Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 30 10
Call-Girls
79081
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Είναι κάποιες φορές που όταν πραγματοποιείται "νέα" άφιξη, ξέρεις που πρέπει να πας. Όχι απαραίτητα λόγω προϋπηρεσίας με θετικές κριτικές, αλλά επειδή το ένστικτο σου λέει τρέχα.
Η συνάντηση κανονίστηκε σε ανύποπτο χρόνο και οι συγκυρίες ήταν υπέρ μου. Οπότε λίγα λόγια για την Alisa, από τη δικιά μου οπτική, μιας και οι περισσότεροι με κάλυψαν και με το παραπάνω.
Αντικρίζω ένα χαμογελαστό και ζεστό κορίτσι, καλωσόρισμα οικείο λες και με περίμενε καιρό, εντυπωσιάστηκα αρκετά. Ενώ από πρόσωπο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο μιας και φόραγε αρκετό μακιγιάζ που προσωπικά δε μου αρέσει, είναι γοητευτική. Τις μικρές και αισθητικές επεμβασούλες τις έκανε, αν και πιστεύω δεν τις χρειαζόταν. Απόπνεε αέρα αριστοκρατικό, έχει ιδιαίτερη προσωπικότητα που σε σκλαβώνει. Οι νέες φωτογραφίες στη σελίδα του γραφείου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Το βλέμμα της ζεστό και πονηρό ταυτόχρονα, λες και σε προκαλεί για τη συνέχεια. Μοσχομυριστή, με μαλλιά καστανόμαυρα μακριά περιποιημένα. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι καλά, το χαμόγελο της όμορφο, δεν είδα τίποτα το αποκρουστικό πάνω της.
Λίγες κουβέντες στην αρχή, ήταν ευχάριστα επικοινωνιακή. Ρωσιδάκι από Άγια Πετρούπολη. Κάτι έχουν οι κυρίες από εκείνα τα μέρη, δεν ξέρω τι.
Το σώμα της είναι αρκετά ωραίο, σφιχτό, αν και ελάχιστα κλικ κατώτερο από ότι στις φωτογραφίες. Προσωπικά μου άρεσε πολύ γιατί είναι νόρμαλ προς το γυμνασμένο, χωρίς εξεζητημένα πράγματα. Κωλαράκι και βυζάκι όμορφα.
Με χαμόγελο και πονηρή διάθεση, θα προσφέρει γλωσσόφιλα σε αφθονία και θα αφεθεί στα χέρια σου. Την διακατέχει μια παράξενη χαρά, την μεταδίδει σχεδόν εγκεφαλικά, και θα ενθουσιαστείς.
Τα πάντα ήταν εξαιρετικά. Από το στοματικό της με περιποίηση όλης της περιοχής, μέχρι τη δοτικότητα της στην ανάλογη περιποίηση και φυσικά στο σεξ. Τα πάντα μοσχομυριστά να τα γλείφεις. Δείχνει μια ξεκάθαρη προτίμηση στης ψηλές στροφές και αντέχει μέχρι τέλους. Ερεθίζεται αρκετά και το δείχνει.
Cow, με τα πατουσάκια της στο κρεβάτι, ιεραποστολικό, στα τέσσερα, όλες με λύσσα, τρίβει αρκετά το μουνάκι της. Στο ενδιάμεσο θα κόψει για λίγο ερωτισμό με αγκαλιές και θα δείξει μια πλευρά της που δύσκολα θα δεις. Τα γλωσσόφιλα δεν έφυγαν ποτέ. Τελείωμα στα κόκκινα.
Το χαμόγελο της, η ευγένεια, η κουβέντα με χιούμορ, αλλά και η πονηριά της, ήταν αρκετά για να με ερεθίσει σε σύντομο χρόνο. Τελείωμα με ένα εξαιρετικό CIM.
Είχε αφεθεί πλήρως και αυτό με έφτιαχνε αρκετά. Η ώρα πέρναγε ανύποπτα όμορφα, μας έμενε όμως λίγος χρόνος, μου προσφέρει ένα καταπληκτικό μασάζ σχεδόν επαγγελματικό.
Ευχαριστίες και υποσχέσεις, που καλό είναι να μη δίνονται, αλλά αφού δόθηκαν, θα τηρηθούν.
Η Alisa είναι μια πολύ θερμή γυναίκα, ικανή να σε φτάσει στα όρια σου. Πάρα πολύ δοτική, δε θα πει πουθενά όχι, ένιωσα τρομερή χημεία, αν και δεν αποκλείεται απλά να είναι άριστη στη δουλειά της. Kαταφέρνει να βγάλει αρκετό συναίσθημα, που απογειώνει την εμπειρία και την κάνει να μοιάζει σαν κάτι περισσότερο από σεξ. Σπάνια το βρίσκεις αυτό, και αυτό την τιμά.
Υπάρχουν κορίτσια, υπάρχουν γυναίκες, υπάρχουν κυρίες, αλλά συνδυασμός και των τριών, σπάνια να βρεις. Η Alisa είναι αυτό ακριβώς. Κοριτσάκι που γίνεται γυναίκα, με συμπεριφορά μιας κυρίας. Την ευχαριστώ θερμά, και κάτι ακόμα που το ξέρει η ίδια.
Β.Μ.
Η συνάντηση κανονίστηκε σε ανύποπτο χρόνο και οι συγκυρίες ήταν υπέρ μου. Οπότε λίγα λόγια για την Alisa, από τη δικιά μου οπτική, μιας και οι περισσότεροι με κάλυψαν και με το παραπάνω.
Αντικρίζω ένα χαμογελαστό και ζεστό κορίτσι, καλωσόρισμα οικείο λες και με περίμενε καιρό, εντυπωσιάστηκα αρκετά. Ενώ από πρόσωπο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο μιας και φόραγε αρκετό μακιγιάζ που προσωπικά δε μου αρέσει, είναι γοητευτική. Τις μικρές και αισθητικές επεμβασούλες τις έκανε, αν και πιστεύω δεν τις χρειαζόταν. Απόπνεε αέρα αριστοκρατικό, έχει ιδιαίτερη προσωπικότητα που σε σκλαβώνει. Οι νέες φωτογραφίες στη σελίδα του γραφείου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Το βλέμμα της ζεστό και πονηρό ταυτόχρονα, λες και σε προκαλεί για τη συνέχεια. Μοσχομυριστή, με μαλλιά καστανόμαυρα μακριά περιποιημένα. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι καλά, το χαμόγελο της όμορφο, δεν είδα τίποτα το αποκρουστικό πάνω της.
Λίγες κουβέντες στην αρχή, ήταν ευχάριστα επικοινωνιακή. Ρωσιδάκι από Άγια Πετρούπολη. Κάτι έχουν οι κυρίες από εκείνα τα μέρη, δεν ξέρω τι.
Το σώμα της είναι αρκετά ωραίο, σφιχτό, αν και ελάχιστα κλικ κατώτερο από ότι στις φωτογραφίες. Προσωπικά μου άρεσε πολύ γιατί είναι νόρμαλ προς το γυμνασμένο, χωρίς εξεζητημένα πράγματα. Κωλαράκι και βυζάκι όμορφα.
Με χαμόγελο και πονηρή διάθεση, θα προσφέρει γλωσσόφιλα σε αφθονία και θα αφεθεί στα χέρια σου. Την διακατέχει μια παράξενη χαρά, την μεταδίδει σχεδόν εγκεφαλικά, και θα ενθουσιαστείς.
Τα πάντα ήταν εξαιρετικά. Από το στοματικό της με περιποίηση όλης της περιοχής, μέχρι τη δοτικότητα της στην ανάλογη περιποίηση και φυσικά στο σεξ. Τα πάντα μοσχομυριστά να τα γλείφεις. Δείχνει μια ξεκάθαρη προτίμηση στης ψηλές στροφές και αντέχει μέχρι τέλους. Ερεθίζεται αρκετά και το δείχνει.
Cow, με τα πατουσάκια της στο κρεβάτι, ιεραποστολικό, στα τέσσερα, όλες με λύσσα, τρίβει αρκετά το μουνάκι της. Στο ενδιάμεσο θα κόψει για λίγο ερωτισμό με αγκαλιές και θα δείξει μια πλευρά της που δύσκολα θα δεις. Τα γλωσσόφιλα δεν έφυγαν ποτέ. Τελείωμα στα κόκκινα.
Το χαμόγελο της, η ευγένεια, η κουβέντα με χιούμορ, αλλά και η πονηριά της, ήταν αρκετά για να με ερεθίσει σε σύντομο χρόνο. Τελείωμα με ένα εξαιρετικό CIM.
Είχε αφεθεί πλήρως και αυτό με έφτιαχνε αρκετά. Η ώρα πέρναγε ανύποπτα όμορφα, μας έμενε όμως λίγος χρόνος, μου προσφέρει ένα καταπληκτικό μασάζ σχεδόν επαγγελματικό.
Ευχαριστίες και υποσχέσεις, που καλό είναι να μη δίνονται, αλλά αφού δόθηκαν, θα τηρηθούν.
Η Alisa είναι μια πολύ θερμή γυναίκα, ικανή να σε φτάσει στα όρια σου. Πάρα πολύ δοτική, δε θα πει πουθενά όχι, ένιωσα τρομερή χημεία, αν και δεν αποκλείεται απλά να είναι άριστη στη δουλειά της. Kαταφέρνει να βγάλει αρκετό συναίσθημα, που απογειώνει την εμπειρία και την κάνει να μοιάζει σαν κάτι περισσότερο από σεξ. Σπάνια το βρίσκεις αυτό, και αυτό την τιμά.
Υπάρχουν κορίτσια, υπάρχουν γυναίκες, υπάρχουν κυρίες, αλλά συνδυασμός και των τριών, σπάνια να βρεις. Η Alisa είναι αυτό ακριβώς. Κοριτσάκι που γίνεται γυναίκα, με συμπεριφορά μιας κυρίας. Την ευχαριστώ θερμά, και κάτι ακόμα που το ξέρει η ίδια.
Β.Μ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
tzoulia=cardi b= το μελλον ολων των πουτανοφεμιναζι
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από kostasgg87 σήμερα στις 18:15
Συμφωνώ, σας ευχαριστώ, είχα διαβάσει τις κριτικές σας. Απλά...
στην κριτική Hola ίσον Φόλα από Geroxekoutis σήμερα στις 18:03
τελεια θα περασες και εμενα το ας πουμε φετιχ μου ως ενα...
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από diamantino σήμερα στις 16:41
Φίλε Eros ποια είναι η αδερφή της;;
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από aetosmetr σήμερα στις 16:06
Καλές οι ταινίες ζουλαπι, δεν μας ενημερώσες ....
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από kostakis27 σήμερα στις 14:03
Η κοπέλα είναι από τις καλύτερες λατινες που παίζουν μπάλα....
στην κριτική Πολύ καλή η Paris από Eros82 σήμερα στις 14:02
μονο που σε φανταστηκα καυλωσαν κ οι πετρες!
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από Γιαννιος420 σήμερα στις 13:37
ποια ειναι η αδερφη της;
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από Kwstas545 σήμερα στις 13:36
Να ρωτήσουμε αν κάνει παρτουζα με την αδερφή της
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από Eros82 σήμερα στις 12:30
Σκιννυ σώμα υπηρεσίες χαμηλές κριμα
στην κριτική Πολλά λάθη από Eros82 σήμερα στις 12:07
Σκέτη γλύκα
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από Eros82 σήμερα στις 12:06
Τρομερό το ΥΓ
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από piko σήμερα στις 11:17
ειναι αξιο αποριας ο οτι καποιοι πληρωνουν 50αρια και 70αρια...
στην κριτική Την πάτησα με την εμφάνιση του πιπινιού από peoklis σήμερα στις 9:48
Καλό το τραγουδάκι αγαπητέ συναγωνιστή αλλά εγώ αυτό εισέπραξα...
στην κριτική Η μεταμόρφωση!!! από DRAGON XXX σήμερα στις 9:27
Έρχονται για αρπαχτή. Δεν είναι δηλωμενες, δεν περνάνε από...
στην κριτική Hola ίσον Φόλα από mkavlos σήμερα στις 9:03
@paparoupas ποια είναι η καραμπινατη περίπτωση
στην κριτική Δε μου έχει ξανά τύχει αυτό από Noizy σήμερα στις 1:39
@Thanasaks όχι το θέμα δεν ήταν οικονομικό, απλα είναι ξενερωτοι....
στην κριτική Μέτρια εμπειρία από Noizy σήμερα στις 1:36
Σχόλια στις κριτικές
tzoulia=cardi b= το μελλον ολων των πουτανοφεμιναζι...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από kostasgg87 σήμερα στις 18:15
Συμφωνώ, σας ευχαριστώ, είχα διαβάσει...
στην κριτική Hola ίσον Φόλα από Geroxekoutis σήμερα στις 18:03
τελεια θα περασες και εμενα το ας πουμε...
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από diamantino σήμερα στις 16:41
Φίλε Eros ποια είναι η αδερφή της;;
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από aetosmetr σήμερα στις 16:06
Καλές οι ταινίες ζουλαπι, δεν μας ενημερώσες...
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από kostakis27 σήμερα στις 14:03