Έχω βρεθεί στην ίδια θέση με πρώην που είχα από πιτσιρικάς, πριν από 30 χρόνια, παντρεμένοι και οι δύο , αυτή με ένα παιδί εγώ με δύο, μου έστειλε στο φεις , και μου είπε ότι με είχε ξαναψαξει παλιότερα αλλά δεν με έβρισκε, τέλος πάντων βρεθήκαμε για καφέ τα είπαμε και μιλάγαμε στο τηλ και με μυνήματα για κανά δυο μήνες, με διακριτικότητα πάντα χωρίς να το έχουμε συνεννοηθεί, απλώς έδειχνε ότι καταλάβαινε όπως και εγώ, μετά από κάνα δυο μήνες βρεθήκαμε άλλες δύο φορές, μέχρι που της έκανα την ξήγα...της είπα ότι δεν έχει νόημα αυτό που κάνουμε, ότι αν θέλει να το πάμε παραπέρα χωρίς όμως δεσμεύσεις και αγάπες, έχει καλώς, αλλιώς θα πρέπει να σταματήσουμε, αυτή το δέχτηκε και το επόμενο ραντεβού ήταν σε ξενοδοχείο, από τότε κρατάμε επαφή εδώ και ενάμιση χρόνο κοντά, και αραιά και που μετά από συνεννόηση βρισκόμαστε, μόνο σε ξενοδοχείο.
Το καλό βέβαια με την δική μου φάση είναι ότι τα συμφωνήσαμε, οτι δεν ζητάει κανένας τίποτα από τον άλλο, και δείχνει λογικός άνθρωπος που το κατάλαβε, τώρα τι θα γίνει στο μέλλον δεν ξέρω...
Εγώ αυτό θα σου πρότεινα...μια καλή ξήγα από την αρχή και από τις αντιδράσεις της και την κουβέντα μαζί της βγάζεις τα συμπεράσματα σου και περνεις τις αποφάσεις σου, τώρα το αν αντέχεις να χάσεις την οικογένεια σου που σου λένε, νομίζω ότι αν ήσουν εντάξει στο σπίτι σου δεν θα της μιλαγες καν αυτής.