Athens Diva

 
7.8 (12)
145808 0 2 15
Κατάσταση:
Μη Ενεργό
Τόπικ στο φόρουμ (6374 μηνύματα)

Βαθμολογίες αξιολογητών

12 κριτικές
5-7 αστέρια
 
0%
3-5 αστέρια
 
0%
Γενική Εντύπωση
 
7.8(12)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Δες όλες τις κριτικές
Γενική Εντύπωση
 
9.0
Αποφάσισα να γράψω αυτή την κριτική για να αποδώσω τιμή ίσως στο καλύτερο γραφείο των τελευταίων ετών για τα προσωπικά μου γούστα...
Πάντα είχα εύκολη εποκοινωνία με την τηλεφωνήτρια που ήταν πρόθυμη να απαντήσει στις ερωτήσεις μου σχετικά με τις υπηρεσίες των κοριτσιών. Μάλιστα αν δεν γνώριζε, επικοινωνούσε μαζί τους και με ενημέρωνε. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγαμε αμοιβαία κακές συναντήσεις, κακές κριτικές και ακυρώσεις ραντεβού. Δεν έχω συναντήσει ως τώρα άλλο γραφείο με την τηλεφωνήτρια τόσο πρόθυμη να εξυπηρετήσει και ειλικρινή...Προσκύνημα
Οι φωτογραφίες των κοριτσιών ήταν ακριβείς ή ελαφρώς επεξεργασμένες, οπότε δεν είχα αρνητικές εκπλήξεις. Επίσης, πολλές φορές βοηθούσαν τα βίντεο.
Υπήρχε μεγάλη ποικιλία σε επιλογές κοριτσιών για όλα τα γούστα και ειδικά σε Ελληνίδες ή κοπέλες που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα.
Οι τιμές ήταν ίσως λίγο τσιμπημένες, αλλά νομίζω ότι οφειλόταν στις απαιτήσεις των κοριτσιών για μεγαλύτερα ποσοστά.
Μακάρι να καλυφθεί το κενό από κάποιο άλλο γραφείο...Προσκύνημα
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.600
Πόντοι:
29.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ζήνα(2), ΑΡΧΗ, doc_lin και 20 άλλα μέλη
Σχόλια (3) |
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Επικοινωνία καλή ακόμα και με pm εδώ και απάντησε την ίδια ημέρα. Στην τηλεφωνική επικοινωνία και ειδικότερα μετά τις συναντήσεις, η τηλεφωνήτρια άκουσε με προσοχή κάποιες παρατηρήσεις που έκανα για μια κοπέλα.

Τα κορίτσια έχουν, εκτός από φωτογραφίες και βίντεο. Πολλές επιλογές σε νέες κοπέλες.

Ωραία η φάση με τα free fuck που το γραφείο εφαρμόζει σταθερά. Αν υπήρχε και κάποια μείωση στις τιμές θα ήταν καλύτερα.

Το γραφείο βαδίζει καλά και μπορεί καλύτερα.
tergo
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
31 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
338
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ζήνα(2), ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, koskam και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
10.0
Νιώθω την ανάγκη να γράψω κάτι για αυτό το γραφείο γιατί πραγματικά είναι μια όαση στην κόλαση της ερήμου των γραφείων.
Πρόκειται για ένα γραφείο που σέβεται τον πελάτη φροντίζει να έχει συνέχεια νέα πρόσωπα με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και διαφόρων ηλικιών. Όσες φορές έχω πάρει έχω μείνει ευχαριστημένος με την ευγενέστατη συμπεριφορά τους και την ταχύτατη εξυπηρέτηση. Βέβαια η αυξημένη ζήτηση και οι νέες αφίξεις έχουν ανεβάσει τις τιμές σε επίπεδα πολύ πανω από τον μέσο όρο κατά κάποιο τρόπο. Οι φωτογραφίες είναι ελαφρώς βελτιωμένες αλλά σε καμία περίπτωση αυτό το χάλι που συμβαίνει με άλλα γραφεία.
Θα προτιμούσα οι τιμές να είναι πιο ανταγωνιστικές και να ανταποκρίνονται στην κοπέλα που βλέπω και επίσης οι φωτό και τα βίντεο να μην είναι τόσο πείραγμενα, ας φαίνεται και λίγο η ατέλεια στο κωλαρακι ή στο βυζάκι από το να βλέπει ο πελάτης την κοπέλα γυμνή και να ξενερώνει είναι προτιμότερο.
Παρόλαυτά εγώ το θεωρώ το καλύτερο γραφειο και θα συνεχίσω να το εμπιστεύομαι για πολύ καιρό.
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
39
Likes:
2.589
Πόντοι:
6.745
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ζήνα(2), spipis71, doc_lin και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
7.0
Τα θετικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου γραφείου:
- Καλή ποικιλία & σωστή συχνοτητα ανανέωσεις των κοριτσιών.
- Σωστές πληροφορίες στα profile των κοριτσιών συνοδευομενες από καλές φωτογραφίες.
- Σωστές και άμεσες πληροφορίες κατά την επικοινωνία μαζί τους.
- Ποικιλία τιμών στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
draxan04
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
55
Likes:
898
Πόντοι:
6.810
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ζήνα(2), Elena xatzi, napoleonV1 και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
9.0
Το Athens Diva το θυμάμαι όταν εμφανίστηκε και έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο. Τώρα πια έχει καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο και σοβαρό γραφείο και συχνά το εμπιστεύομαι όταν έχω ερωτικές επιθυμίες. Οι λόγοι για αυτό ήταν και είναι αρκετοί. Έχουν φέρει κατά καιρούς ξεχωριστές κοπέλες όπως η Μαριλού και η Σάσα, είχα την τύχη να τις πάρω και τις δύο στις αρχές. Έχουν σταθερές κοπέλες ώστε να ξέρεις τι να περιμένεις και να είναι πιο σωστές απέναντι στους πελάτες αφού δεν έρχονται για λίγο, να μαζέψουν χρήμα και να εξαφανιστούν. Αλλάζουν συχνά το ρόστερ και φέρνουν νέες κοπέλες ή διώχνουν όσες δεν τραβάνε. Σε αυτό το σκέλος ο ρόλος του site και των κριτικών είναι πιστεύω σημαντικός...
Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση ήταν πάντα άψογη και συχνά όταν δεν ήταν διαθέσιμη αυτή που ήθελα προσπαθούσαν να βρουν κάποια κοντά στα δικά μου θέλω. Στα συν ότι φέρνουν κοπέλες από ταινίες του Σειρηνάκη, οκ δεν θα πω τη λέξη πορνοστάρ που στην Ελλάδα έχει γίνει κατάχρηση, αλλά απλώς κοπέλες που έχουμε δει και ίσως κάποιοι να γουστάρουν να περάσουν από το ρόλο του θεατή στο ρόλο του πρωταγωνιστή. Τέλος, όποτε υπήρξε καθυστέρηση στην άφιξη της κοπέλας ειδοποιήθηκα με ευγένεια και σεβασμό στον πελάτη, σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν και με άλλα γραφεία έπαιρνα τηλέφωνα και η κλήση σας προωθείται. Αυτά σε γενικές γραμμές...
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιουν 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
0
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 IanAlderson, koumanidas, panagos7 και 43 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Η εμπειρία μου με το diva. Θετικό ότι μερικές κοπέλες έχουν video γιατί από εκεί πήρα καλύτερη εικόνα. Οι φωτογραφίες ήταν ελάχιστα πειραγμένες σε σημείο που μπορείς να πείς οτι είναι ακριβείς.

Η τηλεφωνική επικοινωνία και το κλείσιμο ραντεβού οκ, κανένα πρόβλημα. Σε μία περίπτωση που δεν υπήρχε διαθεσιμότητα έγινε προσπάθεια και κλείστηκε ραντεβού σε άλλη ώρα που βόλευε και τα δυο μέρη.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στην ώρα τους, με αργοπορία του δεκάλεπτο εικοσαλεπτου "της κίνησης" που λενε. Τα κορίτσια καθαρά και χωρίς να φοράνε έντονα αρώματα που μπορεί να είναι πρόβλημα για τους δεσμευμένους. Δεν είχαν πρόβλημα να πληρωθούν μετά αν και εγώ δεν εχω πρόβλημα να πληρώσω προκαταβολικά. Έτσι απλά το αναφέρω για μερικούς που το κοιτάνε.

Γενική εντύπωση παραπάνω από θετική. Αν θα ζήταγα κάτι από το γραφείο να βελτιωθεί θα ήταν περισσότερα νέα κορίτσια, καινούργια στη δουλειά, όπως κάθε ένας από εμάς θα ήθελε.
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
475
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elena xatzi, napoleonV1, doc_lin και 2 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
9.0
Όταν ξεκίνησα την πορνοκαριέρα μου έκανα τα πρώτα μου δειλά βήματα στα μασαζτίδικα αρχικά και μετά πέρασα στις ανεξάρτητες. Βαθεία μέσα στο μυαλό μου τα γραφεία δεν παρείχαν υπηρεσίες πελατοκεντρικές αλλά τυποποιημένες. Μια φορά λοιπόν που τρώω στήσιμο από ανεξάρτητη χωρίς καν να πάρει ένα τηλέφωνο (ακόμα την περιμένω Κεφάλι σε τοίχο!) άρχισα να παίρνω τηλέφωνο σε διάφορα γραφεία να δω αν μπορεί να βρεθεί κάποια. Το ραντεβού ήταν σχετικά νωρίς πρωί προς μεσημέρι οπότε έφαγα τρελό άκυρο όμως στο τελυταίο που δοκίμασα η τηλεφωνήτρια ήταν ευγενέστατη, έκανε τα αδύνατα δυνατά και μου όχι μόνο μου βρήκε κοπέλα αλλά και την κοπέλα που ζήτησα!!!!ΠροσκύνημαΠροσκύνημα Από τότε ξεκίνησε για αγαστή συνεργασία με το συγκεκριμένο γραφείο καθώς δεν έχω φύγει ποτέ δυσαρεστημένος από καποια συναλλαγή μαζί του. Γι αυτό αν θα προσέξετε οι πιο πολλές κριτικές που έχω από γραφεία είναι από αυτό. Αυτό που έχω εισπράξει μέχρι σήμερα λοιπόν από το Athensdiva είναι άψογη εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, δέχεται πάντα την καλοπροαίρετη κριτική και μάλιστα πολλές φορές την ζητάει, είναι διατεθειμένος να "σπάσει" τα ωράρια εργασίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, αν στραβώσει κάτι στο ραντεβού είναι ανταποδοτικός και φυσικά έχει φοβερά μουνιά για όλα τα γούστα (μιλφ, πιπίνια, πορνοσταρ κλπ. Επίσης, ξέρω ότι το συγκριμένο γραφείο νοιάζεται όχι μόνο για τους πελάτες αλλά και για τις κοπέλες και αυτό βγαίνει φυσικά στα ραντεβού... Συνεχίστε την καλή δουλειά, κρατήστε ψηλά τον πήχη (και όχι μόνο...Ναι!) Καπέλο
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
9 Αυγ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
7.966
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dmtrsxxx, Ettore, Sproxe Garsia και 16 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Η ημερομηνία ενδεικτική καθώς έχω επιλέξει κοπέλες από το γραφείο παραπάνω από τέσσερις πέντε φορές...
Όταν είναι να βαθμολογήσουμε το γραφείο πιστεύω πρέπει να το κάνουμε με ακρίβεια ακόμη και στην πιο απλή λεπτομέρεια...
Αρχικά από την παρουσία του στο site η οποία κινείται σε καλά επίπεδα.Είναι συνεπείς στις φωτογραφίες αλλά και στον τρόπο ενημέρωσης ως προς τις αφίξεις των κοριτσιών.
Οι φωτογραφίες από τις κοπέλες έχουν μία λογική επεξεργασία και είναι στα επιτρεπτά όρια.
Ο "χειριστής" στο site δηλαδή αυτός που γράφει ως εκπρόσωπος του γραφείου είναι συνεπείς καθώς σε pm σχετικά με απορίες ως προς τα κορίτσια απαντά άμεσα ή σε διάστημα μερικών ωρών.
Οι τηλεφωνήτριες εξυπηρετικές δε μπορώ να πω,ενημερωτικές ως προς τα κορίτσια χωρίς να θέλουν να πλασάρουν άλλη στη θέση αυτής που έχω επιλέξει...
Τα κορίτσια που έχω επιλέξει δηλαδή στα ραντεβού που έχω κάνει έρχονται στην ώρα τους χωρίς καθυστέρηση.Οπότε σε θέμα τυπικότητας και συνέπειας που αναφέρω και πιο πάνω το έχουν το προβάδισμα...
Τα κορίτσια επίσης που έχω επιλέξει ήρθαν περιποιημένα με κορυφή την Μελίνα η οποία σε δύο ραντεβού που έχω κάνει το dresscode της έβαζε κάτω αρκετές...Δε θέλω να αδικήσω κάποιες αλλά είναι πολύ περιποιημένη...!Τέλος πάντων επειδή μιλάμε για το γραφείο αυτό άλλη φορά γιατί είναι off topic!
Ως προς την "οικονομική" συναλλαγή καμμία δεν μου ζήτησε τα χρήματα από την αρχή,όπως κάνουν κάποια αγενέστατα κορίτσια από tour...
Κατ'εμέ είναι απ΄τα γραφεία που επιλέγω κοπέλες και εύχομαι να συνεχίσει να κινείται έτσι και περιμένω με αγωνία νέες αφίξεις...!!!!
Αυτά!Καλή μας συνέχεια!!!
Φυσικά κάποιοι μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
734
Likes:
51.711
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, Kerveras, LITHOS 77 και 25 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
9.0
Για τα γραφεία με τις κοπέλες, δεν είχα και τις καλύτερες εικόνες, γι αυτό και απέφευγα να παίρνω κοπέλες από αυτά, εκτός εξαιρετικής περίπτωσης.
Μετά από την 3η εμπειρία με το Athens Diva, μπορώ να πω ότι άλλαξε η εικόνα που είχα σχηματίσει για τα γραφεία. Ίσως να είναι μεμονωμένη περίπτωση. Θα δείξει.
Πολύ σωστή αντιμετώπιση/εξυπηρέτηση προς τον πελάτη και τήρηση όλων των συμφωνηθέντων και ακόμα παραπάνω, σε σημείο να αισθάνομαι άσχημα.
Ελπίζω κι άλλα γραφεία να είναι σε αυτό το επίπεδο.

LanciaRallye037
Ανώτερος
Εγγραφή:
2 Φεβ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
2.605
Πόντοι:
5.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, Agapi Diva, rodriguez65 και 17 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Εχω παρει 2 φορες μεχρι τωρα απο την 'ντιβα"'
Την ιδια κοπελα (σασα).

Η συννενοηση πολυ ευκολη με 2-3 sms..

H κοπελα κ τις δυο φορες στην ωρα της..

Οπως στις φωτο..

Καλη κινηση με τα βιντεο κ τα free fuck!!!

Θα ξαναπαρω μια κ εχω απωθυμενο κ.χατζη..
jimy.m.
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
171
Likes:
20.330
Πόντοι:
33.988
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, πολυζωης, TASSOS karipidis και 17 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Δες όλες τις κριτικές