Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 86 10
Call-Girls 191352
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από αρκετές αναβολές ήρθε η στιγμή να συναντήσω την ναυαρχίδα του γραφείου αυτή τη στιγμή, την Αλεξία. Είχα λόγο για τις αναβολές, δεν πειράζει όμως. Ίσως κακή στιγμή μιας και ανέβασε την τιμή, όμως και πάλι δεν πειράζει.

Όπως και με την έτερη ναυαρχίδα του γραφείου που σταμάτησε, έτσι και με την Αλεξία, πίστευα πώς δύσκολα θα την έβρισκα διαθέσιμη, όμως μου έκανε τρομερή εντύπωση που την βρήκα για την επόμενη, την ώρα που ήθελα. Το γραφείο με έχει μάθει πλέον και είναι ευγενέστατο και τους βγάζω το καπέλο.

Ήξερα τι να περιμένω, ήμουν καλά πληροφορημένος από διάφορες πηγές, αυτό που δεν ήξερα όμως ήταν ότι ήταν κι εκείνη καλά πληροφορημένη, πράγμα λίγο σπαστικό που με έβαλε σε διάφορες σκέψεις, αλλά δεν έχει σημασία και το προσπερνάμε, στο κάτω κάτω για καλό ήταν.

Καταφτάνει το κορίτσι μας λοιπόν, με αέρα τώρα θα τα δεις όλα, έπιασα όμως κι έναν αέρα ρομαντικό. Ποτέ δε θα καταλάβουμε τι σκέφτεται ένα κορίτσι της δουλειάς και αυτό γιατί η κάθε μια είναι διαφορετική με τον καθένα και το βρίσκω σεβαστό.

Η Αλεξία λοιπόν μπουκάρει με σέξυ ντύσιμο, άρχισε αμέσως τα υπονοούμενα, ζήτησε κρασί. Έχει συμπαθητικό έκφυλο πρόσωπο και μικροδείχνει κάπως. Σαχλαμαρίσαμε λίγο με κάποια πιο προσωπικά θέματα, η άνεση της ήταν χαρακτηριστική, το πώς ήθελε να παρουσιάσει την περσόνα της ήταν μοναδική.

Φιλάει βαθιά με άφθονη γλώσσα, θα ρουφήξει τον λαιμό σου, βγάζει έντονο πάθος και θέλει να δείξει πώς είναι το κορίτσι σου. Το βλέμμα της πέταγε απίστευτες σπίθες, προϊδεάζει για ανωμαλίες, θα σε αφήσει να τη γδύσεις και αποκαλύπτεται ένα καλό και θηλυκό σώμα, άριστα διατηρημένο για την ηλικία της. Έχει ένα δυνατό σκαρί, καθόλου χοντρή, γεμάτο, γυναίκα για πήδημα που λέμε. Βυζάκια όμορφα με ρώγες που βγάζουν μάτι, κωλαράκι ταιριαστό στο σωματότυπο της, μουνάκι περιποιημένο.

Σε ανύποπτη στιγμή θα ξετυλιχθεί η διαστροφή της, η μαεστρία της είναι μοναδική. Το σπαθένιο βλέμμα της προϊδεάζει για πράγματα πέρα από κάθε τι φυσιολογικό, δεν ήξερε όμως ότι τα έχω ξαναδεί, α όχι λάθος, το ήξερε καλά.

Στοματικό εξαιρετικό με καταδρομικές διάρκειας και μπόλικο αρχιδογλείψιμο και rimming. Προσαρμόζεται σε κάθε στάση και δέχεται όποια διαταγή της δώσεις.

Δέχεται και το ανάλογο γλείψιμο με δάχτυλα, θα χύσει γρήγορα και ασύστολα, τα κάνει όλα μούσκεμα. Δέχεται και στον κώλο της, όσα αντέχει και βαθιά.

Σκληρό ροκ πολύ υψηλών στροφών και ακολουθεί σε όλα. Έχει απίστευτες αντοχές, αν και στα δικά μου μάτια έδειχνε ότι πάσχιζε να μου θυμίσει την έτερη ναυαρχίδα του γραφείου. Ίσως λάθος δικό της, δεν έχει σημασία όμως. Η θέληση της να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό μέχρι να της δείξεις ότι μπορείς να επιβάλλεις ακόμα πιο δυνατό ρυθμό, είναι μοναδική. Η συνέχεια στο κωλαράκι σε δυσθεώρητα ύψη, με χαρακτηριστική ευκολία και χωρίς την παραμικρή δυσκολία. Στάσεις όποια θέλεις και όπου θέλεις.

Κατάθεση στο στόμα της όπου με στράγγισε μέχρι αηδίας και το σπέρμα πήγε στο στομάχι της.

Η Αλεξία ξέρει πολύ καλά να πλασάρει την περσόνα της στον κάθε πελάτη, δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό, όμως είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος της να σε κάνει να θέλεις να την δεις ξανά για να δεις τα όρια της και πέτυχε τον σκοπό της. Είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και το ψάχνει σε πελάτες που ξέρουν τι θέλουν και αυτό την κάνει μια κατηγορία μόνη της. Παίζει σε top επίπεδο χρόνια τώρα και έτυχε να την ανακαλύψω τώρα.

Είμαι κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς που μετανιώνουν που δεν δοκίμασαν το απόλυτο duo Αλεξία-Νάταλι, αν και το είχαν σταματήσει πολύ καιρό πριν μπω στο χώρο. Κρατάω όμως μια μικρή επιφύλαξη για το μέλλον.

Αν θα την ξανασυναντούσα; Δυστυχώς έχει πάει την τιμή σε απαγορευτικά επίπεδα για το παρουσιαστικό της, αλλά ένα επαναληπτικό για μια φορά δεν φαντάζει καθόλου άσχημη ιδέα, σε σύγκριση πάντα με τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
250€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
113
Likes:
25.653
Πόντοι:
26.386
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stef68, Kontopodis, GALLAS και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Οκτωβρίου, 2023
Τωρα την πηρες εσυ? 10 χρονια ειναι στην κορυφη η συγκεκριμενη. Το top duo δεν ειναι το Αλεξια - Ναταλι, ουτε το Αλεξια - Δημητρα απο AGN παλι πριν 3 - 4 χρονια, αλλα το Αλεξια ( τοτε Nicole) με την θρυλικη Veronica στο πρωην top escorts ( τωρινο angels) ..... Θεος φυλαξοι τους αγαπουληδες της εποχης...... Και τοτε πιο ευκολα εβρισκες την Veronica ( το απολυτο μωρο) παρα την Αλεξια.....κριμα που δεν δουλευει Σ / Κ παντως, θα μας εγδερνε κανονικα!!
review reaction 1 old boy, spipis71, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
15 Οκτωβρίου, 2023
Ε εντάξει @Aragon135 δεν είμαι παλιός όπως εσύ, συμπαθάτε με!
review reaction 1 hornyasfuck
16 Οκτωβρίου, 2023
Το like εις ανταπόδοση στην κριτική μου και διότι ισχύουν εν πολλοίς τα στοιχεία του κειμένου.

Κάποιες επισημάνσεις που βγάζουν μάτι:
Ι. Η Αλεξία από που κι ως πού ήταν πληροφορημένη για σένα; Τί την ένοιαζε; Άρα γνωρίζει το γραφείο οτι γράφεις κριτικές (ξέρει τον αριθμό σου και το username). Δεν υπάρχει αλλη ερμηνεία.

ΙΙ. Η Αλεξία, όπως ορθά προανέφερε ο συνάδελφος, είναι εδώ και χρόνια το κορυφαίο local call girl των Αθηνών από όσες εχουν φανερό αριθμό. Ποτέ δεν ήταν φωτοβολίδα. Ούτε έλεγε άλλα το πρωί κι άλλα το βράδυ. Και κυρίως δεν ειχε έπαρση.

ΙΙΙ. Μια χαρά ειναι το παρουσιαστικό της. Και να σταματήσει το καλαμπούρι περι έκφυλου προσώπου. Γλυκό και όμορφο πρόσωπο εχει, που δεν περνάει απαρατήρητο έξω. Το 2.5ρι στήθος δεν ειναι βυζάκια. Οι δε θηλές ειναι μια χαρά (όχι τεράστιες). Οι φωτο στο ντούο με τη Ναταλί είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.

ΙV. H Αλεξία δεν έχει ανάγκη τις δύο κριτικές μας για να αποδείξει ποια είναι και πόσα αξίζει. Φυσικά με την αύξηση τιμής στα 200€ δεν πρόκειται να την ξαναδώ. Δεν γνωρίζω την αιτία. Βέβαια μόνο 30€ το ανέβασε και παρατηρώ μικρή αύξηση στα γραφεία. Οπότε αναγκαστικά θα ψάξεις/ψάξουμε άλλες λύσεις. Εσυ έχεις πχ για ωραίο παρουσιαστικό και δυνατό σέρβις ως vfm τη μαγδάλω την Poison. Δεν έλεγες οτι στα 120€ ήταν σαν να κλέβεις εκκλησία; Συν 30€ τώρα ειναι αμελητέο ποσό. Το ίδιο ισχύει και για Αλεξία: δεν θα πέσει κατακραυγή για +30€. Μόνο που στη Μαγδάλω τα +30 ή +50€ τα τσεπώνει ο νταβάς της. Δεν τρώμε όλοι σανό. Ασε που σήμερα εμφανίστηκαν όλα τα ασπόνδυλα στο νήμα της και καθικετεύουν ή φιλοσοφούν να γυρίσει online. Ακόμη κι αυτοί που τώρα κι ενώ εργάζεται κανονικά στον στενό της κυκλο, τρώνε σε χαμηλότερη τιμή και το παίζουν ανήξεροι. Να το προμοτάρουμε το κορίτσι κι ας φαινονται μπροστά οι χρήσιμοι ηλίθιοι.
review reaction 1 djantonis666, Aragorn135, spipis71 και 3 άλλα μέλη
16 Οκτωβρίου, 2023
@Borgia21 τη σχέση έχει εδώ η Dior? Και ποτέ δεν είπα ότι έχει ωραίο παρουσιαστικό.
review reaction 3 hornyasfuck
16 Οκτωβρίου, 2023
@Borgia21
Η Μαλβίνα ΔΕΝ νομίζω ότι εργάζεται πλέον, ούτε σε στενό κύκλο.
Στα άλλα όλα που έγραψες, σωστός.
review reaction 1 hornyasfuck
17 Οκτωβρίου, 2023
BigM,
όταν σημειώνεις στο ομώνυμο νήμα ότι η Poison είναι ποταμός που σβήνει τον καύσωνα και «απαιτείται» βύσμα για ραντεβού, τότε ένας άπειρος και αδαής θα νομίσει ότι είναι καμιά καρακουκλάρα, εφάμιλλη των μοντέλων της Victoria’s Secret. Διότι θα έχει καταπιεί την προπαγάνδα ότι είναι μόνο 22 ετών και τις λοιπές εμετικές σαχλαμάρες μερί μούσας, ντάμας και οπλοπολυβόλου. Προσθέτεις κι εσύ, ως κερασάκι, ότι στα 120€/60λ είναι σαν να κλέβεις παγκάρι ιερού ναού και δένει το γλυκό. Γίνεται πιο γκουρμέ.

Εννοώ οτι αυτά ηταν ολα σκηνοθετημένα εξ αρχής απο το «ερασιτεχνικό» γραφείο της, ώστε να αποκτήσει φήμη και να δαγκώσουν νέα θύματα με μεγαλύτερο τίμημα. Και όντως θα γίνει. Άρα κι εσυ συντέλεσες σε αυτή τη συμπαιγνία, έστω και εκών άκων. Οπότε μην γκρινιάζεις που η Αλεξία ανέβασε τιμή. Θα ψάξουμε άλλες εργαζόμενες. Ανέφερα εδω την Poison, διότι κάποιοι σαχλαμαρακηδες την προμόταραν ως κορυφαία «ανεξάρτητη». Τό λέγω οχι προς σύγκριση, διότι μπροστά στην Αλεξία ούτε ως υποπόδιο των ποδών της δεν στεκεται η Poison. Αλλωστε γι’ αυτό την προέκρινα τον Ιούνιο. Η κορυφαία των γραφείων με μια ψευτο-ανεξάρτητη. 30€ η αύξηση στην ώρα [50€ στα 90λ για την τελευταία]. Ε δεν θα πληρώσουμε ως καπέλο τα νταβατζιλίκια της Poison. Άσε που ολοι οι έμπειροι το κατάλαβαν εξ αρχής τι παίζει και έριξαν φάσκελο.

Προς τιμήν σου, ομολογώ οτι πολύ νωρίς απήντησες σε σχόλιο μου, ότι η Poison δεν ειναι σουπερ ουάου για επαναλήψεις, καθώς και δεν τίθεται σύγκριση με Ναταλί2 AGN. Όμως η Αλεξία είναι ενα σκαλί πάνω απο τη Ναταλί (αξίζει με χίλια και η μικρή).
Και κάτι τελευταίο: όταν σημειώνεις ότι η Αλεξία εχει «θηλυκό σώμα, άριστα διατηρημένο για την ηλικία της», καλό να προσθέτεις και πόσο περίπου την κάνεις. Διότι ένας ανόητος θα νομίσει ότι είναι καμιά γιαγιούλα.


Αlex Easy,
Ναι ε; Αυτό δεν θα το απαντήσει κανείς δημόσια, ακόμη κι όσοι την βλέπουν. Διότι έκτος απο τον μικρό κύκλο που ειχε, έφτιαξε και λίγο ευρύτερο από τον Φεβρουάριο κ.ε. Στην ουσία πάλι στενός κύκλος ειναι. Εγω θεωρώ οτι εργάζεται κανονικά στον «ολίγο διευρυμένο κύκλο» που εφτιαξε πριν το νημα (φυσικά σε πιο κάτω τιμή) και σιγά μην το φανερώσει τώρα κάποιος. Απλά τρύπωσε, κατόπιν σύστασης, ώστε να περάσει η καταιγίδα από την αύξηση τιμής και να καταλαγιάσει ο θυμός. Να ξεχαστεί το θέμα και μετά θα επανακάμψει σε πεδίον δόξης λαμπρόν. Ούτε φυσικά διαχειρίζεται η ίδια το προφίλ.
Ευχαριστώ για το σχόλιο.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Aragorn135, bigmountain89
17 Οκτωβρίου, 2023
Borgia21 συγγνώμη κιόλας, εδώ σχολιάζουμε την κριτική της κοπέλας του τίτλου. Ξαναρωτάω ποιά η σύγκριση με τη Dior?
Επίσης ποτέ δεν έγραψα πως είναι ποταμός που σβήνει καύσωνα και χρειάζεται βύσμα για να τη βρει κανείς. Και ούτε την έκανα θεά ή την απόλυτη, όπως έκαναν οι υπόλοιποι. Μάλλον άλλος τα έγραψε αυτά.
Αυτό με τα 120 όντως το είπα, τα υπόλοιπα ουδέποτε.
Δεν καταλαβαίνω γιατί μου επιτίθεσαι για τη συγκεκριμένη; Γιατί δεν το λύνουμε προσωπικά;

Δεύτερον το αν θεωρεί κάποιος της Αλεξία ή τη Νάταλι καλύτερη, είναι καθαρά προσωπικό. Η Dior δεν έχει καμιά σχέση με την κριτική μου και απορώ που την ανάφερες.
Πες μου ότι έχεις κι εσύ κάποιο συμφέρον χωρίς να μου το πεις.

Πραγματικά χωρίς κάποια ουσία ο διάλογος που κάνουμε. Μας διαβάζουν τα κορίτσια και γελάνε.
review reaction 3 hornyasfuck
18 Οκτωβρίου, 2023
@Borgia21, @bigmountain89 Πρῶτον ἐγώ γελάω καί μὲ τοὺς δύο σας. Δεύτερον, τὴ βεντέτα σας καί τὶς διαφωνίες σας ἀλλοῦ
review reaction 3 bigmountain89
18 Οκτωβρίου, 2023
Borgia21
Τι να σου πω.
Φίλος που την είχε πάρει (Dior
λέω), κι μάλιστα μήνες πριν εμφανιστεί εδώ μέσα, μου είπε πολύ πρόσφατα, ότι ΔΕΝ παίζει στενός κύκλος, αλλά κάτι άλλο (περισσότερα δεν ανέφερε).
Τώρα εγώ πέρασα λουκούμι μαζί της, κι από την στιγμή που απάντησε στο μήνυμα μου, ήταν πανευκολη η συνεννόηση μαζί της (και στο τηλέφωνο μετά).
Οπότε δεν νομίζω άλλος να κάνει διαχείριση, αλλά ΟΚ, ποτέ ΔΕΝ ξέρεις...
Αυτά.
review reaction 1 bigmountain89
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9