Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 25 10
Magic Girls
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG
428891
Γενική Εντύπωση
3.0
Δυστυχώς το γραφείο είναι μία κακή έκδοση του Athens Diva που πολλοί αγαπήσαμε και τιμήσαμε με τα χρήματά μας ως πελάτες.
Καταρχήν η επικοινωνία είναι σημαντικά χειρότερη όχι μόνο σε επίπεδο πληροφοριών σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες των κοριτσιών, αλλά και στον προγραμματισμό των ραντεβού. Σαν παράδειγμα, η βασική τηλεφωνήτρια του Diva ήταν πάντα πρόθυμη να μας ενημερώσει σχετικά με τις υπηρεσίες των κοριτσιών και να τις ρωτήσει αν δεν γνώριζε, όπως και να τις ενημερώσει σχετικά με τις επιθυμίες σταθερών πελατών. Ώστε να αποφεύγονται προβλήματα. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στο σημερινό γραφείο, όπου τυπικά προσφέρονται οι βασικές πληροφορίες χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για να απαντηθούν ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες.
Όσον αφορά τον προγραμματισμό των ραντεβού, παρατηρώ διαβάζοντας τις προηγούμενες κριτικές ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει γευθεί ακύρωση την τελευταία στιγμή. Διόλου τυχαίο ότι στους περισσότερους έχει συμβεί με την Γιολάντα, η οποία εμφανώς ρυθμίζει τα ραντεβού της με βάση τους εκτός γραφείου πελάτες, αφού ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι ότι χρησιμοποιεί τόσο το forum όσο και το γραφείο για να φτιάξει το δικό της πελατολόγιο. Φυσικά κανείς δεν της λέει κάτι, αφού είναι κράχτης, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη ποιοτικών συναδέλφων.
Εδώ ερχόμαστε στο επόμενο αρνητικό του γραφείου, ειδικά σε σύγκριση με το Diva, η έλλειψη ποιοτικών σε εμφάνιση και υπηρεσίες κοριτσιών. Απλά ανατρέξτε στις κριτικές των κοριτσιών του Diva και θα δείτε ότι η Αριάνα ήταν "ανύπαρκτη" στον τότε "ανταγωνισμό" με τις συναδέλφισές της, ενώ η Σοφία ήταν μία από τις πολλές, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία της σε σύγκριση με τις πολλές πιτσιρίκες του παλιού γραφείου. Ενώ στο τωρινό γραφείο αποτελούν κορυφαίες επιλογές. Για όσους είμασταν πελάτες του παλιού γραφείου, ξέρουμε ότι και η Γιολάντα ή η "πορνοσταρ" Σάντρα θα άνηκαν στο παλιό γραφείο, στην ίδια κατηγορία με τις προηγούμενες.
Αυτό είναι ακόμη πιο έντονο με την έλλειψη ποιοτικών προσθηκών τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υπηρεσίες, σε σύγκριση με το Diva όπου οι προσθήκες νέων κοριτσιών ήταν συχνές και οι υπηρεσίες κάλυπταν και τους πιο απαιτητικούς ή βιτσιόζους. Αν κάποιος τσεκάρει, τις υπηρεσίες των κοριτσιών στο σημερινό γραφείο θα δει ότι το 90% προσφέρει μόνο το βασικό πακέτο χωρίς ιδιαίτερα έξτρα, ενώ στο Diva ήταν το 10%.
Όλα αυτά είναι εμφανή και στο forum όπου το νήμα του σημερινού γραφείου έχει μετατραπεί σε πεδίο ξεκατινιάσματος μεταξύ των "αντιμαχόμενων" κλικών του γραφείου ή έμμεσου προμοταρίσματος των εκτός γραφείου υπηρεσιών από ορισμένες τωρινές "ντίβες" αντί να αποτελεί πεδίο ενημέρωσης για τις υπηρεσίες του γραφείου.
Καταρχήν η επικοινωνία είναι σημαντικά χειρότερη όχι μόνο σε επίπεδο πληροφοριών σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες των κοριτσιών, αλλά και στον προγραμματισμό των ραντεβού. Σαν παράδειγμα, η βασική τηλεφωνήτρια του Diva ήταν πάντα πρόθυμη να μας ενημερώσει σχετικά με τις υπηρεσίες των κοριτσιών και να τις ρωτήσει αν δεν γνώριζε, όπως και να τις ενημερώσει σχετικά με τις επιθυμίες σταθερών πελατών. Ώστε να αποφεύγονται προβλήματα. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στο σημερινό γραφείο, όπου τυπικά προσφέρονται οι βασικές πληροφορίες χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για να απαντηθούν ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες.
Όσον αφορά τον προγραμματισμό των ραντεβού, παρατηρώ διαβάζοντας τις προηγούμενες κριτικές ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει γευθεί ακύρωση την τελευταία στιγμή. Διόλου τυχαίο ότι στους περισσότερους έχει συμβεί με την Γιολάντα, η οποία εμφανώς ρυθμίζει τα ραντεβού της με βάση τους εκτός γραφείου πελάτες, αφού ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι ότι χρησιμοποιεί τόσο το forum όσο και το γραφείο για να φτιάξει το δικό της πελατολόγιο. Φυσικά κανείς δεν της λέει κάτι, αφού είναι κράχτης, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη ποιοτικών συναδέλφων.
Εδώ ερχόμαστε στο επόμενο αρνητικό του γραφείου, ειδικά σε σύγκριση με το Diva, η έλλειψη ποιοτικών σε εμφάνιση και υπηρεσίες κοριτσιών. Απλά ανατρέξτε στις κριτικές των κοριτσιών του Diva και θα δείτε ότι η Αριάνα ήταν "ανύπαρκτη" στον τότε "ανταγωνισμό" με τις συναδέλφισές της, ενώ η Σοφία ήταν μία από τις πολλές, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία της σε σύγκριση με τις πολλές πιτσιρίκες του παλιού γραφείου. Ενώ στο τωρινό γραφείο αποτελούν κορυφαίες επιλογές. Για όσους είμασταν πελάτες του παλιού γραφείου, ξέρουμε ότι και η Γιολάντα ή η "πορνοσταρ" Σάντρα θα άνηκαν στο παλιό γραφείο, στην ίδια κατηγορία με τις προηγούμενες.
Αυτό είναι ακόμη πιο έντονο με την έλλειψη ποιοτικών προσθηκών τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υπηρεσίες, σε σύγκριση με το Diva όπου οι προσθήκες νέων κοριτσιών ήταν συχνές και οι υπηρεσίες κάλυπταν και τους πιο απαιτητικούς ή βιτσιόζους. Αν κάποιος τσεκάρει, τις υπηρεσίες των κοριτσιών στο σημερινό γραφείο θα δει ότι το 90% προσφέρει μόνο το βασικό πακέτο χωρίς ιδιαίτερα έξτρα, ενώ στο Diva ήταν το 10%.
Όλα αυτά είναι εμφανή και στο forum όπου το νήμα του σημερινού γραφείου έχει μετατραπεί σε πεδίο ξεκατινιάσματος μεταξύ των "αντιμαχόμενων" κλικών του γραφείου ή έμμεσου προμοταρίσματος των εκτός γραφείου υπηρεσιών από ορισμένες τωρινές "ντίβες" αντί να αποτελεί πεδίο ενημέρωσης για τις υπηρεσίες του γραφείου.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Εύγε
Δηλαδή απορώ ώρες ώρες
Εσυ θεωρείς κατηφόρα επαγγελματική οποία δεν σου κάνει τα γούστα όλα? Η όποια. δεν τολμήσει να είναι εκεί την στιγνη και την ώρα που θες? Δεν μπορώ να ακυρώσω και ας είναι κ 2.φορες (.δεν έγινε τελευταία στιγμή )
Δεν ξερω αν αντιλαμβάνεται αλλά μιλάς σε γραφείο με συνοδούς και όχι σε πολυεθνική στο Σικάγο, εκτός και εάν από την στριφνοτητα σου τα βλέπεις ίδια ως προς την εξυπηρέτηση πελατών.....
Ελπίζω να νιώθεις καλά που βάλεσαι να ρίξεις τη δουλειά σε κάποια κοπέλα που έχει βγει στη βίζιτα....απλα ρε παιδι μου υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας μην τα βλέπεις όλα.μσ παρωπίδες το δίκιο είναι πάντα κάπου στα μέση ....
Φιλικά πάντα....
Ως προς το γραφείο να τονίσω ότι δεν έχω " νταβατζη " πάνω από το κεφάλι μου αλλά " συνεργασία"
Πότε δεν με πίεσε και δεν θα το κάνει....
Δηλαδή περίμενες να μου πει γιατί ακυρωσες τα ραντεβού σου και γιατί δεν νιώθεις καλά. πήγαινε να γαμηθεις ?
Αν μου το έκανε αυτό και.ερχομουνα θα το αποθέωνες να φανταστώ.... . food for thought ...
1. Δεν επιθυμώ ή απαιτώ από καμία κοπέλα να έρχεται σε ραντεβού με πρόβλημα υγείας ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα που κάνει δύσκολη τη δουλειά της. Αυτό όμως απέχει πολύ από τη συστηματική ακύρωση ή καθυστέρηση σε ραντεβού του γραφείου, διότι εκείνη εξυπηρετεί κατά προτεραιότητα τους δικούς της πελάτες που έχει ψαρέψει μέσω του γραφείου ή της παρούσας ιστοσελίδας. Επίσης, άσχημο είναι το γραφείο να γνωρίζει, αυτή την τακτική αλλά να μην κάνει τίποτα διότι η κοπέλα αποτελεί κράχτη του γραφείου.
2. Πριν κλείσω ραντεβού με κάποια κοπέλα, επιθυμώ να γνωρίζω για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της. Αν αυτές δεν ταυτίζονται με τις δικές μου αναζητήσεις, απλά δεν την συναντώ και δεν την σχολιάζω.
Αν όμως ή η τηλεφωνήτρια του οποιοδήποτε γραφείου ή η ίδια η κοπέλα με ενημερώσει ψευδώς για τις υπηρεσίες ή την εμφάνισή της, τότε οφείλω να ενημερώσω τα μέλη της ιστοσελίδας με αρνητική κριτική, ώστε να μην πετάξουν τα λεφτά τους και άλλα μέλη στα ίδια άτομα. Βασικός ρόλος της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση για την κατάσταση στο χώρο του αγοραίου έρωτα και όχι μόνο το "καβλάντισμα" μεταξύ αγαπούληδων, αργόσχολων και κοριτσιών του χώρου για προσωπικό όφελος.
3. Δε με ενδιέφερε, ούτε με ενδιαφέρει να κόψω τη δουλειά κάποιας κοπέλας ή γραφείου με τα σχόλια ή τις κριτικές μου. Με ενδιαφέρει να μην πετάξουν και άλλα μέλη τα λεφτά τους σε "απάτες". Δυστυχώς γνωρίζουμε ότι πολλές κριτικές είναι "μούφα" και είναι δύσκολο να φιλτράρουμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Επομένως, χρειάζεται όσοι έχουν χρόνο, εμπειρίες και θέλουν να περιγράφουν τις εμπειρίες τους με ειλικρίνεια για τα υπόλοιπα μέλη.
4. Αν κάποιες κοπέλες/κυρίες θεωρούν ότι δεν πρέπει να γράφονται αρνητικές κριτικές, ας το σκεφτούν πριν προσπαθήσουν να "αρπάξουν" σε λίγα λεπτά μερικές εκατοντάδες ευρώ από ανυποψίαστους πελάτες, κοροϊδεύοντάς τους. Ενώ την ίδια στιγμή η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού χρειάζεται να εργαστεί δεκάδες ώρες , σε κακές συνθήκες για να εισπράξει τα ίδια χρήματα που αυτές οι κυρίες/κοπέλες δήθεν "επαγγελματίες" γουστάρουν να αρπάζουν σε λίγα λεπτά, κοροϊδεύοντας.
Η λέξη " συστηματικά " με βάση την νέα ελληνική γλώσσα σημαίνει κάτι που συμβαίνει συχνά , κάτι που επαναλαμβανεται. Στην παρούσα συνθήκη δεν συμβαίνει αυτό, οι 2, 3 ακυρώσεις εντός τεσσάρων μηνών δεν θεωρείται "συστηματική " πάντα με βάση τον Μπαμπινιώτη.
Στις δικές μας συναντήσεις δεν υπήρξε καθυστέρηση εκτός και αν έχετε αναλάβει την νομική εκπροσώπηση κάποιου άλλου πελάτη και το αναφέρετε.
Επίσης, τα ραντεβού μου κλείνονται βασει προτεραιότητας, δηλαδή ποιος έχει καλέσει πρώτος και αυτό αποτελεί πολιτική του γραφείου!
Τα υπόλοιπα αποτελούν ψευδεις κατηγορίες που προκύπτουν από προσωπικούς σας λόγους.
Τέλος όταν ακυρώνω δεν αναφέρω και την αιτιολογία. Με συγχωρείτε πάντως δεν γνώριζα ότι οταν ακύρωσα το ραντεβου. Μας έπρεπε να σας παραπέμψω και την ιατρική μου γνωμάτευση.
Γιατι αραγε απαντάτε μετά από ένα μήνα σε κριτική και αναφέρετε τα ίδια ? Επειδή απλώς δεν είδατε μια συνοδο?
Σαν συμβουλή, μην εμμενετε σε καταστάσεις εσείς ο ίδιος ταλαιπωρείστε και.μονο!
Η αγορά είναι ελεύθερη και η ποικιλία μεγάλη εύχομαι να βρείτε σύντομα κάτι που σας ταιριάζει και να κην υπάρξει και τρίτο σχόλιο....
Τέλος η συνεργασία μου με το γραφείο έχει ανανεωθεί για τουλάχιστον αλλά δύο χρόνια!
Καλή συνέχεια!
Οι υπεύθυνοι του γραφείου ευχαρίστησαν για την κριτική μου και δήλωσαν ότι θα φροντίσουν να διορθώσουν τα όποια λάθη.
Καλό όταν κάποια συνεργάζεται με γραφείο και ταυτόχρονα δουλεύει ανεξάρτητα να ρυθμίζει καλύτερα το χρόνο της και να μη χρειάζεται να γράφονται κριτικές για να αλλάξει τακτική. Αν και πριν μερικές μέρες πάλι φίλος μου ανέφερε ότι περίμενε 45λεπτο.
Οι κριτικές μου όλα αυτά τα χρόνια είναι ειλικρινείς κάτι που γνωρίζουν πολλά μέλη της σελίδας και ευχαριστούν που δεν πετάνε τα λεφτά τους σε "μούφες".
ΥΓ. το κινητό που λήγει σε 33 μοιράζεται ακόμη?
Όμως όταν κάποια δίνει το κινητό της σε πελάτες του γραφείου, κατά τη διάρκεια ραντεβού του γραφείου, μάλλον είναι διαφορετικό...
Επίσης, μου έχει συμβεί κοπέλα να μου πει ότι δε μπορεί να με συναντήσει, γιατί είναι σωματικά/ψυχολογικά κουρασμένη και δε μπορεί να ανταποκριθεί. Το έχω σεβαστεί και το έχω εκτιμήσει στο μέγιστο. Όμως είναι διαφορετικό από κάποια που σου λέει ότι θα κανονίσει να μεταφέρει τα ραντεβού του γραφείου της πιο αργά για να βρεθείτε εκτός γραφείου. Προφανώς κάποιος άτυχος πελάτης του γραφείου τρώει άκυρο εκείνη τη μέρα τελευταία στιγμή.
Υπάρχουν ακόμη αναρτημένες οι κριτικές των κοριτσιών του άλλου γραφείου. Διαβάζοντάς κάποιος τις κριτικές και τον αριθμό τους θα αντιληφθεί ότι υπήρχαν πολλές κοπέλες με service, εμφάνιση και δημοφιλία ίδια ή ανώτερα των σημερινών "ονομάτων¨, π.χ Μαριλού, Λίλα, Ήρα, Μαλβίνα, Κωνσταντίνα, Κατερίνα κλπ.
Συμφωνώ ότι το επάγγελμα είναι τρομερά δύσκολο και απαιτεί τρομερό σωματικό και ψυχολογικό σθένος. Το έχω συζητήσει κατά καιρούς με εργαζόμενες στο χώρο και τους έχω δώσει τις ανάλογες συμβουλές. Όμως έχω συναντήσει και εργαζόμενες του χώρου που μου έχουν πει ευθέως ότι το ασκούν, γιατί δεν επιθυμούν να εργάζονται ως σερβιτόρες ή πωλήτριες για μερικά ευρώ την ώρα ή διότι μέσω του επαγγέλματος μπορούν να κάνουν τη χλιδάτη ζωή που γουστάρουν με ακριβά αμάξια, διακοπές σε ακριβά ξενοδοχεία κλπ. Οι τελευταίες ανήκουν στην κατηγορία που περιέγραψα παραπάνω.