Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 75 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 207957
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η επιστροφή της Νάταλι συνέπεσε σε μια περίοδο όπου οι καλές εταίρες σπανίζουν. Κι εγώ, ως άλλος νεανίας στον χώρο, είχα φαγωθεί να τη συναντήσω και ίσως ήταν λάθος μου που δεν το επιχείρησα όσο ήταν ακόμη ενεργή. Ευχαριστώ ένα συγκεκριμένο τιμημένο μέλος που μου έδωσε να καταλάβω τι σημαίνει το "ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ".

Κάνω λοιπόν ένα διάλειμμα από τις Ρώσο-Ουκρανές με τα μοντελίσια σώματα, και κλείνω Νάταλι, που στο κάτω κάτω κι αυτή Ρωσίδα είναι, αλλά μεγαλωμένη στα μέρη μας με άπταιστα Ελληνικά.

Με το γραφείο όλα άριστα, από το κλείσιμο μέχρι την επιβεβαίωση. Εξυπηρέτηση άμεση χωρίς ερωτήσεις μιας και ήμουν νέος πελάτης.

Όλη τη μέρα αναρωτιόμουν ποια είναι η Νάταλι; Για να έχει τόσες καλές κριτικές, σημαίνει ότι είναι από εκείνες που δίνουν τη ψυχή τους στον πελάτη. Είχα κάποιες αμφιβολίες, κυρίως γιατί πρώτη φορά θα ψώνιζα από το συγκεκριμένο γραφείο, αλλά και στο τι θα συναντήσω.

Καταφτάνει η νεαρά μας, την υποδέχομαι, ντύσιμο ωραίο προσεγμένο με παντελονάκι και σακάκι, πάνω σε τακούνια. Και το γυαλάκι βεβαίως που την έκανε απίστευτα σέξυ. Δεν είναι πανέμορφη αλλά είναι απίστευτα γλυκιά και έχει ένα ύπουλο χαμόγελο που σκοτώνει. Το πρόσωπο τυπικό σλάβικο αλλά γλυκό. Βλέμμα συνδυασμός αθωότητας και πονηριάς έτοιμα να πετάξουν κεραυνούς, έχει όμορφα μάτια.

Παίρνουμε τον απαραίτητο χρόνο να γνωριστούμε, από κει και πέρα όλα πήραν τον δρόμο τους αυθόρμητα. Αμηχανία μηδέν, χιούμορ στα ύψη, πονηρά γελάκια, πώς βρεθήκαμε να γλωσσοφιλιόμαστε ούτε που το κατάλαβα. Απίστευτη χημεία, βέβαια το κορίτσι γουστάρει αυτό που κάνει, το ζει, δίνει τη ψυχή της. Τα δε γλωσσόφιλα από τα πιο απίστευτα, με αρκετό παιχνίδι και δαγκώματα, με την κοπέλα να τρέμει κλωτσώντας το πόδι της σαν άλλη φοράδα.

Γδύσιμο και αποκαλύπτεται ένα καλό σώμα, αλλά πολύ θηλυκό. Σχεδόν νεανικό, μιας και πρόκειται για μια κοπέλα 26 ετών, αλλά με τέλειο λείο δέρμα, και ευμεγέθη βυζιά, με πολύ μικρή χαλάρωση, αλλά τεράστια. Δεν ξέρω αν γυμνάζεται, μάλλον όχι, αλλά αν το έκανε, θα μπορούσε να αποκτήσει ένα κολάσιμο σώμα. Κωλαράκι καλό και ζουμερό με ελαφριά πτώση. Θα έβαζα 6, αλλά τα βυζιά της αξίζουν πόντο.

Περάσαμε για πολλά προκαταρκτικά και παιχνίδι, γλείψιμο σαν τα σκυλιά, το στοματικό της εξαιρετικό με περιποίηση όλης της περιοχής και καταδρομικές διάρκειας. Δέχεται δαχτυλάκια παντού, η κοπέλα είναι πολύ ευλύγιστη, κι ας μην είναι αδύνατη, είναι πολυοργασμική. Συνεχίζει το κλώτσημα της φοράδας που εμένα με ερέθιζε απίστευτα και έδινε κίνητρο για περισσότερα.

Το ισπανικό της απίστευτο, με ιδιαίτερη τεχνική, για σεμινάριο, με την ίδια να χασκογελάει βλέποντας σε παραδομένο και στο καπάκι σε ρουφάει.

Στο σεξ βγάζει απίστευτο πάθος, που δεν σου πάει η καρδιά να την πας άγρια, αλλά σε προκαλεί η ίδια να την πας στα κόκκινα. Θα ξεκινήσει με cow έχοντας τα βυζιά της στα μούτρα σου, αποζητά το στόμα σου να το δαγκώσει, βγάζει μια ανώμαλη διάθεση, ενώ το ύπουλο χαμόγελο της ανασταίνει και νεκρούς.

Συνέχεια στο υπέροχο κωλαράκι της, μετά από ένα εξαιρετικό στήσιμο στα τέσσερα, λίγο δουλειά με δαχτυλάκια και είσοδος εύκολη χωρίς τζελ, παρά μόνο αρκετό σάλιο. Πλάκα μου κάνεις ρε Νάταλι;

Μετά από ώρα στήνεται ιεραποστολικά στην πολυθρόνα για το ίδιο γλυκό κωλο-γαμήσι, με την ίδια να τρίβει αρκετά το μουνάκι της και να αποζητά δαχτυλάκια και έντονο eye contact με πονηρές εκφράσεις. Τελείωμα με ένα εξαιρετικό CIM όπου με στράγγισε στην κυριολεξία, βγήκα στεγνός κοστουμαρισμένος.

Κουβέντα, γέλια, ευχαριστίες και καληνύχτα. Λεφτά διακριτικά στη τσάντα της.

Η Νάταλι είναι η εταίρα που ξέρει πώς να σε κάνει να περάσεις καταπληκτικά. Δεν είναι γυναίκα, έχει όμως εμπειρία. Συμπεριφέρεται σαν μικρό κοριτσάκι, αλλά στις υπηρεσίες τα δίνει όλα, δίνει τη ψυχή της. Έχει έμφυτο ταλέντο, πράγμα λογικό για Ρωσιδάκια σαν κι εκείνη. Ξέρει ότι έχει κάτι που της πρόσφερε απλόχερα η φύση και το εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Τα ευμεγέθη φυσικά βυζιά που δεν χορταίνεις να τα έχεις στη παλάμη σου. Ξέρει πώς δεν είναι η μουνάρα, όμως είναι απίστευτα δοτική. Μας υπενθυμίζει τι υπηρεσίες πρέπει να παίρνουμε και πετσοκόβει αρκετά τον ανταγωνισμό.

Η Νάταλι είναι η εταίρα που τα έφερε η τύχη έτσι ώστε να την ανακαλύψω τώρα, μέχρι να φύγει. Όποιος τη συναντήσει να της φερθεί έξυπνα και με σεβασμό και θα δει ένα γλυκό και ρομαντικό πλάσμα που αποζητά σεξ στα κόκκινα.

Όσο για το κλώτσημα της φοράδας, πιστεύω ότι δεν είναι ψεύτικο. Δεν το ελέγχεις όταν το νευρικό σύστημα τρελαίνεται και στέλνει σήμα να χαλαρώσεις, αλλά εγκεφαλικά έχεις παραδοθεί στην ηδονή και χάνεις τον έλεγχο. Τέτοιες γυναίκες είναι σπάνιες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 12, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
113
Likes:
25.580
Πόντοι:
26.386
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 elpotero, Antidote, delipas και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαΐου, 2023
Αυτή την επιστροφή περιμέναμε πως και πως! Είναι τρομερή κατά την διάρκεια του αγώνα! Και δεν προσποιείται σε καμία περίπτωση! Αξιζει και με το παραπάνω! Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Για χάρη της θα επανέλθουμε στις επάλξεις πάλι! Α ρε Ναταλι ...
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89, Trifonbakatsoulias
13 Μαΐου, 2023
Δυστυχώς από την παλιά φρουρά, έμεινε μόνο η Ναταλι ( που σε κανα 2 μήνες θα σταματήσει πάλι ) και η Αλεξία ( που άμα μπορέσεις να την συναντήσεις κάνεις πάρτι ).....
έχει πέσει πολύ το επίπεδο και στο συγκεκριμένο γραφείο στο οποίο έχω κάνει τα καλύτερα γαμήσια διαχρονικά,
αλλά και γενικώς ....
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
13 Μαΐου, 2023
Όχι, που είχατε ανησυχήσει κιολας ότι έφυγε για πάντα. Το χρήμα είναι γλυκό και η ζωή με έναν τίμιο πλην πτωχο μπατίρη της ηλικίας της λόγω 'αγάπης' πολύ δύσκολη.
K
Koulourakias1
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3