Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 3 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Γυναίκες πορνοστάρ
 
5.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
6.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
7.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
3.0
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Είχα να κλικάρω στην κατηγορία «τσόντες» από εποχής των «επώνυμων» πρωταγωνιστριών.
Μην γνωρίζοντας λοιπόν τις καταχωρήσεις, με απορία κοιτούσα πριν λίγο στην πρώτη σελίδα, τις δυο προηγούμενες κριτικές.
Αν δει την ταινία κάποιος γεννημένος απ’ το 1990 και ένθεν , δικαίως θα υποβάλει αίτημα, να την βγάλει ο Antisthenis απ’ την κατηγορία «τσόντες».
Την είχα δει στην εφηβεία, αλλά τότε ήταν πρωτοποριακή, το βυζάκι και το μπουτάκι την Άννα Φόνσου φάνταζε τότε αρκετό, αλλά δύσκολα βλέπετε τώρα, την είχα πετύχει τελευταία στην ΕΤ3 νομίζω, αλλά πάνω από 2 λεπτά δεν άντεξα
να δω.
Η φήμη που κυκλοφορούσε τότε για ερωτικές σκηνές «σκληρού» πορνό - που ενώ τάχα μου είχαν γυριστεί, κόπηκαν στην ταινία που έπαιζαν οι κινηματογράφοι - ενισχύθηκαν στο μυαλό μου λίγα χρόνια μετά.
Ήμουν φοιτητής σε επαρχιακή πόλη και σε σινεμά «σήμερον 2 έργα» έπαιξε σφήνα, ένα 5λεπτο βίντεο που παρέπεμπε (χώρος, κρεβάτι, κ.λπ.) σε κομμένες σκηνές του άνω έργου.
Μια λεπτομερή ανάλυση με σύγκριση θα έδινε αποτέλεσμα, αλλά τότε δεν υπήρχαν κινητά για να το τραβήξεις.
Με το χέρι στην φωτιά πάντως δεν μπορείς να το πεις, γιατί η κάμερα περνούσε πολύ γρήγορα απ’ τα πρόσωπα, ή τα έπαιρνε από πίσω, ο Κώστας Καραγιώργης πάντως κατά 99% ήταν ο πρωταγωνιστής.
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ZeroTolerance

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2021
Εισαι σιγουρος (κατα 99%) οτι ηταν ο Κωστας Καραγιωργης στα σκληρα?Γιατι ο Κωστας παιζει μονο στη μεγαλης διαρκειας βερσιον της ταινιας (αυτην που πρωτοκυκλοφορησε σε vhs στην Ελλαδα,οπως επισης σε Αυστραλια και USA) ,οι επομενες βερσιον ειναι πιο συντομες και δεν εμφανιζεται καθολου.Στην σκληρη βερσιον ο αλλος Κωστας,ο Σπυροπουλος πηδαει την Βικυ Κωνσταντινιδου που ντουμπλαρει την Φονσου.Δεν αποκλειεται να υπαρχει και αλλη σκληρη βερσιον με την συμμετοχη του Καραγιωργη αλλα δεν εχω υποψιν μου κατι,οποτε ειναι σημαντικο να μην εχεις μπερδεψει τον ενα Κωστα με τον αλλο...Παντως ο Καραγιωργης σιγουρα εχει κανει σκληρα,ετσι λενε οι παλιοι του χωρου...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1