Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 651579
Γενική Εντύπωση
 
9.0
Ο σκοπός της συγκεκριμένης κριτικής είναι αναδείξω ένα θέμα που με απασχολεί κάθε φορά που κατεβαίνω Αθήνα και να δώσω τα εύσημα στο πρακτορείο. Συγκεκριμένα οι Άγγελοι είναι από τα λίγα πρακτορεία που χάρις στην 24ώρη εξυπηρέτηση μου κανονίζουν με συνέπεια ραντεβού νωρίς το μεσημέρι, την ημέρα της αναχώρησης μου. Έτυχε μια φορά να με εξυπηρετήσει άλλο πρακτορείο, αφού μου πρότειναν καλή κοπέλα αλλά από την επόμενη φορά και μετά όποτε ρωτούσα για διαθεσιμότητα μου πρότειναν κοπέλες με κακές κριτικές που ξεκάθαρα δεν είχαν δουλεία. Σε αντίθεση τις ίδιες ώρες το Your Angels μου πρότεινε κοπέλες όπως Milena7, Nona Brunette, Vlada3, Caroline κ.λ.π. που όλες δοκιμάστηκαν και ήταν καταπληκτικές.

Έκτος από την 24ωρη εξυπηρέτηση στο τηλεφωνικό κέντρο έχει κατά την γνώμη μου και τις πιο γρήγορες αποκρίσεις στο whats app. Έχει τύχει σε έτερο μεγάλο πρακτορείο να χρειαστώ 2 ώρες για να ανταλλάξουμε 5 μηνύματα και να κλείσω ένα ραντεβού. Στο ίδιο πρακτορείο σου λένε ότι το τηλεφωνικό τους ανοίγει περίπου 11:30 με 12:00 και στις 12:30 δεν έχουν διαβάσει ακόμα το μήνυμα της επιβεβαίωσης. Δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα στην επικοινωνία με τους Αγγέλους.

Μοναδικό αρνητικό οι επεξεργασμένες φωτογραφίες σε κάποιες κοπέλες, ξέρω δεν ευθύνεται το πρακτορείο για την φωτογράφηση. Τα κορίτσια τις βγάζουν στις χώρες τους και τις στέλνουν για να ανέβουν στο site. Όταν όμως από κοντά βλέπετε μια άλλη κοπέλα και επειδή διακυβεύεται η φήμη σας, θα έπρεπε να τη αναγκάζετε να κάνει καινούργια φωτογράφηση ή τουλάχιστον να ανεβάζει ένα πρόσφατο βιντεάκι για να έχουμε σωστή εικόνα.
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
71
Likes:
12.476
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, blizardeye, Score73 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού