Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 30 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είναι κάποιες φορές που όταν πραγματοποιείται "νέα" άφιξη, ξέρεις που πρέπει να πας. Όχι απαραίτητα λόγω προϋπηρεσίας με θετικές κριτικές, αλλά επειδή το ένστικτο σου λέει τρέχα.

Η συνάντηση κανονίστηκε σε ανύποπτο χρόνο και οι συγκυρίες ήταν υπέρ μου. Οπότε λίγα λόγια για την Alisa, από τη δικιά μου οπτική, μιας και οι περισσότεροι με κάλυψαν και με το παραπάνω.

Αντικρίζω ένα χαμογελαστό και ζεστό κορίτσι, καλωσόρισμα οικείο λες και με περίμενε καιρό, εντυπωσιάστηκα αρκετά. Ενώ από πρόσωπο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο μιας και φόραγε αρκετό μακιγιάζ που προσωπικά δε μου αρέσει, είναι γοητευτική. Τις μικρές και αισθητικές επεμβασούλες τις έκανε, αν και πιστεύω δεν τις χρειαζόταν. Απόπνεε αέρα αριστοκρατικό, έχει ιδιαίτερη προσωπικότητα που σε σκλαβώνει. Οι νέες φωτογραφίες στη σελίδα του γραφείου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το βλέμμα της ζεστό και πονηρό ταυτόχρονα, λες και σε προκαλεί για τη συνέχεια. Μοσχομυριστή, με μαλλιά καστανόμαυρα μακριά περιποιημένα. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι καλά, το χαμόγελο της όμορφο, δεν είδα τίποτα το αποκρουστικό πάνω της.

Λίγες κουβέντες στην αρχή, ήταν ευχάριστα επικοινωνιακή. Ρωσιδάκι από Άγια Πετρούπολη. Κάτι έχουν οι κυρίες από εκείνα τα μέρη, δεν ξέρω τι.

Το σώμα της είναι αρκετά ωραίο, σφιχτό, αν και ελάχιστα κλικ κατώτερο από ότι στις φωτογραφίες. Προσωπικά μου άρεσε πολύ γιατί είναι νόρμαλ προς το γυμνασμένο, χωρίς εξεζητημένα πράγματα. Κωλαράκι και βυζάκι όμορφα.

Με χαμόγελο και πονηρή διάθεση, θα προσφέρει γλωσσόφιλα σε αφθονία και θα αφεθεί στα χέρια σου. Την διακατέχει μια παράξενη χαρά, την μεταδίδει σχεδόν εγκεφαλικά, και θα ενθουσιαστείς.

Τα πάντα ήταν εξαιρετικά. Από το στοματικό της με περιποίηση όλης της περιοχής, μέχρι τη δοτικότητα της στην ανάλογη περιποίηση και φυσικά στο σεξ. Τα πάντα μοσχομυριστά να τα γλείφεις. Δείχνει μια ξεκάθαρη προτίμηση στης ψηλές στροφές και αντέχει μέχρι τέλους. Ερεθίζεται αρκετά και το δείχνει.

Cow, με τα πατουσάκια της στο κρεβάτι, ιεραποστολικό, στα τέσσερα, όλες με λύσσα, τρίβει αρκετά το μουνάκι της. Στο ενδιάμεσο θα κόψει για λίγο ερωτισμό με αγκαλιές και θα δείξει μια πλευρά της που δύσκολα θα δεις. Τα γλωσσόφιλα δεν έφυγαν ποτέ. Τελείωμα στα κόκκινα.

Το χαμόγελο της, η ευγένεια, η κουβέντα με χιούμορ, αλλά και η πονηριά της, ήταν αρκετά για να με ερεθίσει σε σύντομο χρόνο. Τελείωμα με ένα εξαιρετικό CIM.

Είχε αφεθεί πλήρως και αυτό με έφτιαχνε αρκετά. Η ώρα πέρναγε ανύποπτα όμορφα, μας έμενε όμως λίγος χρόνος, μου προσφέρει ένα καταπληκτικό μασάζ σχεδόν επαγγελματικό.

Ευχαριστίες και υποσχέσεις, που καλό είναι να μη δίνονται, αλλά αφού δόθηκαν, θα τηρηθούν.

Η Alisa είναι μια πολύ θερμή γυναίκα, ικανή να σε φτάσει στα όρια σου. Πάρα πολύ δοτική, δε θα πει πουθενά όχι, ένιωσα τρομερή χημεία, αν και δεν αποκλείεται απλά να είναι άριστη στη δουλειά της. Kαταφέρνει να βγάλει αρκετό συναίσθημα, που απογειώνει την εμπειρία και την κάνει να μοιάζει σαν κάτι περισσότερο από σεξ. Σπάνια το βρίσκεις αυτό, και αυτό την τιμά.

Υπάρχουν κορίτσια, υπάρχουν γυναίκες, υπάρχουν κυρίες, αλλά συνδυασμός και των τριών, σπάνια να βρεις. Η Alisa είναι αυτό ακριβώς. Κοριτσάκι που γίνεται γυναίκα, με συμπεριφορά μιας κυρίας. Την ευχαριστώ θερμά, και κάτι ακόμα που το ξέρει η ίδια.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.471
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, kwstasxat, AllaNtallon και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού