Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 18 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ο τίτλος της κριτικής μου είναι λόγω του ότι με την Lauryn κινδυνεύεις… Να ερωτευτείς… ή να ξοδέψεις όλα σου τα λεφτά… ή να πάθεις κανένα εγκεφαλικό… Πάντως από κάτι κινδυνεύεις με αυτό το μωρό…

23 στα 24, ακριβώς όπως είναι στις φωτογραφίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί την λένε κάποιοι «Εβραία» στη μύτη, η μυτούλα της περισσότερο σε «Γαλλίδα» παραπέμπει…

Εμφανισιακά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο φανταστικός (για τα γούστα μου) κώλος της. Δεν μου άρεσε πολύ η αίσθηση των (ψιλοφουσκωμένων) χειλιών της στα δικά μου. Και ίσως και τα extensions να είναι too much. Αλλά, παπάρια, η γκόμενα φυσάει… Και γκρι-πράσινες ματάρες! Οι φωτογραφίες της τα λένε όλα, όπως είναι, οπότε «δεν περιγράφω άλλο». Α, και ελπίζω να μην κάνει την μαλακία και πάει και βάλει βυζί, το βυζί της είναι φανταστικό όπως είναι.

Στα του αγώνα. Η μόνη μου ένσταση είναι το φιλί της. Κάποιος πρέπει να της έχει πει να φιλάει κατευθείαν με ανοιχτό στόμα και γλώσσα. Εμένα μου αρέσει να το χτίζω, χειλάκια, λίγη γλωσσίτσα, και μετά πάρτη γλώσσα στο λαρύγγι.

Από κει και πέρα:
* Πίπα για σεμινάριο. Εάν την αφήσεις, θα σε πάει όπως θέλει εκείνη, ποτέ με χέρι. Εμένα μ’ αρέσει και λίγο χεράκι. Πολλή καλή, βαθειά, με αρκετές δόσεις gagging, ειδικά εάν σπρώχνεις πάει στο λαρύγγι. Στόμα για face fucking, που το παίρνει σαν να της αρέσει κι’ όλας (μην σου πω ότι πραγματικά γουστάρει να της γαμ… το προσωπάκι…).
* Στο σεξ, δεν ξέρω εάν με γούσταρε και λίγο, ή εάν είναι πάντα έτσι, αλλά της βγαίνει μια τρελή καύλα. Τα πάντα όλα… Μπρος, πίσω, από πάνω, από κάτω, λες και έχει πιεί 10 Red Bull. Ή την βάζεις κάτω και τις αλλάζεις τα φώτα, ή παίρνει το πάνω χέρι και σε σκίζει. Όπως θέλεις. Και DP με εμένα πίσω και dildo από μπρος. Στον πρώτο γύρω CIM και swallow, στο δεύτερο τα πασάλειψα πάνω στην απίστευτη κολάρα της.
* Στο social time, μια χαρά. Αγγλικά πολύ καλά. Ευχάριστη, χαμογελαστή. Γλυκιά. Και σε συνδυασμό με το απίστευτο καυλο-πουτανάκι που κρύβει μέσα της, επικίνδυνη… Είπαμε πολλά και για άλλους συναγωνιστές από το forum μας! Πάντα με τα nicknames τους!

Γενικά, όποιος (νέος) πάει, να πάει με χαμόγελο, να της φερθεί καλά, και να ευχαριστηθεί PSE μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.

Για μένα η Lauryn είναι σαν την Σπονδή: Ακριβό μαγαζί, αλλά για αυτό που σου προσφέρει, σε σχέση με κάποια άλλα μαγαζιά που πουλάνε μόνο μούρη, είναι Value for Money και στα €300.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2011
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.062
Πόντοι:
18.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού