Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 7 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 38057
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Για να γεννηθεί ένα άστρο, απαιτούνται πολλά συστατικά από νεφελώματα που συγκρούονται και συμπυκνώνονται και δημιουργούν το άστρο. Το άστρο χρειάζεται συγκεκριμένα συστατικά και είναι θέμα χρόνου να συγκεντρωθούν και να δημιουργήσουν εσωτερική πυρηνική σύντηξη και να κάνουν το πρωτοάστρο να λάμψει και να δώσει ζωή στο νέο σύστημα που βρίσκεται.

Ένα άστρο γεννιέται, με ερωτηματικά όμως, καθώς δεν έχει συγκεντρώσει ακόμα τα απαραίτητα συστατικά.

Με το που έγινε διαθέσιμη είχα την περιέργεια να τη συναντήσω, οι φωτογραφίες της έδειχναν ένα πολύ όμορφο σώμα. Το γραφείο άριστο, την έστειλε πακέτο με μικρή καθυστέρηση.

Καταφτάνει η κοπέλα, ελαφρώς αγχωμένη, ίσως επειδή καθυστέρησε, αλλά πολύ φιλική και ευγενική. Ντύσιμο σέξυ με μαύρο ολόσωμο μίνι και τακούνια. Εκ πρώτης όψεως έχει ένα πολύ συμπαθητικό πρόσωπο με ωραία χαρακτηριστικά και με πολύ ωραία μάτια σε καστανοπράσινη απόχρωση, μαλλιά μακριά περιποιημένα, μοσχομυριστή.

Σοβαρή, μετρημένη, το βλέμμα της φαίνεται αθώο αλλά ξέρει τι θέλει, θα σε κόψει από την αρχή και θα σχηματίσει άποψη. Χωρίς να χαθεί χρόνος θα γδυθεί και αποκαλύπτεται ένα όμορφο σώμα, στεγνό όσο πρέπει, πολύ κοντά στις φωτογραφίες, με μικρό στήθος αλλά ταιριαστό στο σωματότυπο της. Κωλαράκι πεταχτό ταιριαστό και μουνάκι κλειστού τύπου.

Όλα είναι απόλυτα φυσικά πάνω της, έχει κάποια διάσπαρτα διακριτικά τατουάζ που δεν ενοχλούν καθόλου.

Δηλώνει 23 ετών άσχετα αν μεγαλοδείχνει κάπως.

Δείχνει πώς θέλει να πέσει στα βαθιά αμέσως, έχει επαγγελματική συμπεριφορά. Φιλάει πολύ όμορφα με άφθονη γλώσσα και τα προτιμά.

Φιλάει και γλείφει όλο το κορμί μέχρι να φτάσει στο στοματικό, είναι εξαιρετική. Μπορεί να τον πάρει πολύ βαθιά και χωρίς ανάσα και με διάρκεια, θα περάσει και από τις μπάλες να τις λιώσει. Από τα καλύτερα στοματικά με πραγματικό deepthroat. Δέχεται την ανάλογη περιποίηση, θέλει πολύ υπομονή να ανοίξει το στενό της μουνάκι και να κατεβάσει υγρά. Γλείφει και γλείφεται με τις ώρες.

Στο σεξ αποκαλύπτεται ένα κορίτσι που δεν έχει όρια. Σεξ,ιδρώτας και σκληρό ροκ. Στενή, λίγο σάλιο και πλήρης διείσδυση, απίστευτες αντοχές, δείχνει να θέλει να το ζήσει μαζί σου, ενώ δεν παραλείπει να λέει βρωμόλοχα και σε κάθε ευκαιρία περιμένει από εσένα να της επιβάλεις τον έλεγχο, μπορεί να γίνει υποτακτική.

Είναι πολύ δεκτική σε ότι της προτείνεις και θα ακολουθήσει. Ντουζάκι παρέα και στον δεύτερο γύρο φάνηκε καλύτερη, μιας και είχε αφεθεί πλέον λόγω εμπιστοσύνης, ενώ γουστάρει sex toys.

Χρόνος για κουβέντα δεν υπήρχε, σε κάθε περίπτωση όμως φάνηκε επικοινωνιακό σπίρτο, μπορείς να κουβεντιάσεις τα πάντα, είναι έξυπνο κορίτσι.

Θερμή αγκαλιά με οικειότητα και καληνύχτα.

Το κορίτσι είναι πρωτοεμφανιζόμενο, πασχίζει ακόμα σε σωστή συμπεριφορά, αλλά είναι δυναμίτης. Έχει τα φόντα να γίνει ένα δυνατό call girl και στο χέρι της είναι. Είναι θέμα χρόνου να είναι μονίμως κλεισμένη. Προσωπικα είδα μια ελαφρώς αγχωμένη κοπέλα και δεν την κατηγορώ αν στα πρώτα της βήματα στη δουλειά ψάνει να βρει τα πατήματα της, αλλά το κάνει σταδιακά και χωρίς εκπτώσεις στις υπηρεσίες της.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 12, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
113
Likes:
26.101
Πόντοι:
26.386
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Giorgio Kavlani, kelenor, Bartender 74 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Νοεμβρίου, 2023
εχει κανενα piercing?
14 Νοεμβρίου, 2023
@Tasos όχι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2