Νέα

Tραβέλια Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα
5.188
Κριτικές
293
Like
9.448
Πόντοι
12.525
26ης απλος ειναι ο δρομος που περναει ....ολος ο κοσμος για νυχτερινη διασκεδαση  στην πολη τις θεσσαλονικης και απλος τα συγκεκριμενα " κοριτσια " ειναι τυχαιρα επειδη εκτηθονται και ειναι απλος τυχαιρες ..... ... ... και η μικροτερη ειναι 35 και η υποληπες 39 μεχρι και 45+++ ...... εγω ενα εχω να πω ... θα τα πουμε απο την σεμπτεμβριο ! ! ! ΝΑ ΔΙΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ 26ης ...
Νινα ασε τις πουστιες στις συναδερφους σου....με ηλικιες και τετοια.Σαν ανθρωπος του χωρου θα'πρεπε να'χεις πιο ουδετερη σταση εσυ....
Στο κατω κατω γιατι δεν πας κι εσυ εκει?Μηπως δεν μπορεις?Μηπως δε σε παιρνει??
 

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.104
Like
7.913
εσυ ανεφερες ηλικιες στην αναφορα σου και εγω το συνεχησα . ΑΠΛΑ !

Οσον αφορα το που με περνει να βγω και αν θα βγω εγω εκει ασε να το ξερω καλητερα εγω ......
 

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.104
Like
7.913
Επειδη οταν δινω ενημερωση πιατσας παρα πολλοι με ρωτανε σε πμ διαφορες λεπτομερειες θα κανω μια πολυ μεγαλη ανακεφαλαιωση-οδηγο σε σχεση με τις πιατσες τρανς τις Θεσσαλονικης.

Πιατσες τρανς εχουμε στα εξης σημεια:
1)Στην 26ης Οκτωβριου στο ξεκινημα...

Εκει εχουμε 4 πεζες τρανς,Φιονα,Νανσυ,Κελλυ και αλλη μια νεαρη ασχημη πολυ αδυνατη της οποιας το ονομα δεν ξερω.
Επισης εχουμε και 4 με αυτοκινητο,Ηλεκτρα,Σονια,Αντιγονη,Λουιζα συν αλλη μια σε μπλε πεζο(νομιζω Κατια) την οποια ομως εχω πολυ πολυ καιρο να δω οποτε δεν ξερω αν υπαρχει ακομα.
Αυτη η πιατσα ειναι θεωρητικα η αφροκρεμα λογω εμφανισης και ηλικιας.Αν και η μικροτερη και εκει ειναι καμια 35 χρονων πλεον

2)Οδος Σταθμου(δυτικη εισοδος πολης)
Απο το υψος που βρισκοταν η ταβερνα Παλιος Σταθμος και μεχρι το φαναρι με την κωλετη εχουμε τη Γιαννουλα πεζη,ισως η φθηνοτερη τρανς της πολης.Μπορει να σου παρει τσιμπουκι και τζαμπα.
Τη Γιωτα σε κοkκινο citroen,τη Νινα σε κιτρινο WV και αρκετα παραπανω λιγο πριν το φαναρι με Κωλετη τη Βικτορια πεζη.Η τελευταια εβγαινε παλιοτερα σε ασημι clk εκει κοντα.
Αραια και που στον ιδιο δρομο και κυριως στο υψος οπου δεν υπαρχει φωταγωγηση εμφανιζονται κανα 2 τραβεστι αγνωστων λοιπων στοιχειων.

3)Οδος Ναυμαχιας Λημνου τερμα κατω γωνια με Πολυτεχνειου.
Εκει εχουμε μονιμα 3 ξανθιες ηλικιωμενες τραβεστι(?)-τρανς(?) και οι τιμες παιζουν στα 20-30ε

4)Πολυτεχνειου λιγο πριν τα δικαστηρια.
Εκει εχουμε τη Ροζα σε πρασινο τζιπ,απ'οτι λενε διαθετει τη μεγαλυτερη τρανς πουτσα της πολης,και λιγο παραπανω τη Στελλα σε ασπρο πεζο καμπριο.Η Στελλα υπηρξε γκομεναρα πριν καμια τριετια αλλα πλεον εχει χαλασει πολυ

5)Οδος Φραγκων.
Εκει βλεπω συνεχεια μια ξανθια πεζη τραβεστι μεγαλης ηλικιας και καποιες φορες αλλη μια επισης ηλικιωμενη σε κιτρινο αμαξι.Συμφωνα μ'αυτα που ακουω ομως πιθανολογω οτι στον ιδιο δρομο βγαινουν τουλαχιστον αλλες 1-2 τραβεστι.

6)Οδοι Μαζαρακη-Καβαλας-Ρουλια Κωττα(το λεγομενο τετραγωνο του ΟΠΑΠ κατω απ,τη Γιαννιτσων).
Εκει εχουμε στη Ρουλια Κωττα μια πολυ εμφανισιμη τρανς σε ασημι σμαρτ και αλλη μια χειρουργημενη επισης πολυ εμφανισιμη που τη λενε Στελλα.Αυτη βγαινει καποιες φορες πεζη και καποιες φορες σε ασημι αμαξι.
Στη Μαζαρακη εχουμε ξεκινωντας απο Γιαννιτσων προς τα κατω...πεζη πολυ εμφανισιμη εκφυλη τρανς που διαθετει προφιλ με το ονομα Βιολετα σε αλλο σαϊτ.
Η Αλεκα σε μαυρο slk,η Ελεανα σε βυσσινι citroen,η Αναστασια επισης σε αμαξι αλλα δε θυμαμαι μαρκα και χρωμα,και τερμα κατω στη γωνια αλλες 2 τρανς στο ιδιο αμαξι οπου προσφερουν και παρτουζα.

7)Οδος Γιαννιτσων.
Τελευταια γωνια δεξια πριν το city gate η Νανα σε πορτοκαλι φιατακι.
Μολις περασουμε το city gate στη γωνια με Μαζαρακη απο την πανω πλευρα 2 χειρουργημενες τρανς.Η μια μελαχρινη σε κοκκινο σμαρτ και η αλλη ξανθια ομορφη με βυζαρες σε ασημι πεζο καμπριο.
Επισης τερμα κατω στη Γιαννιτσων υπαρχει μονιμη νεαρη τραβεστι σε γαλαζιο citroen αν δεν κανω λαθος.
Επισης στο ξεκινημα της Γιαννιτσων στη γωνια με Βουτυρα και οχι πολυ συχνα εχουμε και 2-3 βουλγαρακια τραβεστι.

Επισης ξεμπαρκες και μονιμες ειναι τερμα κατω στην Προμηθεως-ξεkινημα οδου Σταθμου μια χειρουργημενη σε ασημι μερσεντες c200 και αλλη μια ανεβαινοντας την Αναγεννησεως στην πρωτη γωνια δεξια.Αυτη παιρνει πιπα για 10-15ε

Την τελευταια τριετια στις απειρες βολτες στις πιατσες εχω συναντησει συνολικα περι τις 35 μονιμες τρανς οι οποιες βγαινουν μεχρι και σημερα.Απο αυτες τις 35 με το ζορι οι 5 μπορουμε να πουμε οτι πλησιαζουν καπως το προτυπο της πορνοσταρ τρανς που βλεπετε στις βραζιλιανικες τσοντες δηλαδη.
Ειναι εξαιρετικα απιθανο να τις πετυχει κανεις ολες σε μια βραδια και δεν υπαρχει και καθολου ανανεωση.Δε βγαινουν καινουριες τρανς στην πιατσα δηλαδη.Ζητημα αν υπαρχουν 2-3 τρανς κατω των 30 ετων.
Αυτα...

ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ!!!RESPECT!!!
 

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα
5.188
Κριτικές
293
Like
9.448
Πόντοι
12.525
εσυ ανεφερες ηλικιες στην αναφορα σου και εγω το συνεχησα . ΑΠΛΑ !

Οσον αφορα το που με περνει να βγω και αν θα βγω εγω εκει ασε να το ξερω καλητερα εγω ......
εγω κανω εικασιες για να γεμισω τον οδηγο...δεν ειδα την ταυτοτητα καμιας.
Για μενα μακαρι να πας εκει...αλλα θα πρεπει και να σταθεις κιολας,να αντεξεις τον ανταγωνισμο.
Φαντασου να μπει λοιπον αλλη μια τρανς εδω και να κανει πανω στον οδηγο ενα σχολιο για σενα για κατι που δε θες να ακουστει.
Με δυο λογια ζημια στον εαυτο σου κανεις τωρα.
Και δε μου λες....στην 26ης η πιο ωραια τρανς αντικειμενικα ειναι η Αντιγονη πλεον.Δε σου κανει εντυπωση οτι εχει μηδενικες αναφορες εδω μεσα??
Κατι δειχνει αυτο...
 

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.104
Like
7.913
δεν με απασχολη ειλικρινα ποια ειναι ωραια και πια ειναι ποιο ωραια και στην τελικη η καθεμια δουλευει για την παρτη τις ...
οπως και εσει εχεις  κανει εικασιες  ...ετσι απλα και εγω εκανα το ειδιο .........  ενα απλο σχολειο ηταν ... στην τελικη οπως και το δικο σου ( αναφορα οπως λες για να γεμιση ο οδηγος ) ....ΑΥΤΑ ! !
 

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Μηνύματα
445
Κριτικές
9
Like
397
Πόντοι
21
νινα με τα σχολια που κανεις μαλλον δυσφιμηση κανεις στον εαυτο σου...(με τους φιλου σου πες οτι θες οχι δημοσια)δε νομιζω να ενδιαφερει κανεναν η ηλικια καμιας...οπως ειπε και ο al επρεπε να κρατησεις ουδετερη σταση...εμεις ειμαστε πελατες σας,και την ηλικια σας θα σχολιασουμε και οτι αλλο θελουμε
 

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.104
Like
7.913
οτι πιεις ! ο πελατης εχει παντα δικαιο !
 

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Μηνύματα
780
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Παιδιά μην το γαμάτε το θέμα με τα χαζοκαυγαδάκια....Καλό είναι το θρεντ που ανοίχτηκε, αν και υπάρχει και ένα άλλο, που εμείς οι παλιοί το τιμήσαμε και ίσως το αγαπήσαμε πολύ.

Φίλε κάνεις λάθος, αυτή είναι στη φωτό η Λουίζα. Έχει σπίτι στο Βαρδάρη, στην Καραολή Δημητρίου. Έχω να την δω πάνω από 5 χρόνια, αλλά είναι αυτή αναμφισβήτητα που φαίνεται στην συγκεκριμένη φψτό.  Ήταν πολύ καύλα. Όμορφη, χυμώδης, καλό βυζί και νορμάλ προσόντα. Για τώρα δεν ξέρω.

Μην μπερδεύετε την Νάνσυ, που βγαίνει στην 26ης Οκτωβρίου με την Μαριλένα ή λέγε με Κέλλυ ή λέγε με Βίκυ.
η δεύτερη είναι αυτή που έχει προφίλ
εδώ εδώ και εδώ
Έχει ξαναγίνει μπέρδεμα με Νάνσυ. Αν ξέρει κάποιος ποια ακριβώς είναι η Νάνσυ ας βοηθήσει με περιγραφή και κριτική. 

Την Νίνα δεν την έχω δει ποτέ από κοντά, από όσα έχω διαβάσει έχει από καλές ως πολύ καλές κριτικές, (πολύ γυμνασμένο (fitness) κορμί, ενεργοπαθητική και πριν κάτι μήνες άλλαξε και κάτι πάνω της (φοβερό βυζί, λένε κάποιοι..)

Όντως η 26ης έχει κουράσει με τα ίδια πρόσωπα...Έχω πάρει από την συγκεκριμένη πιάτσα Ηλέκτρα, Φιόνα, Λουίζα και την άλλη μέσα στο μπλε πόλο (Σόνια νομίζω, αλλά λέω νομίζω γιατί δεν έλεγε πολλά...).
Η Ηλέκτρα για μένα ήταν η κορυφαία όλων.
Το απωθημένο μου η φίλη της η Κάτια, που όλο κάτι συνέβαινε και δεν την έβρισκα...
Οι ηλικίες τους όντως είναι 34-40 μάξιμουμ.




 

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα
5.188
Κριτικές
293
Like
9.448
Πόντοι
12.525
Μην μπερδεύετε την Νάνσυ, που βγαίνει στην 26ης Οκτωβρίου με την Μαριλένα ή λέγε με Κέλλυ ή λέγε με Βίκυ.
η δεύτερη είναι αυτή που έχει προφίλ
εδώ εδώ και εδώ
Έχει ξαναγίνει μπέρδεμα με Νάνσυ. Αν ξέρει κάποιος ποια ακριβώς είναι η Νάνσυ ας βοηθήσει με περιγραφή και κριτική.  
David τα μπερδεψες κι εσυ τωρα...η Κελλυ ειναι μια ξανθια με ισιο μαλλι με ωραια ματια αλλα καπως στραβα χειλια κακοφτιαγμενα και στηνεται 3η στη σειρα οταν βγαινουν και οι 3 μαζι οπως συνεβαινε το καλοκαιρι.Το σπιτι της ειναι στην Καλαμαρια π'οτι μου ειχε πει και συνηθως ειναι κανονικα ντυμενη,δε φαραει ξεκωλιαρικα ρουχα δηλαδη.
Η Νανσυ ειναι αυτη στην οποια ανηκουν τα παραπανω προφιλ που εβαλες.Ναι μεν τη λενε Μαριλενα στο ιντερνετ αλλα στην πιατσα συστηνεται Νανσυ.Τελευταια φορα την ειχα δει κατα το καλοκαιρι και ειχε μακρια ξανθα ραστα και εχει χαρακτηριστκο μακροστενο προσωπο.Στις φωτογραφιες δειχνει πραγματι γκομεναρα σε βαθμο που πολλοι κατα καιρους εχουν αμφισβητησει την υπαρξη της.Αυτη ντυνεται ξεκωλα και πολλες φορες αν ερχεσαι απο την Πολυτεχνειου δε μπορεις να καταλαβεις αν ειναι αυτη ή η Φιονα.πρεπει να φτασεις μπροστα της για να την ξεχωρισεις.Ειναι στο ιδιο στυλ δηλαδη... Αλλο μελος μου εχει πει σε πμ οτι ο χωρος της ειναι σε καποιον πεζοδρομο στην Αγιου Δημητριου αν και μια φορα που ηθελα να τη φορτωσω δεν πηγαινε σπιτι με τιποτα.
Παντως 100% αλλη ειναι η Νανσυ στην οποια ανηκουν τα παραπανω προφιλ και αλλη η Κελλυ.Δεν ξερω ποια απ'τις 2 συστηνοταν παλιοτερα ως Βικυ.Νομιζω εσυ παλιοτερα εχεις πει οτι ηταν η Νανσυ....

Λιγη υπομονη ακομα να πιασουν οι ζεστες και θα βλεπουμε παλι καθε νυχτα Φιονα,Νανσυ και Κελλυ διπλα διπλα και αγαπημενες :2funny: :2funny: :2funny:
 

thetdoc

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Μηνύματα
54
Like
0
Πόντοι
0
David τα μπερδεψες κι εσυ τωρα...η Κελλυ ειναι μια ξανθια με ισιο μαλλι με ωραια ματια αλλα καπως στραβα χειλια κακαφτιαγμενα και στηνεται 3η στη σειρα οταν βγαινουν και οι 3 μαζι οπως συνεβαινε το καλοκαιρι.Το σπιτι της ειναι στην Καλαμαρια π'οτι μου ειχε πει και συνηθως ειναι κανονικα ντυμενη,δε φαραει ξεκωλιαρικα ρουχα δηλαδη.
Η Νανσυ ειναι αυτη στην οποια ανηκουν τα παραπανω προφιλ που εβαλες.Ναι μεν τη λενε Μαριλενα στο ιντερνετ αλλα στην πιατσα συστηνεται Νανσυ.Τελευταια φορα την ειχα δει κατα το καλοκαιρι και ειχε μακρια ξανθα ραστα και εχει χαρακτηριστκο μακροστενο προσωπο.Στις φωτογραφιες δειχνει πραγματι γκομεναρα σε βαθμο που πολλοι κατα καιρους εχουν αμφισβητησει την υπαρξη της.Αυτη ντυνεται ξεκωλα και πολλες φορες αν ερχεσαι απο την Πολυτεχνειου δε μπορεις να καταλαβεις αν ειναι αυτη ή η Φιονα.πρεπει να φτασεις μπροστα της για να την ξεχωρισεις.Ειναι στο ιδιο στυλ δηλαδη... Αλλο μελος μου εχει πει σε πμ οτι ο χωρος της ειναι σε καποιον πεζοδρομο στην Αγιου Δημητριου αν και μια φορα που ηθελα να τη φορτωσω δεν πηγαινε σπιτι με τιποτα.
Παντως 100% αλλη ειναι η Νανσυ στην οποια ανηκουν τα παραπανω προφιλ και αλλη η Κελλυ.Δεν ξερω ποια απ'τις 2 συστηνοταν παλιοτερα ως Βικυ.Νομιζω εσυ παλιοτερα εχεις πει οτι ηταν η Νανσυ....
βικυ ή νανσυ ή μαριλενα ειναι το ιδιο προσωπο..και οντως μενει σε μια καθετο της αγ δημητριου. η κελυ ειναι αλλη..ειναι πιο αδυνατη χαρακτηριστικα η κελυ
Λιγη υπομονη ακομα να πιασουν οι ζεστες και θα βλεπουμε παλι καθε νυχτα Φιονα,Νανσυ και Κελλυ διπλα διπλα και αγαπημενες :2funny: :2funny: :2funny:
 

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.104
Like
7.913
hello ! hello !  :tits2: πρεπει να φερουμε ενα λεοφορειο γυναικαις και ενα λεωφορειο τρανς για να ζωνταψεται εδω μεσα ...??? ???? που ειστε βρε ολοι !!!!???  :zfuck: :s&m_3:
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Εδω ειμαστε αλλα δεν μας μιλας

Καλησπερα
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλα ειμαι, εσυ;;
 

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.104
Like
7.913
ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ  :tits2: ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΧΘΕΣ! ! ! :pipa3:  :s&m_1: ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΗ ??
 

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.104
Like
7.913
ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΤΙ ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ???? :pipa3:
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Γιορταζε ενας φιλος και αναγκαστηκά με την συζηγο,δεν μπορεσα να ξεπορτισω 
 

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.104
Like
7.913
ΞΕΠΟΡΤΙΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ! ! ΜΟΥ ΕΤΟΙΧΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ! ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ! ! !

ΜΜΜ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΟΧΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .....
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
ΞΕΠΟΡΤΙΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ! ! ΜΟΥ ΕΤΟΙΧΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ! ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ! ! !

ΜΜΜ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΟΧΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .....
Ολες οι δουλειες εχουν τα καλα και τα κακα τους

οχι μονο δυνατο αλλα και με μεγεθος καλοοοο
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom