Νέα

Κριμαία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα vonmakoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Male37

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
31
Like
3
Πόντοι
0
Vonmmakouli αναμενουμε αναμμένοι τη συνέχεια....!
 
OP
OP
V

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
4
Πόντοι
16
Αναμένοντας τη συνέχεια απολαύστε τη θέα στο παραθαλάσιο θέρετρο Гурзуф.
Σημ. η φωτογραφία είναι τραβηγμένη απο καραβάκι ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ του χωριού, εκεί όπου δένουν τα πλοία. απλά Φανταστείτε το τι γίνεται στην παραλία. :boobies:
 

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Μηνύματα
146
Like
0
Πόντοι
1
Για πες και για τιμες αεροπορικα πως πηγες? χρειαζεται βιζα? βραδυνη εξοδο τι προτεινεις εκτοσ απο ματι για φορτωμα τι παιζει δωσε info στο λαο :dancing:
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Ρε γαμώτο Vonmakoulis με το σταγονόμετρο μας τα δίνεις, 3 μέρες εδώ και μόνο 1 φωτογραφία? Ακόμη και το να κάθεσαι στην πλατεία να χαζεύεις τα 2μετρα λέει. Καλοκαίρι του 2008 θα με πάρεις μαζί σου. Ασε τους άλλους να τρεχουνε στα πέρατα της γης,καλή η Ταιλάνδη για χειμώνα omos
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
10
Πόντοι
16
Αναμένοντας τη συνέχεια απολαύστε τη θέα στο παραθαλάσιο θέρετρο Гурзуф.
Σημ. η φωτογραφία είναι τραβηγμένη απο καραβάκι ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ του χωριού, εκεί όπου δένουν τα πλοία. απλά Φανταστείτε το τι γίνεται στην παραλία. :boobies:

το θεμα ειναι να μπορεις να την καμακωνεις και ευκολα. στο οποιο θελουμε τα φωτα του αρχοντα vonmakoulis !!!
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε Vonmakoulis, αυτό μας ενδιαφέρει να γίνεται παιχνίδι, πόσο εύκολα είναι ή ο ανταγωνισμός με του Ρώσους και Ουκρανούς με τις Mercedes είναι εκ προοιμίου χαμένος? Χρόνια το παρακολουθώ το μέρος από φίλες Ουκρανές και Ρωσίδες αλλα δεν θέλω πάω με αυτές διότι θα πληρώνω σαν τον κερατά…. Την έχω πατήσει εξάλλου πολλἀκις… με τις συγκεκριμένες
 
OP
OP
V

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
4
Πόντοι
16
Σύντροφε Zaichik, δεν είμαι ούτε 48 ώρες στην  ελλάδα, οπότε όπως καταλαβαίνεις πρέπει να τακτοποιηθώ πρώτα και μετά να αρχίσω να ποστάρω. Έχε υπόψη σου ότι πήγα με την κοπέλα μου, οπότε δεν έχω να γράψω πολλά πράγματα για το τι παίζεται με τις γυναίκες εκεί πέρα. Φυσικά κόβει το μάτι μου και έχω πολυετή εμπειρεία στο άθλημα, αντλησα με κάθε δυνατό τρόπο πληροφορίες για το θεμα , αλλά δεν δοκίμασα. Πάντως το μέρος είναι ενδιαφέρον . θα επανέλθω.
 

Male37

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
31
Like
3
Πόντοι
0
Vonmakouli μην αργεις, το κοινό σου αδημονει!
 
OP
OP
V

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπόν ρωσσόφιλοι σύντροφοι. Όπως προείπα συνοδευόμουν  :headbang: και ως εκ τούτου δεν είχα την δυνατότητα να ασκήσω το σπορ. Οπότε ποστάρω όσες πληροφορίες ειδικού ενδιαφέροντος τσεκάρισα ιδίοις όμμασι. Βασικά αναφέρομαι στην πόλη της Γιάλτας (Ядта)που είναι και η πλέον χαϊκλασσάτη πόλη της περιοχής. Οι άλλες πόλεις που επισκέφτηκα ήταν η πρωτεύουσα Συμφερόπολη (Симферополь), και οι παραθαλάσσιες πόλεις-θέρετρα Αλούστα (Алушта), Γουρζούφ (гурзуф), Αλούπκα (Алупка), Σιμένεζ (Сименез) και Μισχώρ (Мисхор).
Λοιπόν από τον χώρο του θεάματος (στριπ, καμπαρέ κλπ) λίγα πράγματα. Στην Γιάλτα ειδικότερα επισκέφτηκα το Night club Bristol (Бристоль) στο κέντρο της πόλης κοντά στην κεντρική πλατεία, στην οδό Ρούσβελτ 10 (Ул. Рузвельта 10). Ανοικτό από 22.00-04.00. Καλές τιμές (περ. 12$ το μπουκάλι), μέτριο σώου από ΑΠΑΙΚΤΕΣ γκόμενες.
Στην οδό κίρωφ (ул. Кирова), υπάρχει ένα τόπλες - μπαρ το Αmazon (Амазон), χωρίς σώου (απλά οι χορεύτριες όταν δεν δουλεύουν χορεύουν γυμνόστηθες  :boobies:) με καλές τιμές (από μουσική οι λάτρεις της ρώσσικης ποπ θα ενθουσιαστούν, οι υπόλοιποι...χμ).
Μέρος 2ο
ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Το σημαντικότερο από όλα είναι να καταφέρουμε να ξεχωρίσουμε τις επαγγελματίες του είδους από τις απλές κοπελίτσες. Γιατί αν λάβετε ως κρητίριο το ντύσιμο...χάσατε. Συνάντησα δυο κοπέλίτσες που μοίραζαν φυλλάδια των μαρτύρων του Ιεχωβά !!! που θα έβαζα στοίχημα ότι είχαν μόλις βγεί από το στριπτιζάδικο. Αλλα δεν.
Λοιπόν ο κυριότερος τρόπος να τις ξεχωρίσουμε είναι ότι πολλές εργαζόμενες τη νύχτα φοράνε εκκεντρικές περούκες και γυαλία ηλίου !!! Και αυτό , γιατί όπως μου εξήγησε η κοπέλα μου, για να μην αναγνωρισθούν από τυχόν δικούς τους. Ο δρόμος που μαζεύει τις περισσότερες είναι η οδός Ιγνατένκο (улю Игнатенко) πάνω από την είσοδο του κεντρικού λιμένα κοντά στην πλατεία Ραντίνγια (Πл. Радиня).
Θα επανέλθω όμως γιατί πρέπει τώρα να πάρω γραμμή από Μόσχα  :dancing:
 
 
OP
OP
V

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
4
Πόντοι
16
Μέρος 2ο
Τις περισσότερες πουτάνες τις συνάντησα μαζεμένες σε ένα Τούρκικο εστιατόριο  :idiot: (δεν κάνω πλάκα) στο Кафе Бар "Татьяна 1" (Τατιάνα 1), πίσω ακριβώς από την κεντρική παραλιακή λεωφόρο, ακριβώς απέναντι από το τελεφερικ. Το μαγαζί γεμάτο με Τούρκους που βλέπανε μπάλλα (μάλλον Τσάμπιονς Λήγκ -την περασμένη τετάρτη) και καμμιά δεκαπενταριά κοπέλες προκλητικότατα ντυμένες  :rolleyes: συμπαρεστεκόντουσαν -με φωνές και χειρονομίες- στους τούρκους φιλάθλους, οι οποίοι αδιαφορούσαν γιατί έπαιζε κάποια τουρκική ομάδα και είχαν το μυαλό τους εκεί. Κάθήσαμε κανένα μισάωρο, αλλά όλοι έβλεπαν μπάλλα και δεν μας σέρβιραν. Όταν εδέησε νάρθει η γκαρσόνα διαπιστώσαμε ότι είχαν τελειώσει τα τούρκικα φαγητά και φύγαμε. Το άλλο βράδυ πήγα καπάκι εκεί -και καλά για να δοκιμάσει η κοπέλιά μου Ιμάμ Μπαϊλντί  :2funny:-, αλλά ήταν τόσες πολλές (διάλεξα ο μαλάκας και ένα τραπέζι απέναντι από πέντε θεόμουνα με προκλητικότατα μίνι), ώστε η κοπέλα μου αγανάκτησε και μου είπε να φύγουμε . Αργούσαν και πάλι να σερβίρουν και έτσι με βαρειά καρδιά την κάναμε (και δεν δοκιμάσαμε Ιμάμ  :headbang:!).
Το ίδιο βράδυ σε μιά ντίσκο της παραλιακής (Аквамарина)απολάμβανα την βότκα μου χαζεύοντας τα πιπίνια (και την κοπέλα μου να χορεύουν). Απέναντι μου ακριβώς χόρευάν δυο πιστιρίκες (η πλάτη της μιάς εμφανίζεται στη τυχαία φωτό που ποστάρω, που τραβήχτηκε σε ανύποπτη στιγμή) , προκλητικά ντυμένες βέβαια -αλλά αυτός είναι ο κανόνας για όλες, οπότε δεν είχα υποψιαστεί τίποτα-. Ξαφνικά μιλάει η μια στο κινητό της (αυτή της φωτό), λέει κάτι στην άλλη , σταματάνε να χορεύουν και την κάνουν. Σε λίγο έρχεται και η κοπέλα μου και μου λέει ότι ήταν πουτάνες και ότι άκουσε τη συνομιλία τους, που είπε η μία στην άλλη ότι ο Μπός τους κανίνισε ραντεβού με 2 μπιζνεσμαν από την Γεωργία !! Έτσι ψυλιασμένος άρχισα να καταλαβαίνω γιατί τα ταξί απέναντι από τα μεγάλα ξενοδοχεία αν και κατέβαζαν κόσμο (γυναίκες) στη συνέχεια αρνούνταν να παραλλάβουν πελάτες (που κανονικά σε κυνηγάνε να πάρεις ταξί). Σίγουρα λοιπόν υπάρχει και οργανωμένο κύκλωμα με εντόπια καλλ-γκιρλς. Καθόλου παράξενο , αφού οι ρωσσόφωνες εφημερίδες που είχε πάρει η καλή μου, είχαν αγγελίες με γραφεία. Δυστυχώς τα ρώσσικά μου δεν είναι σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μπορέσω να αντλήσω πληροφορίες για τιμές και υπηρεσίες και η δική μου αρνήθηκε να με βοηθήσει :headbang:!
Όπως σας είπα συνοδευόμουν, οπότε δεν ξέρω τιμές και κόλπα. Και θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο για κάποιο μη ρωσσόφωνο να μπορέσει να αντλήσει πληροφορίες. Αν μιλάει όμως κάποιος ρώσσικα, τότε μάλλον την έχει κάνει λαχείο. Φυσιολοικά οι τιμές δεν πρέπει να είναι απαγορευτικές, αφού σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες οι τιμές είναι στο μισό από ότι στην Ελλάδα. Αν και επειδή η Γιάλτα είναι κοσμικό θέρετρο για ΟΛΑ τα βαλάντια, σίγουρα θα διαφοροποιούνται και οι τιμές.
ΚΑΜΑΚΙ. Εδώ τα πράγματα αλλάζουν. Το καμάκι είναι μάλλον εύκολη υπόθεση, ειδικά αν είσαι αλλοδαπός. Οι άνθρωποι εδώ, είναι μαθημένοι στους τουρίστες, αλλά στους Ρωσσόφωνους τουρίστες (περιλαμβάνονται Πολωνοί, Ούγγροι και από άλλες χώρες της αν. Ευρώπης). Όμως οι Δυτικοί τουρίστες είναι σπάνιοι και για αυτό όταν ακούνε ξένη γλώσσα εντυπωσιάζονται και προσπαθούν να πιάσουν κουβέντα μαζί σου. Ειδικά οι ντόπιοι είναι παθιασμένοι με τους Έλληνες , αφού η χερσόννησος πρωτοαποικήθηκε από Έλληνες (γι΄αυτό το λόγο ακόμα και τώρα πάρα πολλές πόλεις έχουν ελληνικά ονόματα, όπως Σεβαστούπολη, Συμφερούπολη, Θεοδοσία, Χερσώνα, νικομηδεία κ.α). Εγώ πολλές φορές έπεισα κουβέντα , έτσι στο ξεκάρφωτο με διάφορες κοπέλες, που με ρώταγαν για την Ελλάδα και τη ζωή εκεί. Αν λάβετε δε υπόψη σας τον φιλελεύθερο ως προς τα σεξουαλικά ζητήματα χαρακτήρα των ρωσσίδων, τότε νομίζω ότι το μέρος προσφέρεται για το άθλημα .
Θα επανέλθω.


 

Συνημμένα

  • DSC01060.JPG
    DSC01060.JPG
    710,3 KB · Εμφανίσεις: 53

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Vonmakoulis, Δεν χρειάζεται να ποστάρεις άλλο…. Με έπεισες… κάποιες λεπτομέρεις… θα μου τι πεις από κοντά (πχ θελω να νοικιάσω μηχανή να γυρισω Κριμαια, θα εχει ενοικιαστήρια φαντάζομαι κλπ), αλλά αυτά που ή8ελα κυρίως να μάθω μου τα είπες…. Καλοκαίρι 2008 λοιπόν…. Ραντεβού Κριμαία… μόνοι μας χωρίς κοπέλες και συζύγους… Βαζε όμως φωτογραφίες σε δόσεις, μία , μία… ετσι να με φτιαχνεις… Axios...
 
OP
OP
V

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
4
Πόντοι
16
Vonmakoulis, Δεν χρειάζεται να ποστάρεις άλλο…. Με έπεισες…
Μα σύντροφε, υπάρχουν και άλλοι στο σαίτ που μπορεί να ενδιαφέρονται. Θα συνεχίσω λοιπόν ποστάροντας τα αρνητικά της.
Αλήθεια από ρώσσικα πως τα πας ?, ή έστω τούρκικα, αρμένικα ή Κοζάκικα  :2funny:, γιατί τα αγγλικά εδώ δεν βοηθάνε.
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Aστειευομουνα.... στο οσον αφορα το "μην ποσταρεις αλλο". θα παω με αγγλικα και οτι κανω Βονμακουλης. Απο βαλτικές χώρες, πρωην ανατολικες και φυσικά απο όλη την πλούσια Ρωσία κατεβαινει πολυς κοσμος με τσάρτερ κατω. Εμεις δεν το εχουμε ανακαλυψει ακομη, ο υπόλοιποσ κοσμος ναι. Με τρελλανες με τα ντυσιματα... Εχω φιλες απο Κχερσον Ουκρανες που θελουν πανε μαζι μου, αλλα ειναι απλειστες με το χρημα.... εως τοτε θα βρω παρεα...
 

Euromparas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
1
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σορρυ Μάγκες!!!

Δεν σκέφτηκα την γραμματοσειρά…
Δεν θα ξαναεπαναληφθεί…
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Χιλιάδες Ρωσιδες και Ουκρανες δουλευουνε Τουρκια διοτι δεν χρειαζονται τουρστικη βιζα για να πανε. Και οταν λεμε χιλιαδες εννοουμε δεκαδες χιλιάδες. Ετσι εχουν τα σεβγκιλι (αγαπητικος στα τουρκικα) που πανε εκει Κριμαια και τις βρισκουνε για να κανουν διακοπες. Απο Κων/πολη εχει πολλα πλοια, με φθηνο εισιτηριο που περνανε Κριμαια. Αντιστοιχα Τουρκοι χρειαζονται βιζα για να πανε σχεδον οπουδηποτε για διακοπες εκτος χωρας, νομιζω οχι για Ουκρανια ή και αν χρειαζονται ειναι σχετικα ευκολα. Ετσι δεν ειναι τυχαιο οτι αφηνουν την συντηρητικη Τουρκια και εκδραμουν απεναντι
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Και κατι ακομη για τους Τουρκους... φερονται πουστικα στις δυστυχες αυτες.... ολοι ταζουνε με την μια γαμο... οτι αγαπανε... και αφου φανε καλα καλα, τους λενε υπομονη, διοτι οικογενεια συντηρητικη, εγω θα σε παρω, εως οτου αυτη δεν αντεξει και τους παρει ειδηση. Εξαλλου μην νομιζετε οι Τουρκοι ειναι μπατιρηδες, εχει μεγαλη μεσαια τάξη, οικονομικά ευκατάστατους που τους κάνει ιδιαιτερα θελκτικους απεναντι στις φτωχες ρωσιδες και ουκρανες. Απλα μουσουλμανος Τουρκος δυσκολα παιρνει ρωσιδα-ουκρανη, διοτι για τους τουρκους ολες αυτες ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ.... και εαν παντρευτεις απομονωνεσαι κοινωνικα
 
OP
OP
V

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
4
Πόντοι
16
Σωστός ο Zaichik. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
Πάντως λάβετε υπόψη σας ότι η Ουκρανία είναι σαφώς πιο κοντα στα ευρωπαίκά πρότυπα από άλλες χώρες, πρώην κράτη της ΕΣΣΔ.
 

jimmysnake

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2007
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
VONMAKOULIS και ZAICHIK μπράβο σύντροφοι. Φοβερό ρεπορτάζ. Mπράβο! Απόλυτα κινηματογραφικό. Mετά τις εκλογές πάμε όλοι Κριμαία...
 
OP
OP
V

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
4
Πόντοι
16
Μέρος 3ο
ΠΑΡΑΛΙΕΣ. Το μελανότερο και αρνητικότερο σημείο της Κριμαίας και μάλλον και της χώρας. Εξηγούμαι, όχι ότι δεν έχει ωραίες και καθαρές θάλασσες, όχι ότι δεν έχει πανέμορφες ακρογιαλιές  όχι ότι δεν είναι γεμάτο με απίστευτες γυναίκες που φορούν από τίποτα ως σχεδόν τίποτα ! Κάθε άλλο. Απλά στην Ουκρανία (και μάλλον και απέναντι στην ρωσσική ακτή ) ΔΕΝ υπάρχει ο θεσμός της δημόσιας παραλίας. Όλες λοιπόν οι παραλίες είναι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ , δηλ. ανήκουν σε ιδιώτες οι οποίοι τις περιμανδρώνουν, τις εξοπλίζουν (ομπρέλες, ξαπλώστρες, τουαλέτες, μπαρ, ντίσκο, ντους και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί το διεστραμμένο μυαλό τους) και αντί τιμήματος τις εκμισθώνουν σε όσους επιθυμούν να κάνουν μπάνιο !! Το θέαμα για τα μάτια ενός Έλληνα που έχει συνηθίσει να απολαμβάνει ελεύθερα το μπάνιο του όπου θέλει φαντάζει παντελώς βάρβαρο. Γιατί δεν φτάνει που τις περιφράσσουν με φράκτες από την ακτή ,  αλλά επιπρόσθετα με υψηλές τσιμεντένιες προβλήτες που εκτείνονται σε μήκος μέχρι και 20 μέτρα ΜΕΣΑ στη θάλασσα, ξεχωρίζουν τη μια παραλία από την άλλη.  Αποτέλεσμα περπατούσα επί 50 λεπτά ΔΙΠΛΑ στην παραλία και παραλία δεν έβλεπα παρά από τις χαραμάδες των φρακτών ή από τις εισόδους τους, όπου φυσικά έπρεπε να καταβάλεις τίμημα για να εισέλθεις.
Το θέαμα από τη θάλασσα είναι εξίσου αποκαρδιωτικό. Χιλιόμετρα ολόκληρα πανέμορφης κατά τα άλλα και ενιαίας παραλίας να κατακερματίζονται  σε  εκατοντάδες μικρότερες που ορίζονται από τους παραπάνω περιγραφόμενους προβλήτες.
Καθαρά δημόσιες παραλίες βρήκα μόνο ΜΕΣΑ στο λιμάνι της Γιάλτας και στο αντίστοιχο της Αλούστας, όπου γινόταν το έλα να δεις από τον κόσμο.  Ειλικρινά ζήλευα την κατάσταση στις παραλίες της Αττικής (τις οποίες υπό νορμάλ συνθήκες σιχαίνομαι και δεν πατάω το πόδι μου σ΄αυτές).
Το αντίτιμο της εισόδου ποικίλει. Υπάρχουν δίπλα δίπλα παραλίες για όλα τα βαλάντια. Από λαϊκές χωρίς εισιτήριο, αλλά με αντίτιμο για την χρήση ομπρέλας, ντους, τουαλέτας, ξαπλώστρας κλπ, μεσαίες και μικρομεσαίες αντί 10 έως 50 γρούζνια  (2 έως 10 $) και  χλιδάτες  με είσοδο από 50 έως 100 γρ. ( 10 έως 20$) .  Επαναλαμβάνω όλες δίπλα ή μία στην άλλη. Διακρίνονται μόνο ως  προς τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Για παράδειγμα στην ακριβότερη της Γιάλτας την  Siam Paradise (μέχρι εκεί με ακολουθεί η Ταϋλάνδη), με είσοδο 100 γρ δηλ. 20$/άτομο, σου σερβίριζαν μέχρι και ναργιλέ (δεν κάνω πλάκα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα χαί μαγαζιά και πανάκριβος για τα Ουκρανικά βαλάντια) στις ξαπλώστρες από μπαμπού που ήταν μέσα στην θάλασσα. Η παραλία αυτή, αν και ιδιαίτερα  ακριβή συνίσταται, γιατί μαζεύει  κάτι απίστευτες γυναικάρες  :boobies:(προφανώς μοντέλα ή πουτάνες πολυτελείας) με κάτι εξίσου απίστευτα μικρά κομμάτια υφάσματος στα επίμαχα σημεία , κατ΄επίφασιν μαγιό, που αντίστοιχα μόνο σε σεξοντοκυμονταίρ για το Ρίο έχω δει !!! Μετά  όμως από τη δεύτερη επίσκεψή μας εκεί η σύντροφός μου προέβαλλε βέτο και τη  κόψαμε για λόγους οικονομίας υποτίθεται (πράγματι με 100 γρ. μπορούσαμε να φάμε και να πιούμε άνετα 2 άτομα), αν και στην πραγματικότητα γιατί διαπίστωσε ότι διαρκώς αλληθώριζα  :rolleyes: όταν της μιλούσα.
Θα επανέλθω.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom