Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 177K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

  • Εχω ερωτευει

    Ψήφοι: 28 59,6%
  • Δεν εχω ερωτευτει

    Ψήφοι: 19 40,4%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Μηνύματα
143
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή πως το βλέπετε, κάνουμε σχέση και αυτή παραμένει στριπτηζού; Τότε εμείς ξέρετε τι είμαστε; Αν σταματήσει το στριπτηζ γιατί το έκανε από βιοποριστική ανάγκη, γιατί όχι.
 

leone72

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Μηνύματα
87
Like
1
Πόντοι
0
μονο αν ημουνα μονος στη ζωη......χωρις συγγενεις...γονεις βασικα....για τους αλλους στα παπαρια μου.....

Συμφωνω απολυτως φιλε συναγωνιστη!Ενω διαφορετικα ξερετε τι επερχεται...αυτη ειναι ετσι, ειναι αλλιως ,που την βρηκες κ.τ.λ.Ενω μονος κανεις ο,τι γουσταρεις!Και δεν δινεις και λογαριασμο σε κανεναν!!
 

Anal_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Μηνύματα
68
Like
0
Πόντοι
0
    Στην ελλαδα οχι. Εδω κσερεις οτι οι στριπερς κανουν χορους πανω σου, φραπαδουρες και τα σχετικα. Σε καποιες χωρες που δεν επιτρεπεται η σωματικη επαφη (Αγγλια) γιατι οχι.

      Οπως και να'χει δεν κανουν ευκολα σχεση αυτες αλλα αμα κανουν εχουν αναγκη πολυ σεβασμο.
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Τι να πω και γω ε? Εντάσσομαι πάντως στην κατηγορία του lonesome cowboy. Από συγγενείς και γονείς σχεδόν τπτ οπότε μόνος μου καίγομαι και δεν παίρνω κανένα στο λαιμό μου εκτός από τον λαιμό μου. Πολύ μεγάλο ψυχολογικό κόστος. Πολλά κουσούρια έπειτα. Πληγές που δεν κλείνουνε.
 

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Μηνύματα
484
Like
0
Πόντοι
1
Στην ηλικία και την θέση που είμαι σήμερα, ΟΧΙ - με τίποτα! Δεν μου χρειάζεται, δεν με γεμίζει...!

...όμως παλιά, γύρω στο '96, τον καιρό της νιότης μου, κάπου γύρω στα 24 με 25 μου, πριν 10+ χρόνια δηλαδή, είχα σχέση με την Alicia, μια 22χρονη Πολωνέζα stripper από το παλιό Platinum (για τους παλιούς που ίσως το θυμούνται) στην 3ης Σεπτεμβρίου (δίπλα στις επίσης παλιές Μούσες) στην Θεσσαλονίκη. Η ονείρωξη ΚΑΘΕ αντρα: Ξανθιά, γαλανομάτα, πρόσωπο που κοιτάς και τρέχουν ζουμιά, το ΑΠΟΛΥΤΟ στήθος και ούτε ΙΧΝΟΣ τριχούλας πάνω στο κορμί της... ΘΑΝΑΤΟΣ λέμε!

Αν λοιπόν, μετράει ως σχέση οτι επί 9-10 μήνες μέναμε ΜΑΖI (στο σπίτι της), βγαίναμε μαζί, πηγαίναμε εκδρομές και διακοπές μαζί, κοιμόμασταν κάθε μέρα μαζί και κάναμε sex που ΔΕΝ είχα φανταστεί (τότε)... ε, ναι είχαμε ΣΧΕΣΗ.

Δεν θα πω ψέματα. Ναι, την γούσταρα και πολύ μάλιστα. Ναι, η γυναίκα ήταν Μ-Ο-Υ-Ν-Α-Ρ-Α. Ναι, ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει ως τότε... αλλά δεν πέρασε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πό το μυαλό μου να προχωρήσω σε κάτι πιο σοβαρό μαζί της και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ εκείνη δεν με πίεσε για κάτι τέτοιο!

Ακόμη και σήμερα, σχεδόν 10 χρόνια μετά που σκέφτομαι εκείνες τις στιγμές, είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως δεν είμουν τίποτα περισσότερο παρά ένα παιδαρέλι (αν και τότε περνιόμουν για μέγας γαμίκος - εσφαλμένα), με κάποιο πραγματικά "μαγικό" τρόπο - χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια - είχα καταφέρει να την κάνω μετά από λίγο καιρό, να συμπεριφέρεται σαν το σκυλάκι μου... αντι ΕΓΩ να είμαι το "σκυλάκι" της. Δεν ξέρω πως! Απλά συνέβη!!! Ίσως το γεγονός οτι από πριν είχα αποφασίσει μέσα στο μυαλό μου να μην προχωρήσω σε "σοβαρά πράγματα" μαζί της, ίσως οτι από ένα σημείο και μετά της συμπεριφερόμουν 90% σαν σκεύος ηδονής και μόνο 10% με τρυφερότητα... το θέμα είναι πως όταν της ΖΗΤΗΣΑ να χωρίσουμε, το κλάμα της το μάζευε μα τον κουβά!

Θεωρώ τον ευατό μου ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τυχερό ανθρωπο διότι ενω ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είμουν μέσα στα κόλπα της νύκτας, ποτέ δεν είχα το μαγικό άγγιγμα (μέχρι τότε) που κάνει τις γυναίκες να λυώνουν... έκατσε να ΕΧΩ την γυναίκα εκείνη στο κρεβάτι μου for free... και μάλιστα να βγάζει έρωτα και να κόβεται για πάρτη μου - δεν ξέρω πως, απλά συνέβη!

Ωρες - ωρες σκέφτομαι τι να κάνει τώρα, όχι με τρόπο που να λέει "...α, ρε να την είχα να την έσκιζα τώρα...", αλλά με συμπάθεια. Μήνες μετά τον χωρισμό μας και αφού είχε επιστέψει στην Πολωνία, συνέχιζε να μου τηλεφωνεί. Τηλεφωνούσε σποραδικά για περισσότερο από 5-6 χρόνια, σε σημείο που φοβόμουν μη σκάσει μύτη από το σπίτι ή τη δουλειά μου και μου χαλάσει την κατάσταση με την (τότε) κοπέλα μου. Πέρυσι (σχεδόν 9 χρόνια μετά!!!) μου έστειλε μια αναμνηστική τουριστική κάρτα από την Κρήτη που βρέθηκε για διακοπές με τον άντρα της και τα 2 μικρά παιδάκια της.

Ε, αν αυτό δεν είναι μια όμορφη ανάμνηση... τότε τι είναι?  ;)

Ίσως με τόσα σκατά που είχε δει στην νύχτα,
να της φάνηκες πολύ καλό παιδί κ' να δάγκωσε άγρια
την λαμαρίνα...

Δεν ξέρω αν θα δοκίμαζα κάτι ανάλογο, μου φαίνεται αρκετά ψυχοφθόρο. Αλλά από την άλλη... δε γαμιέται ;
 

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Μηνύματα
292
Like
4
Πόντοι
1
Όπως έχω ξαναπει και σε ένα άλλο thread, υπάρχουν πολλές από τις κοπέλες αυτές που δουλεύουν νύχτα που δεν είναι μόνο ''αρπακτικά''. Νομίζω ότι όταν πρωτοέρχονται για να εργαστούν εδώ, όλες ή τουλάχιστον οι περισσότερες επιζητούν αυτό που πρόσφερε στην πολωνέζα ο φίλος πιο πάνω. Μια σιγουριά, μια ασφάλεια, κατά κάποιον τρόπο. ʼλλωστε, σε σχέση με το πώς τους φέρονται οι άντρες  στις χώρες τους, νομίζω είμαστε κλάσεις μπροστά, μην κοιτάτε τις ελληνίδες που δεν εκτιμάνε τίποτε. Αλλά κάπου στην πορεία, οι κοπέλες αυτές βλέπουν ότι όλοι πάνε να τις πηδήξουν και τίποτε άλλο και μετατρέπονται και αυτές σε στυγνές κορακομάνες..

Αλλά το όλο θέμα είναι, αφενός να αντέχεις ότι κάθε βράδυ κάθεται στην αγκαλιά του ενός και του άλλου, αφετέρου την κοινωνική απαξίωση από οικογένεια αλλά και από φίλους, που δεν εννούν να καταλάβουν ότι είναι κοπέλα σου και όχι μια πουτάνα.. Anyway.. πάντως αξίζει νομίζω..

+1 στον φίλο πιο πάνω.
 

loca

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Μηνύματα
10
Like
2
Πόντοι
0
Μαγκες καλησπερα.... Εχω φαει το λουκι με αλλοδαπο εργαζομενο σε strip αλλα και ελληνιδα σε μπαρ ( κονσομανσιον)... Δεν θα κουρασω με περιγραφες κτλ... Το αποτελεσμα ειναι....
1. Χασιμο χρονου.
2. Ψυχοφθορα διαδικασια.
3. Καλα παιδια μπορει να ειναι αλλα ειναι παντα λαμογια.( Για αυτο επελεξαν την δουλεια αυτη, αλλιως θα μπορουσαν να κανουν κατι αλλο με λιγοτερα χρηματα ομως.
4. Κοινωνικος αποκλεισμος απο οικογενεια.
5. Υπαρχει παντα δολος στην σχεση( την φτιαχνεις και δεν σε φτιαχνει)

Παρολα αυτα ανθρωποι ειμαστε και μπορει να μας τυχει... δεν κατηγορω κανεναν αλλα προσπαθηστε να το αποφυγετε...

και κατι αλλο τελευταιο... αν εχει πραγματικα καλες διαθεσεις για την σχεση και το ατομο σας το πρωτο πραγμα που κανει ειναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ... ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...

Αυτα φιλοι μου... Ελπιζω να μην σας κουρασα... Ευχαριστω για την υπομονη σας.
 
OP
OP
G

george_gk2003

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
28
Like
0
Πόντοι
0
την γνώρισα πριν 2 χρόνια και από την πρώτη στιγμή ήθελα να την βοηθήσω να αλλάξει τη ζωή της ώστε να νιώθει καλύτερα σαν άνθρωπος πάνω απο όλα. Κατάλαβα ότι ένιωθε πως όλοι την κορόιδευαν και ήθελαν μονο σεξ... προσπάθησα να είμαι διαφορετικός μα μάταια δίοτι ποτέ δεν κατάλαβε την δουλεια μου που είναι απόλυτα απαιτητική και ουτε ποτε κατάλαβε σαν άνθρωπος τα χόμπυς μου.. προσπάθησα να τη βοηθήσω να μαθει ελληνικά να κανει νέα πραγματα στη ζωη της μα ματαια..... εισέπραξα :
ΕΓΩΙΣΜΟ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΖΗΛΙΑ, ΠΙΕΣΗ, ήθελε να μπει μέσα σε όλα ώστε να ελεγχει τι κάνω και πότε αυτό με κούρασε και παροτι κουραστηκα, επέμενα μαζί της γιατι ήταν καλό παιδι φοβερη ψυχη αλλα από μυαλό ελάχιστο.Πραγματα που είναι ευκολονόητα και φυσικά δεν καταφερε ποτέ να τα καταλάβει αμέσως.Ψυχικό κόστος τεράστιο το αποτέλεσμα τιποτα
 

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
393
Like
4
Πόντοι
1
Πρώτα απ΄όλα παίδες καμιά φορά συμβαίνουν πράγματα χωρίς να το επιδιώκουμε. Όλοι ανεξαρτήτως εμπειριών και self control μπορεί να βρεθούν σε μια κατάσταση που δεν κάνουν παιχνίδι οι ίδιοι. Αυτό είτε γίνει με  stripper ή με την όμορφη γειτονοπούλα θα έχει μεγάλο κόστος. Μια  stripper ακόμα και στην εποχή μας που έχουμε πήξει παραμένει κάτι το εξωτικό. Έχει όπως και να το κανουμε μια ιδιαίτερη καυλα, αν και αυτό είναι περισσότερο στο μυαλό μας παρά πραγματικό. Εγώ είμαι υπερ των εμπειριών και αν τελειώσει και ασχημα και αν πονέσεις κι αν πληγωθείς κι αν πληγώσεις σημασία έχει να το ζήσεις. Πρέπει όμως να καταλάβεις πότε η εμπειρία γίνεται μαλακία, πότε το διαφορετικό συνήθεια και ρουτίνα και εκμετάλλευση κι από τις δύο μεριές. Κάντε σχέση με  stripper αλλά μετά τον πρώτο καιρό της ανοχής και της ζάλης, ανοίξτε τα μάτια σας και πάρτε χαμπάρι τι παίζει και έξω από το μικρόκοσμο της χαζής καύλας που βρισκόσαστε. Αν όλα καλά τότε καμία αντίρρηση, συνήθως όμως και το συνήθως αφορά το 98%, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά απ΄ότι νομίζατε. Μόλις το καταλάβετε φύγετε μακριά, γιατί μεγαλύτερη μαγκιά από το να γαμήσεις, είναι να ξέρεις να φεύγεις. Το πρόβλημα στις σχέσεις αυτές δεν είναι η δουλειά τους, ούτε αν καθένας θα τους βάζει χέρι αν πληρώνει. Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία τους και μιας και το post  έχει αποκτήσει μια λογοτεχνική χροιά, θα θυμηθώ μαζί σας κάτι που μου είχε ψιθυρίσει ο μέγιστος Cortazar πριν μερικά χρονάκια ένα πρωινό στην Αλεξανδρούπολη, παραφρασμένο για την περίσταση. "Μην αφήνεις την ελευθερία, μοναδικό φόρεμα που ταιριάζει στην πραγματική γυναίκα, να ξεφτίζει σε μια επιμελή θηλυκότητα". Δε θα σας ζαλίσω άλλο και συγγνώμη και για το ύφος αλλά ξύπνησε αναμνήσεις το συγκεκριμένο thread. Καλές περιπλανήσεις...
 

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Μηνύματα
321
Like
2
Πόντοι
1
ακουστε να σας πω ενα αποτελεσμα μιας τετοιας σχεσης.(γεγονος)εκεινη στα ξενα.με ενα παιδι που αρνειται να δειξει στον πατερα του(αν οντως ειναι ο ιδιος) και εκεινος εδω και καποια χρονια που ειναι μαζι,δεν εχει νοιωσει ευτιχισμενος.δεν φταινε που ειναι ξενες,αλλα η νυχτα τις κανει ετσι.και οποιος νομιζει οτι αλλαζουν ετσι οι χαρακτηρες και οι συνηθειες τους,κοιμαται και ονειρευεται.
 

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Μηνύματα
217
Like
3
Πόντοι
1
Ποτε μη λες ποτε.Στη ζωη ειναι ολα μεσα δεν ξερεις τι θα βρεις στην γωνια. <κιαν σου κατσει!!!!> που λεει και η διαφημιση!!!!!!!!!
 

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Μηνύματα
663
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Βγαίνω συχνά - πυκνά για καφεδάκι και διασκέδαση γενικότερα με μία πουτάνα... Αυτό πιάνει? Ε, εννοείται, ότι πηδιόμαστε κιόλας...
Βασικό--> Χωρίς οικονομικό αντάλαγμα.
 

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Μηνύματα
260
Κριτικές
3
Like
173
Πόντοι
1
Ελεος ρε συνάδερφοι...

Μου θυμίζετε δακρύβρεχτες ελλημικές ταινίες με Μάρθα Βούρτση με αυτά που λέτε και γράφετε (πχ το κορίτσι του μπαρ με τον φλωρινιότι.......)

Φοβερός μαζοχισμός.... Ψάχνετε να βρείτε το διαμάντι στα σκατα.... το οποίο υπάρχει μόνο για στατιστικούς λόγους..

Επίσης την βρίσκετε να τό παίζετε "Καλός Σαμαρείτης" μόνο που ξεχνάτε ότι για να σωθεί κάποιος πρέπει να το θέλει και αυτός, και οι πουτανίτσες στις οποίες αναφέρεστε καμιά διάθεση δεν έχουν για να "σωθούν"
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ελεος ρε συνάδερφοι...

Μου θυμίζετε δακρύβρεχτες ελλημικές ταινίες με Μάρθα Βούρτση με αυτά που λέτε και γράφετε (πχ το κορίτσι του μπαρ με τον φλωρινιότι.......)

Φοβερός μαζοχισμός.... Ψάχνετε να βρείτε το διαμάντι στα σκατα.... το οποίο υπάρχει μόνο για στατιστικούς λόγους..

Επίσης την βρίσκετε να τό παίζετε "Καλός Σαμαρείτης" μόνο που ξεχνάτε ότι για να σωθεί κάποιος πρέπει να το θέλει και αυτός, και οι πουτανίτσες στις οποίες αναφέρεστε καμιά διάθεση δεν έχουν για να "σωθούν"

....ειμαστε εδω για να λεμε διαφορα τετοια, να ανταλασουμε αποψεις κ πληροφοριες κλπ κλπ....
..ενα απ αυτα ειναι κι αυτο το thread..
..εσυ τι ζορι τραβας δεν καταλαβα....
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Ψάχνετε να βρείτε το διαμάντι στα σκατα.... το οποίο υπάρχει μόνο για στατιστικούς λόγους..

Επίσης την βρίσκετε να τό παίζετε "Καλός Σαμαρείτης" μόνο που ξεχνάτε ότι για να σωθεί κάποιος πρέπει να το θέλει και αυτός, και οι πουτανίτσες στις οποίες αναφέρεστε καμιά διάθεση δεν έχουν για να "σωθούν"

Ωραίο το πρώτο "το οποίο υπάρχει μόνο για στατιστικούς λόγους"

Σύνδρομο του Πυγμαλίωνα λέγεται. Μόνο που η ουσία του είναι ότι για την πάρτη του το κάνει ο Πυγμαλίων, για να νοιώσει αυτός καλά και ότι είναι ανώτερος, όχι από αλτρουισμό. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
30
Πόντοι
2.057
Βγαίνω συχνά - πυκνά για καφεδάκι και διασκέδαση γενικότερα με μία πουτάνα... Αυτό πιάνει? Ε, εννοείται, ότι πηδιόμαστε κιόλας...
Βασικό--> Χωρίς οικονομικό αντάλαγμα.

εκτος θεματος,εκτος ψυχολογιας στριπ........καταδικαζεσαι σε παντελη αποκλεισμο απο το θρεντ αυτο....εως οτου ανακαλεσεις αυτο που ειπες...
 

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.552
Κριτικές
12
Like
190
Πόντοι
6.055
Εγώ είχα κάνει εν έτει 1998 με μια μαροκινή στρίπερ ονόματι Ντανιέλα....Μάλλον δουλεύει ακόμα σε μαγαζιά...

Γνώρισα μαζί της πολλά μουνιά, γάμησα μια φίλη της, αλλά το μυαλό της το είχε  στα λεφτά και τα δωράκια....

Δεν αμφιβάλλω πως υπάρχουν και καλά κορίτσια εκεί έξω, αλλά είναι λίγα που θα δουν κάποιον άδολα.

Πάντως είναι καλή φάση αν θες να έχεις καβάτζα, και φυσικά μπορείς να γνωρίσεις κι άλλες αλλοδαπές!
 

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Μηνύματα
663
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
εκτος θεματος,εκτος ψυχολογιας στριπ........καταδικαζεσαι σε παντελη αποκλεισμο απο το θρεντ αυτο....εως οτου ανακαλεσεις αυτο που ειπες...
Γιατί ρε vasos  εκτός θέματος??? Το 90% από τις πουτάνες ήταν παλαιότερα στριπτιζέζ και το 90% από τις σημερινές στριπτιζέζ θα γίνουν αύριο πουτάνες.
Μην τρελένεσαι....
 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Πρέπει να είσαι πολύ καμμένος/τελειωμένος/απογοητευμένος για να κάνεις τέτοια σχεση  :jerking:
Ήμαρτον ! Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν δείς μια στριπτιζέζ η πουτάνα είναι να την κάνεις μάνα των παιδιών σου ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom