Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η πρώτη δημόσια φιλοσοφική εμφάνιση του καπιταλισμού έγινε πριν από 2600 χρόνια όταν ο λακές, Αίσωπος δίδαξε ότι ο εργατικός ευημερεί [ και έτσι του εκμεταλλεύονται την παραγόμενη υπεραξία του εις υγείαν της ευημερίας του ] ενώ ο τεμπέλης δυστυχεί. Αποτέλεσμα ήταν ότι εξαιτίας αυτού του αχρείου δισεκατομμύρια παιδιά αναθρέφονται υπό την συνεχή γκρίνια των γονέων τους για εργατικότητα ενώ η τεμπελιά παρουσιάζεται ως κατάρα.
Η ισοπεδωτική αυτή προπαγάνδα επιχειρήθηκε να αντικρουσθεί από τον Χάϊνλάϊν, ο οποίος εδίδαξε ότι η πρόοδος γίνεται από τους τεμπέληδες που ψάχνουν ευκολότερους τρόπους για να κάνουν τα πράγματα. Σχεδόν όλη η πρόοδος της τεχνολογίας βγαίνει από την τεμπελιά: οδηγούμε αυτοκίνητα αντί να περπατάμε γιατί βαριόμαστε να περπατήσουμε, χρησιμοποιούμε πλυντήρια γιατί βαριόμαστε να πλύνουμε στο χέρι, χρησιμοποιούμε κομπιούτερ γιατί είναι κουραστικό να γράφουμε ή να υπολογίζουμε με το χέρι κλπ
Αυτά σκεπτόταν ο τεμπέλης blizardeye καθώς περίμενε την Sara να ανοίξει την πόρτα του δωματίου της στο γνωστό παραβαρδάρειο ξενοδοχείο, όπου σε λίγο θα αρχίσουν να μας χαιρετούν ακόμη και οι τοίχοι.
Πολύ εύκολη συνεννόηση με το ευγενικό πρακτορείο αφού ο blizardeye είχε επιλέξει την Sara τελείως νωχελικά και επιπόλαια και χωρίς να κάνει οποιουδήποτε είδους προεργασία. Συμπεριφορά δηλαδή που αρμόζει σε τεμπέλη!
Η μικρή το δέμας, Sara, αφού είναι γύρω στο 1,65 cm, άνοιξε χαμογελαστή την πόρτα και ο blizardeye εισήλθε ενθουσιασμένος αφού η πρώτη εντύπωση ήτο αρίστη. Σκαραφαλωμένη στα σέξυ πορνοπάπουτσά της και έχοντας τοποθετήσει το υπέροχο σώμα της εντός φίνων εσωρρούχων. Απροσδιόριστη ηλικία όπως συμβαίνει σε όλες με Ασιατικά χαρακτηριστικά. Το προφίλ της λέει 25 χρονών. Η ίδια λέει ότι είναι 32. Πάντως για πάνω από 25 χρονών δεν μοιάζει. Πολύ όμορφο πρόσωπο, που αδικείται από τις φωτογραφίες της. Μικρό προς μεσαίο στήθος, με θηλές που ανταποκρίνονται. Καλοσχηματισμένα και ίσια πόδια με εξαιρετικά περιποιημένα πέλματα. Εξαιρετικά απαλή επιδερμίδα. Ευγενέστατη και χαμογελαστή, οδήγησε τον blizardeye στο ντουζ έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις.
Ομιλεί ελάχιστα Αγγλικά αλλά η προθυμία της ήταν τέτοια που τελικά η επικοινωνία μας δεν είχε προβλήματα. Βέβαια social υπ΄ αυτές τις συνθήκες δεν είναι δυνατόν να υπάρξει. Δεν χρησιμοποιεί γλώσσα στο φιλί αλλά αυτό δεν με ενόχλησε αφού σου προτείνει τα σαρκώδη χείλη της με προθυμία και βουλιμία και έως ένα σημείο η γλώσσα υποκαθίσταται. Ζεστή και πρόθυμη σε όλα. Δεν παίρνει ιδιαίτερες πρωτοβουλίες αλλά κάνει ό,τι της υποδείξει ο πελάτης - στα πλαίσια φαντάζομαι του λογικού. Συμπεριφορά ιδανική για ένα τεμπέλη, που προτιμά να υποδεικνύει και να δέχεται περιποίηση αντί να παιδεύεται για να αποκρούει επιθέσεις, λέγοντας τι του αρέσει και τι όχι. Καλή, σφικτή, ακάλυπτη και υγρή πεολειχία. Σεξ σε διάφορες στάσεις με καλή αίσθηση του αιδοίου της παρά την λιπαντική γέλη, που εμφανώς είχε τοποθετήσει και η οποία απέτρεψε την αιδοιολειχία. Όχι βέβαια ότι ήτο εντός των προθέσεων του τεμπέλη τούτου μεσήλικος να δαπανήσει ενέργεια για την ικανοποίηση της εργαζομένης.
Εκσπερμάτωση επί του στήθους της και διακτινισμός της εργαζομένης εντός του λουτρού της για να καθαρισθεί.
Ακολούθησε αμοιβαίο μασάζ, όπου δείχνει να κατέχει το άθλημα.
Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο blizardeye να αποχωρήσει εμφανώς ικανοποιημένος και ανακουφισμένος τόσο λόγω του σεξ όσο και λόγω του μασάζ.
Ήταν μία συνεύρεση σε κλίμα αποκλειστικά GFE. Τουλάχιστον αυτό ήταν το κλίμα. Δεν γνωρίζω αν μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλότερες στροφές. Ίσως κάποιοι εργατικοί πελάτες της να επιχειρήσουν να το μάθουν.
Λειτούργησε λοιπόν το θεώρημα του Χάϊνλάϊν στην περίπτωση του blizardeye, με αποτέλεσμα αυτός να σκέπτεται ότι στην χώρα του Υπαρκτού Ελληνισμού ίσως θα πρέπει πλέον η τεμπελιά να θεωρείται ατομικό δικαίωμα και ως τέτοιο να προστατευθεί στην επόμενη Συνταγματική Αναθεώρηση.
Γι΄ αυτό άλλωστε, ομιλώντας σοβαρά, οι νέοι και οι άξιοι εκδιώχνονται από τη χώρα μας για να μη διαταραχτεί ο λήθαργος του τεμπέλη, μάγκα, μερακλή και καραμπουζουκλή κομματικού βρυκόλακα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
18.533
Πόντοι:
26.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 43 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2016
Δεν έριχνες και ένα και για μένα? Ακόμη πιο τεμπέλης εγώ, βαριέμαι και να πάω χαχαχχααχαχχ

Απολαυστικός Ναι!
30 Αυγούστου, 2016
Εύγε, ακράδαντη επιχειρηματολογία!
30 Αυγούστου, 2016
Καπέλο Κύριε blizardeye είμαι θερμός θαυμαστής του ύφους του ήθους και της εκφοράς του λόγου σας ....ευγε
30 Αυγούστου, 2016
Κρίμα γιατί φαίνεται καλο Ασιατακι.....
30 Αυγούστου, 2016
Υποκλινομαστε στην κριτική.
Κατα τα αλλά 200 πολλά ζητάει.
05 Μαρτίου, 2017
Αν δεν ειχα καιρο στο μπου θα ορκιζομουν οτι διαβαζω κριτικη bakalhs...!!ευγε παντως για το στυλ γραφης
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6