Νέα

Ξάνθη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα NOTNot
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

opapatzas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Μηνύματα
35
Like
0
Πόντοι
0
Παρασκευη μεσημερι κατεβαινοντας απο Αλεξ/πολη που ειχα παει για δουλεια σταματησα στα σπιτια της Ξανθης για ενα στα γρηγορα. Επισκεψη στο αριστερο απο τα δυο που ειναι μαζι. Εκει ηταν η Σαντρα η μαυρουλα (νομιζω οτι την ειχε παρει και παλιοτερα το ματι μου αλλα δεν την ειχα τιμησει). Μπαινω για καταθεση. Ξεκινησε με τρελο ρουφηγμα, (χωρις χερια οπως μου αρεσει) που νομιζα οτι ηθελε να μου βγαλει τα σωθικα απο το καυλι (απαιχτα τσιμπουκοχειλα).Μετα της ζητησα να ανεβει απο πανω κι εκεινη εκατσε ομορφα πανω στο κονταρι το βυθισε ολο στο μουνι της και πηγαινοερχοταν πανω κατω και μπρος πισω εναλαξ. Σε λιγο της λεω να στηθει στα τεσσερα και τον γλυστρισα ολο μεσα. Ξεκινησα αργα αργα να τον βυθιζω και σιγα σιγα επιταχυνα κρατωντας την απο τους ωμους για κοντρα τελειωνοντας με ολη μου την δυναμη. Για λιγα δευτερολεπτα εσφιγγε  το μουνι της λες και ηθελε να μου τον στραγγιξει. Στα + ειναι ο θεοσκληρος κωλος της χωρις ιχνος κυτταριτιδας και στα - το πεσμενο μικρο βυζακι. Γενικα περασα καλα.

χαιρετω...
 

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Μηνύματα
113
Like
0
Πόντοι
1
:rockon: τεταρτη σημερα η γυναικα λειπει και ειπα να επισκεφτω τα σπιτακια τησ ξανθης....στο πρωτο η γνωστη αδυνατη μαυρουλα με νεο λουκ στα μαλλια και ελαφρως ομορφοτερη(λογω μαλλιων)δεν μπηκα ειπα να παω και στα αλλα μια βολτα να δω τι παιζει.στο διπλανο ακριβως η κοντουλα αλλα πολυ αδυνατη ξανθια με ραστα μαλλια κατι λεει αλλα η βρωμα που ειχε μεσα το μαγαζι με εκανε να φυγω γρηγορα(ο μαλακας ο τσατσος ποσο καιρο εχει να κανει μπανιο και βρομουσε ετσι???? :S)κατεληξα πριν τον μασουτη και εκει η γνωστη ελενη(μαλλον τρανς εγχειρησμενη) οπου ειπα να την τιμησω.25 ευρο χωρις βιασυνες και πιασιματα.μονο που με μαλωσε 2 φορες :rockon:μια γιατι της επιανα τα μαλλια στην πιπα και μια γιατι της πονεσα τις ρωγες :rockon: :rockon: :rockon:καλο σωμα με σιλικονατο βυζι,την πηρα σε 2 στεσεις.παντως στην ξανθη αν πας να γαμησεις το καλυτερο ειναι να πας στην ελενη. :rockon:
ειχα καιρο να γραψω κατι σε καπιο τοπικ οπωσ και καιρο εχω να παω στην πολη μου(σαλονικα)να δω τι παιζει και εκει..
see ya
 

ilias1981

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Μηνύματα
15
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε satyros09 για δωσε μερικες πληροφοριες για αυτην Ελενη που αναφερεις?Ειναι καλη?Και που μπορω να την βρω?
 
OP
OP
N

NOTNot

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Μηνύματα
299
Κριτικές
20
Like
123
Πόντοι
6.760
Την Ελένη θα τη βρεις στην Ξάνθη



Ρε αδερφέ πήγαινε λίγο πιο πάνω και θα βρεις πληροφορίες για όλα τα σπίτια και τις κοπέλες στην πόλη.Και καινούριος είσαι και τεμπέλης!

Αν έκανες τον κόπο λοιπόν θα έβλεπες ότι για να πάμε στο μπουρδέλο που παίζει η Ελένη περνάς τις γραμμές του τραίνου στο δρόμο προς Μασούτη και δεν μπαίνεις αμέσως αριστερά στο στενό αλλά συνεχίζεις για λίγα μέτρα.Αριστερά και πάλι υπάρχει στενός χωματόδρομος που σε βγάζει ακριβώς στην αυλή του σπιτιού.Τελευταία φορά βρέθηκα εκεί τέλη Ιανουαρίου,οπότε δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.Όταν πας , περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.Μην τεμπελιάζεις!!!!!!
 
OP
OP
N

NOTNot

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Μηνύματα
299
Κριτικές
20
Like
123
Πόντοι
6.760
Σήμερα 28.5 ήταν μέρα μπουρδελοτουρισμού.Πήρα δρόμο λοιπόν για να δω τι γίνεται στην Ξάνθη.Τα δυο μπουρδελάκια που είναι μαζί είχαν ακριβώς τις ίδιες γυναίκες που είχαν εδώ και 1,5 χρόνο πριν…..Το αριστερά είχε την μικροκαμωμένη μαυρούλα ονόματι Σάντρα που δεν υπήρχε περίπτωση να την τιμήσω.Στο δεξιά ήταν η γνωστή κυρία που την έχω τιμήσει 2 φορές στο παρελθόν.Σίγουρα 35άρα με μεγάλα στητά φυσικά βυζιά 3άρι γεμάτο ενώ μου θυμίζει τη μάνα κάποιου γνωστού μου στο πρόσωπο και ήμουν έτοιμος να την ξανατιμήσω αλλά θυμήθηκα το πολύ ερασιτεχνικό της τσιμπούκι που το έκανε καθιστή και δεν έβαλα το χέρι στην τσέπη.Αποφάσισα να πάω και να πηδήξω οπωσδήποτε στο μπουρδέλο που είναι μόνο του λίγο παραδίπλα από τα δύο.Συναγωνιστές έλεγαν παραπάνω ότι έπαιζε τραβέλι εκεί αλλά αν ήταν πειστική θα καθόμουν.Έλα όμως που δεν είδα τίποτα…Κλειστό ήταν το μαγαζί οπότε 180 χλμ. τα έκανα χωρίς without fuck .Τουλάχιστον είχα ωραία μουσική στο αυτοκίνητο….
 

alexis1107

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε NotNot αν πήγαινες 1 ημέρα νωρίτερα, θα πετύχαινες την Χριστίνα (ψηλή, ξανθιό ίσιο μαλλί, 35+). Super μαμήσι, GFE (δεν κάνω πλάκα, φιλιά με γλώσσα κλπ.), 3-4 στάσεις, κουβεντούλα. Από τις καλύτερες εμπειρίες μου σε ρδέλο.
Στις 28 έφυγε και επέστρεψε Βόλο που είναι η βάση. Μου είπε ότι αντικαθιστούσε για λίγες ηέρες την resident Μίρκα (ξανθιά τσέχα, μέτριο ύψος, καλό σώμα, τρομερή διάθεση - προτείνεται ανεπιφύλακτα).
 

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Μηνύματα
113
Like
0
Πόντοι
1
ασχετο.η ελενη εθεαθη στην παραλια της κεραμωτης να κανει το καλοκαιρινο της μπανακι.σωματαρα με silicon βυζαρες. :rockon: .το μονο που δεν καταλαβα ειναι,γιατι ειχε και την τσατσα της μαζι???? :think:
 
OP
OP
N

NOTNot

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Μηνύματα
299
Κριτικές
20
Like
123
Πόντοι
6.760
Επίσκεψη στην Ξάνθη στις 7.8.Απόγευμα και ο περίεργος ξαναπήρε τους δρόμους....Στα δύο  μπουρδέλα που είναι μαζί μπαίνω παραδοσιακά πρώτα στο αριστερό.Ήταν και πάλι η Σάντρα η μαυρούλα.Πρέπει να είναι 2 χρόνια σίγουρα εκεί....Εννοείται πως δεν μπήκα και με υπομονή κι ελπίδα πάω στο διπλανό.Στραβωμένος από το δυνατό ήλιο μπαίνω μέσα στο σκοτάδι και δε βλέπω για λίγα δευτερόλεπτα ΤΙΠΟΤΑ!!!!Ξαφνικά εμφανίζεται η κοπέλα.Απ'όσο κατάλαβα ξανθιά,αρκετά ψηλή με πολύ αδύνατα πόδια κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα.Έχω βαρεθεί τα 20χρονα (ή και μεγαλύτερα) ανορεξικά κοριτσόπουλα.Δεν το θεωρώ ούτε ερεθιστικό το στυλ "πετσί και κόκκαλο" ούτε καν αισθησιακό.Οπότε φεύγω καρφωτός για το 3ο μαγαζί στη γειτονιά του Μασούτη.Εκεί δεν είχα πάει ποτέ και το βρήκα χάρη στις περιγραφές των συναθλητών.Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η συνεργασία κάνει θαύματα.Χτυπάω κουδούνι και περιμένω ....Ήμουν έτοιμος να φύγω όταν ανοίγει η ίδια η κοπέλα.Ξανθούλα όχι πιτσιρικάκι 20-23 χρ. αλλά κι εδώ αδύνατη και με μικρό βυζάκι...Ανατολικής καταγωγής και προελεύσεως.Αμφιταλαντεύτηκα αλλά δε χαλάλισα τα 25 ευρώ τα οποία να τονίσω είναι θεσμός στην Ξάνθη και μπράβο τους
 

carmelo_anthony

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει κάνα νέο απο Ξάνθη? ;) ;) Σε λίγες μέρες θα πάω και θέλω πολύ να μάθω τι παίζει.
 

Kastanias

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Μηνύματα
22
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
To 3o bourdelo sto opoio anafereste exei kleisei pleon
 
OP
OP
N

NOTNot

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Μηνύματα
299
Κριτικές
20
Like
123
Πόντοι
6.760
ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ!!!!!!!!Συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά  η αγανάκτησή μου είναι απερίγραπτη!Πριν 2 μέρες βρήκα χρόνο και πετάχτηκα στην Ξάνθη για να ρίξω μια ματιά πάνω στα δρώμενα της εγχώριας μπουρδελοσκηνής.Η τελευταία φορά που πέρασα από Ξάνθη ήταν πέρσι τον Αύγουστο.Πάω πρώτα απ΄το μοναχικό μαγαζί όπου δούλευε μια πανύψηλη εντυπωσιακή ομολογουμένως ξανθιά με ελάχιστο βυζί που προσωπικά όχι μόνο με αφήνει αδιάφορο αλλά αντίθετα με διώχνει.Πηγαίνω για τα δυο μαζί μαγαζιά.Ε,όπως τα άφησα έτσι τα βρήκα!!!Η Σάντρα η μαυρούλα εντελώς εκτός του γούστου μου μόνο που τώρα είχα ίσιο καρέ μαύρο μαλλί και στο διπλανό η γνωστή υπεραδύνατη ξανθή κοπέλα που θυμάμαι απ’το περσινό καλοκαίρι…..Η τελευταία φορά που κατέθεσα εξακολουθεί να είναι τον Φεβρουάριο στην Αθήνα στην κορυφή σύμφωνα με τα γούστα μου,τη Λάουρα (ή Τζούλια).Δυστυχώς δεν υπάρχει πια τίποτα στην ευρύτερη περιοχή που να είναι στοιχειωδώς κοντά στα γούστα μου (μεγάλα βυζιά,παχουλές και μεγαλούτσικες σε ηλικία,όχι κοριτσόπουλα….).Μου έμεινε και η Αλεξανδρούπολη αλλά είμαι πια τόσο επιφυλακτικός που σκέφτομαι να διακόψω οριστικά τον μπουρδελοτουρισμό…..
 

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
180
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Κανένας χάρτης για τους περαστικούς ασχετους παίζει?
πχ google map
 

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Μηνύματα
1.292
Like
0
Πόντοι
16
Κανένας χάρτης για τους περαστικούς ασχετους παίζει?
πχ google map
το εμαθα απο εγκυρη πηγη.....αντε τυχαιροι ειστε παλι απο παρασκευη 5-6 θα εχετε νεο αιμα αστερι στην ξανθη.στην αλανα αριστερα.. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
 

sport_billy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
λίγο πιο συγκεκριμενα κατι καλό παιζει δηλαδή :huh: :huh: :huh:
 

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Μηνύματα
1.292
Like
0
Πόντοι
16
λίγο πιο συγκεκριμενα κατι καλό παιζει δηλαδή :huh: :huh: :huh:
ποσο πιο συγκεκριμενο το θες?ειπα οτι το αριστερο στην αλανα θα εχει νεα κοπελα απο την παρασκευη 5-6-09  και απο οτι ξερω ειναι καλη και με πολυ καλα  :tits2: :tits2:.....για περισσοτερα περνας απο κει την παρασκευη
 

stastasta

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια που ειναι αυτεσ οι γραμμες των τρενων???και ποιο μασουτη λετε??
 

stastasta

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
ειλικρινα δεν καταλαβα τιποτα!!!  :grin: να σαι καλα παντως για την προσπαθεια...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom