Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με την Μόνικα

Η συνάντηση έγινε πριν κάτι μήνες, δεν θυμάμαι ακριβώς, πρέπει να ήταν πριν το Πάσχα.. anyway. Την επέλεξα καθαρά για το νεαρό της ηλικίας της και την εμφάνιση της. Δεν θεωρώ ότι είναι τοπ σε θέμα εμφάνισης, λίγο παραπάνω φουσκωμένα τα χείλη από ότι θα τα ήθελα, κρίμα γιατί είναι πιτσιρίκα και θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να τα πειράξει τόσο.
Από κοντά η κοπέλα είναι κοντά στις φωτογραφίες, ωστόσο πρέπει να έχουν λίγο φίλτρο οι φωτογραφίες.

Όμορφή δεν λέω αλλά τα χείλη της χαλάνε όλη την εικόνα. Κορμί ωραίο, νεανικό, απαλή επιδερμίδα, ωραίο κωλαράκι όλα κομπλέ εδώ. Μου άρεσε το piercing στις ρόγες πάρα πολύ.

Στην επικοινωνία λίγο πρόβλημα, δεν μιλάει Αγγλικά καθόλου αλλά είμαι πλέον έμπειρος κι εγώ, έχω μάθει και λίγα Ρωσικά και το προσπεράσαμε.

Στον αγώνα τώρα.. δεν φιλάει παρά μόνο πεταχτά χωρίς γλώσσα, κρίμα τα χειλάκια σου σκέφτηκα τι τα έφτιαξες τότε..anyway. Τα χειλάκια βέβαια βοήθησαν στην πίπα όπου βεντουζώνανε καλά και η αίσθηση ήταν πολύ καλή. Γενικά το κατάλαβα από νωρίς ότι πρέπει να οδηγήσω εγώ την όλη φάση γιατί δεν θα έβγαινε καλή η συνέχεια. Και έτσι έγινε, δεν με έψησε να ασχοληθώ πολύ μαζί της και να την γλύψω γιατί δεν έδειξε διάθεση πολύ από την αρχή με τα φιλιά.

Οπότε την έστησα και ξεκίνησα το σφυροκόπημα. Δεν είχαμε μα και μου όσο και να ανέβασα στροφές, απλά δεν ένοιωσα τόσο να συμμετέχει, ήταν λίγο αλλού το κορίτσι, κάπου ταξίδευε το μυαλό της δεν ξέρω. Δεν λέω ότι ήταν άσχημα, διότι έχει ωραίο κορμί με σφιχτό κωλαράκι που το ευχαριστήθηκα για πολύ ώρα στα τέσσερα. Παρόλα αυτά ένοιωσα ότι κάτι μου έλειπε από την συνάντηση.

Συμπέρασμα, είναι νομίζω λίγο άπειρη και άγουρη και από θέμα συμπεριφοράς και από θέμα υπηρεσιών. Μάλλον έχει επενδύσει πολύ στην εξωτερική της εμφάνιση και όχι στο να κάνει πολύ καλές τις υπηρεσίες της και να βελτιώσει την επικοινωνία της και την συμπεριφορά της στο ραντεβού.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
4.739
Πόντοι:
17.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, mancunian1986, doc_lin και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2023
Επρεπε να γράψεις κριτικη σε κανα 2 χρονια ρε φιλε; Γιατι το εκανες τοσο νωρις. Βρε σεις ειδικα τις κακες κριτικες μην τις γραφετε μετα απο μηνες. Καλυτερα να μηυν τις γραφετε καθολου. Μπας και σωθει κανας ανθρωπος
review reaction 3 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1