Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 29 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με Melania σε ωραίο και καθαρό διαμέρισμα air bnb στο κέντρο της πόλης. Η συνεννόηση έγινε γρήγορα μέσω whats app και το ραντεβού κλείστηκε άμεσα.

Η Μελάνια είναι μια αρχοντομιλφάρα κοντά στα δεύτερα άντα με ωραία μάτια, γλυκό χαμόγελο και πολύ απαλό δέρμα. Οι φωτογραφίες της είναι παλιές και δεν είναι ενδεικτικές της σημερινής πραγματικότητας. Πρόσωπο όμορφο που δυστυχώς έχει υποστεί αρκετές αισθητικές παρεμβάσεις, γεγονός που λίγο με χαλάει. Πλαστικά χείλη, σωστά φτιαγμένα, ωραία στην αίσθηση και το φιλί της τρυφερό και γλυκό σαν μέλι. Σώμα πολύ καλό για την ηλικία της, με ωραίο βυζάκι μεσαίου προς μικρού μεγέθους. Να σημειωθεί επίσης ότι ήταν ευγενέστατη και πλήρως εξυπηρετική από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ήταν πεντακάθαρη και περιποιημένη από την κορυφή ως τα νύχια αλλά δεν την έγλειψα, δεν έπαιξα με το μουνάκι της και ούτε δάχτυλα δοκίμασα να βάλω γιατί με πήρε παραμάζωμα με την ερωτική της ενέργεια και ειλικρινά ξεχάστηκα. Πριν το καταλάβω δηλαδή μετά την πίπα την είχα ήδη καβαλήσει με το αίμα να έχει πλημμυρίσει επικίνδυνα και τα δυο κεφάλια...
Μου έκανε μια πραγματικά καταπληκτική πίπα, χωρίς καθόλου δόντι, τον εξαφάνισε τελείως με dt, άκοπα χωρίς βηξίματα κ πνιξίματα. Μόνο μια γυναίκα μου κάνει τέτοιες πίπες και είναι η αγαπημένη μου escort. Πολύ ουσιαστική υπόθεση μια καλή πίπα και δυστυχώς περίπου το 90% των κοριτσιών δεν μπορεί να με ικανοποιήσει σε αυτόν τον τομέα… Κατά την διάρκεια της συνεδρίας αλλάχθηκαν πολλές στάσεις, συμμετείχε σε όλες με ζήλο, δεν έκλεψε πουθενά. Φοβερό σέρβις, πολύ καλό gfe με αγκαλιές φιλιά χάδια κτλ. Επίσης δοκιμάστηκε και έδειξε να αντέχει μπόλικο pse σφυροκόπημα. Η Μελάνια έβγαλε την εμπειρία της στο κρεββάτι, πέρασα πραγματικά πολύ καλά και πιθανότατα θα υπάρξει επανάληψη στο μέλλον.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα και για gfe, ομοίως για pse και κάτι μου λέει ότι θα κάνει και καλό παστίτσιο.
Βάζω 9 στη Σχέση Αξίας/Κόστους γιατί στην φαινομενικά τσιμπημένη χρέωση των 170/ώρα συμπεριλαμβάνεται και το CIM η το CIF που οι περισσότερες το χρεώνουν 20 ως έξτρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
170
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
71
Likes:
12.517
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, blizardeye, Kontopodis και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαρτίου, 2024
μπραβο στο κοριτσι,παντα ειναι μεγαλη χαρα να συναντας ανθρωπους που τιμουν τα ευρω που παιρνουν κ σου αποδιδουν τις αντιστοιχες υπηρεσιες!
review reaction 2 Johnny Red2
07 Μαρτίου, 2024
@TOMCRUISE
Γενικά αποδεικνύεται πως οι έμπειρες γυναίκες κάνουν καλύτερο κρεββάτι, χάνουν σε ομορφιά σε σχέση με τα πιπίνια αλλά κερδίζουν σε όλα τα υπόλοιπα...
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, bigmountain
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2