Νέα

Την Μεγάλη Εβδομάδα! Γιατη είναι ανοιχτα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ???

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Μηνύματα
4.502
Like
4.675
Πόντοι
1.706
Μα και εγώ, για της δυο αυτές ημέρες λέω.. Μ. Πέμπτη. και Μ. Παρασκευή.. έλεος! χριστιανοί είμαστε.. δεν θα πάθουμε και τίποτα, ούτε οι πατρονοι, και πατρόνες, θα πεινάσουν… :think: :tickedoff: :think: :tickedoff: :think: :tickedoff:

Αδερφέ, αν και νομίζω οτι τρολάρεις ας γράψω και εγώ την γνώμη/μαλακία μου:

α. Εννοείς κάποιοι να κλείσουν εθελοντικά τα μαγαζιά τους επειδή εσύ έχεις τέτοια άποψη; Και γιατί να σε ακούσουν για αυτές τις δύο ημέρες και όχι για κάποιες άλλες; Το χριστιαννόμετρό σου τι λέει για τα Χριστούγεννα; Είναι αρκετά μεγάλη γιορτή ή είναι ετσι κι έτσι οπότε να το κάνουν ημιαργία; 'Η την Μεγάλη Εβδομάδα είναι πένθος οπότε θα απαγορεύεται το γαμίσι ενώ μετά την Ανάσταση θα πρέπει να δουλεύουν διπλοβάρδια; Και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τι κάνουμε; Επιτρέπεται την ημέρα που έγινε η  σύλληψη χωρίς την πράξη να πηγαίνουμε στα μπουρδέλα και να κάνουμε την πράξη χωρίς (ελπίζω) την σύλληψη;  :think: :think: :think: :2funny:Και άντε έβγαλες μπουρδελοημερολόγιο για ποιές από τις 365 μέρες είναι μεμπτό ή όχι να γαμάει ο κοσμάκης. Θα πρέπει να ακούσουν εσένα ή θα ρωτήσουν και τους υπόλοιπους 10.999.999 έλληνες;

β. Εννοείς οτι θα πρέπει να βγει κάποια διοικητική πράξη που να απαγορεύει την λειτουργία των μπουρδέλων Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή; Κάτι σαν την άδεια από την Νομαρχία για λειτουργία ή μη των μαγαζιών τις Κυριακές; Έτσι και άν θα γίνει της κακομοίρας. Και κάβλες να μην έχεις θα πηγαίνεις για την χαρά του απαγορευμένου, μόνο που θα σου κοστίζει η κάθε σάπια σαν μοντέλο της βικτώρια σήκρετ  :headbang: :headbang:
 

Επισκέπτης
Την Μεγάλη Εβδομάδα! Γιατη είναι ανοιχτα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ???
Γιατι γαμιωνται  :cheesy:
 

panas82

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2014
Μηνύματα
15
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
0
Στο φαι και στο γαμησι ο Θεος δε κανει κριση
 
OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.746
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
Στο φαι και στο γαμησι ο Θεος δε κανει κριση
Δεν κάνω τον θρησκόληπτο, ούτε πάω να κάνω κήρυγμα. Απλά αυτές η ημέρες είναι οι ποιο ιερές ημέρες του χρόνου, μαζί με τον δεκ/.στο… λίγο κράτη δεν θα μας χαλάσει.. και περισσότερο της κοπέλες… αν δεν γαμήσουμε Μ. Παρασκευή  τη θα πάθουμε δηλαδή? πείτε ότι θέλετε μερικοί.. δεν περίμενα βέβαια και καλές γνώμες.. μην τρελαθούμε… :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Μηνύματα
3.987
Like
0
Πόντοι
16
Τι σκέφτηκε ο πουστης ο Ιπποτης να ρωτησει!.......................
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom