Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στον περασμένο αιώνα τρεις ήταν οι μεγάλες επιστημονικές επαναστάσεις: η σχετικότητα, η κβαντική μηχανική και η θεωρία του Χάους. Η πρώτη βρήκε τη σχέση του χώρου και του χρόνου, η δεύτερη την αρχή της αιτιότητας και η τρίτη διερευνά την έννοια της προβλεπτικότητας και είναι η επιστήμη των εκπλήξεων, της μη γραμμικότητας και του απρόβλεπτου. Μας διδάσκει να περιμένουμε το αναπάντεχο.
Μία καλά προετοιμασμένη επαγγελματική συνάντηση, που επρόκειτο να διαρκέσει ώρες,έληξε σε 20 λεπτά και σε πανηγυρικό κλίμα, που επισφραγίσθιηκε από εκφράσεις, που αντήλλαξαν οι εμπλεκόμενοι, του τύπου < Θα σε γαμήσω ασάλιωτα >, < Ποιον θα γαμήσεις, ρε μπινέ; > κλπ. Η λήξη της συνάντησης αυτής βρήκε τον blizardeye να σκέπτεται ότι αφού όλοι θα γαμήσουν, αυτός τι θα έκανε; Θα ουρούσε στο πηγάδι ή θα συνουσιαζόταν εκμεταλλευόμενος το πλεονάζον απόθεμα τεστοστερόνης, που επλανάτο στην ατμόσφαιρα;
Ο blizardeye, που είναι σώφρων και νουνεχής άντρας, επέλεξε να συνουσιασθεί και ακολουθώντας την σύμφωνη γνώμη του κ. NICK TRIVE και μόλις 4 sms αργότερα με το πολύ εξυπηρετικό πρακτορείο, ο blizardeye εισήλθε στο παραλιακό ξενοδοχείο του Προέδρου.
Η Alona με υποδέχθηκε φορώντας εξαιρετικά μαύρα δαντελωτά εσώρουχα, μαύρες κάλτσες και μαύρες γόβες στιλέτο. Όμορφο πρόσωπο.Εκπληκτικό σώμα. Στήθος μεσαίο και με ωραίες θηλές. Στητά και πεταχτά οπίσθιο. Ατέλειωτα μακριά λεπτά πόδια. Ουκρανίς, ύψους 1,70 cm, με καστανά μαλλιά και μάτια. 28 - 30 ετών κατά την εκτίμησή μου.
Πάρα πολύ φιλική από την πρώτη στιγμή και χάδια κατά την διάρκεια της εκδύσεώς μου. Ντουζ κάτωθεν του ευρύθμως λειτουργούντος σύστήματος καταιωνισμού του ευρύχωρου δωματίου με τον bllizardeye να είναι ενθουσιασμένος με την προσδοκία της συνεύρεσης και να ευγνωμονεί την απρόβλεπτη εξέλιξη της επαγγελματικής συνάντησής του, που τον οδήγησε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί μ΄ αυτή την υπέροχη κοπέλα.
Η Alona με άρπαξε αμέσως μόλις βγήκα από το λουτρό. Φιλιά. Υγρά και βαθιά. Χάδια και σκέρτσα. Το σώμα της ευωδίαζε καθαριότητα καθώς το έλειχα εκεί στα όρθια δίπλα στο κρεββάτι. Ένιωσα ότι την ήξερα από πάντα αλλά δεν τόλμησα να της το πω αφού ακαριαία σκέφθηκα το κύμα ειρωνείας και θυμηδίας που θα αντιμετώπιζα μετά στο νήμα των παππούληδων.
Ο αργός ρυθμός των χαδιών επιταχύνθηκε πάντα με πρωτοβουλία της Alona. Τα χέρια και η γλώσσα της ανεβοκατέβαιναν σε όλο το μήκος του σώματός μου. Ο ερεθισμός μου σχεδόν άμεσος. Βουτιά στο κρεββάτι και συνέχεια της ερωτοτροπίας.
Έχω αποφασίσει να μην δέχομαι πλέον ακάλυπτη πεολειχία αλλά ο δύσμοιρος αυτός μεσήλιξ δεν άντεξε να το αρνηθεί. Το αιλουροειδές κατευθύνθηκε αργά από τις θηλές του στήθους μου στο διεγερμένο πέος μου και άρχισε μία εξαιρετική σφιχτή και βαθεία πεολειχία. Άφθονο σάλιο. Βελούδινη αίσθηση. Εντατικός ρυθμός. Αληθοφανέστατη συμμετοχή με βογγητά και βαρειά αναπνοή σε βαθμό που κάποιες στιγμές παρά λίγο να το πάρω επάνω μου και να νιώσω όπως ο κ. The Saint, που μας έχει δηλώσει ότι οι εργαζόμενες τελειώνουν μαζί του.
Επειδή όμως το τέλος φάνταζε αναπόφευκτο και δεν ήθελα να τελειώσω με πεολειχία, ζήτησα προφυλακτικό, το οποίο μου εφηρμόσθη διά του στόματός της. Στάση doggie με δική της υπόδειξη όπου το θέαμα του καλλίγραμμου κορμιού της ήταν εξαίρετο. Σφιχτή αίσθηση του αιδοίου της και με την ίδια να δείχνει ενθουσιασμένη και να με προτρέπει για πιο δυνατές παλινδρομήσεις. Ανάσκελα για να δοκιμάσω και αυτή την στάση και να θαυμάσω τα παλλόμενα στήθη της και εκσπερμάτιση στο σώμα της εν μέσω θριαμβικών παιάνων και ιαχών και την ίδια να χαμογελά ικανοποιημένη και με αυτοπεποίθηση για τις επιδόσεις της και το έργο της.
Εξαιρετικό σόσιαλ στην συνέχεια. Αγγλικά πολύ ικανοποιητικά για μία ανήθικη συνεύρεση ενηλίκων. Πλούσια θεματολογία. Χιούμορ. Αλληλοκατανόηση. Εννοείται βέβαια ότι δεν πρόκειται να επεκταθώ στα όσα συζητήσαμε αφού μετά οι άλλοι θα στήσουν πάρτυ στους παππούληδες.
Μία από τις καλύτερες συνευρέσεις μου ever! Η επιτομή της escort. Φιλική όσο πρέπει, ερωτική όσο πρέπει, χυδαία όσο δεν λέγεται στο κρεββάτι, κυρία στο σόσιαλ!
Όταν έφυγα την αγκάλιασα σφιχτά και την ευχαρίστησα από βάθους καρδιάς. Μου χάρισε μία υπέροχη ώρα και μία ανυπέρβλητη ανανέωση του ψυχισμού μου.
Θα την θυμάμαι για πολύ καιρό. Έως ότου να την ξανασυναντήσω.
Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Απλά να θυμάστε. Treat her gently. She 's a Lady!
Κάτι παραπάνω λοιπόν ήξερε ο Ησίοδος όταν έγραφε ότι:
Και λοιπόν πρώτα από όλα το Χάος γεννήθηκε και μετά
η πλατύστερνη Γαία, η αιώνια και ασφαλής έδρα των πάντων ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 21, 2016
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
18.381
Πόντοι:
26.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 53 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2016
Χιουμορ
Έχω αποφασίσει να μην δέχομαι πλέον ακάλυπτη πεολειχία αλλά ο δύσμοιρος αυτός μεσήλιξ δεν άντεξε να το αρνηθεί.
Άντε και ακά κρεμπιέ την επόμενη Γλώσσα

Ωραία κριτική !
21 Μαρτίου, 2016
Κάπου στην Θεωρία του Χάους περιγράφεται και το αξίωμα της Τσαγκαροδευτέρας όσον αφορά τα επαγγελματικά!

"Έχω αποφασίσει να μην δέχομαι πλέον ακάλυπτη πεολειχία αλλά ο δύσμοιρος αυτός μεσήλιξ δεν άντεξε να το αρνηθεί." Αυτό που χρειαζόμαστε φρονώ είναι περισσότερη ποιότητα όσο ο αναμενόμενος ωφέλιμος χρόνος ζωής μας μειώνεται ...

Μπράβο και σε άλλα τέτοια με περίσσιο "νεανικό" ενθουσιασμό!
21 Μαρτίου, 2016
Το κράξιμο στους παππούληδες δεν θα το γλυτώσεις.

Εύγε για την επιτυχή κατάληξη της συνεύρεσης. Προσκύνημα Κρίμα που δεν έρχεται Αθήνα η κοριτσάρα.
21 Μαρτίου, 2016
"Φιλική όσο πρέπει, ερωτική όσο πρέπει, χυδαία όσο δεν λέγεται στο κρεββάτι, κυρία στο σόσιαλ". Λιτός, απέριττος, γλαφυρός, ακριβής.
Εξαιρετική κριτική φίλε blizardeye!
21 Μαρτίου, 2016
"...αλλά ο δύσμοιρος αυτός μεσήλιξ δεν άντεξε να το αρνηθεί..."

Ποιός είναι ο μεσήλιξ; Μην μου πείτε πως κατέφθασε ο κ. Νικοτρίβης για να σας κρατά το χέρι.

Υ.Γ.
"...παρά λίγο να το πάρω επάνω μου και να νιώσω όπως ο κ. The Saint, που μας έχει δηλώσει ότι οι εργαζόμενες τελειώνουν μαζί του..."
Έλιωσα...
21 Μαρτίου, 2016
η πετυχημένη ηδονιστική επαφή σας εμπνέει , γράφετε όμορφα και αυτό περνάει και σε μάς !

πάντα τέτοια σας εύχομαι ! Καπέλο
21 Μαρτίου, 2016
Και έλεγα να την προσπεράσω, τώρα μου βάλατε φωτιές....
22 Μαρτίου, 2016
200 ευρώ για μία ώρα, με ένα γύρο και τίποτα special (φούλ κλπ).
Και στο τέλος "Treat her gently. She 's a Lady!"
Δηλ. πόσα ακόμα να δώσουμε για δωράκι για απλό ?
Τρελαθήκαμε ή στη Θεσαλλονική είναι αλλού για αλλού ???
Αυστοσυγκράτηση φίλτατε τόσο ατομική όσο και των τιμών....
22 Μαρτίου, 2016
Αλλη μια απιστευτη κριτικη απο blizardeye !!!! Απ της καλυτερες κριτικες που εχεις γραψει και που εχω διαβασει τους τελευταιους μηνες Ναι!Ναι!
Ετσι πρεπει να ειναι η κριτικες , Λιτες , απεριττες , πικαντικες αλλα και συναμα ακριβης , standing ovation απο εμενα φιλτατε bLizardeye ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο
22 Μαρτίου, 2016
Καπέλο Χαίρομαι ιδιαιτέρως φίλτατε δια το ευτυχές της συνευρέσεως μετά της πανέμορφης κορασίδος αλλά θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα δια το ιδιαιτέρως απεχθές τιμολόγιο του πρακτορείου.200 χωρίς cim,cif is a highway robbery if you ask me Καπέλο
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2