Νέα

Βερολίνο - Γερμανία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Μηνύματα
346
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μην το ψαχνεις για Βερολινο..
ολοι οι δρομοι οδηγουν στο Artemis club
φιλε και ο δικος μου δρομος εκει καταληγει...απλα θα ηθελα να δοκιμασω και κατι αλλο τυπου στουντιο ή κατι τετοιο.. ετσι για ποικιλια
 

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Μηνύματα
106
Like
0
Πόντοι
1
και που μένουμε στο Βερολίνο ρε παιδιά ?? ποια περιοχή-ξενοδοχείο προτείνετε ??
 

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Μηνύματα
125
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
με ψησατε..σκεφτομουν πραγα αλλα τελικα εκλεισα 3ημερο βερολινο ...βουρ για αρτεμις...ειδα οτι υπαρχουν κι αλλα σαουνα κλαμπ αλλα αυτο πρεπει να ειναι το καλυτερο...γι αυτο εχει και την ακριβοτερη εισοδο μαλλον...ειδα ομως οτι το βραδυ εχει 13  βαθμους..κυκλοφορουν εξω ολοι με τα μπουρνουζια με τετοια θερμοκρασια ?
 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
4.130
Like
10
Πόντοι
16
Το «Pusy Club» στο Βερολίνο προσελκύει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ χάρη στην «ενιαία τιμή» των 70 ευρώ, που χρεώνει για απεριόριστο φαγητό, ποτό και σεξ, μεταξύ 10 το πρωί και 4 το απόγευμα.
 

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Μηνύματα
106
Like
0
Πόντοι
1
Το «Pusy Club» στο Βερολίνο προσελκύει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ χάρη στην «ενιαία τιμή» των 70 ευρώ, που χρεώνει για απεριόριστο φαγητό, ποτό και σεξ, μεταξύ 10 το πρωί και 4 το απόγευμα.

το website είναι αυτό ??


ελπίζω να προλάβουμε να το αξιολογήσουμε !! :pipa1: (γιατί το βλέπω να πέφτει και λίγο μακριά, πως πάμε μέχρι εκεί ??)
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.898
Πόντοι
366
Το «Pusy Club» στο Βερολίνο προσελκύει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ χάρη στην «ενιαία τιμή» των 70 ευρώ, που χρεώνει για απεριόριστο φαγητό, ποτό και σεξ, μεταξύ 10 το πρωί και 4 το απόγευμα.

Για τρέξτε γιατί η προσφορά μπορεί να μην ισχύει για πολύ:

Η Εξέγερση των τιμιων και αξιοπρεπων
Η καθιερωση μιας «Sex-Flatrate» σε εναν οίκο ανοχής της Στουτγαρδης ξεσηκωσε τον κοσμο. Ομως η αστυνομια δεν μπορει να επεμβει λογω του νεου νομου περι πορνειας

της Tatjana Bojic

Μεχρι τωρα ειχαμε το Flatrate στο τηλεφωνο και στο ιντερνετ, τώρα το εχουμε και στο μπουρδελλο. Αμεσως ομως μετα την καθιερωση του σ'εναν οίκο ανοχής στη Στουτγάρδη, εγινε συναγερμος. Με το κολπο του "Loverboy" ομως η αστυνομία αδυνατει να επεμβει.

Στον οικο ανοχης αυτον οι πελατες πληρωνουν μια σταθερή τιμή περίπου 100 ευρώ και με το ποσο αυτο μπορουν να δεχθουν τις υπηρεσίες των ιερόδουλων, στις οποιες περιλαμβανονται και τρόφιμα και  ποτά. Αυτο τουλάχιστον λεει η διαφημιση που κανει η διευθυντρια του οικου Patricia F. (26) απο την Ρουμανια, η οποια διατηρει παρομοιους οικους στην Χαϊδελβέργη, το Βερολίνο και το Wuppertal.

«Το μυστικο ειναι το πληθος των πελατων. Σχεδον κανεις ανδρας δεν μπορει περισσότερες από δύο φορές. Και για την  Flatrate προσφερουμε τις πιο φθηνες μπύρες» λέει η 26χρονη. Ομως οι επικριτες της ζητησαν σε μια ανοικτή επιστολή προς τους πολιτικούς την τροποποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας για πορνεια του 2002, η οποια ευνοει τους μαστροπούς και τους ιδιοκτητες μπουρδελλων ενω εξευτελίζει τις γυναικες. Η αρχές παντως μεχρι στιγμης αδυνατουν να επεμβουν. "Συνομιλησαμε με τις διευθυντριες των σπιτιων αυτων και εξετάσαμε τις εγκαταστάσεις, χωρις να βρουμε κατι το επιληψιμο», λέει ένας εκπρόσωπος της πόλης, "διατηρούμε ομως το δικαίωμα να αναλαβουμε νομικα βηματα."

Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα
Εξοργισμενος ειναι και ο υπουργός Εσωτερικών του Baden-Wuerttemberg, Heribert Rech (CDU): "Ειναι απαράδεκτο. Με τα λεγόμενα Flatrate-μπουρδελλα φτασαμε σε μια ανηκουστη κατασταση, υπάρχει αναγκη για αμεση δράση." Στον εισαγγελεα Στουτγκάρδης εφτασε στο μεταξυ μια καταγγελια εναντιον του Club για εκμετάλλευση πορνείας.

Η αστυνομία λεει, οτι εχει τον οίκο ανοχής στο στοχαστροι. "Μιλησαμε με τον επιχειρηματια και επί του παρόντος δεν εχουμε καμμια δυνατοτητα να κάνουμε κάτι», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Waiblingen. Με το κολπο της Flatrate ειναι ομως ζητημα χρόνου για την δημιουργια προβληματων. Σύμφωνα με τα συμβολαια που υπογραφουν, οι γυναίκες μπορουν να επιλέγουν τους πελάτες με τους οποίους έρχονται σε επαφή και να αποφασίζουν ποιες υπηρεσίες θα τους προσφέρουν. "Αυτο ομως ερχεται σε αντιθεση με τη διαφήμιση στο Internet", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, που υποσχεται, οτι οι πελάτες θα τα εχουν "all-inclusive" και εγγυαται  μια ελαχιστη τιμή" .

Το τεχνασμα του «Loverboy»
Που βρισκονται ομως τα όρια μεταξύ εκούσιας και αναγκαστικής πορνείας; Η καθολική καλογρια Lea Ackermann, η οποια με τον συλλογο της "Solwodi" ασχολειται με τον σεξουαλικο τουρισμο και την εμπορία ανθρωπων, είναι βέβαιη, ότι υπεθυνη για ολα αυτα τα δεινά ειναι η νέα νομοθεσία για την πορνεία. Σε πολλα «Wellness- και FKK-Clubs» (FKK: Freikörper Kultur – Γυμνιστες), δεν μπορει κανεις να διακρινει αν πρόκειται για εθελοντική η για εξαναγκαστικη πορνεία. "Οι γυναίκες βρισκονται υπο εναν πλήρη έλεγχο μεσω ενος συστηματος από κάμερες και προσωπικό ασφαλείας. Ειναι υποχρεωμενες να περιφερονται σ’ αυτα τα σπιτια γυμνες, δεν τις επιτρεπεται να τηλεφωνουν παρα μονο με την συγκαταθεση της διευθυνσεως  και υπαρχουν προδιαγεγραμμενες σεξουαλικές πρακτικές που πρεπει να εφαρμοζουν. Εκτος αυτου δεν τις επιτρεπεται να αρνουνται την εξυπηρετηση ενος πελατη. "

"Οι περιοχες των κόκκινων φωτων είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εγκληματικότητα», λέει η Cornelia απο τον συλλογο «Solwodi», η οποια υποστηριζει τις δρασεις της "Συμμαχίας δράσης κατά σεξουαλικων flatrates» στο Fellbach. Τα όρια μεταξυ ελεύθερης βούλησης και καταναγκασμού είναι ρευστα: "Παλαιότερα, οι πόρνες ξεχωριζανε λογω των σημαδιων βιας πανω στο σώμα τους. Σήμερα, οι δραστες χρησιμοποιουν πιο λεπτές μεθόδους, για παράδειγμα το τεχνασμα του "Loverboy". Αποπλανανε νεαρά κορίτσια στην Ανατολική Ευρώπη που τους ερωτευονται. Κοριτσια που προέρχονται από διαλυμενες οικογένειες λαχταρουν την αγάπη. Τα κανουν λοιπον για τους τυπους αυτους από αγάπη, ετσι που η πορνεια τους να μοιαζει εθελοντική. "

Ολοένα και περισσοτερες γυναικες Ρομά
Σύμφωνα με την αδελφή Ackermann οι δραστες ψαχνουν ολο και για νέες ομαδες γυναικων που τις εξαναγκάζουν μετα στην πορνεία. Τον τελευταιο καιρο ειναι ολοένα και περισσότερο οι γυναίκες Ρομα, που προερχονται απο πατριαρχικες κοινωνιες της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας. "Η αστυνομία με τον νέο νόμο δεν εχει πλεον ορεξη να επεμβει. Και αυτος ειναι ο λογος, που τα κρουσματα εμποριας ανθρώπων ελαττωνονται."

Η 26-χρονη διευθυντρια του μπουρδελλου Patricia ειναι αλλης γνωμης. "Σε μένα εργαζονται πολλες Ρουμανες σαν υπεργολάβοι με βάση μια ημερήσια αποζημίωση. Καμμια δεν είναι υποχρεωμένη να κάνει κάτι. Πάρα πολλες μιλούν Γερμανικά. Για μαστροπούς δεν εχω ακουσει τιποτα. "Ο μισθός των γυναικών εξαρταται απο το τι ειναι διατεθειμένες να κανουν και κυμαίνεται μεταξύ 100 και 200 ευρώ.

www.netzeitung.de/vermischtes/1400660.html]http://www.netzeitung.de/vermischtes/1400660.html[/url],
10.07.2009

Μεταφραση: Google/Εμμανουηλ Σαριδης,
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[tt_news]=1134&tx_ttnews[backPid]=78&cHash=9c1d3ef06e[/code[/URL]]
13.07.09


Πολύ Ρουμανίλα και εκεί βρε παιδάκι μου.
Και τελικά όποιος θέλει να πηδήξει γύφτισσα δεν θα τραβιέται Ζεφύρι αλλά Βερολίνο.

Ααααα, και να μην παραπονούνται οι εδώ ιδιοκτήτες για την αστυνομία.
 

mallix

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2005
Μηνύματα
36
Like
4
Πόντοι
0
Μόλις γύρισα από Βερολίνο. 4ήμερο για δουλειά και όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις και για διασκέδαση...

Λοιπόν τελευταία ενημέρωση...

Καταρχάς για κάποιο λόγο δεν έμεινα όσο θα έπρεπε ικανοποιημένος από το artemis (ήταν και το μοναδικό club που είχα επισκεφθεί τη προηγούμενη φορά που είχα περάσει από Βερολίνο ενω γενικά απο Γερμανικά FKKs έχω καλό μέτρο σύγκρισης).

Όλα πεντακάθαρα όπως θα έπρεπε, επαγγελματική συμπεριφορά επιπέδου, ωραία ατμόσφαιρα, λίγο πιο τσιμπημένες τιμές όπως πάντα από τα υπόλοιπα FKKs της Γερμανίας (80entr. +60 sess.) αλλά γενικά μια ωραία εμπειρία  .... όμως ή έχουν ανέβει πολύ τα κριτήρια μου όποτε επισκέφθομαι τη γερμανία ή έφταιγε λίγο η μέρα (κυριακή όπου έχει αρκετά λιγότερες κοπέλες) και έφυγα τελικά με κάποιες αμφιβολίες. Πήγα από νωρίς και η αρχή ήταν σχετικά έυκολη (συνήθως αφήνω να περάσει κάποια ώρα για να χαλαρώσω και διαλέγω τη λιγότερο ελκυστική από αυτές που μου κάνουν αρχικά κλικ καθώς αυτό βοηθάει ώστε να τραβάει η φάση περισσότερο ενώ εάν διαλέξεις κάποιες από τις Playmates του μαγαζιού στο πρώτο σέσιον "βγάζεις" τα μάτια σου μόνος σου). Ουγγαρέζα (δε θυμάμαι το όνομα) γλυκιά και φιλότιμη, λίγο αρχάρια, ότι πρέπει για να οδηγήσεις εσύ και να τραβήξεις λίγο το αρχικό "σορόπιασμα" και να μην την αφήσεις να σε ξεζουμίσει σε δεκαπέντε λεπτά... Σε αυτό το σημείο να επισημάνω για τους δικους μας "αρχάριους" ότι χρειάζεται λίγο προσοχή και υπομονή στην αρχή καθώς κυκλοφορούν αρκετοι "καρχαρίες" (β ωστόσο επιπέδου καθώς απλά θέλουν να περάσουν γρήγορα στον επόμενο) που θα στη πέσουν μόλις μπεις μέσα και μόλις στον ακομπήσουν και λίγο πάνω στη κουβέντα, δεν είναι δύσκολο μετά να σε τραβήξουν μέσα ενώ στη πραγματικότητα εσύ άλλη θα ήθελες...

Anyway ...κατόπιν και άλλο χαλάρωμα, σάουνα και γνωριμία με τους υπόλοιπους συναγωνιστές του μαγαζιού (με κάποιους ρώσσους τελικά κόλλησα. Τώρα μαφιόζοι ήτανε, "επιχειρηματίες" ...δε πολυκατάλαβα. Κύριοι πάντως φαινόντουσταν στη συμπεριφορά τους) και μετά φαγητό (σημείωση: To φαγητό ΑΠΑΙΚΤΟ!!! Επιπέδου ρεστοραν 5άστερου ξενοδοχείου ...κλάσεις ανώτερο από τη προηγούμενη φορά. Στη πραγματικότητα ότι καλύτερο έφαγα στο Βερολίνο σε 4 μέρες)

Και μετά σιγά σιγά για το δεύτερο. Είχαν έρθει και οι απογευματινές στο μεταξύ (μετά τις 5) που είναι συνήθως και τα καλύτερα κομμάτια. Η επιλογή είχε γίνει σχετικά εύκολα καθώς μου είχε κάτσει ήδη από την ώρα του φαγητού μια δίμετρη 19άχρη μακρυμάλλα βουλγάρα με έναν ηλιοκαμένο "απίστευτο" κώλο....

Για να κρατήσει περισσότερο της ζήτησα να ξεκινησουμε το session σε ένα από τα δύο πορνοσινεμά (φιλιά, χαίδεματα και εκεί που βλέπεις τη ταινία της χώνεις και το κεφάλι ανάμεσα στα σκέλια σου) και να μη τελειώσουμε εκέι αλλά να συνεχίσουμε σε δωμάτιο... όπως και έγινε...

Η κοπέλα έκανε απίστευτη πίπα (από τις καλύτερες ever) και παρόλο το σκόπιμο διάλλειμα ήταν πολύ δύσκολο να μη τελειώσω εκεί (αυτή επέμενε φυσικά γιατί το CIM είναι extra) όμως τα κατάφερα! ...Το πισοκολητό της απλά κορυφαίο ενώ η σουφρίτσα της μπαινόβγαινε μαζί τον "μικρό" mallix, διπλα σε μια πανέμορφη κολοτρυπίδα και με άναβε ακόμα περισσότερο...

Όταν δε της είπα ότι η πίπα της πιο πρίν ήταν κορυφαία ...μου τον τράβηξε ξανά έξω, μου πέταξε και το προφυλακτικό και άρχισε ξανά το γλύψιμο (πιθανότατα ελπίζοντας ότι θα ενδωσω αυτή τη φορά στο CIM) αλλά προς τιμή της δε δυσανασχέτησε καθόλου όταν της είπα ότι θέλω να συνεχίσουμε πάλι με το νορμαλ fuck

Έτσι και με αρκετές διακοπές από μεριά μου...(κανονικό tantra sex δηλαδή) το τράβηξα όσο μπορούσα ...ίσως η όλη φάση να τράβηξε και πάνω από 45 λεπτά και της βάζω ένα  9,5 στο σύνολο (Επιπέδου καλού/πολύ καλού CT)..

Μόνο που δε θυμάμαι το όνομα της γαμώτο!

Από δω όμως και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα... Από τις 7 το απόγευμα και μέχρι τις 3 το πρωϊ δε μου έκανε καμία άλλη κάποια ιδιαίτερη εντύπωση. Γενικά το επίπεδο δεν ήταν αυτο που θα έπρεπε (όχι κακό αλλά ούτε απο 9 και πάνω οι μισές και πλέον γυναίκες). Είχαν φύγει και πιο νωρίς γιατί δεν είχε κόσμο κάποιες που μου είχαν φανεί αρχικά καλές, δυο καλές τουρκάλες που είχαν μείνει ήταν prive σε κάποιο τραπέζει με πολλές σαμπάνιες σχεδόν όλο το βράδυ και γενικά δεν ήταν αυτό που περίμενες από το επίπεδο ενός κορυφαίου FKK...

Το αποτέλεσμα ήταν (και επειδή είχα ακόμα αρκετή "ενέργεια" να ξαναφωνάξω στο τέλος τη βουλγάρα δίπλα μου και να τελειώσω το βράδυ μου ξανά μαζί της κάτι που δε συνηθίζεται αλλά τουλάχιστον ήμουν σίγουρος για το τί θα πάρω (Μια υπέροχη πίπα και αυτή τη φορά ενα ιεραποστολικό τέλειωμα μαζί με άγρια γλωσσόφυλα τη κρισιμη στιγμή -και αυτό με φτιάχνει αρκετά)

Τώρα για τις υπόλοιπες μέρες....

Τα κολόμπαρα ...είναι στοίχημα με χαμηλές αποδόσεις. Εάν σας αρέσει το τσιλιμπούρδισμα το και το εικονικό φλερτ έχουν το ενδιαφέρον τους αλλά πρέπει να ξέρεις σε ποια απο αυτά πραγματικά γαμάς στο τέλος και δε μένεις με το λογαρισμό στο χέρι... Καλή λίστα εάν και λίγο παλιά θα βρείτε εδώ ()

Επίσης παρά τις προειδοποιήσεις φίλων γερμανών για το ρίξιμο της συνολικής ποιότητας στο τα τελευταία χρόνια στο ...ένα βράδυ που το πέρασα εκεί ήταν μια πολύ ευχάριστη νύχτα. Δεν είναι αρκιβως FKK αλλά nudist/strip bar. Με 15 ευρώ είσοδο μπαίνεις σε ένα πεντακάθαρο μπαρ όπου υπήρχαν καμιά δωδεκαριά γυναίκες και εάν είσαι τύχερος οπως εγώ μόλις 3 άντρες. Καθώς το main lobby είνα αρκετά μικρό και υπάρχουν το πολύ 5-6 καναπέδες να κάτσεις, εάν είσαι λίγο φιλικός και ευδιάθετος με τις κοπέλες που κάθνονται αναγκαστικά δίπλα σου τελικά περνάς όλο το βράδυ σου, χαλαρώνοντας και παρακολουθώντας το show αγκαλιά με 2-3 γυμνά κορμιά ανοικτά στα χάδια που ούτε χρειάζεται να κεράσεις ούτε σε πιέζουν για τίποτα... Οι περισσότερες κοπέλες εδώ ήταν όντως ρουμάνες -όχι τσιγγάνες πάντως- (μάθαινα ρουμάνικα όλο το βράδυ) και η επιλογή μου (70eur - astrit κάτι το όνομα) εάν και όχι top model έχει πολύ καλό reputation στο Βερολίνο και ήταν και αυτή ποοοολύ καλή στο δωμάτια. Επίσης καθώς χαιδευόμασταν τουλάχιστον μια ώρα στο λομπυ ένιωθε άνετα και είχα και το bonus των γλωσόφυλλων (που δεν προσφέρονται γενικά στο μαγαζί) και πολύ extra γλυψίματος στα balls (BBBJ δε παίζει εδώ) ...Η κύρια φάση πάντως ακομα και χωρίς πολύ τύχη πιστέυω ότι γενικά στο συγκεκριμένο είναι επιπέδου ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΣΤΟΥΝΤΙΟ απο αυτά που ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ εδώ ...εάν ξέρετε κάποιο να μου το σφυρίξετε).

Τέλος ΜΗ πάτε στα PUSSY CAT, CALIGULA κλπ που έχουν τα φλατ rates (all you can fuck ...all you  can drink ...all you can stay for 99 EUR) ...Δοκίμασα τη τελευταία μέρα που είχα ένα δίωρο ελέυθερο απλά για να το δώ ...αλλά ήταν απογοήτευση... Το 70% των κοριτσιών δεν ήταν καν fuckable αλλά και τα καλά κομάτια που υπήρχαν (εχει αρκετές πιτσιρίκες 18-20, καλά σώματα, σχεδόν μόνο ρουμάνες εδώ) τελικά στο δωμάτιο (και λογικό είναι) είχαν υπηρεσίες μπουρδέλου φυλής. Φιλιά εννοείται πως ΔΕΝ.... (δεν θέλεις κιόλας γιατί ΚΑΙ τα δωμάτια επιπέδου φυλής είναι μέσα.) .... αλλά και διάφορα παράξενα όπως "δε βγάζω το σουτιέν μου" κλπ.... Εάν μάλιστα δεν ήταν εκεί ακριβώς με τη βούληση τους τότε είναι και θλιβερό απο μόνο του το όλο σκηνικό. Το μόνο ίσως καλό είναι ότι δεν υπάρχει πίεση χρόνου στο δωμάτιο καθώς και οι κοπέλες πληρώνονται με την ώρα (15ευρώ μόλις πέρνουν όπως έμαθα) και ειδικά οι καλές προτιμούν να είναι μέσα στο δωμάτιο για παραπάνω παρά να βγουν έξω και να τις αρπάξει με τη μία ο επόμενος πεινασμένος. Να σημειώσω επίσης ότι εάν δεν έχει πολύ κόσμο το μαγαζί (που επειδή είχα πάει πρωϊ, είχε πολύ λίγο) μπορείς να πάρεις στο δωμάτιο και δύο κοπέλες μαζί (για 3 δε ρώτησα!) ....Το εκμεταλεύθηκα μάλιστα και μόλις έμαθα ότι η κοπέλα που είχα μεσα είχε και την αδελφή της εκεί της ζήτησα να την φωνάξει... Αυτό έκανε τη κατάσταση λίγο πιο χαριτωμένη και όταν τους έδωσα και 30 ευρώ τιπ πριν καν κάνουμε οτιδήποτε είχα "κλέψει" τη καρδιά τους και είχαμε αρκετή κουβέντα και τα γελάκια μας. Οι συγκεκριμένες πάντως είχαν παέι αυτοβούλως εκει καθώς είχαν "ανάγκες". Πάντως κατάλαβα ότι το συνήθες είναι η ψιλομούγκα στο δωμάτιο και οι μέτριες υπηρεσίες... Το να τελειώσω ωστόσο με τη μία ενώ χαιδεύομουν με την άλλη και ενώ και οι δύο γενικά φαίνονταν μαζί μου σε καλή διάθεση ήταν στα συν... Αυτούς που δε μπορύν όπως μου είπαν είναι οι Τούρκοι που πάνε τα βράδια μεθυσμένοι και τους φέρονται λίγο σα ζώα...

Anyway λίγο πριν φύγω φώναξα (με κρύα καρδιά) και άλλη μια πιτσιρίκα που είχε το καλύτερο σώμα απο όλες ...αλλά η μοναδική της συνεισφορά στο δωμάτιο όπως της ζήτησα ήταν να μου φορέσει το προφυλακτικό καθώς ούτως ή άλλως μετά από 3 συνεχόμενες μέρες κρεπάλης (αλλά δυστυχώς και δουλειάς "ενδιάμεσα") ούτε για πίπα άντεχα και μου αρκούσε να τη βλέπω απλά για να τελειώσω μόνος μου (κάτι που δε φάνηκε και να τη πειράζει αφού και από κάτι παππούδες 70 χρονών που μόλις είχαν έρθει έξω γλύτωσε για λίγο και το 20αράκι της τσέπωσε ως τιπ για το τίποτα)

Αυτά από τη τελευταία μου επίσκεψη στη Γερμανία...
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.969
Like
325
Πόντοι
36
παιδια καποιο hotel οικονομικο και κοντα στο παιδιο δρασης και γενικα στο κεντρο?? καποια προταση? ευχαριστω εκ των προτερων
 

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Μηνύματα
106
Like
0
Πόντοι
1
γιατί δε πας στο booking.com και να τα δεις μόνος σου ?? εγώ αυτό θα έκανα (όπως άλλωστε με έχει συμβουλέψει το φόρουμ)
 

mallix

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2005
Μηνύματα
36
Like
4
Πόντοι
0
Το βασικό είναι να είσαι ΚΟΝΤΑ σε σταθμό τραίνου. Δουλεύουν όλη τη νύκτα (έστω και ανα ώρα) και πας παντού εύκολα ...Κοντα στo σταθμό του Charlottenburg στην Stuttgarter Platz () έχει από όσο ξέρω και πολλά φτηνά ξενοδοχεία/hostels. Επίσης και ένα πιο σταθμό πιο κεντρικά στο zoo... Αυτά στο δυτικό βερολίνο και προς τη μεριά του άρτεμις (το άρτεμις είναι δεκαπέντε λεπτά από Charlottenburg και το το Charlottenburg που ειναι στη μέση της απόστασης άλλα δεκαπέντε από το κέντρο)

Πάντα μπορείς να νοικιάσεις και ποδήλατο κανα δεκάευρω τη μέρα (εάν βαστάνε το πόδια σου) και να γυρνάς παντού άνετα και ωραία... (ΟΛΗ η πολή είναι ποδηλατόδρομοι... και τα ποδήλατα έιναι περισσότερα απο τα αυτοκίνητα)
 

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
558
Like
3
Πόντοι
6
το website είναι αυτό ??


ελπίζω να προλάβουμε να το αξιολογήσουμε !! :pipa1: (γιατί το βλέπω να πέφτει και λίγο μακριά, πως πάμε μέχρι εκεί ??)

Θα  στα  γραψω  αναλυτικα  τι  πρεπει  να  κανεις    αλλά  και  οποιος  αλλος  συναγωνιστης  ενδιαφερεται

Μπαινεις  στο  Επειτα  γραφεις    Berlin FKK, Massage and Models.
Στα  εμφανιζει  ολα    που  βρισκονται.
Επειτα  πατας  πανω  σε  αυτο  που  θελεις. Σου  δινει  λεπτομερειες.
Επειτα  πας  πανω  στον  χαρτη    δεξια  ,εκει  που  λεει  περισσοτερα  (ειναι  διπλα  στο  κυκλοφορια)
Πατας  λοιπον  - περισσοτερα -  και  διαλεγεις  την  επιλογη  συγκοινωνια
Επειτα  ξαναπατας  την  επιλογη  σου  ( πχ  FKK  Artemis )  και  πατας  ληψη  οδηγιων.
Επειτα  γραφεις  την  διευθυνση  του  ξενοδοχειου  που  μενεις  ή  την  περιοχη.
Ετσι  απλα  σου  εμφανιζει  την  διαδρομη  καθως  και  τι  πρεπει να  παρεις.


 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.969
Like
325
Πόντοι
36
ευχαριστω για τις απαντησεις..τωρα μηπως καποιος γνωριζει το EDEN MASSAGEN ? ειναι στην περιοχη mitte στην torstrasse και πρεπει να εχει δυνατα κομματια (γιαπωνεζες)
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.969
Like
325
Πόντοι
36
και τιποτα για INSOMNIA και kitkat club? thanks
 

ApolloCreed

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2007
Μηνύματα
48
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παίχτες,

Πηγαίνω σε λίγες μέρες Βερολίνο, και μάλλον θα περάσω και από Artemis (εκτώς αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο!)
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχετε κάποια πρόταση για Bar ή Κλαμπάκια που να γίνεται καλό παιχνίδι, να συχνάζουν singles δηλαδή, και γενικά να μαζεύει ωραίο και άνετο κοριτσόκοσμο!

Ciao!
 

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
558
Like
3
Πόντοι
6
Φιλε  αυτα  τα  ρωτανε  πολλες  μερες  πριν,ετσι  ωστε  να  παρεις  πολλες  πληροφορειες.

Δεν  προλαβα  να  παω  στο  κλαμπ  Matrix  οπου  εμαθα  γινεται  χαμος  απο  μουνια.Εχει  πολλα  επιπεδα  αυτο  το  μαγαζι    με  διαφορετικη  μουσικη.

Σε  ενα  αλλο  που  πηγα  και  επαθα  ζημια  απο  τα  μουνια  που  παιζαν    ολες,  ειναι  το  κλαμπ  Sage .Θα  γραψω  αναλυτικα  τι  συνεβη.
Το  ιδιο  κλαμπ ,  το  Σαββατο    ,απο  αλλη  εισοδο  ,  γινεται  το  πασιγνωστο  Kitkat , Köpenicker Straße 76, 10179 Mitte, Berlin, .


Ενα  αλλο  που  ακουσα  οτι  γινετε  καλο  παιχνιδι  ειναι  το

Αν  την  ψαξεις  λιγο  σε  κλαμπ  βρισκεις  ευκολα  γκομενα  στο  Βερολινο.
Ασε  που  πινουν  ακαταπαυστα  οι  Γερμανιδες    και  ειναι  ευκολα  προσεγγισιμες.

Θα  τα  γραψω  αναλυτικα    ετσι  ωστε  να  εχουν  συνοχη  τα  κειμενα.
Αν  δεν  προλαβεις    και  φυγεις    να  πας  οπωσδηποτε    σε  αυτα  τα  κλαμπ
 

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
558
Like
3
Πόντοι
6
Πριν  μερικες  χρησιμες   πληροφορειες

Οταν  κατεβαινετε   απο  το  αεροδρομιο  Tegel    πηγαινετε    αριστερα   και  βγαλτε  ενα   εισητηριο  διαρκειας   γαι  ολα  τα  ΜΜΜ.
Το   εβδομαδιαιο   εισητηριο   κοστιζει   περιπου   26   ευρω.

Ετσι   θα  μπορειτε  να  κινηστε  ανετα  σε  ολο   το  Βερολινο.
Παρτε  απαραιτητα  ενα   χαρτη.Το  συστημα  των  συνκοινωνιων   ειναι  δαιδαλωδης   αλλά   αν   λιγο  αν  το  προσεξεις    καλα,ευκολα  καταλαβαινεις   τι  γινεται   και  πως   να  πατε,απο  την μια  πλευρα  της   πολης   στην  αλλη.
Αν  πηγαινεις   συνθετες   διαδρομες  ,πρεπει   να  αλλαζεις   μετρο  ,επειτα  να  παιρνεις  τον  ηλεκρικο   επειτα  μπορει  ξανα  μετρο.
Επισης  να  χρησιμοποιειτε   και  τα  λεωφορεια.
Το   Α 100  παει   απο  την  μια  ακρη  της   πολης   στην  αλλη.
Απο  Alexanderplatz   φθανει   στο   ζωολογικο   κηπο.
Δεν  ειμαι  σιγουρος   αν  ειναι   Α 100   ή   σκετο   100.

Σιγουρα  θα  μπερδευτητε    καποια   φορα   αλλά   δεν  τρεχει  τιποτα. Ειστε  σε  επιφυλακη    και  ετσι   στην  επομενη   σταση   σταματατε   και  γυριζετε   πισω.
Εγω   ειχα  παρει  ενα    πρωι     το  S-BHF   και  πηγαινα   στην  αλλη  ακρη  της   πολης.
Περναγες   απο   ωραια   διαδρομη   και  ηταν   καμια   ωρα   το   τερμα   αυτης  της   γραμμης.Επειτα   εβγαινες   σε  ενα  αραιοκατοικημενο   χωριο. Εκανες   την   βολτα  σου  ,εβλεπες  πως  κινειται  ο  κοσμος  και  τι  ατμοσφαιρα    επικρατει  εκει   και  επειτα   ξαναγυριζες   στο  Βερολινο.
Μια   φορα  βραδυ   παιρνω   το  S-BHF   αλλά   κανω  λαθος   και  παω   στην  αντιθετη   γραμμη  και   με   πηγαινε  σε  καποιο  απομακρυσμενο  χωριο.
Το  καταλαβαινω   και  σταματαω   ετσι  ωστε    να  παρω   το  επομενο   για  την  αντιθετη   κατευθυνση.
Εκει  που   με  αφησε   ηταν   απο  την   μερια  του  πρωην   ανατολικου  Βερολινου   και   ηταν ενας   σταθμος  σαν   εγκαταλειμενος   στην  μεση  του  πουθενα. Δεν   υπηρχε   ψυχη    εκει    γυρω   και  ηταν   σαν   να  εισαι   σε  κατι  μερη   που   σε  σκοτωνουν    και  δεν  παιρνει  κανεις   χαμπαρι. :sunglasses:
Ηταν   ηδη   αργα   και  οπου  να  ναι  θα   σταματουσαν  την  συγκοινωνια.
Οποτε   μου  περασε  απο  το  μυαλο, αν  δεν  ερθει   καποιο  αλλο  τι  κανω?
Παρολα  αυτα    απολαμβανα   το  σκηνικο.Παιρνω   τηλεφωνο   ενα  φιλο   και  του   λεω   οτι   βρισκομαι    στην  μεση  του   πουθενα  ,γυρω  μου   δεν  υπαρχει  ψυχη ,δεν   ξερω   αν   εχει  αλλο   μεσο   να  γυρισω, σκοταδι  και  ερημια .

Για  μενα   ηταν  ωραια  εικονα.
Eχει  πλακα  η  αισθηση να   βρισκεσαι   ξαφνικα  στην   μεση  του  πουθενα

Οι   περισσοτεροι    στο  Βερολινο   ειναι  απλα   ντυμενοι  και  δειχνουν   μεγαλη  ανοχη   σε  κατι  διαφορετικο.Οπως   να   υπαρχουν  ατομα   με  περιεργο  ντυσιμο ή   τελειως    διαφορετικα   ατομα.Αν  καποιος   νομιζει  οτι  ξεφευγει   απο  την   μαζα ειναι  ενα   τελειο   μερος   να  κυκλοφορεις   στο  Βερολινο ,αλλά   για   να  γινει  αυτο   πρεπει  να  καταληφθεις    απο  την  μαγεια   του  Βερολινου.
Εχει  μαγεια  αυτη  η  πολη    αλλά   πρεπει   να  βρεις   την  συχνοτητα  της    πολης   και  επειτα  ολα   γινονται   με   τον  αυτοματο   πιλοτο.

Τωρα  πιο  χρησιμες   πληροφορειες   πανω   στο   θεμα  μας.

Επισκεφθηκα   το   Tifani  και  το   προτεινω   σε  οσους   θα ειναι  στο  Βερολινο.
(λιγο   πιο   πανω   εχω   πληροφορειες   πως   να  βρισκουμε  τα  καλα   τα  μερη )
Βρισκεται   στην  περιοχη   Kreyzberg   και   αυτη   η  περιοχη    ειναι  τιγκα    στα  μεμετια.Τα   τουρκικα   μαγαζια   ειναι  λιγο  πιο   περα   και  η   περιοχη  ειναι  γεματη  Τουρκους    αλλά   δεν  υπαρχει   κανενας    φοβος.
Οπως  γενικοτερα   αποκομιζεις   αυτην   την  αισθηση   παντου    στο  Βερολινο.

Αν  βρισκεσαι   στην  Alexanderplatz    παιρνεις   το   U bahn  U8  (προς   κατευθυνση   Hermannstr )  και   στην  τριτη  σταση   κατεβαινετε  -σταση   Moritzplatz-    επειτα  μολις   βγαινετε    προχωρατε    100  μετρα  (εχει  δυο  τρεις  εξοδους    το  μετρο ,  οποτε  κοιταχτε  απο  τον  χαρτη   ποιον   δρομο  θα  παρετε )  και  σε   ενα   βενζιναδικο    στην   γωνια   στριβετε     αριστερα . Μετα  απο   περιπου    70   μετρα   ειναι    ο   θηραυρος. :dancing:
Ο   δρομος    λεγεται  Riterst    και   εσεις   πατε  στον  αριθμο   11.
Υπαρχει   στο  μερος    μια  θολωτη   πορτα    και  μπορει  να  μπερδευτητε.
Μπαινετε   σε   αυτη  την  μικρη  στοα    και  τα   κουδουνια   ειναι    εκει.
Πατατε    το   Κουδουνι   Tifani   και   μολις   σας   δουν   απο   θυροτηλεφωνο   ανεβαινεται   στο   τεταρτο   οροφο.

Το   μαγαζι   ειδικευεται   στα   -   εδω   τα  καλα   μιλφειγ   εχωω-  :grin: αλλά   εχει  και  μικροτερες.

Μου   ανοιγει    η   τσατσα  που  μολις   την  ειδα , ηταν   ζημια ,για  πολυ  σκισιμο.
Μου  λεει   αν   θελω   καποια   συνγκεκριμενη   κοπελλα.  Της  λεω   οχι  ,οποτε  με  παει   σε  εναν  αλλο   χωρο .
Περιμενες   εκει   και  ανοιγε  η  πορτα   και  ερχοταν  μια   μια   .Σου   ελεγε  το ονομα  της , εσυ   της   χαιδευες   λιγο   την  μεσουλα   οπως   προβλεπεται   απο   αγραφους    νομους  :grin:   και  επειτα  εφευγε   και  ερχοταν   η   επομενη.
Παιρνανε    δυο   καλα  μιλφ   και   ερχεται   τριτη   η Μariella   . Μου   λεει   η   τσατσα     απο  δω   η   λατινα  μας.
Την  βλεπω   και  παθαινω   πλακα,   τελειο   κορμι ,   τελοιο   χρωμα  ,  τελεια   φατσα
(Στην  φωτογραφια  του  σαιτ    δεν   φαινεται   καθολου καλα  , απο   οτι  ειναι  στην  πραγματικοτητα.Απο  κοντα   ειναι  τελειως   μουνος .Γραφει   οτι   ειναι  36   χρονων  αλλά   εγω  νομιζα  οτι  ειναι  μικροτερη.Μονο  αρνητικο    ειναι  οτι  εχει  ελαχιστη   κυτταριτιδα )

Λεω   μαλιστα,  εδω  ειμαστε.
Επειτα  περασαν   αλλες   τρεις  που  ηταν    αρκεςτα  ενδιαφερουσες   περιπτωσεις   αλλά   εγω  ειχα  ηδη  καταληξει.
Ετσι   ξαναπερναει   η  τσατσα   και  της  λεω  την  επιλογη  μου.

Ερχεται   το  μωρο   και  με  παει   στο   χωρο   της.
Πηγαινε  μπροστα    και  κουνιοταν  τοσο   καβλα  και  σκεφτομουν   -ω   ρε  τι  θα  φαει   ο  φιλαρακος- :P :P :grin: :grin:

Το  δωματιο   μεγαλο  και  καταλληλα    γαματα  διακοσμημημενο.
Εχει   ενα  μικρο  πινακα   με  τις   τιμες    και  τι   εξτρα  υπαρχει

Εγω   διαλεξα    για  πενηντα   λεπτα   να   τελειωσεις   δυο    φορες   που   εκανε   100   ευρω  +  25   για   κουλουρι.
Εχει   αλλο   προγραμμα   με   μια   ωρα   και  να  τελειωσεις   μεχρι  3   φορες  ,120  ευρω.
Σου    φερνει  ενα  αναψυκτικο  και  επειτα   απο  λιγο   ξεκιναει  το  παιχνιδι.

Οτι  και  να  πω   για  την  γυναικα   ειναι   λιγο.
Γνησια  λατινα   που  σαν   να  γεννηθηκε   να   στελνει  κοσμο.

Σας   συνιστω   να  την  επιλεξετε.Ειναι  η   ατιμη, must  επιλογη .
Μονο   αρνητικο   οτι  δεν   ξερει  καθολου  Αγγλικα.
Oταν   φευγετε   σας   βγαζει   απο  αλλη   πορτα   και  βγαινετε  απο  αλλη  εξοδο.

Ενας   λογος   που   επελεξα  την συνγκεκριμενη  ,αναμεσα   στις   αλλες,
εκτος   απο  τους   χιλιουςδυο  γνωστους   λογους ,
ηταν
γιατι   εμοιαζε   αρκετα   με  μια  σεβιτορα (πολυ  μικροτερη ) που   ξερω.
Αυτη   η  σερβιτορα   παιζει   και  να  γουσταρει    αλλά   ειναι   χαρακτηριστικο   δειγμα  ελλεηνιδας  με   συνδυασμο    πορνοντιβας.
Ετσι  δεν  της   πολυδινω   σημασια.

Μετα  απο   το   λατιν   μωρο  ,οταν   βλεπω   την  σερβιτορα   που  της   ψιλοεμοιαζε,
σκεφτομαι
Τι  να  μας   πεις   και  συ.
Ετσι   σε  πηγα    στο  Βερολινο  :grin: :2funny: :2funny:

Μου  συνεβησαν   πολλα  σκηνικα   στο  Βερολινο   και  αγαπησα   αυτην   την  πολη  και  τους   ανθρωπους   της.
Α  ρε  Βερολινο.Εχεις   τον  τροπο  σου  να   κρατας   τα  μυαλα  μας   εκει.
  


 

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
558
Like
3
Πόντοι
6
Στην  διευθυνση  που  εβαλα  πριν πηγαινετε  στο  τελος  της  σελιδας ,να  δειτε  ενα  μικρο  βιντεο  απο  τον  χωρο
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom