Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 24 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δουβλίνο, στα τέλη του περασμένου αιώνα, σ΄ ένα pub στην περιοχή Temple Bar.
Ένας μισομεθυσμένος Ιρλανδός δικηγόρος εξηγεί στον blizardeye γιατί πίνει αποκλειστικά και μόνο gin and tonic. Το tonic βασίζεται στη κινίνη, μου λέει και αυτό με προστατεύει από την ελονοσία. Το λεμόνι έχει βιταμίνη C και αυτό με προστατεύει από το σκορβούτο.
Και το gin τον ρωτώ;
Ο blizardeye μετά από ένα εξαιρετικά αγχώδες δίωρο, σκεπτόταν ότι αν ο Διάβολος εφεύρε το άγχος τότε ο Θεός θα πρέπει να εφεύρε κάτι ως αντίδοτο. Επειδή όμως δεν είχα όρεξη και χρόνο για εμβριθή μελέτη επί του θέματος προκειμένου να καταλήξω σε ασφαλές συμπέρασμα, αναζήτησα την λύση κατά του άγχους στις σελίδες του ΕΝ και επέλεξα την Maria.
Χρειάστηκαν μόλις 3 SMS σε άψογα αγγλικά με την Maria και ο blizardeye εισήλθε σε παραβαρδάριο ξενοδοχείο, ευτυχώς διαφορετικό από αυτό όπου πλέον οι καθαρίστριες τον χαιρετούν με τον πλέον εγκάρδιο τρόπο.
Η Maria με υποδέχθηκε φορώντας off black εσώρουχα, μαύρες κάλτσες με ζαρτιέρες και ψιλοτάκουνες κόκκινες γόβες. Υπερθέαμα! Με αποτέλεσμα ο blizardeye να στέκεται σαν άγαλμα στην είσοδο του δωματίου και την Maria να ενεργεί σωφρόνως, τραβώντας τον μέσα στο δωμάτιο.
Υπέροχο ζεστό χαμόγελο, που έσπασε αμέσως τον πάγο!
Την εθαύμαζα εκδυόμενος και κατάφερα να αρθρώσω το συμπέρασμα ότι είναι πιο όμορφη από τις φωτογραφίες. Μισή Πολωνίς και μισή Ρωσίς και έχοντας πάρει ομορφιά και από τα δύο κράτη. Το καταπληκτικό σώμα του ρωσσικού 1,67 cm και τα εκπληκτικότερα πράσινα μάτια, που έχω δει ποτέ. Μάτια που ως χρώμα αφθονούν σε χώρες όπως η Πολωνία και η Ουγγαρία. Πραγματικοί προβολές ακόμη και μέσα στο ημίφως του άνετου δωματίου.
Μακριά, λεπτά και ίσια πόδια που καταλήγουν σε εξαίσια οπίσθια. Πεταχτά, σφιχτά και κινούμενα ανοδικά!
Πανέμορφο πρόσωπο, με σιλικονάτα χείλη που όμως δεν ενοχλούν.Στήθος μεσαίο. Φυσικό, σφιχτό και στητό. Έτσι ακριβώς όπως μου αρέσει.
Ντουζ με τον blizardeye να διαπιστώνει και πάλι, με εκνευρισμό, ότι μόνο μία καθαρή πετσέτα υπήρχε αλλά πλέον το μυαλό του ήταν στις καταπληκτικές καμπύλες της Maria.
Γλωσσόφιλα και χάδια στα όρθια αφού της δηλώθηκε το υπάρχον υπερβολικά υψηλό επίπεδο του άγχους μου. Γλωσσόφιλα συνεχή, αργά και βαθιά. Άφθονο ευωδιαστό σάλιο, εκπορευόμενο από ένα σώμα και στόμα που μοσχοβολούσε καθαριότητα. Δακτυλοσκόπηση παντού και έκδηλη επιθυμία της Maria να περάσουμε καλά.
Βουτιά στο κρεββάτι όπου τα χάδια και τα φιλιά συνεχίζονταν σε βάρος του άγχους μου, που σταδιακά εξατμιζόταν. Γέλια, πειράγματα και φιλοφρονήσεις. Ένα χαρούμενο πλάσμα στην αγκαλιά μου. Δύο ενήλικες αποφασισμένοι να περάσουν καλά για μία ώρα. Όλος ο κόσμος στην αγκαλιά μας εκείνη την ώρα και η ευχαρίστηση το ζητούμενο.
Ο ερεθισμός μου άργησε να έρθει. Η Maria όμως απεδείχθη ένα εξαιρετικά υπομονετικό άτομο, εμφανές γνώρισμα της ρωσικής καταγωγής της και εργαζόμενη αόκνως και ποικιλοτρόπως, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Θέλησε να σκουπίσει το πέος μου με απολυμαντικό μαντηλάκι πριν την πεολειχία. Της έκανα όμως γνωστό ότι δεν επιθυμώ την ακάλυπτη πεολειχία και έτσι αφού μου φόρεσε το προφυλακτικό με το στόμα της, με πραγματικά αξιοθαύμαστες συνεργαζόμενες κινήσεις της γλώσσας της, των χειλέων της και του ουρανίσκου της, άρχισε μία σφιχτή και ρυθμική πεολειχία. Έλειχε και την γύρω περιοχή όπως και τους όρχεις. Με υπομονή και επιμονή! Η εργατικότητά της ανταμείφθηκε και της ζητήθηκε η στάση cowgirl, στάση ιδανική για τον κουρασμένο και αγχωμένο τούτο άντρα. Σφιχτή αίσθηση, αληθοφανή βογγητά, συνεχή φιλιά, εναλλαγές του ρυθμού και το τέλος επήλθε με τον blizardeye να αλαλάζει θριαμβικά και πετώντας το προφυλακτικό στο καθαρό πάτωμα του δωματίου, να εκσπερματώνει εις το σώμα της Maria.
Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο blizardeye δεν επεχείρησε δεύτερο γύρο στα πλαίσια της ωριαίας συνεύρεσης. Ούτως ή άλλως η πρώτη πράξη είχε κρατήσει αρκετά και το υπόλοιπο του χρόνου αναλώθηκε σε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις, οι οποίες όμως δεν είναι ανακοινώσιμες στα πλαίσια του παρόντος ιστοτόπου.
Αγγλικά πολύ ανώτερα από αυτά που κάποιος αναμένει στα πλαίσια μίας επί πληρωμή ανήθικης συνεύρεσης ενηλίκων με μία γυναίκα, που διψά για ζωή, σεβασμό και χαρά!
Σίγουρα θα την ξανασυναντήσω. Αυτή το μείγμα καλοσύνης και ομορφιάς ήταν μοναδικό για τις επιθυμίες του ταλαίπωρου blizardeye.
Ασπασμοί κατά την αποχώρησή μου και υποσχέσεις για επανάληψη της συνεύρεσης κάπου, κάποτε στο εγγύς όμως μέλλον. Ελαφριά υπόκλιση και χειροφίλημα για να εκφράσω την ευαρέσκειά μου, προτού χαθώ στην ανωνυμία του πολύβουου πλήθους του Βαρδαρίου.
Το gin με προστατεύει από το άγχος της πραγματικότητας, μου απάντησε ο μισομεθυσμένος Ιρλανδός δικηγόρος. Δυστυχώς δεν είχε την τύχη να γνωρίσει την Maria.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 29, 2016
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.257
Πόντοι:
26.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 41 άλλα μέλη

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2016
Εύγε!Ναι!
29 Φεβρουαρίου, 2016
Καπέλο Πάντα τέτοια φίλε,να'σαι καλά! Χαμόγελο
29 Φεβρουαρίου, 2016
Ναι!Ναι!Γερο-μύστης
29 Φεβρουαρίου, 2016
...όμορφο κείμενο απο έναν bon viveur της απόλαυσης !
29 Φεβρουαρίου, 2016
Άλλη μία πολύ όμορφη κριτική και μια όμορφη εμπειρία.ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα

Πάντα επιτυχίες εύχομαι Καπέλο
29 Φεβρουαρίου, 2016
Oξυδερκής και οικονόμος ο ιρλανδός συνάδελφός σας. Το τζιν κοστίζει πολύ λιγότερο και το βρίσκει κανείς σε αφθονία.
29 Φεβρουαρίου, 2016
ευτυχώς διαφορετικό από αυτό όπου πλέον οι καθαρίστριες τον χαιρετούν με τον πλέον εγκάρδιο τρόπο........ θειο εισαι οργιο!!!!! Ναι!Ναι!Ναι! + 10!! Καπέλο
29 Φεβρουαρίου, 2016
εξαιρετικός μπράβο σου
29 Φεβρουαρίου, 2016
"να εκσπερματώνει εις το σώμα της Maria." Εκ παραδρομής φαντάζομαι....Ναι!Ναι!Ναι!
29 Φεβρουαρίου, 2016
Καπέλο Πάντα τέτοια!Ωραίος Χαμόγελο
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2