Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 24 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είχα πάει στην Dominika και στο προηγούμενο τουρ της και μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα μαζί της, αλλά είπα να της δώσω άλλη μια ευκαιρία μιας και η τιμή (με όλα μέσα) ειναι από τις καλύτερες που προσφέρονται.

Έχοντας κλείσει για 2 ωρές και γνωρίζωντας το πρόβλημα με τα αγγλικά είχα φτιαχτεί για αγριο και ασταμάτητο σκι μαζί της.Ας όψεται η δουλεία και έτσι αργησα να πάω μια ώρα, ωστόσο όμως η κοπέλα δεν ηταν καθόλου ενοχλημένη, κάθε άλλο.Μετά το απαραίτητο ντουζάκι και έχοντας άγριες διαθέσεις αρχίσα το γλείψιμο και στις 2 τρυπούλες της, και μετά απο λίγο λές και κάτι έγινε πήρε εμπρός!!! το κορίτσι. Απαίτησε να γυρίσουμε σε 69, της είπα να αναλάβει έργο μόνη της και θα έλεγα πως αν την κατευθύνετε έσεις όπως γουστάρετε δεν θα χάσετε. Να μην πολυλογώ η Dominika αποδείκτηκε καλή μαθήτρια με αρκετα deepthroat αρκετά υγρή με και χωρίς χέρια και με αρκετή ωρα περιποίηση στα @@.

Γενικά από την προηγούμενη φορά η βελτίωση ήταν φανερή καθώς και φιλούσε με γλώσσα (οχι και τιποτα τρομερό) και περισσότερα αγγλικά ήξερε (τώρα ρε παιδί μου συννενοήσε μαζί της) και πιό ενεργητική ήταν στο σέξ.

Με εξέπληξε και αν συνεχίσει να βελτιώνεται με τέτοιο γρήγορο ρυθμό τότε γρήγορα θα ίσως μιλάμε για ένα από τα καλύτερα ct.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 25, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
72
Likes:
1.125
Πόντοι:
2.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού