Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 8 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 15116
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με Μισελ

Στις φωτογραφίες από εμφάνιση προβλεπέ όπως λέγαμε στον στρατό. Ξανθιά με μπλε μάτια, όλα όμορφα και λογικά επάνω της, ωραίο λεπτό κορμάκι, ηλικία εάν είμαι αληθινή ή κοντά στην αναγραφόμενη, είμαστε κομπλέ σκέφτηκα.

Με όλο το παραπάνω σκεπτικό λοιπόν μου φάνηκε μια safe επιλογή για Σάββατο βράδυ. Τέλος πάντων δεν το σκέφτηκα και τόσο πολυ και πήρα τηλ. αφού πήρα και ένα θετικό feedback από τα κορίτσια του τηλεφωνικού που πλέον υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης και την έκλεισα για μια ώρα στον χώρο της.

Η πρώτη μάτια ήταν θετική, όμορφη κοπέλα, ωραία μπλε μάτια, αφαιρώ λίγο από την λάμψη των επαγγελματικών φωτογραφιών, προσθέτω 2-3 χρονάκια, αφαιρώ και λίγα κιλά και εκεί είμαστε. Ένα ξανθό Μιλφ λοιπόν με γλυκο πρόσωπο, περιποιημένη, σικ θα έλεγα στο σύνολο με ωραίο baby doll και πολύ ωραία μαύρα εσώρουχα, κυριλε πρέπει να ήταν κάποιας ακριβής μάρκας.

Στην επικοινωνία, έτσι κι έτσι, δεν το έχει πολύ με τα Αγγλικά αλλά με την εμπειρία της το έσωσε. Είναι πολυ αισθησιακή γυναίκα και είναι ευγενική σαν άτομο.

Φιλιά δίνει, με γλώσσα, δεν τα τσιγκουνεύεται. Καμία αίσθηση βιασύνης, ξέρει να διαχειρίζεται σωστά τον χρόνο και να ανεβάζει σταδιακά την διαθεση και την καυλα. Πιπα πολυ καλή, αργα - γρήγορα, με χέρι - χωρις, deepthroat σε νορμαλ πλαίσια και πολυ καλή ανταπόκριση σε 69 όπου ήταν πολυ ομορφο και πεντακάθαρο το ροζουλί μουνακι της. Ανταποκρίθηκε με κινήσεις της λεκάνης όταν την εγλυφα και γίναμε και οι δυο τουρμπο. Στο σεξ είχε αυτή το πάνω χέρι, πήρε πρωτοβουλίες και δέχτηκε στην συνέχεια και το σφυροκοπημα στα τέσσερα αβίαστα και χωρις κανένα πρόβλημα. 2 γύροι τα ίδια πάνω κάτω με μεγαλύτερη διάρκεια και πιπα διάρκειας ο δεύτερος.

Συμπέρασμα, μια καλή εμπειρία, πέρασα καλά, δεν ξέρω εάν θα ξαναπηγαινα αλλά την θεωρώ μια safe επιλογή. Εάν ήμουν σε φάση που δεν μπορώ να ψαχτώ για κάτι καινούργιο, έχω καυλες και θέλω κάτι τώρα ναι θα την επέλεγα δίχως δεύτερη σκέψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 02, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
4.718
Πόντοι:
17.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GLOCK19, mancunian1986, xagnostos2006 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2023
ωραια κριτικη,σιγουρα αξιζει για το παλμαρε καθε παιχτη ΈρωταςΈρωτας
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1