Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
59
Πόντοι
66
ειναι σιγουρο οτι εγινε gay- bar??? δηλαδη οσο και να ψαξεις για θυληκια υπαρξη εκει το μονο που θα βρεις ειναι ο κωλος του μακη του νταλικερη???

Ναι, είναι σίγουρο.

Πήγα(με) με άλλο συνάδελφο από εδώ να δούμε τι παίζει όταν ξανάνοιξε (είχε κλείσει για 2-3 μήνες), και αυτό από σεβασμό στο χώρο γιατί είχαμε πάρει πάνω από 20~25 Ρουμανίτσες από εκεί ο καθένας, και είχαμε την περιέργεια.
Πλήρης εσωτερική ανακαίνιση (κακή κατά τη γνώμη μου), μουσική τόσο δυνατά που δε μπορείς να πεις κουβέντα, και "άντρες" (μόνο άντρες) που όμως "κάτι" έχουν και ξεχωρίζουν από εμάς τους υπόλοιπους...
Οι 1-2 γκόμενες που υπήρχαν ή ήταν της δουλειάς (σερβίρισμα), ή ήρθαν (πρώτη μέρα) να συμπαρασταθούν σε κάποιο φίλο.

Η πλάκα είναι ότι μπορεί να πάει και καλά το μαγαζί.  Αν δεις την κίνηση εδώ στα thread "Τραβέλια με προσόντα", "Τραβέλια - γενική συζήτηση" και όλα τα υπόλοιπα που ασχολούνται με τις μεταλλαγμένες ψωλές, καταλαβαίνεις ότι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ που ασχολείται με το θέμα, είτε διότι το γουστάρει, είτε διότι θέλει να το παίξει διαφορετικός, είτε, είτε, είτε...
Δεν ξαναπήγα, και δεν πρόκειται να ξαναπάω.  Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το μαγαζί δε δουλεύει. Δεν ξέρω.
Πάντως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτό που ήταν.

Και όχι, δε βρίσκεις τον νταλικιέρη εκεί μέσα.  Το κοινό είναι νεολαία, γιατί κομμάτι της νεολαίας είναι που ασχολείται (και το δείχνει) σήμερα με το θέμα.  Αν ασχολείται και κανένας νταλικιέρης, θα πρέπει να τον αναζητήσεις στη Λαχαναγορά.

Βλέπε φωτο.
 

Συνημμένα

  • Ntalikeris2.jpg
    Ntalikeris2.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 62

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν φταιει αυτος, αν καταλαβω καλα για ποιον λες, επειδη καθε μερα ηταν εκει αυτος, ποσο θα εμενε κρυφό εξάλλου;;
δεν φταιει αμεσα, εμμεσα ομως ισως. αν εχεις παει στο μαγαζι 15.623 ατομα και ανεβαινει ο κυκλος του μαγαζιου, αρχιζει να φαινεται περισοτερο και να ''βγαζει'' ματια..

και το ωραιο ειναι οτι με ρωταει τωρα πού ειναι το καινουριο στεκι..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
44.568
Κριτικές
61
Like
39.306
Πόντοι
21.555
Παντως εγω επειδη ειμαι κ λατρης του ακαποτου......
για εμενα ειναι παραδεισος εκει.........
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
οχι μωρε, τί φιλος μου ? γνωστος ειναι που του το ειχα συστησει το μαγαζι κι αυτος εκανε σαν χαζοχαρουμενο. να γαμαγε κιολας..
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τελικα εχεις πολυ πλακα εσυ στρατιωτη..  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 

alkok

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε σεις πρεζονια υπαρχουν σε ολη την αθηνα και σε ολα τα στεκια με πουτανες, εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στη βαθης εχει και κατι καλα και ομορφα πιπινια που κανουν και καλο  :fuck2:  οπως αλεξανδρα (ρουμανια) μαρια (αλβανια)
καλημερα ρε φιλε επειδη πηγαινα στο γνωστο ξενοδοχειο και εφαγα
τρελλο ξενερωμα που εκλεισε και προς πληροφορηση εγινε gay club!(πηγα να μπω στο παλιο καλο καφε και μου το πανε κατι παλικαρακια μεσα!),αυτες οι γκομενιτσες που λες(μαρια,αλεξανδρα)που θα τις πετυχω στη βαθης,εχουνε καποιο στεκι συγκεκριμενο?
 

KENTAURUS

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Μηνύματα
6
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Απ' εξω απο το Ξενοδοχείο ή στο καφενεδάκι απέναντι
 

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.243
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
περναγα σημερα μετα το γραφειο απο βαθης. σταματαω με τη μηχανη και βλεπω ενα καλο μουνακι μαρια μου λεει, 50ευρω της λεω τι κανεις με 50, ολα μου λεει. χοτελ ειχαμε 2 επιλογες ενα τελειομενο με 10ευρω και το εξ δριμ με 23ευρω. παμε στα 23 της λεω. στο δωματιο κανουμε ντουσακι και μετα ξαπλωνει αυτη στο κρεβατι και αρχιζει να βαζει δαχτυλο μπροστα πισω παντου ! μου ρουφιξε της μπαλες, δεν δοκιμασα ακαποτο φυσικα, ουτε να τη φιλισω στο στομα κατι που ομως μου ειπε τα κανει και της αρεσει, μετα τη πιπα της τον καρφοσα στο κολο με πολυ δυναμη. γενικα δεν το ευχαριστι8ικα γιατι ειχα παρκαρει τη μηχανη ακριβος απο κατω και ειχα χεστει πανω μου μηπω;ς την πειραξουν./καθε 5 λεπτα εβγαινα στο παραθυρο να τη δω....παντος το κοριτσι ειναι ολα τα λεφτα και αξιζει μεχρι το τελευταιο ευρω. καμια σχεση με πρεζακι κτλ. μου ειπε οτι θα ειναι εκει μεχρι πεμπτη μετα παει διακοπεσ και γυρναει σεπτεβρη. δουλευεθ απο τις 11 το πρωι μεχρι της 7 το απογευμα. η θελα να γραψω φουλ λεπτομερειες αλλα το πισι κολλαει και μου σπαει τις μπαλες !
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.087
Κριτικές
86
Like
3.583
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστή xisti από πού ακριβώς την ψάρεψες τη Μαρία? Είναι η Αλβανίδα που λένε & τα παιδιά παραπάνω? Συναγωνιστές βοηθήστε με, πείτε μου πού ακριβώς κάνει πιάτσα αυτή η Μαρία η Αλβανίδα μ' ενδιαφέρει πολύ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom