Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 55 10
Call-Girls 158937
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με Αναστασία

Για την Λιανα πήγαινα καθώς την είχα βάλει στο στόχαστρο από την προηγούμενη βδομάδα, αλλά τελευταία στιγμή το άλλαξα. Εάν και είχα ψηθεί κάτι με κράτησε και άλλαξα γνώμη και πήγα στα σίγουρα, με την Αναστασία δηλαδή που τόσα έχουν γραφτεί για αυτήν. Ξανθιά λοιπόν, με πράσινα μάτια και φουσκωμένα χείλη, βυζι τουμπανεϊρο που λέει και ο Κωτσόβολος και με 51 καλές κριτικές εδώ μέσα, τι να πάει λάθος..

Η Αναστασία από κοντά είναι όντως τούμπανο, εντυπωσιακή γυναίκα, με λίγα χρονάκια παραπάνω και ποια δεν είναι άλλωστε, αλλά πολύ περιποιημένη καυλωφατσα. Υπάρχει μια μικρή διαφορά από τις φωτογραφίες αλλά η συνολική εμφάνιση είναι πολυ καλή.

Και με υποδέχτηκε με ένα εφαρμοστό φόρεμα που ήταν σιθρού κολλητό πάνω της και βυζί κώλος αναδεικνύονταν τέλεια. Μου έσκασε ένα φιλί με γλώσσα και μου έπιασε με τρόπο τον πούτσο, πραγμα που με έκανε τουρμπο με το καλημέρα. Ώπα λέω εδώ είμαστε, μιλάει εμπειρία. Και όντως μίλησε, η συνέχεια ήταν αυτή που περίμενα. Ξεκινάει μία πίπα δίχως αύριο βαθιά, φουλ έξτρα, περιποίηση και της γύρω περιοχής με ηχητικα εφέ επίσης. Πολύ καλή πίπα την άφησα για ώρα και την σταμάτησα στο τσακ για να τελειώσω. Στο σεξ ήταν ακούραστη, πολύ καλά στησίματα, πολύ καλή συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια. Αντέχει, σε προκαλεί να δώσεις πόνο, παίρνει πρωτοβουλίες και δέχτηκε οτι και εάν ήθελα χωρις μα και μου. Παίχτηκαν δυο γύροι με λίγα λεπτά διάλειμμα για ανάσες. Καλή και στην επικοινωνία, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Το ραντεβού ήταν απόλυτα επιτυχημένο, με την Αναστασία να ξεδιπλώνει όλο της το ταλέντο και την εμπειρία. Είναι σίγουρακι για εμένα ποιο πολυ για το service και μετά για την εμφάνιση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 08, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
4.745
Πόντοι:
17.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, mancunian1986, hornyasfuck και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Δεκεμβρίου, 2023
Πουταναρα
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1