Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Μηνύματα
720
Like
1.304
Πόντοι
206
Ψάχνω δυο μέρες να βρω τίποτα καλο και είναι όλες κλεισμένες από δυο τρεις μέρες πριν νον στοπ εκτός από κάτι σκιάχτρα και λοιπά φαντάσματα στην σύνταξη
Οπως τα λες,χτυπα στουντιακια εχει κατι μουναρες μοντελα, οκ 15 λεπτα αλλατουλαχιστο μου τον σηκωνουν! Οι μασατζουδες δεν !!!!!
 
  • Like
Αντιδράσεις: tribal

ARHS2k

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Μετα το καζο που φαγανε με εκεινο το τριο από 20χρονα μαλλον η Βίκυ την πασαρει σε στενό κυκλο την Ιζαμπελα προφανως με άλλη τιμολόγηση .

Καλυτερα να απεχει το πόπολο γιατι θα επαναστατησουν τα αλλα κοριτσια και θα θελουν και αυτά αυξήσεις .

Αλλωστε μια σταση κανει η Ιζαμπελλα στο δρόμο για την Μυκονο .
εκει παντα κρυβανε τις καλες και πασαρανε τις δευτερες
σου εδειχνε μονο αυτες που ηθελε
και εαν ελεγες οτι θα ξαναπερασεις αργοτερα να δεις και τις αλλες που σου εκρυβε, τοτε σου ελεγε καλυτερα οχι
εφευγες απρακτος τελικα
 

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Μηνύματα
6.081
Κριτικές
27
Like
19.354
Πόντοι
5.946
Από ένα γρήγορο πέρασμα σε μασαζερί να πω ότι στο Λαγουμιτζή ήταν όλες καπαρωμένες. Μόνο ένα σκιάχτρο ελεύθερο.
Στο Νιρβάνα δεν είχε χώρο για να μπω, τα παραβάν ήταν σε λαβυρινθώδη διάταξη. Μήπως να βάλουν το gloryhole με κερματοδέκτη στην εξώπορτα να βολευόμαστε απ' έξω;
Η Ιζαμπέλα στο Silver κλεισμένη για 4ωρα.
Εντωμεταξύ πόσες ενημερώσεις έχετε διαβάσει; Καμία!
Α ρε μοναχοφάηδες αγαπούληδες
α όλα κι όλα... εγώ σας είπα για την ύπαρξη της Ιζαμπέλα... αλλά δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει...
 

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Μηνύματα
6.081
Κριτικές
27
Like
19.354
Πόντοι
5.946
Μετα το καζο που φαγανε με εκεινο το τριο από 20χρονα μαλλον η Βίκυ την πασαρει σε στενό κυκλο την Ιζαμπελα προφανως με άλλη τιμολόγηση .
τώρα τα ξέρεις και τα λες? ή ότι νάναι λες?
 

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.833
Κριτικές
67
Like
3.696
Πόντοι
4.130
Επειδή πολλα γράφονται πάλι είτε απο φίλους που ψάχνουν και αναπολούν μοντέλα ή απο άλλους που βρίσκουν την αγορά οκ....θα τολμήσω μια λίγο διαφορετική προσέγγιση :
Για μένα αυτο που παίρνουμε είναι προσφορά υπηρεσιών άρα εχει σημασία και ο χώρος και η υγιεινή του και το μασαζ και το σεξ. Και βέβαια απο ποια....Το τελευταίο είναι συχνά προϊόν χημείας όποτε σηκώνει το περισσότερο νερό.....
Θα αναφέρω μια περίπτωση για να δώσω ένα δείγμα του τι θεωρώ εγω valued services.....
Πριν δυο περίπου βδομάδας βρέθηκα με Βερονικα στο αγαπημένο μου μαγαζι. Ξεκίνημα με δυνατο σεξ και πολυ συμμετοχή εκατερωθεν αφου γνωριζόμαστε πολυ καλα! Καποια στιγμή όταν πλύθηκα στο ενδιάμεσο συνηδητοποιω ότι το δωματιο δεν εχει ρολόι (το είχαν πάρει να αλλάξουν μπαταρία...) και λεω: να βάλουμε το ρολόι μου να βλέπουμε? Μου απαντάει η κοπελα: Εδώ .....μου ήρθες για να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά, χαλάρωσε και άσε το χρόνο σε μένα! Ακολούθησε μασαζ επιπεδου σπα και σεξ Β γύρου επισης με διάρκεια και ποιότητα. Όταν τελειώσαμε κοίταξα το ρολόι, μια ώρα και δέκα λεπτα! Μια χαρα μου λέει ελπιζω να πέρασες καλά!
Έφυγα πετώντας......
Είναι μοντέλο η κοπελα? Όχι δεν είναι....ακόμη και στο ίδιο μαγαζι εχει καλύτερες, αλλα το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει είναι του 10!
Προτιμώ λοιπόν να πάρω ένα τέτοιο πακέτο σε ένα χώρο που χρησιμοποιήσαμε 5 πετσετες (3 εγω , 2 η κοπελα), άλλαξε το σεντόνι στο μασαζοκρεββατο κάτω απο το χαρτί, ειχα αντισηπτικό σαπούνι φαρμακείου, σαμπουάν και πιστολάκι στο δωματιο, πλυθηκε σχολαστικά δυο φορές και ο χρόνος δεν είχε αυστηρό κόφτη στο 60’. Αυτο ονομάζω εγω προσφορά υπηρεσιών και ίσως να μην είναι απόλυτα αντικειμενική γιατί ειμαι μαλλον ο καλύτερος πελάτης του μαγαζιού, αλλα , κάνω μια σχετική έκπτωση στην εμφανιση για το πακέτο. Ο καθένας αυτο το διαφοροποιεί όπως θέλει....Όσοι ψάχνουν τις μοντελες του παρελθόντος εστίαζαν στο πεκετο ή στο σεξ μόνο? Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω......
Πακέτα σήμερα υπάρχουν, λίγα αλλα υπάρχουν........όποτε μην «βολευεστε» πάρτε το μάξιμουμ όπου υπαρχει.......
 

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
197
Κριτικές
56
Like
11.230
Πόντοι
18.036
Καλησπερα σας. Σημερινη μεσημβρινη εξορμηση σε δυο καταστηματα μασαζ. Πέμπτη 22.VI.2023.

ΣΥΓΓΡΟΥ 40-42
-Υπηρετρια ηταν η Αλεξανδρα (εχει ναρθηκα στην πατούσα στο αριστερο πόδι). Συζητήσιμη και λογική. Μου ανεφερε οτι εργαζονται 5 κοπέλες κι αν θελω να τις δω. Εχουμε και λεμε:
-ΑΝΝΑ: μια πσχουλή μιλφ αδιάφορη.

-ΕΛΕΝΗ: καστανοξανθη 45αρα μιλφ. Σωμα με πιασιματα, κανονικο προσωπο. Σε CIM.

-ΤΖΟΥΛΙΑ: κοντη αδυνατη 29-30 ετων με μαυρα μακρια μαλλιά (στην οθονη που την ειδα ημιγυμνη, εχει 2ρι στηθος και ωραια οπισθια). Καλό πρόσωπο. Γνωστή κι αυτη. Ευγενικη στο σαλόνι. Δεν προσφερει ομως CIM, οταν την ρωτησα.

-ΑΛΕΣΙΑ: κοντη αδυνατη μαυρομαλλα μιλφογκιλφ. Σαν αυτες που δουλευουν στην οδό Ιάσονος. Περιμενα λίγο παραπανω να βγει να τη δω (ευγενέστατη), διοτι ειχε πελατη και μετά απο λιγο τηλεφωνησε αλλος πελατης να την κλείσει. Αυτη κανει φουλ προγραμμα.

-ΜΑΡΙΝΑ: γνωστη μιλφ κι αυτη. Μονιμη εδω, αλλά κλεινει μόνη ραντεβού με εμπιστους πελάτες. Φουλ προγραμμα. Ουτε αυτη ειχε κενό στην ημέρα. Μου το ειπε ξεκαθαρα η τσατσά οτι δεν κλεινουν ραντεβού. Στην πραγματικότητα η Μαρινα, η οποια ειναι πολύ καλη, κανονιζει μονη τα ραντεβού με γνωριμους πελάτες και άλλα ατομα που πανε συστημενα εξ αυτων. Δηλ λειτουργει ως cg στον δικο της χωρο. Καποιες φορες δεν πανε ολοι οι πελατες της στο ραντεβου, οπότε εχει η ιδια την ευχερεια να διαλεγει καποιον που ηρθε σαλονι. **Φυσικά εχει και πολλούς κλακαδόρους εδω. Η ιδια η Αλεξανδρα ειπε οτι την διαφημιζουν οι πελατες της. [Σχόλιο δικό μου: απο καλή καρδιιά το κάνουν.

Επειδη λίγα βλεπω και πολλά καταλαβαινω, ολες οι εργαζομενες ειχαν σημερα δουλεια. Στο καπακι πηρε αλλος να κλεισει Τζουλια. Τον αφησε η τσατσα στην αναμονη, διοτι ειχα σειρα να δω Τζουλια. Ξαναπηρε ο ανθρωπος και κανονισε. Ανεφερα για Αλέσια. Και η Ελενη εμπαινε δωματιο. Τωρα τι γραφετε καποιοι οτι μονο 2-3 εχουν δουλεια κι οι αλλες οχι, δεν ισχυει. Ουτε φυσικα υπαρχουν προστριβες αναμεσα στις εργαζομενες.


ΛΑΓΟΥΜΙΤΖΗ 23
Η κ.Σοφία μου παρουσιασε τις κατωθι εργαζόμενες:
-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (στρουμπουλή νεαρη).

-ΙΛΟΝΑ (καστανοκανθη αδυνατη μιλφ και καλο προσωπο). Σε owo, 69 & cim.

-ΧΡΙΣΤΙΝΑ (αδυνατη καστανομαλα μιλφ). Συμπαθητικη εμφανιση.

-ΕΙΡΗΝΗ (ψηλή μιλφ, σωμα με πιασιματα. 45αρα ωραια ως εμφανιση. Στα νειατα της θα ηταν θεά). Σε owo, 69 & cim.

-ΤΑΤΙΑΝΑ (δεν θυμαμαι καν πως ηταν).
-ΓΙΟΥΛΙΑ (την ξεχασα. Θυμαμαι οτι εχει μεγαλο στηθος και δεν δινει φιλιά, οποτε εφαγε ακυρο. Δεν ειναι η πρωην Αννα-Ιλόνα της μοντελοαλυσιδος, η γνωστή ξανθια μουνάρα που δουλεψε εδω το θέρος του 2020 ως Γιούλια).

-ΑΓΑΠΗ (μιλφ συμπαθητικη με μαυρα καρέ μαλλιά). Αυτη ηρθε σημερα πρωτη μερα (εχει ξαναρθει), οπως αναφερε η κ.Σοφία.

-Σημειώνω οτι εισερχομενος στο σαλονι ανταμωσα και την ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ. Ηρθε με ενα θερινο φορεμα να παρει κατι χαρτια και εφυγε. Ομορφη κοπελα με αδυνατο σωμα και πολύ μικρο στηθος. Ηλικια 39 ετων, αλλά φαινεται 29. Πολυ περιποιημενη! Και πολυ καλή στο μασαζ. Αυριο θα εργαζεται κανονικά. Φυσικα, οπως ειπε η κ.Σοφια, η Val κλεινει πλεον μονη τα ραντεβού με μονιμους πελατες (εφτιαξε κύκλο) μεσω viber. Αν εχει κενό, κοιταζει προσωπα στο σαλονι και κρινει ποιον θα διαλεξει. Δηλ έχει ζητηση. Ίδια τακτική με Μαρίνα Σ40-42.

Η συνευρεση της ημέρας εγινε με την ΙΛΟΝΑ. Ειχα ρωτησει νωριτερα σε πμ τον φιλο Mindreader, ο οποιος ειναι ενας εκ τών πρυτάνεων των μασαζερι, ποιες ειναι οι πολυ καλές εδω. Και μου απηντησε: Ιλονα, Χριστίνα, Ειρηνη. **Ημουν μεταξυ Ειρηνης και Ιλονας, αλλά η πρωτη ειχε κανονισει ραντεβού και επρεπε να περιμενω καμποσο. Οποτε διαλεξα ΙΛΟΝΑ. Φυσικα η Ειρηνη ειμαι πολυ καλή στη δουλεια της, αλλα χρονο δεν ειχα. Επιπλεον ειναι και θεμα αξιοπρεπειας να ζητας συνεχεια μόνο την ΧΨ μη διαθεση θεραπαινίδα. Προχωρας σε αλλη επιλογη!

Ανεβηκαμε με την Ιλονα στον πιο παμω οροφο. Τα γνωστα. Χώρος σουπερ (δες φωτο). Εκανα μπανιο και την ανεμενα. 35λ σεξ και 25λ χαλαρωτικλ μασαζ (μου το ειχε πει εκ των προτερων). Εχει περιπου 2ρι πεσμενο φυσικο στηθος με τεραστιες θηλές. Φουλ γλωσσοφιλα αισθησιακα. Ωραιο σωμα και οπισθια. Κινειται ομως η ΙΛΟΝΑ σε καθαρο GFE τεμπο. Στην ακα πιπα εβαζε λιγο δοντι, ειδικα στο 69. Σχετικα μετρια ακα πιπα εκανε και στο σεξ τις κανομικες στασεις (cow girl, ιεραποστολικο κλπ). Δεν αντεχει δυνατες διεισδυσεις γιατι ποναει. Ετσι ειπε, αν και δεν την πηγα σε δυνατο ρυθμο. Η καταθεση εγινε στο στομα της (τα φτυνει). Μπανιο, ξαπλωνω στο κρεβατι και απολαμβανω χαλαρωτικο μασαζ σε πλατη και ποδια. Κοστος 80€ για 60λ. Επιτυχημενη συνευρεση. Η ΙΛΟΝΑ αρκετα τιμια περιπτωση, αλλά μονο για GFE. **Φυσικα εχει δουλειά κι αυτη. Ολες σχεδον ειχαν σημερα πελατεια και μπαινοβγαινε κοσμος. Δεν ξερω τι λετε καποιοι οτι δεν τραβαει το μαγαζι. Δεν διαπιστωσα κατι τετοιο.
ΥΓ η ΖΩΗ δεν υπηρχε σημερα. Εγραψαν οτι γυρισε (δουλευε παλιά).
20230622_213630.jpg

__________
:hi:

20230622_214117.jpg

Οδός Λαγουμιτζή στη Γεφυρα εξω απο το μασαζ. Το κτηριο απεναντι ειναι τμημα αιθουσών και γραφείων του Παντείου Πανεπιστημίου. Το λεγόμενο Γυάλινο Κτήριο. Δεξια ο απεναντι πεζοδρομος εντος της σχολής ειναι η οδος Αλεξάνδρου Πάντου (δωρητής για την αρχικη σχολή, εξ ού και το ονομα προς τιμην του), η οποια συνεχιζει μπροστα στο νεοκλασικο του Μασάζ.
Η οδος μας λεγεται Λαγουμιτζή προς τιμήν του Κωνσταντίνου Λαγουμιτζή, ο οποιος ηταν αγωνιστης του 1821. Το κανονικο του ονομα ηταν Κων/νος Χορμοβίτης. Λαγουμιτζής ή λαγουμτζής ηταν επαγγελματικο προσωνύμιο. Δηλ ο κατασκευαστης λαγουμιών• ο ειδικος τεχνιτης για υπονόμους• ο ειδικος στρατιωτης που ανατιναζε φρουρια. Λαγούμι ή λαούμι ειναι τουρκικη λεξη (λαγίμ) και ειναι ο υπογειος δρομος για τα οικιακα υδατα & τις ακαθαρσιες, ο υπονομος. /Σημαινει και τον υπονομο μεταλλείων ή αυτον της ανατιναξης φρουριων. **Ο Κ.Λαγουμιτζης πολεμησε γενναια στο Μεσολογγι και μαζι με τον Γ.Σωτηρακοπουλο κατεσκευασαν υπονομους, οι οποιες εφθαναν ως τις κατασκηνωσεις των Τουρκων και Αιγυπτιων, και επεφεραν καταστροφες με εκρηξεις. Επεσε ηρωικα στην εξοδο του Μεσολογγιου. Προς τιμην του εδοθη το ονομα στον δρομο. Υπαρχει και οδος Χορμοβίτου, καθετο στενακι, στην Λιοσιων.
 
Τελευταία τροποποίηση:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
20.959
Κριτικές
490
Like
36.545
Πόντοι
41.447
Τρομερή ενημέρωση από τον αξιότιμο κύριο Βοργία!

Borgia21. Ιδιότητα: Αθηναιογράφος.
Πλήρης ενημερωση, ασχέτως αν καποιος διαφωνεί σε σημεία. Τα οδωνυμικά πηγη γνωσης.
Μεταγραφή ΑΑ στον χωρο των μασάζ, αν συνεχισει ο ιδιος να συμμετεχει στην παρεα!
 

Jack Bing

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Μηνύματα
522
Like
921
Πόντοι
86
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ
Χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου να γράψεις τόσα. Αναφέρεις ινφο για εμφάνιση- υπηρεσίες-τρόπο δουλειάς.
Αναλυτικές και εντυπωσιακές πληροφορίες μέσα σε μιά μόνο(;) επίσκεψη. Απίστευτες φωτογραφικές λεπτομέρειες εάν πρόκειται για πρώτη σου επίσκεψη.
Ακόμη πιό αξιοθαύμαστο είναι που γράφεις και για τρόπο δουλειάς, δλδ τί να πω!, γνώστης έμπειρος!, λες και γράφει κάποια συνάδελφος τους ή υπεύθυνη ή εργοδότης. Μένω άφωνος πως τα ξέρεις. Απλά υποβάλλω τα σέβη μου
 

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Μηνύματα
964
Like
822
Πόντοι
86
Καλησπερα σας. Σημερινη μεσημβρινη εξορμηση σε δυο καταστηματα μασαζ. Πέμπτη 22.VI.2023.
και εδώ μέσον θέλει τελικά , να μπείς στον κύκλο των εμπίστων προσώπων , να σού κλείνουν ραντεβού με τα πρώτα ονόματα , να σε δει στο σαλονάκι η κοπελα και να σε συμπαθήσει ... πολλά τα στάδια επιλογής .
 

oldguy

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Μηνύματα
101
Κριτικές
2
Like
548
Πόντοι
21
Καλησπερα σας. Σημερινη μεσημβρινη εξορμηση σε δυο καταστηματα μασαζ. Πέμπτη 22.VI.2023.

ΣΥΓΓΡΟΥ 40-42
-Υπηρετρια ηταν η Αλεξανδρα (εχει ναρθηκα στην πατούσα στο αριστερο πόδι). Πολυ συζητησιμη και λογική. Μου ανεφερε οτι εργαζονται 5 κοπέλες κι αν θελω να τις δω. Εχουμε και λεμε:
-ΑΝΝΑ: μια πσχουλή μιλφ αδιάφορη.

-ΕΛΕΝΗ: καστανοξανθη 45αρα μιλφ. Σωμα με πιασιματα, κανονικο προσωπο. Σε CIM.

-ΤΖΟΥΛΙΑ: κοντη αδυνατη 29-30 ετων με μαυρα μακρια μαλλιά (στην οθονη που την ειδα ημιγυμνη, εχει 2ρι στηθος και ωραια οπισθια). Καλό πρόσωπο. Γνωστή κι αυτη. Ευγενικη στο σαλόνι. Δεν προσφερει ομως CIM, οταν την ρωτησα.

-ΑΛΙΣΙΑ: κοντη αδυνατη μαυρομαλλα μιλφογκιλφ. Σαν αυτες που δουλευουν στην οδό Ιάσονος. Περιμενα λίγο παραπανω να βγει να τη δω (ευγενέστατη), διοτι ειχε πελατη και μετά απο λιγο τηλεφωνησε αλλος πελατης να την κλείσει. Αυτη κανει φουλ προγραμμα.

-ΜΑΡΙΝΑ: γνωστη μιλφ κι αυτη. Μονιμη εδω, αλλά κλεινει μόνη ραντεβού με εμπιστους πελάτες. Φουλ προγραμμα. Ουτε αυτη ειχε κενό στην ημέρα. Μου το ειπε ξεκαθαρα η Αλεξανδρα οτι δεν κλεινουν ραντεβού. Στην πραγματικότητα η Μαρινα, η οποια ειναι πολύ καλη, κανονιζει μονη το 80% των ραντεβού με εμπιστους πελάτες και άλλα ατομα που πανε συστημενα απο καποιους εμπιστους. Δηλ λειτουργει ως cg στον δικο της χωρο, με λιγο διευρυμένο κύκλο. Καποιες φορες δεν πανε ολοι οι πελατες της στο καθορισμενο ραντεβου, οπότε εχει η ιδια την πολυτελεια (και καλά κάνει) να διαλεγει καποιον που ηρθε σαλονι και ρωταει διαθεσιμοτητα. Δηλ οποιον της κανει κλικ (αρα να ειναι τυχερός). **Φυσικά εχει και πολλούς προμότορες. Η ιδια η Αλεξανδρα ειπε οτι την διαφημιζουν οι πελατες της. Ειπα να της πω: "δεν το κανουν όλοι αυτοι απο αγαθή διάθεση".

Επειδη λίγα βλεπω και πολλά καταλαβαινω, ολες οι εργαζομενες ειχαν σημερα δουλεια. Στο καπακι πηρε αλλος να κλεισει Τζουλια. Τον αφησε η τσατσα στην αναμονη, διοτι ειχα σειρα να δω Τζουλια. Ξαναπηρε ο ανθρωπος και κανονισε. Ανεφερα για Αλισια. Και η Ελενη εμπαινε δωματιο. Τωρα τι γραφετε καποιοι οτι μονο 2-3 εχουν δουλεια κι οι αλλες οχι, δεν ισχυει. Ουτε φυσικα υπαρχουν προστριβες αναμεσα στις εργαζομενες. **Κριμα που ελειπαν Κατια και Βικυ. Σιγουρα θα ειχαν κοσμο.


ΛΑΓΟΥΜΙΤΖΗ 23
Η κ.Σοφία μου παρουσιασε τις κατωθι εργαζόμενες:
-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (στρουμπουλή νεαρη).

-ΙΛΟΝΑ (καστανοκανθη αδυνατη μιλφ και καλο προσωπο). Σε owo, 69 & cim.

-ΧΡΙΣΤΙΝΑ (αδυνατη καστανομαλα μιλφ). Συμπαθητικη εμφανιση.

-ΕΙΡΗΝΗ (ψηλή μιλφ, σωμα με πιασιματα. 45αρα ωραια ως εμφανιση. Στα νειατα της θα ηταν θεά). Σε owo, 69 & cim.

-ΤΑΤΙΑΝΑ (δεν θυμαμαι καν πως ηταν).
-ΓΙΟΥΛΙΑ (την ξεχασα. Θυμαμαι οτι δεν δινει φιλιά, οποτε εφαγε ακυρο. Δεν ειναι η πρωην Αννα-Ιλόνα της μοντελοαλυσιδος, η γνωστή ξανθια μουνάρα που δουλεψε εδω το θέρος του 2020 ως Γιούλια).

-ΑΓΑΠΗ (μιλφ συμπαθητικη με μαυρα καρέ μαλλιά). Αυτη ηρθε σημερα πρωτη μερα (εχει ξαναρθει), οπως αναφερε η κ.Σοφία.

-Σημειώνω οτι εισερχομενος στο σαλονι ανταμωσα και την ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ. Ηρθε με ενα θερινο φορεμα να παρει κατι χαρτια και εφυγε. Ομορφη κοπελα με αδυνατο σωμα και πολύ μικρο στηθος. Ηλικια 39 ετων, αλλά φαινεται 29. Πολυ περιποιημενη! Και πολυ καλή στο μασαζ. Αυριο θα εργαζεται κανονικά. Φυσικα, οπως ειπε η κ.Σοφια, η Val κλεινει πλεον μονη τα ραντεβού με μονιμους πελατες (εφτιαξε κύκλο) μεσω viber. Αν εχει κενό, κοιταζει προσωπα στο σαλονι και κρινει ποιον θα διαλεξει. Δηλ έχει ζητηση. Ίδια τακτική με Μαρίνα Σ40-42.

Η συνευρεση της ημέρας εγινε με την ΙΛΟΝΑ. Ειχα ρωτησει νωριτερα σε πμ τον φιλο Mindreader, ο οποιος ειναι ενας εκ τών πρυτάνεων των μασαζερι, ποιες ειναι οι πολυ καλές εδω. Και μου απηντησε: Ιλονα, Χριστίνα, Ειρηνη. **Ημουν μεταξυ Ειρηνης και Ιλονας, αλλά η πρωτη ειχε κανονισει ραντεβού και επρεπε να περιμενω καμποσο. Οποτε διαλεξα ΙΛΟΝΑ. Φυσικα η Ειρηνη ειμαι πολυ καλή στη δουλεια της, αλλα χρονο δεν ειχα. Επιπλεον ειναι και θεμα αξιοπρεπειας να ζητας συνεχεια μόνο την ΧΨ μη διαθεση θεραπαινίδα. Προχωρας σε αλλη επιλογη! Γνώμη μου.

Ανεβηκαμε με την Ιλονα στον πιο παμω οροφο. Τα γνωστα. Χώρος σουπερ (δες φωτο). Εκανα μπανιο και την ανεμενα. 35λ σεξ και 25λ χαλαρωτικλ μασαζ (μου το ειχε πει εκ των προτερων). Εχει περιπου 2ρι πεσμενο φυσικο στηθος με τεραστιες θηλές. Φουλ γλωσσοφιλα αισθησιακα. Ωραιο σωμα και οπισθια. Κινειται ομως η ΙΛΟΝΑ σε καθαρο GFE τεμπο. Στην ακα πιπα εβαζε λιγο δοντι, ειδικα στο 69. Σχετικα μετρια ακα πιπα εκανε και στο σεξ τις κανομικες στασεις (cow girl, ιεραποστολικο κλπ). Δεν αντεχει δυνατες διεισδυσεις γιατι ποναει. Ετσι ειπε, αν και δεν την πηγα σε δυνατο ρυθμο. Η καταθεση εγινε στο στομα της (τα φτυνει). Μπανιο, ξαπλωνω στο κρεβατι και απολαμβανω χαλαρωτικο μασαζ σε πλατη και ποδια. Κοστος 80€ για 60λ. Επιτυχημενη συνευρεση. Η ΙΛΟΝΑ αρκετα τιμια περιπτωση, αλλά μονο για GFE. **Φυσικα εχει δουλειά κι αυτη. Ολες σχεδον ειχαν σημερα πελατεια και μπαινοβγαινε κοσμος. Δεν ξερω τι λετε καποιοι οτι δεν τραβαει το μαγαζι. Δεν διαπιστωσα κατι τετοιο.
ΥΓ η ΖΩΗ δεν υπηρχε σημερα. Εγραψαν οτι γυρισε (δουλευε παλιά).
20230622_213630.jpg

__________
:hi:

20230622_214117.jpg

Οδός Λαγουμιτζή στη Γεφυρα εξω απο το μασαζ. Το κτηριο απεναντι ειναι τμημα αιθουσών και γραφείων του Παντείου Πανεπιστημίου. Το λεγόμενο Γυάλινο Κτήριο. Δεξια ο απεναντι πεζοδρομος εντος της σχολής ειναι η οδος Αλεξάνδρου Πάντου (δωρητής για την αρχικη σχολή, εξ ού και το ονομα προς τιμην του), η οποια συνεχιζει μπροστα στο νεοκλασικο του Μασάζ.
Η οδος μας λεγεται Λαγουμιτζή προς τιμήν του Κωνσταντίνου Λαγουμιτζή, ο οποιος ηταν αγωνιστης του 1821. Το κανονικο του ονομα ηταν Κων/νος Χορμοβίτης. Λαγουμιτζής ή λαγουμτζής ηταν επαγγελματικο προσωνύμιο. Δηλ ο κατασκευαστης λαγουμιών• ο ειδικος τεχνιτης για υπονόμους• ο ειδικος στρατιωτης που ανατιναζε φρουρια. Λαγούμι ή λαούμι ειναι τουρκικη λεξη (λαγίμ) και ειναι ο υπογειος δρομος για τα οικιακα υδατα & τις ακαθαρσιες, ο υπονομος. /Σημαινει και τον υπονομο μεταλλείων ή αυτον της ανατιναξης φρουριων. **Ο Κ.Λαγουμιτζης πολεμησε γενναια στο Μεσολογγι και μαζι με τον Γ.Σωτηρακοπουλο κατεσκευασαν υπονομους, οι οποιες εφθαναν ως τις κατασκηνωσεις των Τουρκων και Αιγυπτιων, και επεφεραν καταστροφες με εκρηξεις. Επεσε ηρωικα στην εξοδο του Μεσολογγιου. Προς τιμην του εδοθη το ονομα στον δρομο. Υπαρχει και οδος Χορμοβίτου, καθετο στενακι, στην Λιοσιων.
Πληρέστατη περιγραφή (δεν έχω άποψη για Σ40-42 αλλά μόνο για Λ23). Και η δική μου εικόνα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια...ευχαριστούμε για τον κόπο σου και καλό βόλι στις επόμενες επισκέψεις σου....
 
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.621
Κριτικές
4
Like
4.832
Πόντοι
736

BMWR75

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2020
Μηνύματα
92
Κριτικές
12
Like
905
Πόντοι
1.010
Επισκεψις Παρασκευιατικο στο Μαρνης 28..Ιουλία γιοκ για κάνα διμηνο(έτσι ελέχθη)..
Κασκαντεριλίκι με Άννα.. Αρμένικη αλόγα , βυζομπαλούσα με καλογερικές ρογες για κρέμασμα γουνικού...
Στα πνευστά πρέπει να έχει θητευσει στου Σαλέα...
Σε σπάτουλα δική μου βογγαγε αληθοφανώς και με κεφαλοκλείδωνε ασταματήτως..
Έβαλα 2 δάχτυλα στο βάζο με το μέλι και δεν με μάλωσε καθόλου..
Κάθισμα δικό μου επί του καναπεως και βαθυτατο κάθισμα δικό της στο δικό μου πέος..
Κάποια στιγμή κοκκίνισα το στροφόμετρο επίτηδες και δεν έβαλε κόφτη..
Στο τέλος του race άδειασα τα λάδια μου στο λάρυγγα της..
Μασάζ ούτε καν(δική μου επιλογή)..
Χώρος καλύτερος από αλλα ιδρύματα..
Ταιριαξαμε,με γούσταρε,γουστάρει γενικώς?
Αδιάφορο..
Συμπέρασμα:
Πορνομισαωρο καλύτερο του αναμενόμενου..
Τα σέβη μου..
 

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
197
Κριτικές
56
Like
11.230
Πόντοι
18.036
@Kaloeros, σας ευχαριστώ! :sunglasses:

@Zero Tolerance, ευχαριστώ! :thumbsup:

@Jack Bing, ευχαριστώ! Είναι όντως η πρώτη φορά που επισκέπτομαι χώρο μασάζ, όσο κι αν φαίνεται παράξενο. Η δομή της ενημέρωσης έχει να κάνει από την εμπειρία σε κατώτερο πεδίο του αγοραίου έρωτα. Φυσικά δεν χρειάζεται να πλατειάζει κανείς, αλλά ούτε μόνο τό όνομα αρκεί. Χρειάζεται κάτι τις παραπάνω. Και επειδή δεν έχω δέσμευση ή εξάρτηση, γράφω ελεύθερα τη γνώμη μου (να με συμπαθούν όσοι κακοχαρακτηρίζω κάποιες από εμφάνιση). Αποτελεί βαρύ φορτίο το να εξερευνήσω περισσότερα μαγαζιά σε μια μόνο εξόρμηση, λόγω χρόνου πάντα. Θα είναι όμως ωραία εμπειρία. Οπότε ας αρκεστούμε σε όσα γειτνιάζουν, μιας και σε κάμποσα υπάρχει το πρόγραμμα στο διαδίκτυο (δεν ξέρω εδώ αν τουτο ισχύει απόλυτα, διότι σε κάτι στούντιο που είχα περάσει ήταν λάθος). **Για τις φωτογραφίες είναι κάτι σαν χόμπι από συλλογή κτηρίων, γι’ αυτό και οι καλές λήψεις. :cool2:

@tawara, τούτο ισχύει γενικά σε «κλειστούς κύκλους» που λέμε. Δεν ανήκω σε τετοιο κύκλο, ούτε αξίξει η διαδικασία & αναμονή να μπεις. Με παραπάνω χρήματα πας και κανονίζεις σε γραφείο, όπως έκανα εσχάτως με top escort της πόλης. Τόσο απλό. ** Όσον αφορά τη δεύτερη «περιζήτητη» εργαζόμενη στο Λαγ23, χθες ήταν κανονικά διαθέσιμη το απόγευμα. Και ουτε γνωριζω ποιες άλλες στα μασαζ θελουν ειδικές συστασεις για να σε δεχθούν.

@oldguy, ευχαριστώ! Εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τον χώρο στο Λαγ23. Από περιγραφές και φώτο ήξερα περίπου, αλλά το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι! :grin:
-------------

ΟΜΟΛΟΓΩ ότι δεν περίμενα μια απλή ενημέρωση να τύχει ευμενούς αποδοχής και θετικών σχολίων. Να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους για τα likes, παρότι ελαχίστους γνωρίζω απο τα usernames. Είναι τονωτικό για τη συνέχεια. :hi:

ΗΘΕΛΑ να καταθέσω κάποιες σκέψεις γύρω από αναρτήσεις περί «μαγαζιών στην εντατική» και της εικόνος που αντιλήφθηκα. Στα δύο προαναφερόμενα ομομήτρια καταστήματα δεν αντίκρισα εικόνα λουκέτου. Η οικονομία σε μια επιχείρηση, ως γνωστόν, είναι απλή αριθμητική: τα έσοδα να είναι περισσότερα από τα έξοδα, ώστε να παράγεται κέρδος και κατόπιν η μεγιστοποίηση αυτού. Πρόσθεση και αφαίρεση, τόσο απλό. Όλες οι θεραπαινίδες είχαν ραντεβού ή θα έμπαιναν σύντομα με πελάτες. Ήμουν αυτήκοος μάρτυς που καλούσαν κάποιοι την υπεύθυνη και έκλειναν ραντεβού. Δεν ισχύει οτι χτυπανε μυγες. Θα πούμε ψέματα ή θα το ρίξουμε σε λόγο αδολεσχίας; Μια χαρά δουλεύουν και στέκονται οι επιχειρήσεις, όπως και οι πέριξ της Συγγρού.

ΤΟ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ είναι η πτώση επιπέδου στην εμφάνιση. Ναι, τούτο ισχύει. Δεν αρκεί βέβαια να κανείς διαπιστώσεις για ένα πρόβλημα που ταλανίζει όλες τις βαθμίδες του αγοραίου έρωτα, αλλά να αναζητήσεις τα αίτια και να βρεις λύσεις. Είναι γεγονός οτι η πανδημία και τα κλειστά σύνορα έπληξαν τον χώρο. Από την άλλη, η εισβολή των Ρώσσων στην Ουκρανία επηρέασε την οικονομία και την γεωπολιτική. Εννοώ οτι πολλές γυναίκες από τις πληγείσες χώρες κατέφυγαν στην Κεντρική και Δυτική Ευρώπη κι οχι στη Ψωροκώσταινα, όπως πιθανόν θα έκαναν πριν λίγα χρόνια. Οπότε είναι δύσκολη η «ανανέωση» που αναφέρετε, η οποία όντως κρίνεται ως επιτακτική. Τι βλέπω εδω; Ο,τι γίνεται στους οικους ανοχής και ξεκίνησε σε μερικά μασαζ: θα καλυφτούν κενα με Λατίνες. Αλλωστε τις φέρνουν πιο εύκολα τα κυκλώματα, που τους υποσχονται να τις λυτρώσουν απο την φτώχεια. Και να ξέρετε οτι σε μεγαλο ποσοστό οι Λατίνες είναι διεκπεραιωτικές φόλες. Μην ξεχνάμε οτι η συντριπτική πελατεία των μαγαζιών ειναι άτομα έκτος σάιτ. Η Περιφέρεια Αττικής στην απογραφή εδειξε ότι εχει 1.837.343 ανδρες. Πόσοι εξ αυτών είναι ανω των 35 ετών; Αρκετοί, για να δείτε τους δυνητικούς πελάτες των μασαζ και την πληρότητα στην καθημερινή πελατεία.

ΕΤΕΡΟ ΖΗΤΗΜΑ είναι η κουβέντα για το σέρβις και της εμφάνιση των εργαζομένων. Δηλ ο άλλος θέλει με 80 ή 100€ να πηδήξει σωσία της Gigi Hadid ή της Alessandra Ambrosio, και μάλιστα με δυνατό σερβις. Ναι, για μοντελα της Victoria’s Secret. Προφανώς δεν καταλαβαίνουν τι γράφουν ή αρνούνται όσα γράφουν. Ναι μεν έχουν περάσει όμορφες και με καλό πρόγραμμα, αλλά έφυγαν. Ή κάποιες εμφανίζονται τωρα για μικρο διάστημα. Ε, όποιος πετυχει τετοια περίπτωση, δεν νομίζω να το αναφέρει δημόσια, διότι δεν θα την ξαναβρεί διαθέσιμη. Αλλά στην Ελλάδα το προφανές καθίσταται αμφιλεγόμενο. Οπότε τι γίνεται; Πορευόμαστε με τις υπάρχουσες εργάτριες ή δινουμε παραπανω χρήματα και διαλέγουμε απο γραφείο. Καθαρές κουβέντες.
:hi:
ΥΓ 1. ΧΘΕΣ το μεσημέρι στο Λαγουμιτζή 23 ειργάσθησαν οι κατωθι θεραπαινίδες: ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ (και ήταν διαθέσιμη), ΙΛΟΝΑ, ΜΕΛΙΝΑ, ΕΛΛΗ, ΓΙΑΝΝΑ & ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΥΓ 2. Ειδα μια αναφορα ενός μαϊντανού οτι θα επέστρεφε προ ημερών η ΖΩΗ στο ιδια μαγαζι. Καταρχάς, η Ζωή έχει σταματήσει απο το αθλημα. Περάσαν ήδη 5 μερες. Δεν εχετε καταλάβει οτι το ψέμα εχει κοντά πόδια; Φυσικά δεν ειναι να απορείς γιατι γράφονται αυτα, αφου το spam κυριαρχεί.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Punisher88

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Μηνύματα
227
Κριτικές
1
Like
424
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναγωνιστές, πρώτη φορά που σκέπτομαι να πάω σε μασατζιδικο, έχω διαλέξει να πάω στο diamond spa στη Δάφνη με προγραμμα κωλο+cim. Ποσο ειναι το κοστος για μια ωρα?Έχω διαλέξει με την ακόλουθη σειρά: 1)Ρουλα (λογω καλών κριτικών), 2) Κατερίνα( λόγω κωλαρας) και τρίτη επιλογή Λίζα (λόγω κορμαρας). Ποια μου προτείνετε και τι διάθεση έχουν τα ανωθι κορίτσια στο δωματιο? Το μασαζ μου είναι αδιάφορο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Μηνύματα
6.081
Κριτικές
27
Like
19.354
Πόντοι
5.946
Καλησπέρα συναγωνιστές, πρώτη φορά που σκέπτομαι να πάω σε μασατζιδικο, έχω διαλέξει να πάω στο diamond spa στη Δάφνη με προγραμμα κωλο+cim. Ποσο ειναι το κοστος για μια ωρα?Έχω διαλέξει με την ακόλουθη σειρά: 1)Ρουλα (λογω καλών κριτικών), 2) Κατερίνα( λόγω κωλαρας) και τρίτη επιλογή Λίζα (λόγω κορμαρας). Ποια μου προτείνετε και τι διάθεση έχουν τα ανωθι κορίτσια στο δωματιο? Το μασαζ μου είναι αδιάφορο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ρώτησες πρώτα αν οι παραπάνω δίνουν κώλο?
πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω... εκτός αν έχεις γαριδάκι, τότε κάτι μπορούμε να κάνουνε για σένα...
 

bixterious

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Μηνύματα
3.348
Κριτικές
39
Like
7.151
Πόντοι
3.446
Καλησπέρα συναγωνιστές, πρώτη φορά που σκέπτομαι να πάω σε μασατζιδικο, έχω διαλέξει να πάω στο diamond spa στη Δάφνη με προγραμμα κωλο+cim. Ποσο ειναι το κοστος για μια ωρα?Έχω διαλέξει με την ακόλουθη σειρά: 1)Ρουλα (λογω καλών κριτικών), 2) Κατερίνα( λόγω κωλαρας) και τρίτη επιλογή Λίζα (λόγω κορμαρας). Ποια μου προτείνετε και τι διάθεση έχουν τα ανωθι κορίτσια στο δωματιο? Το μασαζ μου είναι αδιάφορο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
τώρα που σου ήρθε εσένα να "βγείς" στην αγορά των λαδομάγαζων ειλικρινά δεν έχω πάνω από 3 επιλογές να σου δώσω για να περάσεις απλά νορμάλ....πριν 5-10-15-20 χρόνια θα σου είχα τη λίστα του σίντλερ από προτάσεις......θα σου πρότεινα αφού το μασάζ σου είναι αδιάφορο να ψαχτείς στα cg....όπου έχεις πολύ καλύτερες επιλογές να περάσεις καλά με σχετικά λίγα παραπάνω χρήματα...
 

Punisher88

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Μηνύματα
227
Κριτικές
1
Like
424
Πόντοι
21
τώρα που σου ήρθε εσένα να "βγείς" στην αγορά των λαδομάγαζων ειλικρινά δεν έχω πάνω από 3 επιλογές να σου δώσω για να περάσεις απλά νορμάλ....πριν 5-10-15-20 χρόνια θα σου είχα τη λίστα του σίντλερ από προτάσεις......θα σου πρότεινα αφού το μασάζ σου είναι αδιάφορο να ψαχτείς στα cg....όπου έχεις πολύ καλύτερες επιλογές να περάσεις καλά με σχετικά λίγα παραπάνω χρήματα...
Έλεγα να δοκιμάσω την εμπειρία των λαδομαγαζων, εχω παρει μερικες cg και ανεξάρτητες και από γραφείο
 

Punisher88

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Μηνύματα
227
Κριτικές
1
Like
424
Πόντοι
21
ρώτησες πρώτα αν οι παραπάνω δίνουν κώλο?
πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω... εκτός αν έχεις γαριδάκι, τότε κάτι μπορούμε να κάνουνε για σένα...
Γαριδάκι σίγουρα δεν έχω και δεν ξέρω και αν δίνουν οι συγκεκριμένες, σε τι κόστος κυμαίνεται η συνέδρια συνήθως?
 

stebaba

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Μηνύματα
133
Κριτικές
5
Like
198
Πόντοι
281
Καλησπέρα,

Υπάρχει μήπως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής, αν υπάρχει κάπου Ασιάτισσα σχετικά εμφανισιμη;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom