Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 22147
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με Λέυλα

Είχα τη χαρά να περάσω μια αξέχαστη βραδιά με τη Λέυλα. Από τη στιγμή που τη γνώρισα, με συνεπήρε το χαμόγελο της, η εξυπνάδα και το χάρισμά της στην επικοινωνία.

Η Leyla έχει τον τρόπο να σε κάνει να αισθανθείς αμέσως άνετα μαζί της. Είναι πολύ κοντά στις φωτογραφίες και μοιάζει με μια καθημερινή κοπέλα της διπλανής πόρτας. Στην ηλικία θα προσθέσω 5-6 χρονάκια γύρω στα 35 ίσως θα την έκανα αλλά δεν προβληματίστηκα γιατί είναι πολύ θετική σαν άτομο και στην συμπεριφορά της. Πρόσωπο μελαχρινάκι με ωραία μπλέ μάτια και κορμάκι κοντοπούτανου με πιασίματα. Την επέλεξα αρχικά για να κάνω Nuru μασάζ αλλά το μετάνιωσα τελευταία στιγμή (το μασάζ). Έτσι πήγαμε για το βασικό πρόγραμμα και την έβαλα να μου κάνει λίγο μασάζ (χωρίς έξτρα χρέωση) έτσι για να πάρω μια ιδέα για την επόμενη φορά αν θα έκανα Nuru.

Στον αγώνα.. φιλιά με γλώσσα, δεν τα τσιγκουνεύεται, GFE φάση, πολύ καλή πίπα με προσπάθεια για deepthroat και περιποίηση και στα μπαλάκια, την περιποιήθηκα κι εγώ λίγο, γούσταρε πολύ, σε εμένα δεν έκανε squirt, αλλά δεν το πάλεψα για να γίνει η αλήθεια είναι. Στη συνέχεια είχαμε πολλές στάσεις, με δικιά μου πρωτοβουλία ποιο πολύ αλλά συμμετείχε πολύ ενεργά και έδειχνε να γουστάρει και άντεξε όσο και αν την ανέβαζα στροφές. 2 γύροι με ολιγόλεπτο μασαζάκι στο ενδιάμεσο το οποίο κατέχει καλά.

Γενικά, είναι ένα χαλαρό άτομο, μιλάει καλά αγγλικά και η επικοινωνία μας κυλούσε αβίαστα. Θα σκεφτόμουν να την ξανά επισκεφτώ μελλοντικά σε Outcall συνάντηση, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή και μου φάνηκε ότι είχαμε χημεία. Ωστόσο, αν αναζητούσα πιο έντονα σενάρια PSE, δεν ήμουν σε αυτή τη φάση αυτή τη φορά, δεν θα την επέλεγα. Στην αρχή σκεφτόμουν να την πάρω για Nuru αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα πρέπει να κάνω μπάνιο πολύ σχολαστικό για να φύγουν τα λάδια και είπα καλύτερα σε outcall αυτό.

Από μένα αξίζει μια συνάντηση, θα επανέλθω όταν κάνω και Nuru μασάζ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
4.748
Πόντοι:
17.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 karlotos, hornyasfuck, old boy και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού