Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δευτεριάτικη επίσκεψη στην Αμάντα και οι εντυπώσεις πολύ καλές. Αυτή μάλιστα... Είναι μια σοβαρή επαγγελματίας που ξέρει να κάνει έναν άντρα ευτυχισμένο. Να πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή. Φτάνω στο ξενοδοχείο, στέλνω μήνυμα και ο αριθμός του δωματίου έρχεται αμέσως που σημαίνει ότι η κοπέλα είναι τυπική σε θέματα χρόνου (αυτό αφορά κυρίως τους outcallers).

Ανεβαίνω χτυπάω και μου ανοίγει κρυμμένη πίσω από την πόρτα, κάτι που απεχθάνομαι γιατί με κριντζάρει. Μπαίνω και βλέπω πάνω κάτω την κοπέλα των φωτογραφιών με ελάχιστες διαφορές. Συμφωνώ απόλυτα με τον vaggos89 ότι το δωμάτιο ήταν καταθλιπτικά μικρό και αφιλόξενο. Το πρόσωπο όμορφο, μου θύμισε λίγο την Josh Stone στα νιάτα της, το σώμα της ακόμα καλύτερο, με τις κατάλληλες καμπύλες και 2 πολύ όμορφα tattoo στην γάμπα και στην ωμοπλάτη. Χαιρετιόμαστε και μου φαίνεται κάπως κομπλαρισμένη, ίσως φοβισμένη; ποίος ξέρει; Αν και ανοίχτηκε στην πορεία της συνάντησης δεν κατάφερα να την κάνω να αισθανθεί πολύ άνετα. Αυτό το παίρνω πάνω μου γιατί ενώ συνήθως επενδύω λίγο χρόνο στο να ξεμπλοκάρω τα κορίτσια που μου φαίνονται “κλειστοί” χαρακτήρες, αυτή τη φορά ήμουν πολύ κουρασμένος για να το κάνω (λάθος μου).

Στα του έρωτα, η Αμάντα είναι πολύ έμπειρη και το βγάζει πάνω στο κρεββάτι. Επειδή τα είπαν όλα ο Leviathan και ο vaggos89 πριν από εμένα, δεν θα κουράσω με περιττά λόγια. Θα πω μόνο ότι στη δικιά μου περίπτωση στην πίπα έπεσε λίγο δοντάκι αλλά το ισοστάθμησε με φοβερό πισωκολλήτο που κουνιόταν προς τα πίσω και όταν κουράστηκα ανέλαβε όλη την κίνηση. Πολύ καλό cowgirl και στο ιεραποστολικό φοβερή συμμετοχή με γλύψιμο στη ρώγα. Τα φιλιά ήταν άφθονα και παθιασμένα με πολύ γλώσσα, ίσως λίγο πιο “επιθετικά” από ότι θα ήθελα γιατί δεν μπόρεσα να γευτώ τα χειλάκια της. Σε γενικές γραμμές πέρασα πολύ καλά και σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον θα την ξαναδώ.

Είπε θα κάτσει μόνο 2-3 ημέρες οπότε συναγωνιστές μου, τρέξτε να προλάβετε…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
240€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
74
Likes:
13.409
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 patsav0, delipas, Random User 123 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού