Νέα

Πικάντικες ιστορίες με κορίτσια του χώρου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
20.361
Κριτικές
167
Like
85.183
Πόντοι
46.423
Εννοείται, προς Θεού δεν κρατάω κακία, απλά ο τρόπος θα μπορούσε να ήταν καλύτερος, άνθρωποι είμαστε, πάμε παρακάτω....

Ισως ντρεπόταν και δεν ήθελε να μπεί στη ψυχοφθόρα διαδικασία του αποχαιρετισμού και δικαιολογιών.

Από τη στιγμή που αποφάσισε να διακόψει θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερα να κόψει απότομα και χωρίς μα και μου.

Πολλές φορές όχι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες ακολουθούν την ίδια μέθοδο.
 
Τελευταία τροποποίηση:

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Μηνύματα
406
Κριτικές
6
Like
2.113
Πόντοι
481
Ισως ντρεπόταν και δεν ήθελε να μπεί στη ψυχοφθόρα διαδικασία του αποχαιρετισμού.

Από τη στιγμή που αποφάσισε να διακόψει θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερα να κόψει απότομα χωρίς μα και μου.

Πολλές φορές όχι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες ακολουθούν την ίδια μέθοδο.
Πιο πολύ ψυχρός εκτελεστής μου έκανε παρά θέμα ψυχοφθόρας διαδικασίας...
 
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
20.361
Κριτικές
167
Like
85.183
Πόντοι
46.423
Πιο πολύ ψυχρός εκτελεστής μου έκανε παρά θέμα ψυχοφθόρας διαδικασίας...

Ισως έχεις δίκιο άν και προσωπικά αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς.

Η ουσία είναι ότι για να κόψει πάει να πει ότι ήθελε να κόψει.

Αν όμως όπως αναφέρεις συμπεριφέρθηκε ως "ψυχρός εκτελεστής" τότε ίσως είναι και για σένα καλύτερα που έγινε έτσι.

Keep walking.

Life doesn't stop.

:wink:
 

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Μηνύματα
406
Κριτικές
6
Like
2.113
Πόντοι
481
Ισως έχεις δίκιο άν και προσωπικά αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς.

Η ουσία είναι ότι για να κόψει πάει να πει ότι ήθελε να κόψει.

Αν όμως όπως αναφέρεις συμπεριφέρθηκε ως "ψυχρός εκτελεστής" τότε ίσως είναι και για σένα καλύτερα που έγινε έτσι.

Keep walking.

Life doesn't stop.

:wink:
Μα αυτό ακριβώς και έκανα! Οι εμπειρίες είναι που μένουν! Ωραίο νήμα έχεις ανοίξει, ποιοτικό, λίγη παραπάνω συμμετοχή να είχε γμτ....Αντε ρε παιδιά!
 

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Μηνύματα
3.534
Like
8.542
Πόντοι
2.306
Συνεχίζω λοιπόν, ανεβαίνει Θεσσαλονίκη έκπληξη με μια φίλη της...Περνάμε όσες περισσότερες ώρες μπορούμε παρέα, τρώμε στο διαμέρισμα της, γαμιόμαστε συνέχεια, με την ίδια και καλύτερη χημεία, κάνουμε σχέδια πως θα μπορούσε να λειτουργήσει όλο αυτό, παντρεμένος με παιδιά εγώ γαρ...
Ένα βράδυ την χάνω, μου τηλεφωνεί το επόμενο πρωί στις 7:30 ότι μόλις γύρισε από ένα ολονύχτιο ραντεβού που δεν μπορούσε να αρνηθεί με ένα τύπο που γουστάρει τη BDSM φάση και την έχει κάνει ασήκωτη στο ξύλο...Δεν μπορώ να πάω να τον βρω γιατί με προειδοποιεί ότι δεν είναι άνθρωπος για να μπλέξω. Οι επαφές μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, μαθαίνω πράγματα για αυτήν που δεν τα ξέρει κανείς, οικογενειακά, καταγωγή κτλ...
Ώσπου ένα ΣΚ κατεβαίνω Αθήνα, βγαίνουμε Παρασκευή βράδυ, κοιμόμαστε μαζί, το πρωί έπρεπε να πάω σε κάποια επαγγελματικά ραντεβού και μου εξαφανίζεται, δεν σηκώνει τηλέφωνα, δεν απαντάει μηνύματα κ.ο.κ! Τελικά καταφέρνουμε να μιλήσουμε και μου λέει ότι με τον τάδε θα έχω καλύτερο μέλλον γιατί είναι γεννημένη για μεγάλα πράγματα και εγώ δεν μπορώ να της τα προσφέρω...Σημειωτεόν δεν ανήκω στην λεγόμενη working class, αλλά σε υψηλότερη βαθμίδα!

Από τότε με έχει μπλοκαρισμένο σε όλα τα σόσιαλ, τηλέφωνα, τηλέφωνα φίλων της κτλ, κρίμα πραγματικά το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα, πληγώθηκα αλλά είδα και το πραγματικό ίσως πρόσωπ(ει)ο της κοπέλας...

Να υποθέσω ότι είναι μια από τις δυο που υποψιάζομαι, ενεργές ακόμα;

Φίλε πάρε τη γνώμη μου, αν θες διάβασε την.

Το ότι είχες οικογένεια, ή ήσουν παντρεμένος, ή ότι εμένες σε άλλη πόλη, καμία απολύτως σχέση δεν είχαν με το ότι σε σχόλασε. Ήταν απλά η σειρά σου. Ήθελε το διάλειμμα της εκτός δουλειάς, το έζησε, βαρέθηκε, της έκατσε καλύτερο, έφυγε. Από τα πιο αρχαία γνωμικά είναι ότι την πουτανιά από την πουτανα δεν την βγάζεις. Η πουτάνα (μιλάμε για βίζιτες ακριβές, δεν πιάνω τα στούντιο και τα δέλα, εκεί είναι τραγικές καταστάσεις) έχει εθιστεί στο χρήμα και στις εναλλαγές εμπειριών με καθημερινά ραντεβού. Έχει πιστέψει δυο πράγματα: ότι όλοι οι άντρες θα της την φέρουν, και ότι η ίδια είναι ανεξάρτητη και ικανή για όλα. Ο μικρόκοσμος της κόκας, του αλκοόλ και του χρήματος, με εξτραδάκι τα πολύωρα σε κότερα ή τις παρτουζες με 4+ άτομα, είναι ένα τρυπακι από το οποίο δεν θα βγει ποτέ. Δεν είναι όλες οι βίζιτες πουτάνες. Τις κόβεις, έχει αυτές που είναι αγγαρεία και αυτές που με ένα φτηνό δώρο, λίγο πρόλογο κτλ σου δίνουν ακάποτα μουνι, κωλο και την ψυχή τους. Εκεί είναι που διαπιστώνεις λανθασμένα ότι «χτυπησες λαβράκι», όταν στην ουσία «την έκατσες». Να χαίρεσαι που η εν λόγω ήταν τρανς και που δεν προχώρησε παραπέρα. Αν είναι αυτή που φαντάζομαι, να ξέρεις ότι και με μένα έγινε ίδιο σκηνικό χωρίς τα αποχαιρετιστήρια σε τρένα κτλ. Είναι όντως ψυχούλα, αλλά και θεότρελη. Αλλά βγαίνω εκτός θέματος.

Αν κάνεις ποτέ μακροχρόνια σχέση με βίζιτα, θα έχεις όλα αυτά. Κλάμα, δε μπορώ να δουλέψω, παρατάει δουλειά, κόβει φλέβα, καβγάδες, σεξ και διαστροφές στο μέγιστο (γιατί άλλο πελάτης και άλλο γκόμενος), τώρα μη μπω στο θέμα να σου πω για παιδιά κτλ. Όταν χωρίσεις, θα καταλάβεις ένα πράγμα: ότι αυτό που ένιωθε για σένα ήταν αληθινό πέρα ως πέρα αλλά από πίσω λειτουργούσε το πλάνο της υποσυνείδητα ως δικλείδα ασφαλείας. Η ειρωνία είναι ότι το πλάνο αυτό πάντα θα επικρατούσε, δεν είχες ελπίδα από την πρώτη στιγμή. Αν έφτανες στο σημείο να παντρευτείς, θα καταστρεφοσουν. Δε θα πω την δικιά μου πιο πρόσφατη ιστορία ποτέ λογικά γιατί ακόμα ψιλοαναρρώνω αλλά θα σου πω το εξής. Όσα λεφτά και να είχες, όσα και να έδινες, βρε και ένα εκατομμύριο, το μόνο που θα κατάφερνες είναι να σταματούσε τη δουλειά (γιατί δεν χρειάζεται). Η κόκα όμως δεν κόβεται. Το αλκοόλ δεν κόβεται. Αλλά πες ότι το ελαττώνει. Ε λοιπόν αδερφάκι, η ΠΟΥΤΑΝΙΑ δεν κόβεται ποτέ. Όταν θα αρχίσουν τα τρίο και τα «πειράματα» θα το δεις. Μόνιμη σχέση; Είμαι δικός σου και είσαι δίκη μου; Χαχαχα. Όχι. Θα δεις ότι θα νταντεύεις ένα πλάσμα το οποίο δεν μπορεί να κρατηθεί σε τέσσερις τοίχους και με μόνο έναν άντρα. Θα πάρεις τις φίλες της, θα βγάλεις γούστα, ναι μόνο που έχεις ήδη επενδύσει συναισθηματικά... και αυτά δεν γίνονται. Δεν γίνεται να μένω ξάγρυπνος στην αγκαλιά της μέχρι να κλείσει τα ματάκια της και να κοιμηθεί, να της χαϊδεύω τα μαλλιά όταν είναι στην τουαλέτα και χεζει, να μου φέρνει τούρτες και να μου κάνει εκπλήξεις, να περνάς τα βραδιά μαζί στην παραλία αγκαλιά, να μιλάς για το μέλλον, να θες οικογένεια, να προσεχείς παιδί που δεν είναι δικό σου, να παραμερίζεις τη ζωή σου και να αφοσιώνεσαι εκεί, να παίρνεις τρένα και λεωφορεία να την δεις και ταξί τα χαράματα, να παίρνει αεροπλάνα, να μαθαίνει τη γλώσσα σου, να σου φτιάχνει πρωινό κάθε μέρα, να πηγαίνει φαρμακείο όταν ψήνεσαι στον πυρετό, να χασκογελατε σαν έφηβοι με ταινία, να της μαθαίνεις διαφορα στο σεξ, να λέτε σ’ αγαπώ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ να έρχονται οι σκόνες, τα πάρτι με swinger κτλ κτλ. Οι γυναίκες αυτές (είτε τρανς είτε όχι) έχουν μια αστείρευτη πηγή ενέργειας που όταν την βιώσεις και σου δοθούν ολοκληρωτικά (που αυτό παίρνει καιρό) θα σε ωθήσει και σένα έτσι μόνο που στο τέλος θα δεις ότι αυτή η ενέργεια είναι και η κατάρα τους. Ούτε οικογένεια, ούτε παιδιά, τίποτα.

Θα προσπαθήσεις μάταια να αλλάξεις τα μυαλά της. Θα αποτύχεις. Θα ρίξεις όλους τους κανόνες σου. Θα χάσεις τον σεβασμό της. Θα τελειώσετε (αν δεν φας και κέρατο πιο πριν). Θα σε ξεχάσει γρήγορα, γιατί πρέπει. Στο ραντεβού της μετά θα είναι αγκαλιά με τον πελάτη. Συναίσθημα; Όχι. Αλλά αυτή είναι «η δουλειά της». Εγώ θα σου πω ότι όχι ΔΕΝ είναι η δουλειά της. Δεν είναι για το χρήμα. Είναι η πουτανιά. Η επιβεβαίωση. Η κάθε πουτανα είναι πουτανα γιατί ζητάει διακαως επιβεβαίωση. Όλα τα άλλα βαλτα μέσα σε μια σακούλα μεγάλη από το Jumbo και πέτα τα.

Επομένως αληθινά μεν όλα αλλά... γι’ αυτό μια γυναίκα με αρχές που δεν είναι ταναπού, είναι η μόνη που αξίζει να επενδύσεις πραγματικά. Σε εκδιδόμενη ποτέ. Αν μπλέξεις, να ξέρεις ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης από την στιγμή που ξεκινάει. Θα σου μείνει μόνο ένα ελαφρύ τραύμα από τον χωρισμό και μια λύπηση, όχι γιατί τώρα που μιλάμε η πρώην σου έχει βάλει ότι υπάρχει από σέρβις και ίσως την παίρνουν 5 μαζί, αλλά γιατί έχασες το στοιχημα που έβαλες να την αλλάξεις. Γιατί είδες την καλή, αγνή μεριά της (δε μιλάω για γαμημενα σιρόπια) και το σενάριο που όλοι μας έχουμε δει όταν αγαπάμε, αλλά απέτυχες. Εκτός αυτού, και ένα ουφ θα πεις γιατί ο εγωισμός που τις διακατέχει δεν θα τις αφήσει ποτέ να καταλάβουν τι προσπάθησες να τους δείξεις.
 

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Μηνύματα
406
Κριτικές
6
Like
2.113
Πόντοι
481
Να υποθέσω ότι είναι μια από τις δυο που υποψιάζομαι, ενεργές ακόμα;

Φίλε πάρε τη γνώμη μου, αν θες διάβασε την.

Το ότι είχες οικογένεια, ή ήσουν παντρεμένος, ή ότι εμένες σε άλλη πόλη, καμία απολύτως σχέση δεν είχαν με το ότι σε σχόλασε. Ήταν απλά η σειρά σου. Ήθελε το διάλειμμα της εκτός δουλειάς, το έζησε, βαρέθηκε, της έκατσε καλύτερο, έφυγε. Από τα πιο αρχαία γνωμικά είναι ότι την πουτανιά από την πουτανα δεν την βγάζεις. Η πουτάνα (μιλάμε για βίζιτες ακριβές, δεν πιάνω τα στούντιο και τα δέλα, εκεί είναι τραγικές καταστάσεις) έχει εθιστεί στο χρήμα και στις εναλλαγές εμπειριών με καθημερινά ραντεβού. Έχει πιστέψει δυο πράγματα: ότι όλοι οι άντρες θα της την φέρουν, και ότι η ίδια είναι ανεξάρτητη και ικανή για όλα. Ο μικρόκοσμος της κόκας, του αλκοόλ και του χρήματος, με εξτραδάκι τα πολύωρα σε κότερα ή τις παρτουζες με 4+ άτομα, είναι ένα τρυπακι από το οποίο δεν θα βγει ποτέ. Δεν είναι όλες οι βίζιτες πουτάνες. Τις κόβεις, έχει αυτές που είναι αγγαρεία και αυτές που με ένα φτηνό δώρο, λίγο πρόλογο κτλ σου δίνουν ακάποτα μουνι, κωλο και την ψυχή τους. Εκεί είναι που διαπιστώνεις λανθασμένα ότι «χτυπησες λαβράκι», όταν στην ουσία «την έκατσες». Να χαίρεσαι που η εν λόγω ήταν τρανς και που δεν προχώρησε παραπέρα. Αν είναι αυτή που φαντάζομαι, να ξέρεις ότι και με μένα έγινε ίδιο σκηνικό χωρίς τα αποχαιρετιστήρια σε τρένα κτλ. Είναι όντως ψυχούλα, αλλά και θεότρελη. Αλλά βγαίνω εκτός θέματος.

Αν κάνεις ποτέ μακροχρόνια σχέση με βίζιτα, θα έχεις όλα αυτά. Κλάμα, δε μπορώ να δουλέψω, παρατάει δουλειά, κόβει φλέβα, καβγάδες, σεξ και διαστροφές στο μέγιστο (γιατί άλλο πελάτης και άλλο γκόμενος), τώρα μη μπω στο θέμα να σου πω για παιδιά κτλ. Όταν χωρίσεις, θα καταλάβεις ένα πράγμα: ότι αυτό που ένιωθε για σένα ήταν αληθινό πέρα ως πέρα αλλά από πίσω λειτουργούσε το πλάνο της υποσυνείδητα ως δικλείδα ασφαλείας. Η ειρωνία είναι ότι το πλάνο αυτό πάντα θα επικρατούσε, δεν είχες ελπίδα από την πρώτη στιγμή. Αν έφτανες στο σημείο να παντρευτείς, θα καταστρεφοσουν. Δε θα πω την δικιά μου πιο πρόσφατη ιστορία ποτέ λογικά γιατί ακόμα ψιλοαναρρώνω αλλά θα σου πω το εξής. Όσα λεφτά και να είχες, όσα και να έδινες, βρε και ένα εκατομμύριο, το μόνο που θα κατάφερνες είναι να σταματούσε τη δουλειά (γιατί δεν χρειάζεται). Η κόκα όμως δεν κόβεται. Το αλκοόλ δεν κόβεται. Αλλά πες ότι το ελαττώνει. Ε λοιπόν αδερφάκι, η ΠΟΥΤΑΝΙΑ δεν κόβεται ποτέ. Όταν θα αρχίσουν τα τρίο και τα «πειράματα» θα το δεις. Μόνιμη σχέση; Είμαι δικός σου και είσαι δίκη μου; Χαχαχα. Όχι. Θα δεις ότι θα νταντεύεις ένα πλάσμα το οποίο δεν μπορεί να κρατηθεί σε τέσσερις τοίχους και με μόνο έναν άντρα. Θα πάρεις τις φίλες της, θα βγάλεις γούστα, ναι μόνο που έχεις ήδη επενδύσει συναισθηματικά... και αυτά δεν γίνονται. Δεν γίνεται να μένω ξάγρυπνος στην αγκαλιά της μέχρι να κλείσει τα ματάκια της και να κοιμηθεί, να της χαϊδεύω τα μαλλιά όταν είναι στην τουαλέτα και χεζει, να μου φέρνει τούρτες και να μου κάνει εκπλήξεις, να περνάς τα βραδιά μαζί στην παραλία αγκαλιά, να μιλάς για το μέλλον, να θες οικογένεια, να προσεχείς παιδί που δεν είναι δικό σου, να παραμερίζεις τη ζωή σου και να αφοσιώνεσαι εκεί, να παίρνεις τρένα και λεωφορεία να την δεις και ταξί τα χαράματα, να παίρνει αεροπλάνα, να μαθαίνει τη γλώσσα σου, να σου φτιάχνει πρωινό κάθε μέρα, να πηγαίνει φαρμακείο όταν ψήνεσαι στον πυρετό, να χασκογελατε σαν έφηβοι με ταινία, να της μαθαίνεις διαφορα στο σεξ, να λέτε σ’ αγαπώ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ να έρχονται οι σκόνες, τα πάρτι με swinger κτλ κτλ. Οι γυναίκες αυτές (είτε τρανς είτε όχι) έχουν μια αστείρευτη πηγή ενέργειας που όταν την βιώσεις και σου δοθούν ολοκληρωτικά (που αυτό παίρνει καιρό) θα σε ωθήσει και σένα έτσι μόνο που στο τέλος θα δεις ότι αυτή η ενέργεια είναι και η κατάρα τους. Ούτε οικογένεια, ούτε παιδιά, τίποτα.

Θα προσπαθήσεις μάταια να αλλάξεις τα μυαλά της. Θα αποτύχεις. Θα ρίξεις όλους τους κανόνες σου. Θα χάσεις τον σεβασμό της. Θα τελειώσετε (αν δεν φας και κέρατο πιο πριν). Θα σε ξεχάσει γρήγορα, γιατί πρέπει. Στο ραντεβού της μετά θα είναι αγκαλιά με τον πελάτη. Συναίσθημα; Όχι. Αλλά αυτή είναι «η δουλειά της». Εγώ θα σου πω ότι όχι ΔΕΝ είναι η δουλειά της. Δεν είναι για το χρήμα. Είναι η πουτανιά. Η επιβεβαίωση. Η κάθε πουτανα είναι πουτανα γιατί ζητάει διακαως επιβεβαίωση. Όλα τα άλλα βαλτα μέσα σε μια σακούλα μεγάλη από το Jumbo και πέτα τα.

Επομένως αληθινά μεν όλα αλλά... γι’ αυτό μια γυναίκα με αρχές που δεν είναι ταναπού, είναι η μόνη που αξίζει να επενδύσεις πραγματικά. Σε εκδιδόμενη ποτέ. Αν μπλέξεις, να ξέρεις ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης από την στιγμή που ξεκινάει. Θα σου μείνει μόνο ένα ελαφρύ τραύμα από τον χωρισμό και μια λύπηση, όχι γιατί τώρα που μιλάμε η πρώην σου έχει βάλει ότι υπάρχει από σέρβις και ίσως την παίρνουν 5 μαζί, αλλά γιατί έχασες το στοιχημα που έβαλες να την αλλάξεις. Γιατί είδες την καλή, αγνή μεριά της (δε μιλάω για γαμημενα σιρόπια) και το σενάριο που όλοι μας έχουμε δει όταν αγαπάμε, αλλά απέτυχες. Εκτός αυτού, και ένα ουφ θα πεις γιατί ο εγωισμός που τις διακατέχει δεν θα τις αφήσει ποτέ να καταλάβουν τι προσπάθησες να τους δείξεις.
Ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα, απλά επέλεξα να μην εμβαθύνω και απλά να εξιστορήσω την εμπειρία μου, να ξύσω την επιφάνεια...Ολο το summary είναι "Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ"!!! Ειλικρινά απόλαυσα τη πένα σου "συνάδελφε"...
 
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
20.361
Κριτικές
167
Like
85.183
Πόντοι
46.423
Μα αυτό ακριβώς και έκανα! Οι εμπειρίες είναι που μένουν! Ωραίο νήμα έχεις ανοίξει, ποιοτικό, λίγη παραπάνω συμμετοχή να είχε γμτ....Αντε ρε παιδιά!

Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το νήμα για να ξεφύγουμε από τα ίδια και τα ίδια που διαβάζω στα διάφορα νήματα δεξιά και αριστερά μεταξύ μελών με ... βρισίδια, ειρωνείες κλπ ... που προσωπικά απεχθάνομαι.

Ένα νήμα ταμπού.

Ενα νήμα που θα μπορεί ο καθένας μας να εξιστορήσει το δικό του βίωμα, την δικιά του εμπειρία μακριά από ειρωνείες και τρολαρίσματα.

Είμαι σίγουρος ότι πολλοί απο εμάς με την πάροδο του χρόνου θα συμμετάσχουν στο νήμα συνεισφέροντας στη ποιότητα του νήματος με την δικιά τους ιστορία όποια και αν είναι αυτή.

Είναι ένα νήμα που θα μπορούν να διαβάζουν οι νεότεροι και να μαθαίνουν από τα παθήματα των γηραιότερων.

Όλοι μας έχουμε κάτι να μοιραστούμε, την δικιά μας ιστορία η οποία θα πάρει τη θέση της στο νήμα.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

:hi:
 

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Μηνύματα
1.995
Κριτικές
10
Like
1.393
Πόντοι
506
...............
Επομένως αληθινά μεν όλα αλλά... γι’ αυτό μια γυναίκα με αρχές που δεν είναι ταναπού, είναι η μόνη που αξίζει να επενδύσεις πραγματικά. Σε εκδιδόμενη ποτέ. Αν μπλέξεις, να ξέρεις ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης από την στιγμή που ξεκινάει. Θα σου μείνει μόνο ένα ελαφρύ τραύμα από τον χωρισμό και μια λύπηση, όχι γιατί τώρα που μιλάμε η πρώην σου έχει βάλει ότι υπάρχει από σέρβις και ίσως την παίρνουν 5 μαζί, αλλά γιατί έχασες το στοιχημα που έβαλες να την αλλάξεις. Γιατί είδες την καλή, αγνή μεριά της (δε μιλάω για γαμημενα σιρόπια) και το σενάριο που όλοι μας έχουμε δει όταν αγαπάμε, αλλά απέτυχες. Εκτός αυτού, και ένα ουφ θα πεις γιατί ο εγωισμός που τις διακατέχει δεν θα τις αφήσει ποτέ να καταλάβουν τι προσπάθησες να τους δείξεις.
Αυτο που κρατω ειναι η φραση "να την αλλαξεις"

Εχω παρατηρησει καποια ζευγαρια που χωρισαν, συγγενικα αλλα και απο το κοινωνικο μου περιγυρο. Αυτο που μου εμεινε απο τι συζητησεις που ακουσα ειναι οτι πριν τον γαμο υπηρχε κατι που ενοχλουσε τον αλλο και μαλιστα θα το αλλαζε με τροπο στην πορεια...
Αυτο ομως το κατι γινοτανε χειροτερο, εφερνε αντιδρασεις..
Γενικα, το αμαξι το παιρνεις οπως ειναι, δεν το αλλαζεις τα μηχανικα μερη με διαφοερετικα, δεν αλλαζει . Κανονας!
 

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Μηνύματα
3.534
Like
8.542
Πόντοι
2.306
Αυτο που κρατω ειναι η φραση "να την αλλαξεις"

Εχω παρατηρησει καποια ζευγαρια που χωρισαν, συγγενικα αλλα και απο το κοινωνικο μου περιγυρο. Αυτο που μου εμεινε απο τι συζητησεις που ακουσα ειναι οτι πριν τον γαμο υπηρχε κατι που ενοχλουσε τον αλλο και μαλιστα θα το αλλαζε με τροπο στην πορεια...
Αυτο ομως το κατι γινοτανε χειροτερο, εφερνε αντιδρασεις..
Γενικα, το αμαξι το παιρνεις οπως ειναι, δεν το αλλαζεις τα μηχανικα μερη με διαφοερετικα, δεν αλλαζει . Κανονας!

Ισχύει. Αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να αλλάξει αλλιώς θα διαλύονταν όλα στην πορεία. Τελοσπαντων, όταν αγαπάς δεν βλέπεις.
 

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Μηνύματα
1.995
Κριτικές
10
Like
1.393
Πόντοι
506
Ισχύει. Αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να αλλάξει αλλιώς θα διαλύονταν όλα στην πορεία. Τελοσπαντων, όταν αγαπάς δεν βλέπεις.
δεν λεγαται αγαπη, ερωτας λεγεται
 
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
20.361
Κριτικές
167
Like
85.183
Πόντοι
46.423
Cameel κατι. Αυτό δεν είναι?
Μαύρη καμήλα

Στο ξενοδοχείο Hyatt στη Βιέννη υπάρχει ένα εστιατόριο - brasserie όπως φαίνεται στη φωτογραφία με τις λευκές τέντες στο πεζόδρομο.

Αυτό είναι.

Cafe Am Hof
Hyatt-Vienna.jpg
 

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Μηνύματα
6.890
Κριτικές
20
Like
23.967
Πόντοι
8.346
Στο ξενοδοχείο Hyatt στη Βιέννη υπάρχει ένα εστιατόριο - brasserie όπως φαίνεται στη φωτογραφία με τις λευκές τέντες στο πεζόδρομο.

Αυτό είναι.

Cafe Am Hof
Hyatt-Vienna.jpg
Αυτό π ειπα νμζ είναι λίγο πιο κατω στον ίδιο δρόμο.
Έχει ωραία περατζαδα
 
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
20.361
Κριτικές
167
Like
85.183
Πόντοι
46.423
Σην brasserie Cafe Am Hof στο ξενοδοχείο Hyatt υπάρχει μια εντυπωσιακή σκάλα που οδηγεί στις τουαλέτες.

CafeAmHof.jpg
 

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Μηνύματα
3.534
Like
8.542
Πόντοι
2.306
Σην brasserie Cafe Am Hof στο ξενοδοχείο Hyatt υπάρχει μια εντυπωσιακή σκάλα που οδηγεί στις τουαλέτες.

CafeAmHof.jpg

Έτσι νιώθω κάθε φορά που πάω για χοντρό. Άρχοντας.

Πέραν της πλάκας, λατρεύω τα ξενοδοχεία. Αν υπήρχε δυνατότητα να αγοράσω ένα δωμάτιο πχ στο Ελία στην Ερμού θα το έκανα. Τι ωραια να ξυπνάς... να βγαίνεις το πρωί, να παίρνεις το πρωινό σου, καθαρό δωμάτιο, ρεσεψιόν, ποτακι το βράδυ, ηχομόνωση, η Ερμού στα πόδια σου, καλό φαγητό, πλυντήριο-στέγνωμα έτοιμα. Λόρδος. Αναρωτιέμαι πόσο θα είχε το executive με χαμαμ.
 
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
20.361
Κριτικές
167
Like
85.183
Πόντοι
46.423
Αυτό π ειπα νμζ είναι λίγο πιο κατω στον ίδιο δρόμο.
Έχει ωραία περατζαδα

Ναι σε αυτόν τον πεζόδρομο έχει αρκετά εστιατόρια - καφέ.

Είναι και όλα τα ακριβά καταστήματα εκεί.

Louis Vuitton, Chanel, Hermes, Cartier, Rolex κλπ ...

Τα 4 από τα 5 τα έχω επισκεφτεί όπως και κάποια άλλα ... και έχω κάνει κάποιες χοντρές καταθέσεις ... :headbang:

:tooth: :tooth:

LV1.jpg


LV2.jpg


LV3.jpg
 
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom