Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 37 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση σήμερα στο Kreoli στην Γλυφάδα. Η κοπέλα μου είχε τραβήξει την προσοχή καιρό τώρα, αλλά δεν μου άρεσε το πρόσωπό της. Μιας και διόρθωσε την μύτη (μου είπε μάλιστα να πω στον admin του site ότι θέλει να της αλλάξει τις φωτογραφίες, γιατί στο πρόσωπο όντως την αδικούν οι παλιές πλέον), είπα να την δοκιμάσω.

Η συνάντηση κλείστηκε εύκολα, αυθημερόν, με 2-3 SMS. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ξαναπάει ποτέ σε γαμοχοτέλι, και κόμπλαρα λίγο, αλλά τελικά το συγκεκριμένο ήταν μια χαρά (θα τους γράψω και review).

Η Louise ήρθε ακριβώς στην ώρα της. Με το που άνοιξα την πόρτα είδα μια εντυπωσιακή κοπέλα, 24ων Μαίων (τσεκαρισμένο), πιο ψηλή από μένα (είμαι 1,82), με απίστευτα πόδια (ίσως για κάποιους πολύ λεπτά).

Εμφάνιση (πρόσωπο): Έχει ένα έκφυλο (όταν το κάνει) και συνάμα γλυκό (όταν κάνει social time) προσωπάκι. Έχει φτιάξει την μύτη (πολύ καλή δουλειά), έχει ωραία χείλη για μπούκωμα, κούρεμα αλά Κλεοπάτρα, αλλά κάτι με χάλασε στο χαμόγελό της. Τα δοντάκια θέλουν λίγο φτιάξιμο.

Εμφάνιση (σώμα): Ύψος 1,80. Κορμί λαμπάδα. Πολύ όμορφα, λεπτά δάχτυλα στα πόδια και στα χέρια. Πολύ μακριά και λεπτά πόδια (γαζελοειδές). Super κωλαράκι (τρελλενόμουν να το κοιτάω στον καθρέπτη), που δεν το δίνει. Όμορφο νίμου, περιποιημένο. Στο στήθος τα χαλάμε λίγο, γιατί εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα. Το δικό της είναι απολύτως φυσικό, σχετικά στητό, με ρώγες που ανταποκρίνονται στο γλύψιμο, αλλά νορμάλ σε μέγεθος.

Γενική συμπεριφορά / Επικοινωνία: Άψογη. Φιλική, πολύ έξυπνη, ευχάριστη στην κουβέντα. Σαν να βρισκόμουν με μια γκόμενα μου, που είχαμε καιρό να βρεθούμε. Δεν είπε όχι σε τίποτα. Βέβαια, και εγώ άρχισα τον αγώνα με 350 για δύωρο + 50 για CIM/CIF (είναι έξτρα) + 50 για ταξί, χωρίς παζάρια. Είναι από την Ρουμανία, αλλά πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Τα ελληνικά δεν τα έχει ακόμα, αλλά κάνει μαθήματα. Στα Αγγλικά της βάζω άριστα, εάν και βέβαια έχει την σχετική προφορά.

Διάθεση στο σεξ / συμμετοχή: Νομίζω πως η Louise έχει κάπου ένα κουμπάκι. Το οποίο έχει 2 θέσεις: GFE στην κουβεντούλα κλπ., και Super PSE στο έργο. Πίπα και facefucking για σεμινάριο, χωρίς υπερβολές στο σάλιο. Μιλάμε για βαθύ λαρύγγι, και το γουστάρει. Ούτε στις καλύτερες τσόντες δεν έχω δει τέτοιο facefucking! Ο πρώτος γύρος είχε μονο αυτό, γιατί δεν το χόρταινα, και όταν ήρθε η ώρα να τις τα δώσω τα πήρε με χαρά και χαμόγελο όλα στο πρόσωπο, με εκφράσεις όπως "I want your come all over my face", "Come on my tongue", βγάζοντας γλωσίτσα... Τρέλλα!!!! Ο δευτερος γύρος είχε doggie (που της αρέσει πολύ), ιεραποστολικό με θέα την προστυχόφατσα, cow girl με πολύ καλές επιδόσεις, όρθιο πισωκολλητό στους καθρέφτες, και όλα με επεφημίες τύπου "σκίσε με, γάμα με". Η δεύτερη κατάθεση μετά από πολύ ώρα deepthroating πάνω στο στοματάκι και την γλωσίτσα. Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό! Εξαιρετική σε όλα.

Για μένα, τα αξίζει τα λεφτά της, και με το παραπάνω.

Να σημειώσω ότι είναι independent (δεν έχει πρακτορείο), και πλέον μάλλον θα έπρεπε να περάσει στην κατηγορία Call girls αφού μένει μόνιμα στην Αθήνα.

Γενικά, είναι ακριβώς ο τύπος που θα γούσταρα να κλείσω για ένα ολόκληρο Σ/Κ, να πάμε κάπου, να βγαίνουμε έξω, να γελάμε, να μιλάμε, και να ξεσκιζόμαστε όπως σε τσόντες!

Εξαιρετική περίπτωση, την συνιστώ ανεπιφύλακτα!Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 23, 2011
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.062
Πόντοι:
18.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού