Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ο μύθος λέει ότι ο πατέρας του Επιμενίδη έχασε ένα από τα πρόβατά του και έστειλε τον γιο του, τον Επιμενίδη, στο χωράφι που χάθηκε το πρόβατο, για να ψάξει να το βρει και να το φέρει πίσω. Πράγματι, ο Επιμενίδης ξεκίνησε να βρει το πρόβατο, αλλά φαίνεται πως μπερδεύτηκε στην διαδρομή και αντί να φτάσει στο συγκεκριμένο χωράφι που του είχε υποδείξει ο πατέρας του, έχασε τον δρόμο και κατά λάθος μπήκε μέσα σε μία σπηλιά. Όπως ήταν κουρασμένος από την αναζήτηση του πρόβατου, αποκοιμήθηκε.
Κοιμήθηκε μέσα σε αυτήν την σπηλιά για 57 ολόκληρα χρόνια!. Όταν ξύπνησε ο Επιμενίδης, άρχισε και πάλι να ψάχνει το πρόβατο, πιστεύοντας ότι έχει κοιμηθεί λίγες μόλις ώρες. Σύντομα όμως, κατά την προσπάθεια της νέας του ανεύρεσης, διαπίστωσε έκπληκτος ότι κατά την διάρκεια του ύπνου του είχαν αλλάξει τα πάντα γύρω του, καθότι δεν ήταν πλέον σε θέση να αναγνωρίσει τίποτα από όσα γνώριζε πριν κοιμηθεί.
Μάλιστα το παράδοξο αυτό γεγονός έχει παραμείνει μέχρι τις μέρες μας μέσω της παροιμιώδους φράσης: Επιμενίδειος ύπνος.

Έτσι ακριβώς και ο blizardeye κοιμόταν επί καιρώ και κόντευε να ξεχάσει την έννοια του πραγματικού σεξ μετά από μία σειρά από φόλες, για τις οποίες μπορείτε να ανατρέξετε σε προγενέστερες κριτικές μου.
Πολύ εύκολη συνεννόηση με sms και άφιξη του κοιμώμενου τούτου μεσήλικος εις έτερον των συνηθισμένων παραβαρδάρειον ξενοδοχείον, όπου ευτυχώς η φυσιογνωμία του blizardeye δεν είναι εισέτι γνωστή.

Η Mari με υποδέχθηκε, χαμογελαστά και ζεστά, κοιτώντας τον πλανήτη αυτό από το ύψος του 1,87 αφού είχε τοποθετήσει το ύψους 1,75 ψηλόλιγνο σώμα της σε 12ποντες peep toe μαύρες γόβες. Διάφανο κόκκινο νεγκλζέ και από κάτω μαύρα εσώρρουχα. Περίπου στα 25, Ουκρανή, με μακρικά καστανά μαλλιά και ζεστά καστανά μάτια. Ψηλή και αδύνατη, με υπέροχα μακριά και ατελείωτα πόδια. Πόδια μακριά, ίσια και λεπτά που θυμίζουν την Λεωφόρο την Ηλυσίων Πεδίων και τα οποία θέλει ώρα να τα διατρέξεις έως ότου καταλήξεις στην Πύλη του Θριάμβου και δηλαδή το άτριχο, τρυφερό και μοσχομυρωδάτο αιδοίο της. Εξαίρετα και περιποιημένα δάχτυλα! Μικρό στήθος και ίσως όχι τόσο στητό όσο θα έπρεπε για την ηλικία της αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα τουλάχιστον για τον γράφοντα μεσήλικα. Κανονικό πρόσωπο, που αποπνέει την φρεσκάδα της ηλικίας και στολίζεται από το ζεστό χαμόγελό της. Μέτρια Αγγλικά αλλά επαρκή για μία ανήθικη συνεύρεση ενηλίκων.

Μετά τις συστάσεις η Mari ερώτησε τον blizardeye, ο οποίος ήδη εξεδύετο, εάν ήθελε ντουζ, Στην καταφατική απάντησή μου προσκομίσθηκε αμέσως πεντακάθαρη πετσέτα ενώ παράλληλα η εργαζομένη περιεργαζόταν το γυμνό σώμα του πελάτου της. Ο blizardeye δεν εισέπραξε το βλέμμα οίκτου που ανέμενε από τη νεαρά εργαζομένη αλλά αντίθετα αυτή του έδωσε ένα βαθύ και υγρό γλωσσόφιλο, σπρώχνοντάς τον προς το λουτρό. Hurry, hurrry προέτρεπε και ο blizardeye εισήλθε, ουσιαστικά καταδιωκόμενος από την εργαζομένη, στον πεπαλαιωμένο πλην όμως ευρύθμως λειτουργούντα λουτήρα του δωματίου.
Η Mari με ανέμενε έξω από το λουτρό και αμέσως ξεκίνησε με γλωσσόφιλα, υγρά και βαθιά ενώ παράλληλα ανίχνευε το σώμα μου προβαίνοντας σε αισχρές και άκρως διεγερτικές θωπείες. Το στόμα της είχε υπέροχη γεύση και η essence του καπνού ιντρίγκαρε τον σπανίως καπνίζοντος [ και δη μόνο λαϊκά πούρα από την Λαϊκή Δημοκρατία της Κούβας ] blizardeye.

Ο blizardeye ξύπνησε σε ένα άλλο κόσμο. Κάπως έτσι είναι το σεξ στον 21ο αιώνα είπε στον εαυτό του. Ας το απολαύσω...

Η διέγερση ήτο άμεσος πράγμα που έγινε αντιληπτό από την έμπειρη εργαζομένη, η οποία αμέσως γονάτισε και άρχισε την βαθεία και υγρά και ακάλυπτο πεολειχία της. Η πεολειχία συνεχίσθηκε σε εντονότερους ρυθμούς στο κρεββάτι ενώ εγώ παράλληλα δακτυλοσκοπούσα και ανίχνευα τις απροστάτευτες οπές του σώματός της. Η δακτυλοσκόπηση του αιδοίου της μου προσέφερε την ικανοποίηση ότι δεν ανιχνεύθηκε λιπαντική γέλη.
Στο μεταξύ η πεολειχία συνεχιζόταν με αμείωτη ένταση και η λειχία είχε επεκταθεί στον περιβάλλοντα χώρο, των όρχεων συμπεριλαμβανομένων έως περίπου το ορθόν.
Το τέλος πλησίαζε και ο blizardeye θυμήθηκε ότι το γυναικείο σώμα έχει αιδοίο. Ζήτησε την τοποθέτηση προφυλακτικού, το οποίο τοποθετήθηκε δια του στόματος της εργαζομένης και ακολούθησαν παλινδρομήσεις εις την ιεραποστολικήν στάσιν.
Μου προξένησε μεγάλη εντύπωση η συμμετοχή της εργαζομένης. Έδειχνε να το απολαμβάνει και μάλιστα από ένα σημείο και μετά με έσφιξε πάνω της, επιζητώντας την τριβή επί της κλειτορίδας της. Αυτό έγινε δύο φορές και είχε ως αποτέλεσμα η εργαζομένη να συσπάται και να φωνασκεί, ο blizardeye να χάνει τον ρυθμό της παλινδρόμησης και παράλληλα να συνιστά στην εργαζομένη ησυχία. Όπερ και εγένετο και ακολούθησε ο blizardeye, ο οποίος δεν άντεξε πλέον και μετά από μερικές παλινδρομήσεις, έβγαλε το προφυλακτικό και εκσπερμάτωσε επί της κοιλίας της εργαζομένης εν μέσω ιαχών και αμοιβαίων πανηγυρισμών.
Ακολούθησε ντουζ και από τους δύο. Αμοιβαίο μασσάζ με ικανοποιητικό σόσιαλ όπου αντηλλάγησαν προσωπικές λεπτομέρειες του πελάτου και της εργαζομένης.
Τα χέρια όμως της εργαζομένης δούλευαν άοκνα επί του σώματος του εκπλήκτου, για την νέα πραγματικότητα του σημερινού σεξ, τούτου μεσήλικος. Ο ερεθισμός δεν άργησε. Άργησε όμως η εκσπερμάτωση. Το ξυπνητήρι χτύπησε αλλά η Mari φώναζε: I want you to finish. Don 't go. Όπερ και εγένετο αφού μετά από πεολειχία, ακαριαία τοποθέτηση προφυλακτικού και είσοδος εις το αιδοίον, η εναπόθεση του σπέρματος απετέλεσε γεγονός για τον συγκεκινημένο blizardeye.
Μία υπέροχη εμπειρία από ένα υπέροχο κορίτσι, που της αρέσει το σεξ και ζητά να συμμετέχει ενεργά σ΄ αυτό. Μπορεί να μην είναι το ομορφότερο κορίτσι που έχετε δει αλλά είναι νέα, φρέσκια, χαμογελαστή και δύσκολα να βρείτε τέτοια πόδια και άκρα σε άλλη κοπέλα. Ακριβείς οι φωτογραφίες με μία ελαφρά επεξεργασία στο στήθος.
Οι υπηρεσίες της εκπληκτικές και απόδειξη οι δύο γύροι του μεσήλικος τούτου, πράγμα που είχε αρκετό καιρό να του συμβεί. Στην σελίδα της στο ΕΝ αναφέρονται ως έξτρα τα CIM,.anal, CIF πλην όμως το επίπεδο των υπηρεσιών της υπήρξε τόσο υψηλό και συνεπές που η Mari συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Ζήτω ο 21ος αιώνας!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 13, 2017
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
160
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
18.530
Πόντοι:
26.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 73 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2017
Ωσαννά!!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
13 Ιανουαρίου, 2017
Απλά μια απορία ? Ο αριθμός των ετών που ο Επιμενίδης κοιμήθηκε μακαρίως εις το σπήλαιο είναι τυχαίος η θέλει να πει κατώι άλλο ο ποιητής ?
well done old man ..well done
E
Excalibur
13 Ιανουαρίου, 2017
"Του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο
δέκα φορές είν´ αδειανό και μια φορά γεμάτο ..."

Εύγε για την κριτική σας και για την επιτυχία σας!
13 Ιανουαρίου, 2017
Εύγε κύριε.!! Άντε και σε 3ο γύρο με την επόμενη.Μεγάλο χαμόγελο
13 Ιανουαρίου, 2017
...πολύ όμορφο ηδονιστικό ανάγνωσμα αγαπητέ! Καπέλο
13 Ιανουαρίου, 2017
δυστυχώς κώλο και χύσιμο στο στόμα δεν μάθαμε πόσο καλά τα κάνει...
και πόσο τα χρεώνει...
13 Ιανουαρίου, 2017
Μεγάλες στιγμές! Μιλάμε για ΤΗΝ επιτυχία! Καπέλο Προσκύνημα
13 Ιανουαρίου, 2017
Καλογραμμένο κείμενο, όπως και τα προηγούμενα.
Αξιέπαινη η εργαζόμενη. Φροντίζει τον πελάτη.
Καπέλο
13 Ιανουαρίου, 2017
Ο τυφλός είδε
Ο κουφός άκουσε
Ο κωφάλαλος μίλησε
και ο Μπλίζ συνουσιάστηκε δίς την ίδια ημέρα
Θαύμα!! Θαύμα!!! Μεγάλο χαμόγελο
14 Ιανουαρίου, 2017
Μπλίζ-μπλίζ-μπλιζάκι Χαμόγελο Χαίρομαι που πέρασες τόσο καλά Καπέλο
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2