Νέα

Βερολίνο - Γερμανία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Veziris

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Μηνύματα
7
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες σας ευχαριστω πολυ ολους για τις πληροφοριες!
Αντε να ξυπναμε λιγο οι φιλοι της γερμανιας γιατι μας εφαγαν οι βουλγαροταυλανδοφιλοι!
 

gtsam

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2006
Μηνύματα
13
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστές. Σε οτι αφορά το Βερολίνο, επειδή έκανα καλό σκάουτιγκ έχω να σημειώσω ορισμενα πραγματα. Στην Ορανιεμπουργκεστράσεν που σημείωσε νωρίτερα κάποιος αλλος συναγωνιστής, όντως παίζουν τα καλυτερα μουνια της Γερμανιας. Γκομενες που οταν τις βλεπεις θέλεις να τον βγαλεις εξω. Ομως υπάρχει ενα προβλημα. Σου λενε στον δρομο 80 ευρω για 45 λεπτα αλλα το προβλημα ειναι οτι εννουν μονο για μασαζ και τσιμπουκακι. Αν θελεις σεξ κανονικο για την ιδια διαρκεια οι τιμες κυμαινονται απο 150 ως 250 ευρω συν τα 80 φυσικα. Ειναι μεν μουναρες αλλα η τιμη ειναι τσιμπημενη για τη διαρκεια. Δικαιολογουνται οτι ειναι νομιμες, πληρωνουν φορους κτλ.
Αλλος τοπος για σαφαρι στο Βερολινο ειναι μια περιοχη, δυστυχως δεν θυμαμαι πως τη λενε, αλλα ενας ταξιτζης που θα του πειτε να σας παει στο μερος με τα πολλα στριπ μπαρ θα την ξερει. Ειναι στο δυτικο βερολινο. Εκει υπαρχουν πολλα στριπ σοου που στα παντα πηδας σε διπλανα δωματια. Στα δυο τρια ακριβα, εχει καλες γκομενες αλλα και ακριβες τιμες. Σε ολα πληρωνεις πρωτα εισοδο, καπου πεντε ευρω και άλλα τοσα το ποτο σου για να μπεις. Μετα μεσα οι γκόμενες σου λενε απο 80 το μισαωρο ως 250 την ωρα στα ακριβα. Το θετικο ειναι οτι μπορεις να δεις το εμπορευμα αλλα γενικα, ειδικα στα φθηνοτερα δεν υπαρχει κατι εντυπωσιακο η τουλαχστιον ελάχιστα 8αρια, 9αρια και 10αρια.
Για το κλαμπ που μοιαζει με το fkk επειδη ετυχε να το επισκεφτω οταν βρεθηκα στο βερολινο, εχω να σημειωσω το εξης. Ειναι μπαρ με σαλονι και δωματια πισω, φορας μια πετσετα η κυκλοφορεις γυμνος ενώ οι γκομενες ειναι ειτε με εσωρουζα ειτε γυμνες. Η εισοδος ειναι 15 ευρω με ποτο. Καθεσαι στο μπαρ και κοιτας, ερχονται γκομενες κτλ. Το καλο ειναι οτι στη σκηνή κανουν στριπτιζ κατι κορυφαια μουνια. Το κακο ομως ειναι οτι αυτες δεν πηδιουνται εκει. Στο συγκεκριμενο μαγαζι οταν πηγα εγω οι στριπτιζεζ ηταν μουναροι αλλα οι γκομενες για τα δωματια ηταν απαραδεκτες.
Γενικα στο Βερολινο τα πραγματα ειναι καλα, υπαρχει ποικιλια αλλα χρειαζεται πορτοφολι για κατι πολυ καλο. Δηλαδη 200αρα σιγουρα. Πολυ καλο σπιτι ειναι το kamilla.de που επισκεφτηκα, με καλες γκομενες ανα βαρδια, ενω μπορεις να τις παρεις και στο ξενοδοχειο, με περισσοτερα φραγκα βεβαια. Τελος θα συνιστουσα και το ανοιχτο κυνηγι ως ελληνες μεσογειοι. Οι βερολινεζες τρελαινονται για καθε τι σκουρο και στα κλαμπ, ειδικα τα μοδατα οπως το folie, δεν πιστευεις οτι σε παιζουν με τα ματια κατι απιστευτα μουνια. Ψαχτειτε και ετσι, δεν θα χασετε. Αυτα. Χαιρετώ...
 

gtsam

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2006
Μηνύματα
13
Like
0
Πόντοι
0
Συμπλήρωμα. Πολυ καλο ειναι και το αρτεμισ σαουνα. Το εχουν τούρκοι και ολοι οι μεμετηδες ταξιτζηδες στο προτεινουν. Με 65 ευρω εισοδο εχεις τζαμπα φαι, χυμους, αναψυκτικα και μεχρι δυο ποτα. Εχει πισινες και σαουνες, χαλαρωνεις και τα μουνια, καμια πενηνταρια αναλογα την ωρα, κυκλοφορουν γυμνα. Τις παιρνεις η εκει μπροστα στους αλλους η σε δωματια με 65 ευρω το μισαωρο και φυσικα συνεχιζεια αν αντεχεις μεχρι να κλεισει το μαγαζι.
 

Veziris

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Μηνύματα
7
Like
0
Πόντοι
0
Πεσμενο πολυ το βερολινο παντως!
Anyway, εγω σε 2 μερες την κανω προς τα εκει! Οποιος θελει να μοιραστει καμια συμβουλη (οχι μονο για sex,αλλα και για διασκεδαση αξιοθεατα,φαι κτλ κτλ) ας ποσταρει!
 

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Μηνύματα
2.048
Like
9
Πόντοι
16
Πεσμενο πολυ το βερολινο παντως!
Anyway, εγω σε 2 μερες την κανω προς τα εκει! Οποιος θελει να μοιραστει καμια συμβουλη (οχι μονο για sex,αλλα και για διασκεδαση αξιοθεατα,φαι κτλ κτλ) ας ποσταρει!

τι ειπες τωρα αδελφε?????  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πεσμενο πολυ το βερολινο παντως!

Α καλα, καλυτερα μην πας, μαλλον εσυ ψαχνεις πολη με το που σκασει κ πεις οτι εισαι ελληνας να τις μαμησεις ολες
με 5 ΕΥΡΩ κ να φας, πιεις με αλλα 3...

Αυτα δεν υπαρχουν ουτε σε ονειρα.

Σορρυ φιλαρακι, αλλα αυτη η ατακα σου ηταν  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 

Veziris

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Μηνύματα
7
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε αν ξαναδιαβασεις το μηνυμα μου θα καταλαβεις πως δεν το λεω για το Βερολίνο (το οποιο μαζι με την πραγα θεωρουνται τα ΤΟΠ!), αλλα για το φορουμ! Ειναι δυνατον ΜΟΝΟ 2 σελιδες για το Βερολινο που ειναι διπλα και η ταιλανδη που ειναι 30 ωρες ταξιδι να αγγιζει 400 σελιδες!!!
ΑΝΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!
 

andreas77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
σε μια εβδομαδα θα παω στο βερολινο.αν μπορουδε καποιος να μου δωσει χρησιμες πληροφοριες θα το εκτιμουσα (περα αυτων που εχουν ηδη γραφτει).ευχαριστω εκ των προτερων
 

alfab3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
7
Like
0
Πόντοι
0
kurfusternstrasse κάθετος στην potsdammer strasse, έχει ότι θες. από ζάκια, τραβέλια, μοντέλα, φοιτήτριες, τιμές ανάλογα με το προιόν και την ώρα. μία φορά που είχα δοκιμάσει φοιτήτρια - ξεκολάκι ήταν 30 πίπα στο αυτοκίνητο, 50 sex στο αυτοκίνητο, και 60 sex σε ξενοδοχείο.

oranienburger strasse πάνω στο δρόμο και από νορίσ το απόγευμα. Απίστευτα μοντέλα αλλά απλισίαστα (για εμένα). 80 πίπα, +150-200 για sex, + 150 για λοκό...

artemis fkk... όλα τα ταξί το ξέρουν.. 70 είσοδος, από τις 11 το προί μέχρι τις 6 το ξημέρωμα. πρόσβαση σε όλα τα κομφόρ.. σάουνα - τζακούζι - χαμάμ - γυμναστήριο - 2 σινεμά - πισίνα - 2 σαλόνια - καμιά 50αριά γκόμενες αρκετά καλές φαγητό και μή αλκοολούχα ποτά.. έχει καμια 20αρια δωμάτια που πας με όποια θες με 60-70 το άδειασμα. αρκετά καλό σερβις.

και για το τέλος το "kit kat club" αν καταφέρεις να μπεις (πολύ περίεργη πόρτα) θα δεις ότι δεν έχεις φανταστεί ποτέ...
 

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Μηνύματα
153
Like
1
Πόντοι
1
Καλημέρα ,
αν έχεικανείς πληροφορίες για Βερολίνο εκτός απο το ΑΡΤΕΜΙΣ , για call girls η για οτιδηποτε δεν θα κοστίσει νια περιουσία θα του είμαι υπόχρεος....!!!
Ευχαριστω πολυ.....
 

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Μηνύματα
222
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
δες: Στην kufusterdam strasse ή κάπως έτσι παίζουν κάποια ελεύθερα. έχει και ένα στριπ μπαρ 50Ε το table dance(μακριά, απαγορεύεται να ακουμπήσεις) και 90Ε στο ξενοδοχείο που έχει από πάνω (καλυτερη επιλογή αν και δεν δοκίμασα).Πάντως όταν είχα πάει είχε ένα φοβερό μωρό από Πολωνία
 

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
82
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστη,κοιταξες το θρεντ γερμανια με 49 απαντησεις;ακομα το θρεντ γερμανιας συνεχεια με 66 απαντησεις;ακομα το η αγορα στο βερολινο με 27 απαντησεις;υπαρχουν για γερμανια και αλλες πολεις σκορπια.ψαξε μεσα στο φορουμ!!!
 

komis diablo

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Μηνύματα
601
Κριτικές
6
Like
204
Πόντοι
6
οδηγιες προς ναυτιλωμενους...η αληθεια ειναι οτι ο αγοραιος ερωτας στο βερολινο υπαρχει σχεδον παντου.σε δρομο κοντα στην alexaderplatz(η κεντρικοτερη πλατεια νατολικου βερολινου) υπαρχουν πολλα κλαμπ μπαρ κλπ!στο δρομο αυτο μετα τις 10.30 υπαρχουν γυρω εκει σε εναν πεζοδρομο πανω απο 10 τανες που κανουν πιατσα! προς μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωσα οτι τουλαχιστον οι μισες απο αυτες ηταν 9αρια! σε προσεγγιζουν σε φαση ``do u want to have some fun?``  εσυ πιανεις το υπονοουμενο.ειναι 80 ευρο...80 ευρο ομως για να σε παει σε ενα εισικο room που ειναι σε μια υπογα hotel 2 λεπτα με τα ποδια...εκει αρχιζει η μλκ! για normal sex κ πιπα ζητανε 200! για anal αλλα 100!ολα αυτα ξεχωρα απο τα 80 που εχεις δωσει ηδη!
βεβαια καποιες απο αυτες ειναι πολυ μουναρες...εγω πηρα 1 φορα! Αντζυ...Γερμανιδα.απισετυτο μουνι μολις ειχε ερθει απο ibiza μαυρισμενο.ξανθια με εκπληκτικο σωμα και 3.5 φουσκουνια! πολυ professional ομως...βεβαια πεντακαθαρα ολα,πολυ ευγενικη κ καλο ατομο! στο δρομο αυτο υπαρχουν πολυ καλες γκομενες γερμανιδες μονο,πεντακαθαρες κ ελεγχονται τακτικα! στο δυτικο βερολινο(σε δρομο κοντα στην potsdamer platz) oι γκομενες ειναι σαφως χειροτερες χωρις να αποκλειεται να βρεις κ καλα κομματια.ομως οι τιμες ειναι πολυ πιο χαμηλες μιας και παιζουν πολυ αλλοδαπες οι οποιες ειναι πρεζακια και εκδιδονται για να εξασφαλισουν δοση.επισης παιζουν κ ανηλικα πραγμα το οποιο απαγορευεται...δεν θα ηταν καλο να μπλεξετε! συμπερασμα: Στην Hackesche Μαrkt(καπως ετσι)που ειναι διπλα στην πλατεια που αναφερθηκα στην αρχη παιζει μια καλη πιατσα αλλα με τιμες ct εδω στην αθηνα...δεν νομιζω οτι ειναι καλο value for money αφου παντα υπαρχει το FKK CLUB ARTEMIS!
 

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
765
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Το Βερολίνο απλά είναι παράδεισος  :dancing:
από σπίτια που προσφέρουν οτι θες
www.zobel94.de/htms/newbie.html]www.zobel94.de/htms/newbie.html[/url]
www.private-affair.de/eng/home.php]www.private-affair.de/eng/home.php[/url]
www.kamilla-dee.com/english/sex_on.htm]www.kamilla-dee.com/english/sex_on.htm[/url]

Μέρη για... σκληρά γούστα!
www.studio-z.de/index1.html]www.studio-z.de/index1.html[/url]

Ωραία μπαράκια με εξαιρετικές υπηρεσίες
www.chateau-girls.de/]www.chateau-girls.de/[/url]

Σαουνατζίδικα και διάφορα club, escorts, call girls κλπ κλπ.
Πάρε και έναν οδηγό!
www.berlinintim.com/]www.berlinintim.com/[/url]
Ε, ψάξε και λίγο, μην τα θες όλα έτοιμα  :P
Πάντως ΟΤΙ θελήσεις θα το βρεις....

Στο (πρώην) ανατολικό βερολίνο, είναι μια τουριστική περιοχή που δε θυμάμαι πως τη λένε, πεζόδρομος με μπαράκια δίπλα σε μια γέφυρα, πάνε όλοι για μπύρες φαί κλπ. Εκεί, στον κεντρικό δρόμο, υπάρχει πιάτσα από νωρίς και με σούπερ μωρά ;)  Αν πάρεις ταρίφα και του πεις ανατολικό βερολίνο για μπύρες, εκεί θα σε πάει!
Πρόσεξε πάντως, μην τυχόν βρεθείς σε κανένα στριπομάγαζο που μοιάζει με τα δικά μας και ξεκινήσεις να κερνάς ποτά! Θα σου πάρουν και το εισητήριο της επιστροφής! Χοροί στην πίστα κλπ δεν παίζουν. Θα σου την πέσει η γκόμενα σε στυλ κωλόμπαρου και θα σου πει πάρε σαμπάνια να πάμε δωμάτιο. Προτίμησέ το αν γουστάρεις, γιατί για 2-3 μπύρες μπορεί να πληρώσεις ακόμα και πάνω από 200 ευρώ και να δαγκώνεις τα τραπέζια μετά! :headbang: ΜΗΝ μπεις στο τριπάκι να κεράσεις ποτά, ή πριν το κάνεις, ρώτα τιμές.
Α! Και μην ξεχάσεις να επισκευθείς το ενυδρείο. Αν δεν έχεις αρκετό χρόνο για το ζωολογικό κήπο, δες τουλάχιστον το ενυδρείο
κοντα στην alexanderplatz...χακμαζακτ...καπως ετσι! ειναι 400 μετρα απο την πλατεια που προανεφερα...κατα τις 10.30 με 11 γινεται πιατσα απο τρελα μωρα...ειναι ακριβες ομως! τιμες CT



διορθωση παραθεσης..
 

greedyboy

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Μηνύματα
46
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Προσοχή παίδες στις γκόμενες στο δρόμο. Ισχύει όντως οτι είναι καλά μωρά, αλλά επίσης οτι τα 80 για 45 λεπτά είναι ΜΟΝΟ για πιπα και μασαζ και μάλιστα χωρίς καν να γδυθεί η γκόμενα ή να σε αφήσει να ακουμπήσεις!!!! Από εκεί και πέρα, σου λέει, δώσε 50 για να σαφήσω να με πιάνεις και αλλα 50 για να γδυθώ και να σου κάτσω!!! Σύνολο 180 για πλάκα.
Επίσης, στα 80 περιλαμβάνεται και το ποτό σου, όμως όχι το δικό της  :P  Οπότε σου λέει δώσε αλλα 10-20 να πάρω κι εγώ ένα ποτάκι!!!! Μια διακοσάρα δλδ συνολο αέρα πατέρα. Μπορεί να μην ακούγονται και τόσο πολλά, γιατί οι γκόμενες όντως είναι από καλές έως πολύ καλές οι περισσότερες (και φιλότιμες, όντας γερμανικής νοοτροπίας!) αλλά είναι η κοροϊδία!
Από την άλλη, με 200 ευρά, πλερώνεις είσοδο στο Αρτεμις (70), αράζεις όσο θες και κόβεις βόλτες όσο γουστάρεις, πίνεις χυμούς, νερά, τρως, κάνεις σάουνες χαμάμ γυμναστήρια πισίνες, βλέπεις τσόντες στα ανάλογα δωμάτια, κάνεις χαβαλέ με τις γκόμενες, οι περισσότερες στον χουφτώνουν-ψιλοαρμέγουν και για πλάκα όπου κι αν εισαι, για να σε κάνουν να τις πάρεις, παίρνεις ματι όσους πηδιούνται δεξιά κι αριστερά, παίρνεις και 2 γκομενάκια μισάωρο (60+60) και έχεις και ρέστα!!  :rockon:
Μη διανοηθείτε να μην το ζήσετε αυτό, σε οποιοδήποτε FKK, αν δεν το έχετε ζήσει!!  :dancing:
Α! σημείωση: ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες για ΟΛΑ τα γούστα, σε χρώματα, σχέδια ύψη, κυβικά, υπηρεσίες, δωμάτια, 1, 2, 3 μαζί, κλπ. κλπ. κλπ... ΑΧ!....

 

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
765
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τα εχω γραψει κ εγω πιο πανω...καλα κανεις κ τα ξαναλες.ειναι σημαντικα! βεβαια οι γκομενες που παιζουν πιατσα ειναι παρα πολυ καλες! συμπερασμα!


                      F  K    K  !!!
 

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Μηνύματα
353
Like
0
Πόντοι
1
Παληκαρια μου αρχες οκτωμβρη ημουν βερολινο....τρελα....η πιατσα που αναφερει ο συναδελφος ειναι η ακριβη....δεν θυμαμαι πωσ λεγεται το μερος, αλλα η πιατσα ειχε πολλα μωρα κ πολυ μα πολυ καλα....η πιπα 20!!! ευρω κ το μησι στο αμαξι 40....μιλαμε για τρελα μωρα ομως. δυστυχως δεν μου επιτρεποταν να τσαλακωσω αλλα μιλαμε.....ζουπερ φαση.,,,
 

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Μηνύματα
346
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα οποιος συναγωνιστης εχει προσφατη εμπειρια απο τον αγοραιο ερωτα στο βερολινο...ας κανει ενα update ...για εμας που ετοιμαζομαστε να αποδρασουμε προς τα εκει..
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
20.953
Κριτικές
490
Like
36.507
Πόντοι
41.447
καλησπερα οποιος συναγωνιστης εχει προσφατη εμπειρια απο τον αγοραιο ερωτα στο βερολινο...ας κανει ενα update ...για εμας που ετοιμαζομαστε να αποδρασουμε προς τα εκει..

φιλε μην το ψαχνεις για Βερολινο..
ολοι οι δρομοι οδηγουν στο Artemis club
 

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Μηνύματα
628
Κριτικές
9
Like
219
Πόντοι
26
θα ηθελα να παω και εγω βερολινο να δω τ καμπ Αρτεμιs......
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom