Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πάντα είχα την περιέργεια να συναντήσω πορνοστάρ και όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία, την έκλεισα με συνοπτικές διαδικασίες. Η κριτική του αγαπητού Horny βοήθησε πολύ. Το γραφείο άριστο, δεν μου αρνήθηκε τίποτα, και η συνάντηση κανονίστηκε.

Πριν προχωρήσουμε, να δηλώσω ότι ο αγαπητός μας admin, μάλλον άλλη φωτογραφία έπρεπε να βάλει για φωτό προφίλ, που να την κολακεύει αρκετά.

Για κάποιον περίεργο λόγο, δεν περίμενα να δω την τσόντα που βλέπουμε στις ταινίες, αλλά μια γλυκιά κοπέλα που όμως συμμετέχει ενεργά. Επιβεβαιώθηκα πανηγυρικά.

Αντικρίζω την κοπέλα των βίντεο, σαφώς μεγαλύτερη αλλά δε θα σου πέρναγε από το μυαλό ότι είναι 30+ ετών, μιας και μικροδείχνει κάπως. Χαριτωμένο πρόσωπο με πολύ ωραία μάτια σε γκριζοπράσινη απόχρωση, προκλητικά υπέροχα, και μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα αλογοουρά. Πρόσωπο στρογγυλό τυπικό σλάβικο, αλλά με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που την κάνουν αρκετά γλυκιά. Ο τρόπος που χαμογελάει και γελάει είναι χαριτωμένος και την κάνουν γλύκισμα.

Είναι πολύ τυπική με την καθαριότητα, επειδή το γνώριζα εκ των προτέρων, αστειευτήκαμε με αυτό και ο πάγος έσπασε.

Με μαύρη ρόμπα άνευ εσωρούχων, φιλάει πολύ όμορφα, βαθιά με άφθονη γλώσσα και με πάθος. Εντυπωσιακό το πάθος που βγάζει. Ανατριχιάζει με το γλείψιμο στα αυτιά, θα το ανταποδώσει.

Βυζάκι όμορφο μεσαίου μεγέθους με όμορφες ρώγες που ερεθίζονται πολύ. Από τη μέση και κάτω έχει κάποια κιλά παραπάνω αλλά δεν ενοχλούν, μιας και το σώμα είναι αρκετά θηλυκό. Κώλος όρθιος τουρλωτός. Μουνάκι με φυσική τριχοφυϊα, αλλά ξανθό και περιποιημένο. Δέρμα αρκετά λευκό και μοσχομυριστό χωρίς ίχνος τρίχας, εκτός ηβικής περιοχής.

Γλωσσόφιλα σε αφθονία πριν αφεθεί στο γλείψιμο παντού, στα βυζιά της, τις ρώγες της, το κώλο της και η έκπληξη, η σφήνα στο κωλαράκι της. Βλέμμα πονηρό, χαμογέλασε πονηρά, θα αφήσει παίξιμο με τη σφήνα, πριν την αφαιρέσεις, την γλείψεις και την τοποθετήσεις ξανά. Θα επιτρέψει δάχτυλα παντού, το μουνάκι της είναι βρεγμένο, θέλει να γλείψει τους χυμούς της, θα δεχτεί γλωσσόφιλα. Δείχνει να το απολαμβάνει και κάνει όπως στις ταινίες, δηλαδή παίζει άριστα το ρόλο της. Μουνάκι αρκετά στενό, εντύπωση έκανε αυτό.

Το στοματικό της πάρα πολύ καλό με πάθος, χωρίς βιασύνη, με δυνατό ρούφηγμα, προσπαθεί για καταδρομικές. Προτιμά να της κρατάς το κεφάλι και να την καθοδηγείς. Θα περάσει και από τις μπάλες μια βόλτα. Να με συγχωρέσει όμως αλλά δεν ήταν από τα καλύτερα στοματικά τουλάχιστον στο γούστο μου.

Σεξ, ιδρώτας και έρωτας που σιγά σιγά έγινε ροκ. Συμμετέχει ενεργά, συμπεριφέρεται όπως στις ταινίες, βγάζει πάθος, το eye contact πολύ έντονο, κοκκινίζει από καύλα, ανασαίνει βαριά, αποζητά τα φιλιά και την ανθρώπινη επαφή. Στάσεις όποια θέλεις και όπου θέλεις, με τη διαφορά ότι δεν σου βγάζει pornstar experience, αλλά girlfriend experience με πολύ πάθος και αντοχές και μάλλον αυτό προτιμά, αλλά αφήνει να ανεβάσεις ρυθμό. Είναι πολύ ευλίγιστη.

Please fuck me more strong ψέλισσε και η επιθυμία της, διαταγή. Ό,τι λέει στις ταινίες, το λέει.

Το cow της πάρα πολύ καλό με τις πατούσες πάνω στο κρεβάτι, αλλά όχι ανάμεσα στα καλύτερα. Το πρόσωπο της κοκκινίζει και τα μάτια της γίνονται σχιστά από καύλα.

Can I remove your butt plug and enter?
Yes please, my ass is yours. Please slow and then hard.

Φυσικά αγαπητή μου, είσοδος τρυφερή με λίγο τζελ, μέχρι να νιώσει άνετα και σιγά σιγά ανέβασε λυσσασμένο ρυθμό σε δυσθεώρητα ύψη. Στάσεις πάλι όποια θέλεις και όπου θέλεις, κατάθεση πανηγυρική βαθιά στο έντερο μετά από ανελέητο καβάλημα εκ μέρους της ως άλλης καουμπόισσας.

Αναμαλλιασμένη και σκάει ένα τεράστιο χαμόγελο και το πρόσωπο της στάζει γλύκα. Δε θα βιαστεί να τραβηχτεί, προτιμά να μείνει για αγκαλιές και φιλιά.

Το πρωκτικό μαζί της αξίζει και η όλη απόλαυση ήταν το anal gape της. Δεν παρουσιάστηκε η παραμικρή δυσκολία.

Η Lucy είναι το κορίτσι που συμμετέχει όπως ακριβώς στις ταινίες της. Δε θα πει πουθενά όχι, είναι μια σωστή επαγγελματίας. Μια πολύ ευχάριστη εμπειρία με μια πορνοστάρ, που μόνο πορνοστάρ δε θύμιζε στο κρεβάτι, αλλά ένα κορίτσι που τα δίνει όλα και για την δικιά της ικανοποίηση. Η ηθοποιός Lucy γράφει το ίδιο καλά τόσο στις κάμερες όσο και στον πελάτη.

Το κορίτσι ήταν ελαφρώς αγχωμένο, αλλά δεν την κατηγορώ αν είχε κάποιους ενδοιασμούς στην αρχή. Αν ήταν λίγο καλύτερη στο στοματικό, θα έπαιρνε το τέλειο δεκάρι στην διάθεση / συμμετοχή.

Στο value for money δυστυχώς δεν τα πάει καλά, μιας και έχει το πρωκτικό στα 100. Για όσους δεν το αποζητάνε όμως, είναι πάρα πολύ τίμια στα λεφτά που ζητάει.

Θα έρθει πάλι, όπως ερχόταν και παλιότερα, απλά δεν γνωρίζει πότε.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 21, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
260€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
116
Likes:
27.134
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HoneyVoskos, Yatoputso, doc_lin και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Αυγούστου, 2023
Ποῦ τά'δες τὰ κιλά ἀπ'τὴ μέση καί κατω ρέ σύ;! Ἐκτός καί ἄν μέσα σέ δυό ἑβδομάδες ἀπό τότε ποὺ τὴν εἶδα ἐγώ τὰ σουβλάκια ἔκαναν τὸ θαῦμα τους... Ἀλλά καί πάλι....!
review reaction 3 bigmountain89
22 Αυγούστου, 2023
@hornyasfuck, οπτικά ήταν αδύνατη από μέση και πάνω, κανονική κάτω με μπουτάκια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2