Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 16 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
(Σ.Σ.: Η κοπέλα είναι "independent", οπότε το "συμπεριφορά πρακτορείου καλή" είναι ψιλοάκυρο... Θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή "ανεξάρτητη")

Μόλις γύρισα από 2ωράκι με την Angel, κατά κόσμο Daniella. Καί είπα να τα γράψω τώρα που τα έχω φρέσκα...Γλώσσα

Η συννενόηση με την κοπέλα έγινε από την προηγούμενη βδομάδα, και το ραντεβού κλείστηκε για σήμερα, με 2-3 SMS. Εύκολη συννενόηση, και γρήγορη.

Η κοπέλα με υποδέχτηκε ντυμένη πολύ όμορφα, και περιποιημένη, σε υπερπολυτελές, πεντακάθαρο, μεγαλό δωμάτιο σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο με θέα το κτήριο που θέλουμε όλοι να γκρεμίσουμε (Βουλή). Άρα, σε χώρο συνάντησης θα έβαζα 10 με τόνο. Της πήγα και σοκολατάκια, τα οποία τιμήσαμε δεόντως στο ημίχρονο.

Είναι 26 ετών, περίπου 3 χρόνια στο κουρμπέτι. Μου είπε πολλά (καθώς στο διάλλειμα ήθελα χρόνο), αλλά μην σας κουράσω. Στην αρχή λίγο τρακαρισμένη (πρώτη φορά μαζί μου), αλλά μετά από λίγη κουβεντούλα χαλάρωσε.

Επίσης, να μην ξεχάσω να πω ότι στην αρχή ήταν λίγο διστακτική με τα γλωσσόφιλα, αλλά όταν είδε ότι γούσταρα, έγινε πολύ καλή και σε αυτόν τον τομέα.

Εμφάνιση: Στο σώμα, οι φωτογραφίες είναι 100% ακριβείς. Καλοφτιαγμένο, normal μεγέθους στήθος (το οποίο μου είπε ότι θα το μεγαλώσει λίγο), ελαφρώς αδύνατα πόδια, αλλά του γούστου μου, super κωλαράκι, όμορφο, και παντακάθαρο (και γευστικό...) νιμού. Για μένα, σχεδόν άριστο πακέτο. Ύψος γύρω στο 1,72. Μοντέλο-type. Δεν προτείνεται σε όσους τους αρέσουν οι νταρντάνες.

Πρόσωπο: Η πιο χαρακτηριστική φωτογραφία είναι η τελευταία της πάνω σειράς. Κατά 95% ΟΚ οι φωτογραφίες. Μεγάλες, πρασινο-γαλάζιες ματάρες, ωραία (εάν και νομίζω ενισχυμένα) χείλη, και όμορφη μυτούλα. Μακρυά, ξανθά μαλλιά, περιποιημένα, όπως ακριβώς στις φωτογραφίες. Το μόνο μείον, που θα έπρεπε να διορθώσει, είναι ότι ενώ έχει πολύ όμορφο χαμόγελο, έχει ένα μικρό κενό στα δόντια (τι λέω τώρα, εδώ κολλάει αυτό που λένε για τον γαίδαρο!Χμμμ;), οπότε της έβαλα 9.

Γενική συμπεριφορά / Επικοινωνία: Ευχάριστη, καλά Αγγλικά, ωραία κουβεντούλα. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Έχει λίγο το bimbo μέσα της, αλλά όχι σε μεγάλη δόση. Με ρώτησε τι θέλω να πιώ (νερό), και χάρηκε με τα σοκολατάκια. Στην λήξη, και καθώς είχε καπάκι (σε μισή ώρα) άλλη συνάντηση, με πίεσε λίγο, πάντα με χαμόγελο, αλλά είχε περάσει το δίωρο, οπότε πάσο...

Διάθεση στο σεξ / συμμετοχή: Θέλει να πάρεις εσύ πρωτοβουλία. Στον πρώτο γύρο, και μετά από ντουζάκι, ξεκινήσαμε με φιλάκια, ξάπλωσα, και άρχισε παπί, καλό, σχετικά βαθύ, άντεχε στα σπρωξίματα για deepthroat, χωρίς χέρια καθόλου. Αλλά και λίγο μηχανικό. Εάν εντωμεταξύ την είχα αφήσει, θα έγλυφε για 2 ώρες... Οπότε, κάποια στιγμή την σταμάτησα, και έβγαλα έναν "φίλο" μου (real feel dildo), και την άρχισα σε γλύψιμο και ταυτόχρονα την γ...σα με τον φίλο... Εκεί έδειξε να γουστάρει πολύ, και μετά από κανά 5λεπτο τελείωσε. Και μετά ανέβασε στροφές. Ακολούθησε μια παπί για σεμινάριο, με βαθειά κατεβάσματα, ενώ δακτύλιαζα και τις δύο πόρτες (η μπροστινή ήταν μούσκεμα). Μετά από πολύ σκέψη, αποφάσισα να λήξω τον πρώτο γύρο, την έβαλα ανάσκελα και ανέβηκα από πάνω και της γ...σα κυριολεκτικά και βαθειά το στοματάκι, κοιτώντας το πανέμορφο προσωπάκι της. Έκρηξη (κόντεψε να πνιγεί) μέσα στο στόμα (και βαθειά), και αμέσως πήγε να τα φτύσει (πρέπει να ήταν και πάρα πολλά, είχα μαζέψει κάβα...). Και όλα πάντα με χαμόγελο!Μεγάλο χαμόγελο Στο ημίχρονο κουβεντούλα, γέλια, σοκολατάκιαΚουλ, και GFE καταστάσεις.Γλώσσα Όμως, έχοντας επενδύσει 460 ευρώ, και βλέποντας το απίστευτο αυτό κωλαράκι, πήρα πρωτοβουλία (εάν την αφήσετε, θα μιλάει πολύ...) και άρχισα τον 2ο γύρο. Πάλι με deep παπί, μέχρι που ο μικρός έγινε turbo. Και εκεί αρχίζει το μεράκι... Μετά από ολιγόλεπτο cowgirl, με εναλάξ γόνατα κάτω και κάθισμα βαθύ, την γύρισα ανάσκελα, έβαλα λίγο σάλιο (δεν είχε βάλει λιπαντικό, καλό αυτό) και μπήκα στην στενή πίσω τρυπούλα της... "Ούπς" μου λέει χαμογελαστά, σαν κοριτσάκι... "Ούπς" σκέφτομαι... Και αρχίζει το γλέντι. Με τα πολλά, κάποια στιγμή πιάνω και τον φίλο, και αρχίζω ένα βαθύ DP... Εκείνη χαμόγελο, και "ούπς"... Λές και ήταν αλλού... Αλλά δεν με χάλασε... Έτσι της βγήκε, και δεν ήταν ψεύτικο. Το προτιμώ από το ψεύτικο "αχ και ουχ", και το στημένο "σκίσε με, κλπ.". Μετά απο αρκετή ωρα, μπήκα και λίγο μπροστά, ιεραποστολικά, γιατί ήθελα να βλέπω το πρόσωπό της, που εμένα με κατακαύλωνε... Της το είπα κι' όλας, πως με αυτή δεν θέλω doggy, γιατί γουστάρω να την χαζεύω στο πρόσωπο. Μ' αυτά και μ' αυτά, είχε φτάσει το δίωρο, οπότε με πλακώνει σε ένα βαθύ, γρήγορο, και με χέρια (βοηθάει) μπούκιτσι, και μέσα σε 3 λεπτά (πράγμα σπανιότατο για μένα) γίνεται η 2η έκρηξη. Πάλι όλα μέσα στο στοματάκι, πάλι στο μπάνιο για φτύσιμο.

Γενικά, η Angel είναι ο τύπος γκόμενας που εάν σκάσεις κάπου μαζί της θα σε κοιτάξουν όλοι και όλες, χωρίς να πουν "για δες τον μαλάκα με την βίζιτα" (πλην των μελών του bourdela, που θα κλείνουν το ματάκι...), γιατί η εμφάνισή της παραπέμπει σε μοντελάκι, και καθόλου σε βίζιτα. Μάλιστα, έχει και κάτι το αθώο, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, αλλά το όνομα Angel της ταιριάζει. Θέλει καθοδήγηση, αλλά ότι θέλεις, ΠΛΗΝ CIF που δεν το δέχεται (εκτός, μου είπε, στους συχνούς πελάτες της), θα το πάρεις, και αυτή θα χαμογελάει γλυκά...

Πληροφορία: Έκανε extend το tour της, και θα μείνει μέχρι 23 ή 24/3. Θα έρθει και μια φίλη της σε 2-3 μέρες, να κάνουν παρέα, και αυτή independent, για δουλειά, αλλά δεν κάνει παρτούζες...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 14, 2011
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
460
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.071
Πόντοι:
18.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού