Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μπήκα μέσα πτώμα από τη δουλειά για ένα χαλαρωτικό ραντεβού και με προσδοκία για καλό VFM ελέω 150/1h και πρόσφατων κριτικών.
Απο εικόνα καλό και ψηλό μουνί, όπως ακριβώς στις φωτό (σώμα όμως τούμπανο για μένα όχι, γιατί ο κώλος υστερεί αρκετά, γι' αυτό και στις φωτό δεν τον δείχνει).

Από συμπεριφορά άριστη για 50 λεπτά. 100%GFE και με ενέργεια, ζωντάνια, διάθεση, χαμόγελο, ευγένια, καλά αγγλικά και πολύ συζήτηση, τόσο ευχάριστη η γκόμενα που μου "έκλεψε" χρόνο..Ενιωσα να είμαι με φίλη που θα την "κοπανήσω" φιλικά. Πολύ θετικό αυτό! Αλλά και στη διάρκεια του σεξ ένιωθες ότι γαμάς φίλη σου...Με τραβούσε δυνατά και με φιλούσε στο στόμα ερωτικά και όχι στημένα. Ανταποκρινόταν σε όλα και δε βαρέθηκε ποτέ. Επίσης στο δεύτερο γύρο, μου πήρε μια από τις καλύτερες (πληρωμένες) πίπες που μου πήραν ποτέ, για να μου τον ξανασηκώσει..Το εκτίμησα πολύ.Με αργές κινήσεις και με καθοδήγηση η γκόμενα έπιανε σχεδόν το άριστο. Μακάρι να με άφηνε να τελειώσω και για δεύτερη φορά και να μην κοιτούσε τα ρολογία (ένα μικρό στο χέρι της, το κοίταξε στο 50' του αγώνα) και τα ξυπνητήρια (χτύπησαν στο 55' του ματς).

Δύο αρνητικά:α) Τις τελείωσαν (λέει) τα 3 μόνα διαθέσιμα προφυλακτικά (ένα "έβρεξα", ένα χάσαμε "μέσα" της και ένα το "διωξα" εγώ για να συνεχίσει με πίπα, αυτή του "δευτέρου γύρου", επειδή λόγω κούρασης ήμουν πεσμένος). Αντιεπαγγελματικό για μένα. Θεωρητικά έχω πληρώσει για να γαμήσω όσο γουστάρω, ε;
β) Στο 5λεπτο πριν το τέλος και ενώ βρίσκομαι με ονειρικό τρόπο κοντά στο τελείωμα στο cim (το οποίο είναι price included - πολύ θετικό), ακούω από το κινητό-tablet της έναν διαρκή ευχάριστο ήχο σε έντονο τόνο. Τη ρωτάω αν είναι ξυπνητήρι και μου λεει "da, time is up" με ωραίο χαμόγελο και ότι "it is 55 minutes and u need another 5 minutes to get shower, get dressed and leave...so time is up!"...Ε ρε πούστη κόρακα άσε με να κάνω το 2-0...Το έχω ανάγκη για τη ρεβανς!!ΧαμόγελοΘυμόςΓλώσσα

Δε θα πάθαινε αυτή η όμορφή και μουνάρα γυναίκα και τίποτα άν άφηνε το απευθείας φάουλ να εκτελεστεί! Στην έδρα μας παίζουμε και έχουμε και κρίση, polina. Τα 150 γιούργια δε τα μοιράζουν στο δρόμο. Επείδη ήσουν υπέροχη για 50 λεπτά, σε συγχωρώ και σου βάζω max βαθμολογία (όσο με αφήνει το σύστημα). Next time, θα έχει γνώση ο φύλακας και θα μιλάω λιγότερο για Ελλάδα, νησιά και ουκρανικό εμφύλιο και ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΩ ΤΑ ΦΑΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ.....Εσύ κράτα το 150 ως τιμή, που είναι δικαιότατη για σενα, καυλάρα μου.Peace.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
31 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
465
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Νοεμβρίου, 2014
Θὲς νὰ πεῖς ὅτι κόντευες νὰ τὴν χύσεις κι' αὐτὴ μόλις ἄκουσε τὸ κινητό της σὲ ἄφησε στὰ κρύα τοῦ λουτροῦ;;;;
05 Νοεμβρίου, 2014
Πάλι καλά που δεν έφερε κανένα ρολόι τοίχου με κούκο. Γαμήσου
06 Νοεμβρίου, 2014
Θέλω να πω ότι μόλις άκουσα την "μουσικούλα", και μόλις που είπε ότι η "μουσικούλα" ισοδυναμεί με ξυνητήρι/τέλος χρόνου, ΞΕΝΕΡΩΣΑ και ΞΕΚΑΒΛΩΣΑ.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3