Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλησπέρα ΑΕΚΑΡΕΣ μου!

Όλοι αύριο ΟΑΚΑ για να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο κάνοντας έτσι ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην κούρσα για την πρώτη θέση! Οι παίκτες δείχνουν σε καλή κατάσταση και παίζουν καλά. Για τον Κλωναρίδη τί να πώ, πέρα από πολλά μπράβο και καλή συνέχεια!  Με στήριξη και δουλειά θα βοηθήσει την ομάδα και τον εαυτό του.
Το ματς ξεκινάει στις 17.45 και όσοι πιστοί προσέλθετε.

"Εγέρθειτε" θα έχει στο τέλος, εαν αυτό είναι το αναμενόμενο.
Γιατί ο σεβασμός κερδίζεται!

Κίτρινη, κίτρινη, κίτρινη Θεά!
ΑΕΚ είσαι μία και μοναδικιά!
Θα προσπαθήσω να γράψω σαν απλός φίλαθλος και όχι σαν ΑΕΚτζης. Θεωρώ πως ΑΥΤΗ τη στιγμή ο Κλωναρίδης είναι ΟΤΙ καλύτερο έχει η Ελλάδα σε παιδί της ηλικίας του. Μπορεί να παίξει πάνω στον ασβέστη εύκολα. ΔΕΝ είναι τεχνίτης με την έννοια ότι θα ντριπλάρει 4 παίκτες μεσα σε τηλεφωνικό θάλαμο. Μεγάλο του όπλο είναι το "πέταγμά" του. Η εκρηκτικότητά του. Είναι ταχύς και έχει και αντοχή (στο γκολ του Παναθηναϊκου δε μειώνεται η ταχύτητά του παρα μόνο όταν κόβει για να συγκλίνει προς το κέντρο). Αυτό το είδε ο Κωστέ και γι αυτό τον πέρασε από αμυντικό χαφ σε εξτρεμ (και μπράβο στον Κωστε). Θέλει χώρο για να μπορέσει να παίξει. Σαν ΑΕΚτζης θα ήθελα να τον δω για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ, αλλά καλό θα είναι το παληκάρι ΑΝ συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνεται, σε 3-4 χρόνια (ίσως και ποιο σύντομα) να βρει ομάδα στο εξωτερικό για να βελτιωθεί και άλλο. Ο Νίνης έπρεπε να είχε φύγει πριν 2 χρόνια. Έμεινε στην Ελλάδα και έχει μείνει στασιμότατος. Ο Φέτφα πολύ φοβάμαι πως θα πάθει το ίδιο. Ο Κλωναρίδης (αλλά και οι άλλοι νεαροί της ΑΕΚ) έπεσαν σε μια καλή γι αυτούς στιγμή. Λόγο οικονομικών προβλημάτων της ομάδας είναι δύσκολο του χρόνου να δωθούν λεφτά για μεταγραφές. Θα γίνουν ΙΣΩΣ 2-3 (μην είναι και μεγάλος ο αριθμός αυτός) και αυτό ήταν. Η ομάδα, ο προπονητής θα πρέπει να στηριχθεί ΚΑΙ στους μικρους. Δηλαδή οι πιτσιρικάδες θα πάρουν χρόνο. Θα αποκτήσουν εμπειρίες. Σαν φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να στηρίξουμε τους μικρούς ΚΥΡΙΩΣ στις άσχημες στιγμές τους. Και τους μικρούς αλλά και τον προπονητή. Γεγονότα σαν αυτά που έγιναν στο ματς με την Στρουμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ που οι φίλαθλοι τ έβαλαν με τον Χιμένεθ (μη ξεχνάμε πως ο Κλωναρίδης ξεκίνησε να προπονείται με την πρώτη ομάδα μετά από εισήγηση του Χιμένεθ και οι Φούντας, Εγγλέζου κτλπ ο Χιμένεθ ζήτησε να προπονούνται και με την πρώτη και με τη δεύτερη ομάδα) που έβαλε τον Κλωναρίδη που είχε πολύ κακή εμφάνιση, δε πρέπει να επαναληφθουν ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ του χρόνου. Η ΑΕΚ έχει ΜΟΝΟ να κερδίσει αν τα παιδιά αυτά στηριχθουν απ όλους μας και έχει ΜΟΝΟ να χάσει αν "καούν" απ όλους μας.
Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Κλωναρίδης να είναι ότι καλύτερο να δείξει η ΑΕΚ σε πιτσιρικάδες. ΑΥΤΗ τη στιγμή είναι καλύτερος του Φετφα. Έχει περισσότερες εμπειρίες. Έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του (20 ματς σ όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει και 6 γκολ). Έχει έναν προπονητή που δείχνει ότι τον εμπιστεύεται αλλά και ξέρει να τον "διαχειριστεί" βάζοντας τον σιγά σιγά στα βαθιά. Του χρόνου (λόγο των οικονομικών δυσκολιών της ομάδας) θα συνεχίσει να παίρνει παιχνίδια. Όμως η ΑΕΚ έχει και άλλους πιτσιρικάδες.
Σταθήκαμε όλοι στον Κλωναρίδη και στο όμορφο γκολ που έβαλε. Αλλά ΚΑΚΩΣ δε σταθήκαμε και στον άλλον πιτσιρικά. Τον Μπουγαϊδη. Μιλάμε για ένα 18 χρονο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ που πολλοί λένε ότι έχει πολλά κοινά με τον Δέλλα. Το ματς με τον ΠΑΟ δε το είδα (γααμώ το νετ μου) αλλά όπως μου είπαν κάποιοι φίλοι μου ο πιτσιρικάς στάθηκε πολύ καλά δίπλα στον Μανωλά. Όχι ότι δεν έκανε λάθη ή δεν έχανε αντίπαλους παίκτες αλλά για έναν 18χρονο που παίζει σε ένα ματς χωρίς αύριο για την ΑΕΚ (όσο αφορά τα πλέι οφ και τη πρώτη θέση που κυνηγά) έχοντας διπλα του όχι έναν έμπειρο 30χρονο αλλά έναν 21χρονο παίκτη ο μικρός έπαιξε πολύ καλά και άφησε υποσχέσεις για τον μελλον. ΚΑΙ μπράβο του γιατί προέρχεται από έναν σοβαρά τραυματισμό. Επίσης να πω πως στο ματς με τον ΠΑΟ η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ είχε μ.ο ηλικίας τα 24 χρόνια (Μουγαϊδης 18, Μανωλάς 21, Κοντοές 24, Καράμπελας 27!!! ΣΕ ΝΤΕΡΜΠ!!! Δε μπορώ να θυμηθώ πότε είχε ξανα τόσο μικρό μ.ο ηλικίας στην άμυνά της. Ο Κωστέ πήρε το ρίσκο και του βγήκε. Την άλλη φορά μπορεί να μη του βγει. Δε θα πρέπει να αρχίσουμε τις μουρμούρες ούτε σ αυτόν ούτε στους παίκτες. ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΕΚ. ΑΝ μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε ΚΑΙ τον Μανωλά (καλο θα είναι ο κοντός ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ γυρίσει στην ομάδα να του κάνει συμβόλαιο πραγματικό) ΚΑΙ τον Μπουγαϊδη και συνεχίσουν να βελτιώνονται δε βλέπω για ποιο λόγο να μην ενδιαφερθούν γι αυτούς ξένες ομάδες στο μέλλον με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να κερδίσει και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
Ήμουν και είμαι της πεποίθησης πως η ΑΕΚ με πωλήσεις παικτών στο εξωτερικό κάνει "όνομα".
Σήμερα έχουμε ένα δύσκολο ματς. Ίσως πιο δύσκολο και απ αυτό με τον ΠΑΟ. Ο Ατρόμητος ΔΕΝ είναι ομάδα της γειτονιάς (μαλάκα Αδαμίδη). Έχει έναν προπονητή που προσωπικα θεωρώ πως εδώ και 5 χρόνια ΕΙΝΑΙ ο καλύτερος Έλληνας προπονητής και που κακώς η ΑΕΚ δεν τον είχε κρατήσει τότε στην ομάδα (άλλα έπεσε σε περίεργη περίοδο για την ομάδα) που έχει κάνει πάρα πολύ καλή χρονία φέτος και που έχει και ΑΥΤΗ κάθε λογο να κυνηγάει τη πρώτη θέση στα πλέι οφ (ειδικά όταν ο ΠΑΟ δείχνει πως κάνει σ άσχημη περίοδο κοιλία). Αν και εφόσον κερδίσουμε και αυτό το ματς και το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ έρθει στο Χ τότε ΟΛΟΙ θα βλέπουν πως μπορούν τη πρώτη θέση και ΟΛΑ θα είναι πιθανά.
Καλημέρα ΑΕΚάρες και ΣΤΗΡΙΞΗ στους πιτσιρικάδες.
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.943
Like
30.263
Πόντοι
5.006
Δεν ηταν ρε.
Παλι καλα που ο Μητρογκολ δεν το εκανε 0-2 στο 45+
Καλά μην αρχίσουμε τωρα, το πέναλτι δεν ήτανε τα δύο φάουλ στον Λυμπερόπουλοο πριν το γκόλ δεν ήτανε.
Λοιπόν παραμένει η δήλωση μου ως εχει Κάκο γαμιέσαι.
 

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Μηνύματα
2.221
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
τα γκολ ΑΕΚ -Ατρόμητος  μπορει να τα ποσταρει κανεις?
 

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Μηνύματα
2.221
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
να σαι καλα φιλε.καλα τι γκολαρα εβαλε ο λυμπε? (το 2ο)
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.943
Like
30.263
Πόντοι
5.006
Ξύπνησε και έκανε απλώς το καθήκον της.
*Η μυρωδιά απο το σκατό που σου έφυγε το 56΄ έφτασε ως εδω πάτερ.
**Σ'ευχαριστούμε Λύμπε.
 

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.950
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ΑΕΚΑΡΕΣ μου καλησπέρα!

Εγέρθητι είχαμε τελικά στο ΟΑΚΑ ως ένδειξη σεβασμού σε έναν παίκτη πολύ σημαντικό για την σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ, τον Νικο Λυμπερόπουλο, ο οποίος υπέγραψε την ανατροπή για την ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο με δύο υπέροχα γκολ. Πρώτα το έβαλε πεσμένος στο χορτάρι ξεγελόντας και τον Ιτανζ και έπειτα με άπιαστο σουτ στην κίνηση σε γέμισμα και προτού η μπάλα σκάσει στο έδαφος.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα της φετινής ΑΕΚ. Μηδέν ανάπτυξη, ανύπαρκτες ευκαιρίες, ενώ ο Ατρόμητος έβγαινε με άνεση από το κέντρο και μπροστά δημιουργώντας φάσεις, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ. Χάρις στον Κωνσταντόπουλο η ομάδα κατάφερε να μην δεχτεί και άλλο τέρμα και να πάει στα αποδυτήρια με το εις βάρος της 1-0.
Δεν ξέρω τί όνειρο είδε ο πάτερ κωστένογλου στα αποδυτήρια, αλλά του βγήκε. Έξω Κοντοές και Εγγλέζου που τόση ώρα είχε ακροβολιστεί σαν δεξί εξτρέμ και μέσα Κάρλος και Κλωναρίδης. Στο 5λεπτο ο Κάρλος ισοφαρίζει για την ΑΕΚ με πολύ καλή προσπάθεια και πρίν το δεκάλεπτο ο Λύμπε διπλασιάζει. Ο πάτερ για να διαφυλάξει το σκορ αποσύρει και τον Φούντα που τόση ώρα έπαιζε δεξί μπακ.. και βάζει τον Γεωργέα ολοκληρώνοντας τις αλλάγές του πρίν συμπληρωθεί μία ώρα παιχνιδιού.
Και εκεί καθάρισε ο Λύμπε με το δεύτερο υπέροχο τέρμα που πέτυχε αφήνοντας τον Δώνη, παρα το γεγονός πως η ομάδα του μείωσε στο τελικό 3-2, να παραπονιέται, ως συνήθως, πως τον αδικησαν. Την επική ανατροπή όμως την υπέγραψε ο Λύμπε και ο Δώνης ξέρει καλά πως και μέχρι σήμερα που μιλάμε να παίζαμε, ΠΑΛΙ περισσότερα θα είχε φάει.
Παρά το γεγονός πως και πάλι ήμασταν λίγοι στηρίξαμε την ανατροπή και στο τέλος υποκλιθήκαμε στον αρχηγό Λύμπερόπουλο. Πολλά μπράβο και στον Ντίμι που έπραξε το καθήκον του αν και με πρόβλημα.

Μακάρι όλη η ομάδα να συνεχίσει με την ίδια φόρα και στο Περιστέρι!

Καλό σ/κ σε όλους αδέρφια Ενωσίτες!
 

ntonis..3g_S

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Μηνύματα
39
Like
0
Πόντοι
0
ο λυμπε έβαλε γκολάρες, φχαρηστηθήκαμε μπάλα, άρχοντας πραγματικά, μακάρι να τον δούμε στην ΑΕΚ και από άλλο πόστο όταν αποσυρθεί


το επόμενο θα είναι πιο δύσκολο λόγω έδρας αλλά αν βγει το πρόσωπο της ΑΕΚ που βγαίνει στα τελευταία παιχνίδια θα το κεδρίσουμε και θα δούμε και καλό ματσάκι
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Βασικά ο Κωστέ πρέπει ν ανάψει λαμπάδα στο μπόι του Λυμπε. Είπαμε να βάλει τους πιτσιρικάδες αλλά ορθολογικα. Νομίζω ότι το παράκανε. Τελος πάντων. Ο Μητρογλου θα μπορούσε να μας κλείσει το σπίτι αλλά πετούσε τις ευκαιρίες.
Το ματς στο Περιστέρι πρέπει να κερδιθεί ΑΝ θέλουμε να πάρουμε τη πρώτη θέση. Και αυτό στο ΟΑΚΑ πρέπει να έρθει Χ.
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το χθεσινό ματς δε το είδα ούτε το άκουσα. Μόνο το αποτέλεσμα έμαθα. Όπως μου είπε ο αδερφός μου είμαστε μέτριοι και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με το 1-0. Το κακό είναι ότι το χάσαμα. Το ακόμα χειρότερο (κατά τη γνώμη μου) είναι πως κέρδισε και ο ΠΑΟ και έτσι τα επόμενα 2 ματς είναι ΤΕΛΙΚΟΙ και πρέπει να τα κερδίσουμε και τα 2. Δύσκολο πράγμα κατά την άποψή μου.
Να πω την αλήθεια δε με πολυενδιαφέρει αν θα πάρουμε τη πρώτη θέση. Περισσότερο με ενδιαφέρει να βρεθεί λύση για την ομάδα. Λύση που ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ στην ίδια θέση μετά από 8 χρόνια.
Καλημέρα και καλή βδομάδα ΑΕΚάρες μου

Υ.Γ Και σε όποιον γαύρο μπει συγχαρητήρια για την ομάδα σας.
 

josephaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Μηνύματα
226
Like
0
Πόντοι
1
ΜΕ τους "ταχύτατους" ΛΥΜΠΕ & ΓΚΟΥΝΤΙΕΝΣΕΝ....στην ενδεκάδα....δεν υπάρχει καμμια ελπίδα.......
 

ntonis..3g_S

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Μηνύματα
39
Like
0
Πόντοι
0
ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


γαμήσαμε.



η πούτσα θα ήταν μεγαλύτερη αν μας δίναν και το πεναλντι






josephaek, δεν έχεις άδικο. ο λυμπέ έτσι κι αλλιώς αποσύρεται πλέον, αλλά τόσον καιρό εξακολουθεί να πρσφέρει στην αεκ. είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ελλάδα , από άποψη εμπειρίας και μόνο πρόσφερε απίστευτα στο ρόστερ. και βάζει και γκολάρες ο άνθρωπας


για τον γκουντιονσεν θεωρώ ότι ήταν λάθος επιλογή, τσάμπα τα φράγκα. υπό άλλες συνθήκες μπορεί και να έδινε κάτι αλλά αυτή τη στιγμή δεν προσφέρει κάτι στην ομάδα


 

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.600
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κριμα για το λυμπε που μαλλον αποχωρει με μονο 1 κυπελο.

εχουν πρωταθληματα αμπαλοι και αμπαλοι.

κριμα που δεν εζησε τη χαρα ενος πρωταθληαμτος.
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.943
Like
30.263
Πόντοι
5.006
Στο 33' λεπτό του αγώνα ο παίκτης με το νούμερο 33 άνοιξε το σκόρ.....

[size=30pt]Σ'ευχαριστούμε Λύμπε![/size]

634722867096290000883839_600_375_1863290902.jpg
 

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.600
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και ενα ευχαριστω στον κουκουλακη
φιλε ο διομηδης οπως  και εγω εγραψε αυτο το ποστ οχι για το παιχτη λυμπεροπουλο της αεκ και το σημερινο αγωνα.

αλλα για το τελευταιο <ασμα> του κοσμηματος παιχτη λυμπε μπροστα στο κοσμο της ομαδας του.
 

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Μηνύματα
8.061
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
απο το υπεροχο λαο του ΜΠΑΟΚ ενα μεγαλο ευχαριστω στον κουκουλακη που δεν μας αφησε με 10 απο το 30.....
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.943
Like
30.263
Πόντοι
5.006
φιλε ο διομηδης οπως  και εγω εγραψε αυτο το ποστ οχι για το παιχτη λυμπεροπουλο της αεκ και το σημερινο αγωνα.

αλλα για το τελευταιο <ασμα> του κοσμηματος παιχτη λυμπε μπροστα στο κοσμο της ομαδας του.
Κατάλαβες τί σου έλεγα το μεσημέρι.
IQ ραδικιού.  ;)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom