίου, 2023
Ρε συ άφησες κάτι και για εμάς?
review reaction 1 review reaction 3 TurboLover, Johnny Red2, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
28 Δεκεμβρίου, 2023
Spanking? Βγάζεις και εσύ τέτοια γούστα;Χεχε!
review reaction 3 Johnny Red2, hornyasfuck, Bisha και 1 ακόμα μέλος
28 Δεκεμβρίου, 2023
@GLOCK19 επειδή δεν πέρασες καλά εσύ, έχεις σκοπό να με ξεσκεπάσεις. Για κάντο λοιπόν αν τολμάς Γαμήσου
review reaction 3 Johnny Red2, hornyasfuck, Bisha
29 Δεκεμβρίου, 2023
Την ξέχασες κιόλας τη Μαγδάλω, όπως διαβάζω.Ουάου! Διότι και για εκείνη έλεγες ότι αποτελεί "ακατέργαστο διαμάντι και είναι πολύ καλό παιδί". Χεχε! Ασχέτως που πρόσφατα ανέφερες ότι δεν τήρησε εχεμύθεια και σε κουτσομπόλευε.Money Mouth

Ώστε η Mavie συνιστά 2η περιπτωσάρα θεσπέσιου πλάσματος στον πληρωμένο έρωτα! Δεν το αρνούμεθα. Ακόμη και η τιμή της να πάει στα 170€, όπως πχ το ναυάγιο η Sasha7, πάλι θα πεις ότι κλέβεις παγκάρι εκκλησίας.
review reaction 3 Johnny Red2, papaphilips, bigmountain και 1 ακόμα μέλος
29 Δεκεμβρίου, 2023
@Borgia21 πρέπει να υποφέρει όταν βλέπει ότι επιβεβαιώνει και με το παραπάνω τον @Bisha Χαχαχα!
ξέρεις τι είναι να τον αμφισβητείς συνέχεια και στον τέλος να τον επιβεβαιώνεις εσύ ο ίδιος;
Επί παλιού ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ το νικ του έπρεπε να είναι τενεκές ξεγάνωτος
review reaction 3 hornyasfuck, Borgia21, bigmountain
30 Δεκεμβρίου, 2023
@CLOCK19 @Borgia21 σας έχω χεσμένους πραγματικά, εσάς και τα κολλήματα σας.

Γαμήσου
review reaction 3 hornyasfuck
02 Ιανουαρίου, 2024
Την εχω βαλει και εγω στο ματι τη συγκεκριμενη και σκεφτομουν να τη παρω στο μελλον οταν φυσικα το επιτρεψουν τα οικονομικα μου.Να ρωτησω κατι ασχετο...Υπαρχει περιπτωση μια βιζιτα να σταματησει τελειως αυτη τη δουλεια ή να ζητησει αδεια για ενα διαστημα?Συνηθως μου παν, πως τα πρακτορεια ανανεωνουν τη γκαμα τους καθε τριμηνο.Δε ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο...Αν γνωριζει καποιος που εχει εμπειρια,ας μου πει.
review reaction 3 hornyasfuck
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2