Νέα

Πικάντικες ιστορίες με κορίτσια του χώρου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
19.914
Κριτικές
167
Like
83.102
Πόντοι
46.223
Έτσι νιώθω κάθε φορά που πάω για χοντρό. Άρχοντας.

Πέραν της πλάκας, λατρεύω τα ξενοδοχεία. Αν υπήρχε δυνατότητα να αγοράσω ένα δωμάτιο πχ στο Ελία στην Ερμού θα το έκανα. Τι ωραια να ξυπνάς... να βγαίνεις το πρωί, να παίρνεις το πρωινό σου, καθαρό δωμάτιο, ρεσεψιόν, ποτακι το βράδυ, ηχομόνωση, η Ερμού στα πόδια σου, καλό φαγητό, πλυντήριο-στέγνωμα έτοιμα. Λόρδος. Αναρωτιέμαι πόσο θα είχε το executive με χαμαμ.

Αυτό είναι πολύ ωραίο ξενοδοχείο και έχω μείνει και στη σουίτα 613 με το jacuzzi και το hamam και με θέα Ακρόπολη.

Έχω και φωτογραφίες ακατάλληλες δια ανηλίκους ... που δεν ανεβαίνουν εδώ για ευνόητους λόγους ...

:wink:

Elia1.jpg


Elia2.jpg
 
Τελευταία τροποποίηση:

Μινώταυρος 45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Μηνύματα
5
Κριτικές
37
Like
922
Πόντοι
990
Να σας πω και εγω μια ιστορια..Γνωρίζω ενα κοριτσι σε μπουρδελο φυλής, προ 3 ετια, ωραια ρωσιδουλα 22 χρον μαυρα μαλλιά, μπλε ματια ,3αρι βυζι στητο, κωλαρακι για σκίιμο, χωρις ιχνος κυταρρίτιδας. Την πηδαω αρκετες φορες καποτα παντα, με καλή χημεία και γιναμε φιλοι.

Ετσι το καλοκαιρι της καραντινας της λεω, πάμε διακοπες μαζι? Να σου δειξω το greek style. Μεσα μου νόμιζα θα μου ριξει ακυρο. Περιεργως απαντησε οκ χωρίς να μου ζητήσει λεφτα. Φυσικα ναυλα και hotel δικά μου.

Ετσι φευγουμε για γνωστο νησακι.. Μόλις φτασαμε της εριξα το πρωτο χωρις να πει τιποτα. Μετά βουρ στην παραλία. Ποτά και βουτιες. Επιστροφή και βόλτα το βραδυ σε παραλιακή ταβέρνα. Τρελλάθηκε...Δεν τα ξέρουμε αυτα στην Ρωσία μου ειπε. Κρασι κλπ . Πηγα να την γαμήσω βραδυ αλλά ειχα φαει πολύ και βαριόμουν. Ξύπνημα πρωι και ενα στα γρηγορα για πρωινό. Μετά βόλτα να δούμε και το νησι , ειχα αμάξι, παραλία και μπανακι. Φαγητο στην παραλία και μετα δωματιο. Το βραδυ εξοδος σε διπλανό χωριό και ιταλικο για πίτσα. Επόμενη μερα βουτια στην πισινα και ποτακι.. Νυχτερινό μπάνιο γυμνοί. Της πηρα και δωράκι καπέλλο και ψευτογυαλάκια ηλίου που ηθελε.. Μια χαρα κοπέλλα υγιεστατη,δραστηρια μόνο κολύμπι δεν ηξερε και την εμαθα.

Η καλλίτερη φαση ηταν το βραδυ που θα βγαιναμε για εξοδο και την περιμενα στο lobby του hotel να ερθει βαμμενη κλπ για βραδυ. Σκέτη κάβλα.Ηθελα να την γαμισω εκει μπροστα.

Παραλίες και αγκαλίτσες. Ετσι περασαν 5 μέρες. Στο τελος ψιλοβαρεθηκα. Γυρισαμε Αθήνα. Αυτή δουλευει τωρα στο ντέλο φυλής και μαζευει το χρημα. Την πηδαω συχνά ειναι στανταρακι μου και κάθε φορά μου ζηταει να πάμε παλι διακοπες το καλοκαιρι.Γιατι να παω ??? Την γαμαω ωραια στο ντελο εγώ και ολοι εσεις. Ασε μας ρε κουκλιτσα μου.
 

Συνημμένα

  • NBddeXTeIG8.jpg
    NBddeXTeIG8.jpg
    478,9 KB · Εμφανίσεις: 112

Μινώταυρος 45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Μηνύματα
5
Κριτικές
37
Like
922
Πόντοι
990
Αν και δεν φτάνω το Γλομπέο-Μύστη @Annapurna στις εμπειρίες ας αναφέρω μια πιο light verion Μου...Επισκεπτόμενος εργαζόμενο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη, με το πρώτο ραντεβού και επαφή we hit it off που λένε και οι Αγγλοσάξονες. Υπήρξε τρελή χημεία, ξαναπήγα την επόμενη μέρα πάλι επί πληρωμή και αυτό ήταν...
Από εκείνη τη μέρα πήγαινα κάθε πρωί (είχε προσωπικό χρόνο 09:00-11:00 πριν αρχίσει τα ραντεβού) με πρωινό και πηδιόμασταν σαν να ήταν η σχέση μου! Ξέρω το αληθινό της όνομα, που μένει στην Ουκρανία και συνεχίζουμε και μιλάμε στο instagram!
Μιλάμε για μία κοπέλα μάλαμα και σημειωτεόν δεν είμαι κανένας αγαπούλης! Περιμένω να τελειώσει ο πόλεμος και να ξαναβρεθούμε...
Φερτην εδω τυπε
 
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Μηνύματα
79
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
0
Ναι γιατί το επιδίωξε εκείνη η οποία μετά τον χωρισμό μας δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για επικοινωνία μαζί μου, ο άντρας της είναι ένας τύπος έξω καρδιά που γνωρίζει για το παρελθόν που είχε η γυναίκα του μαζί μου αλλά ζαμάν φου και πάνω τούρλα οπότε η πρόταση που τους έκανα τα Χριστούγεννα για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα φιλοξενούμενοι μου έγινε ασμένως δεκτή, για να τα λέμε όμως όλα εγώ δεν θα είμαι στο νησί (μάλλον θα πάω μόνο το Σαββατοκύριακο)λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ουσιαστικά πρόκειται για παραχώρηση του σπιτιού και όχι κοινές διακοπές
..Ε αμα παιξει και κανα threesome οταν ειναι τα παιδια στη θαλσσα δεν εγινε και κατι... (οχι οχι του αντρα της του πορνογαλλου δεν του περασε καν απο το μυαλο..κοιτα μην εχει και μια κρυμενη καμερα και σε δεις μετα στο xhamster)
 

Μινώταυρος 45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Μηνύματα
5
Κριτικές
37
Like
922
Πόντοι
990
Συνάντηση με κορίτσι του λαδιού (ασιατικής καταγωγής) σε δικό της χώρο... (φίλος μου είχε δώσει το fb της και με είχε συστήσει).
Πρώτο ραντεβού, πολύ ευγενικός εγώ όπως πάντα ... μασάζ λίγο στην αρχή, μετά την περιποιούμε κι εγώ (όπως κάνω συνήθως με τα κορίτσια του χώρου) άλλα σε εκείνη έκανε κάτι "κλίκ"... όταν τεελιώσαμε , έπεσε πάνω μου και με φίλαγε , και ξαφνικά μου πετάει το φοβερό, I came for job and I found a boyfriend !!
Έπαθε τόση πλάκα, που μου έστελνε μηνύματα, μου λείπεις κλπ... βρεθήκαμε αρκετες φορές με δική της προτροπή, στο σπίτι που έμενε και σε ξενοδοχεία, και σιγά σιγά έτρωγε κόλλημα !! (δεν ζήτησε ποτέ ξανά χρήματα, αλλά εγώ τις περισσότερες φορές της έδινα κάτι, λέγοντάς της ότι είναι για να τη στηρίξω και να τη βοηθήσω... δεν ήθελα να νομίζει ότι θα γίνω γκόμενος, παρότι εκείνη το πίστευε, διότι έχω οικογένεια και της το είχα ξεκαθαρίσει !!)
Μετά από δυο μήνες μπήκε για 4-5 μέρες νοσοκομείο, δεν κατάφερα να παω να τη δώ , λόγω υποχρεώσεων, και εκεί τελείωσε ... το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι ένιωσε πληγωμένη,,, δεν ήθελα αυτό γιατί ήταν πολύ καλό κορίτσι... αλλά η αλήθεια είναι ότι ένιωσα ότι "ξέφυγα" !! (παρότι πέρναγα πάντα πολύ καλά μαζί της)
Ολα αυτα τα κοριτσια νοιώθουν πολύ μόνα, μην τα πληγωνετε.
 

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Μηνύματα
6.636
Κριτικές
20
Like
23.208
Πόντοι
8.346
Ναι σε αυτόν τον πεζόδρομο έχει αρκετά εστιατόρια - καφέ.

Είναι και όλα τα ακριβά καταστήματα εκεί.

Louis Vuitton, Chanel, Hermes, Cartier, Rolex κλπ ...

Τα 4 από τα 5 τα έχω επισκεφτεί όπως και κάποια άλλα ... και έχω κάνει κάποιες χοντρές καταθέσεις ... :headbang:

:tooth: :tooth:

LV1.jpg


LV2.jpg


LV3.jpg
Στην τρίτη φωτογραφία είναι αυτό που είπα εγω. Είναι περιοχη όπου κινείται ο πιο σικ κόσμος της Βιέννης ας πούμε. Ωραια πόλη άνετα ξαναπαω
 

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Μηνύματα
3.534
Like
8.542
Πόντοι
2.306
Τελικά αν τα βγάλεις από μέσα σου δημόσια μερικές φορές είναι ο τρόπος να προχωρήσεις. Θα επανέλθω με την δίκη μου πρόσφατη ιστορία σε λίγο.
 
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
19.914
Κριτικές
167
Like
83.102
Πόντοι
46.223
Στην τρίτη φωτογραφία είναι αυτό που είπα εγω. Είναι περιοχη όπου κινείται ο πιο σικ κόσμος της Βιέννης ας πούμε. Ωραια πόλη άνετα ξαναπαω

Γιαυτό την έβαλα.

Δεξιά είναι το καφέ η "μαύρη καμήλα" που ανέφερες.
 

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Μηνύματα
3.534
Like
8.542
Πόντοι
2.306
Αυτό είναι πολύ ωραίο ξενοδοχείο και έχω μείνει και στη σουίτα 613 με το jacuzzi και το hamam και με θέα Ακρόπολη.

Έχω και φωτογραφίες ακατάλληλες δια ανηλίκους ... που δεν ανεβαίνουν εδώ για ευνόητους λόγους ...

:wink:

Elia1.jpg


Elia2.jpg

Είναι όντως ωραια. Εδώ βέβαια έχει μόνο τζακούζι αν δεν κάνω λάθος, η μπανιέρα είναι μόνο στα executive. Όταν εμένα εκεί το καλοκαίρι, ξυπνούσα κάθε πρωί (γιατί η άλλη κοιμόταν τέζα), έριχνα ένα μπουκαλάκι αφρόλουτρο, ζεστό νεράκι και μετά υδρομασάζ, πραγματικά καλύτερο από οργασμο (άφηνα και μερικές περιποιημένες να κάνει πριτς πριτς το νερό). Εμένα εκεί μια ώρα, η πίεση μου παίζει να ήταν μηδέν. Θα εμένα άνετα εκεί μόνιμα αν υπήρχε βέβαια υπηρεσία καθαρισμού και φαγητό στο ρουφ. Έπαιρνες την μπριζόλα την Αργεντινικη, πατατούλες φούρνου, σαγανάκι, ένα λευκό κρασί, χταποδάκι, είχες την ωραια βαβούρα της Ερμού πήγαινες για ψώνια, αραγμα για παγωτακι, μετά καφέ με τις αλλες Κολωνάκι, πέρασμα από το Αττικα, βραδάκι μουσική και μετά τις 1-2 μια γλυκιά ησυχία πήδημα εκεί στα στενά να παίρνουν μάτι οι ματατζήδες και μετά αραγμα πλατεία Συντάγματος με κόσμο ήρεμα 3-5 το πρωί. Δυο βδομάδες εμένα εκεί, και μια στο Ελεκτρα πιο πάνω (το ελεκτρα πολύ κατάθλιψη μου έβγαλε, πολύ κυμπαριλίκι κ καλά). Τεσπα. Περιμένω πώς και πώς να ξανά κατέβω. Ωραια τα νότια προάστια αλλά πραγματικά σαν το κέντρο (Ερμού) δεν έχει. Δεν ξέρω τι παθαίνω, το λατρεύω το σημείο. Νιώθω ζωντανός ρε παιδί μου. Εκείνη η Γλυφάδα νταξ ωραια μεν, έμεινα σε κολλητό μου λίγο, αλλά το βράδυ είναι σκοτάδια μαύρα εκεί στο γκολφ... έχει και κάτι τρελούς που κάνουν τζογκινκ. Τα ίδια και στο Φάληρο, το σώζει η παραλία.
 
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
19.914
Κριτικές
167
Like
83.102
Πόντοι
46.223
Είναι όντως ωραια. Εδώ βέβαια έχει μόνο τζακούζι αν δεν κάνω λάθος, η μπανιέρα είναι μόνο στα executive. Όταν εμένα εκεί το καλοκαίρι, ξυπνούσα κάθε πρωί (γιατί η άλλη κοιμόταν τέζα), έριχνα ένα μπουκαλάκι αφρόλουτρο, ζεστό νεράκι και μετά υδρομασάζ, πραγματικά καλύτερο από οργασμο (άφηνα και μερικές περιποιημένες να κάνει πριτς πριτς το νερό). Εμένα εκεί μια ώρα, η πίεση μου παίζει να ήταν μηδέν. Θα εμένα άνετα εκεί μόνιμα αν υπήρχε βέβαια υπηρεσία καθαρισμού και φαγητό στο ρουφ. Έπαιρνες την μπριζόλα την Αργεντινικη, πατατούλες φούρνου, σαγανάκι, ένα λευκό κρασί, χταποδάκι, είχες την ωραια βαβούρα της Ερμού πήγαινες για ψώνια, αραγμα για παγωτακι, μετά καφέ με τις αλλες Κολωνάκι, πέρασμα από το Αττικα, βραδάκι μουσική και μετά τις 1-2 μια γλυκιά ησυχία πήδημα εκεί στα στενά να παίρνουν μάτι οι ματατζήδες και μετά αραγμα πλατεία Συντάγματος με κόσμο ήρεμα 3-5 το πρωί. Δυο βδομάδες εμένα εκεί, και μια στο Ελεκτρα πιο πάνω (το ελεκτρα πολύ κατάθλιψη μου έβγαλε, πολύ κυμπαριλίκι κ καλά). Τεσπα. Περιμένω πώς και πώς να ξανά κατέβω. Ωραια τα νότια προάστια αλλά πραγματικά σαν το κέντρο (Ερμού) δεν έχει. Δεν ξέρω τι παθαίνω, το λατρεύω το σημείο. Νιώθω ζωντανός ρε παιδί μου. Εκείνη η Γλυφάδα νταξ ωραια μεν, έμεινα σε κολλητό μου λίγο, αλλά το βράδυ είναι σκοτάδια μαύρα εκεί στο γκολφ... έχει και κάτι τρελούς που κάνουν τζογκινκ. Τα ίδια και στο Φάληρο, το σώζει η παραλία.

Καλημέρα.

Είναι η executive suite 613 με το jacuzzi και το hamam δεξιά στη φωτογραφία που φαίνεται λίγο.

Έχω ολοκληρωμένο video που για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να ανεβάσω.

Το roof top εστιατόριο δεν είναι τόσο ωραίο όπως της Μεγάλης Βρετανίας ή το καινούργιο στην Πανεπιστημίου το Athens Capital.

Athens Capital
Glamour1.jpg
 
Τελευταία τροποποίηση:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Μηνύματα
3.534
Like
8.542
Πόντοι
2.306
Καλημέρα.

Είναι η executive suite 613 με το jacuzzi και το hamam δεξιά στη φωτογραφία που φαίνεται λίγο.

Έχω ολοκληρωμένο video που για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να ανεβάσω.

Το roof top εστιατόριο δεν είναι τόσο ωραίο όπως της Μεγάλης Βρετανίας ή το καινούργιο στην Πανεπιστημίου το Athens Capital.

Glamour1.jpg

Ισχύει για το εστιατόριο αλλά εντάξει δε μπορούμε να τα έχουμε όλα χαχα. Το «deluxe room with jetted tub” έλεγα, εκεί άσε με να λιώσω ένα μήνα δε με χαλάει. Αγαπώ το Σύνταγμα - Ερμού. Αλλά γενικότερα αγαπώ τα ξενοδοχεία. Άσε που καλύτερα να έχω μια μικρή βάση-δωμάτιο στο σημείο που θέλω, τηλέφωνο και επιλογές αμέτρητες, ότι ώρα θέλω και κυρίως... περπάτημα. Στη Θεσσαλονίκη έχεις ένα Ελεκτρα Παλας που για όσους διαβάζουν να ξέρουν ότι είναι Τίγκα στην κατσαρίδα (δυστυχώς), και ένα Δάιος, παραλιακά. Μαλακα με πιάνει μια κατάθλιψη εδώ στη Θεσσαλονίκη πλέον άνευ προηγούμενου. Πας πρωί παραλία για περπάτημα, σου έρχεται μια μπόχα, έχει μια τσιμεντομιζέρια, δε ξέρω πώς να το εξηγήσω.

Άντε βγήκαμε εκτός θέματος αλλά κι αυτά πικάντικα είναι!
 
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
19.914
Κριτικές
167
Like
83.102
Πόντοι
46.223
Ισχύει για το εστιατόριο αλλά εντάξει δε μπορούμε να τα έχουμε όλα χαχα. Το «deluxe room with jetted tub” έλεγα, εκεί άσε με να λιώσω ένα μήνα δε με χαλάει. Αγαπώ το Σύνταγμα - Ερμού. Αλλά γενικότερα αγαπώ τα ξενοδοχεία. Άσε που καλύτερα να έχω μια μικρή βάση-δωμάτιο στο σημείο που θέλω, τηλέφωνο και επιλογές αμέτρητες, ότι ώρα θέλω και κυρίως... περπάτημα. Στη Θεσσαλονίκη έχεις ένα Ελεκτρα Παλας που για όσους διαβάζουν να ξέρουν ότι είναι Τίγκα στην κατσαρίδα (δυστυχώς), και ένα Δάιος, παραλιακά. Μαλακα με πιάνει μια κατάθλιψη εδώ στη Θεσσαλονίκη πλέον άνευ προηγούμενου. Πας πρωί παραλία για περπάτημα, σου έρχεται μια μπόχα, έχει μια τσιμεντομιζέρια, δε ξέρω πώς να το εξηγήσω.

Άντε βγήκαμε εκτός θέματος αλλά κι αυτά πικάντικα είναι!

Πικάντικα βέβαια είναι διότι εννοείται ότι σε αυτά τα ξενοδοχεία έχουμε κάνει και τις πικάντικες πουτανιές μας ...

Όταν την άλλη την πας σε αυτά τα ξενοδοχεία τότε όπως καταλαβαίνεις γαμάς μουνί και κώλο μαζί !!!

:tooth: :tooth:
 

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
4.112
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Δική μου προσωπική ιστορία δεν έχω! Έχω όμως να πω, σε ένα συνέδριο που κάνουν οι δήμαρχοι όλης της Ελλάδας πριν πολλά χρόνια, είχε γίνει στο caravel. Εγώ σοφέρ τότε και περίμενα τον πελάτη μου ακριβώς στην είσοδο που στέκεται ο ναύαρχος. Σε μία ώρα αναμονής, μέτρησα πάνω από 20 βιζιτόνια!!! Μου έκανε εντύπωση και ρώτησα το θυρωρό!!! Δήμαρχοι και Γ.Γ από όλη την Ελλάδα μου λέει!!! Χωρίς τις γυναίκες τους!!! Πάντα με τα χρήματα του τιμημένου Έλληνα φορολογούμενου!!! :grin::grin::grin:
 
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
19.914
Κριτικές
167
Like
83.102
Πόντοι
46.223
Buenos Dias amigos !!!

:hi:



... και καλό μήνα σε όλους και στα όμορφα κορίτσια μας.

:wink:
 

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Μηνύματα
3.534
Like
8.542
Πόντοι
2.306
Άντε ας γράψω και γω ένα μικρό σκηνικό παίρνοντας πάσα από το νήμα με τα κατουρα.

Είμαστε μαζί στην πατρίδα της. Έχουμε πιει τ’ αντερα μας, την είχα ξεκωλιασει προηγουμένως, της έβαζα αγγούρια και μπανάνες στο μουνι κτλ. Τελοσπαντων να μη πολυλογώ το λήξαμε και πέσαμε για ύπνο.

Πώς είχα ξυπνήσει μια δόση γιατί ως κλασική γυναίκα είχε πάρει και τις δυο κουβέρτες και εγώ είχα μείνει γυμνός και τουρτούριζα... όπως ήμασταν αγκαλιά (κουταλωτό δλδ), άρχισε να κατουράει (στον ύπνο της). Με μένα είχε κάνει πρώτη φορά κατούρημα στη ζωή της όταν γνωριστήκαμε αλλα τέτοιο σκηνικό πρώτη φορά μου συνέβαινε και μένα.

Έτσι όπως την είχα αγκαλιά, αντί να σοκαριστω ή να πεταχτώ πάνω, την έσφιξα πιο πολύ στην αγκαλιά μου, απαλά για να μην την ξυπνήσω και τα άφησα να τρέχουν στις πιτζάμες της, σε μένα, στα σεντόνια. Ζεστα, χωρίς έντονες μυρωδιές, τίποτα. Σαν μωρό. Της ψιθύρισα στο αυτί «σσσς όλα καλά αγάπη μου» και μείναμε έτσι μέχρι το πρωί. Όταν ξύπνησε δεν το πίστευε, ένιωσε λιγάκι άβολα και δεν την αποπήρα, είχε και το βλέμμα «χανγκόβερ ντα μπλετ τσο τσο νιετ». Η αίσθηση εκείνη τα 20 δεύτερα που έτρεχαν στον πουτσο μου, μέχρι τα γόνατα μας και είχαμε μουσκέψει ήταν ανεπανάληπτη. Ουδεμία σχέση με το κατούρημα σαν «σερβις» από κοπέλα. Θυμάμαι παλιά όταν μια άλλη μου είχε πει να κάνουμε, τότε παρθένος στο φετίχ αυτό, έλεγα από μέσα μου «ποτέ». Ε, ποτέ μη λες ποτέ.

Αν σας αηδίασα, να με συμπαθάτε.
 
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
19.914
Κριτικές
167
Like
83.102
Πόντοι
46.223
Άντε ας γράψω και γω ένα μικρό σκηνικό παίρνοντας πάσα από το νήμα με τα κατουρα.

Είμαστε μαζί στην πατρίδα της. Έχουμε πιει τ’ αντερα μας, την είχα ξεκωλιασει προηγουμένως, της έβαζα αγγούρια και μπανάνες στο μουνι κτλ. Τελοσπαντων να μη πολυλογώ το λήξαμε και πέσαμε για ύπνο.

Πώς είχα ξυπνήσει μια δόση γιατί ως κλασική γυναίκα είχε πάρει και τις δυο κουβέρτες και εγώ είχα μείνει γυμνός και τουρτούριζα... όπως ήμασταν αγκαλιά (κουταλωτό δλδ), άρχισε να κατουράει (στον ύπνο της). Με μένα είχε κάνει πρώτη φορά κατούρημα στη ζωή της όταν γνωριστήκαμε αλλα τέτοιο σκηνικό πρώτη φορά μου συνέβαινε και μένα.

Έτσι όπως την είχα αγκαλιά, αντί να σοκαριστω ή να πεταχτώ πάνω, την έσφιξα πιο πολύ στην αγκαλιά μου, απαλά για να μην την ξυπνήσω και τα άφησα να τρέχουν στις πιτζάμες της, σε μένα, στα σεντόνια. Ζεστα, χωρίς έντονες μυρωδιές, τίποτα. Σαν μωρό. Της ψιθύρισα στο αυτί «σσσς όλα καλά αγάπη μου» και μείναμε έτσι μέχρι το πρωί. Όταν ξύπνησε δεν το πίστευε, ένιωσε λιγάκι άβολα και δεν την αποπήρα, είχε και το βλέμμα «χανγκόβερ ντα μπλετ τσο τσο νιετ». Η αίσθηση εκείνη τα 20 δεύτερα που έτρεχαν στον πουτσο μου, μέχρι τα γόνατα μας και είχαμε μουσκέψει ήταν ανεπανάληπτη. Ουδεμία σχέση με το κατούρημα σαν «σερβις» από κοπέλα. Θυμάμαι παλιά όταν μια άλλη μου είχε πει να κάνουμε, τότε παρθένος στο φετίχ αυτό, έλεγα από μέσα μου «ποτέ». Ε, ποτέ μη λες ποτέ.

Αν σας αηδίασα, να με συμπαθάτε.

Μίλαγα με μια γνωστή μου.

Έχω μου λέει έναν πελάτη ο οποίος δεν γαμάει καθόλου.

Του αρέσει μόνο να γλείφει το μουνί μου και μετά θέλει να τον κατουρήσω και του αρέσει να τα πίνει.

Μάλιστα θυμώνει πολύ αν δεν έχω πολύ κάτουρο γιαυτό και αναγκάζομαι να πίνω πολύ νερό πριν τον συναντήσω.

Golden shower ...

:dunno:
 

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Μηνύματα
843
Like
1.964
Πόντοι
206
Μίλαγα με μια γνωστή μου.

Έχω μου λέει έναν πελάτη ο οποίος δεν γαμάει καθόλου.

Του αρέσει μόνο να γλείφει το μουνί μου και μετά θέλει να τον κατουρήσω και του αρέσει να τα πίνει.

Μάλιστα θυμώνει πολύ αν δεν έχω πολύ κάτουρο γιαυτό και αναγκάζομαι να πίνω πολύ νερό πριν τον συναντήσω.

Golden shower ...

:dunno:

Ρε τι τραβανε και αυτες οι κορασιδες,κανονικα θα επρεπε να τις ενταξουν στα βαρεα και ανθυγιεινα.Καλο της κανει παντως ο πελατης,δεν θα εχει ποτε προβλημα με τα νεφρα της.Αν δεν θελει παντως να πινει πολυ νερο,να της πεις να πινει μπυρα τυπε,μια θα πινει και 3 θα κατουραει,δεν ξερω πως γινεται αλλα συμφερει.
 
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
19.914
Κριτικές
167
Like
83.102
Πόντοι
46.223
Ρε τι τραβανε και αυτες οι κορασιδες,κανονικα θα επρεπε να τις ενταξουν στα βαρεα και ανθυγιεινα.Καλο της κανει παντως ο πελατης,δεν θα εχει ποτε προβλημα με τα νεφρα της.Αν δεν θελει παντως να πινει πολυ νερο,να της πεις να πινει μπυρα τυπε,μια θα πινει και 3 θα κατουραει,δεν ξερω πως γινεται αλλα συμφερει.

Σιγά, αυτό είναι συνηθισμένο.

Ο άλλος ο φαρμακοποιός, όμορφο παιδί, ο οποίος της λέει θέλω να με πηδήξεις από το κώλο.

Έχεις strap on ?

:tooth:
 

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Μηνύματα
6.636
Κριτικές
20
Like
23.208
Πόντοι
8.346
Σιγά, αυτό είναι συνηθισμένο.

Ο άλλος ο φαρμακοποιός, όμορφο παιδί, ο οποίος της λέει θέλω να με πηδήξεις από το κώλο.

Έχεις strap on ?

:tooth:
Ολους μας εχεις φακελωμενους χαχαχα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom