Νέα

«Κράχτες» για κωλόμπαρα έξω απ' τα σπιτάκια

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα AntifitCondom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Μηνύματα
165
Like
13
Πόντοι
1
Τα ίδια έπαθα και γω πριν 15 περίπου χρόνια. ΜΑΚΡΥΑ !!!
 

paladin852

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά οσοι πηγαίνετε στους  οίκους ανοχής του μεταξουργίου ΠΡΟΣΟΧΗ!!εκεί εξω απο τα μπουρδέλα του μεταξουργίου περιφέρετε ένας τύπος μετριου αναστήματος με ενα γυάλινο ματι ο οποίος λεει σε όλους οτι εχει ωραία κορίτσια :jerking:!!

εγω επειδή τον είχα δεί αρκετες φορες να περιφέρετε εκεί,είπα να παω να δω τι παίζει!!μου είπε οτι εχει ωραίες γυναικες και τετοια...οι οποίες δουλεύουν με μισάωρο διλαδή ακόμα και αν τελειώσεις στην μισή ωρα δεν σηκωνεται να φύγει αλλα μπορεί να κατσει και για δευτερη φορα..οταν τον ρώτησα ποσα πέρνει γιατι  εχω εχω μονο 30 ευρω πανω μου,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.


Για να μην σας τα πολυλωγώ με πήγε σε ενα αδειο κωλόμπαρο εκεί στην ομονοια και μου ειπε πος οτι ποτά πάρω ειναι δωρεάν και πληρώνω μονο το κορίτσι...αφου ηρθε μετα απο κανα 5λεπτο το κοριτσι  και εφυγε π τυπος ...ήπιε αμεσως δυο ποτά και μετα φώναξε τον μπαρμαν ο οποιος μου ειπε  "ΤΑ ΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ 38... 43 ΕΥΡΩ !!" ειπα και γώ 43 ΕΥΡΩ τι να κανουμε να σκασουμε κατι παραπάνω να το ευχαριστηθουμε...αφου του  δινω τρια 20 ευρα που μολις ειχα παρει απο το ΑΤΜ για αυτη την δουλεια  ο τυπος μου ξαναλεει "ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ 3 ΕΥΡΩ" Εγω φάντάστικα οτι τα θέλει γιατί δεν είχε ψιλά αλλα μετα το διώρθωσε μου είπε οτι ο λογαιασμος ειναι 48 ευρώ και εγώ του έδωσα 45!!!!!....ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΕΝΑ 20 ΕΥΡΩ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ 3 ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΑ !!!Φυσικά του είπα οτι δεν έχω αλλα λεφτά και οτι εγω για αλλου πηγαινα και με φερανε εδω....και χατηρικα και καλα με αφήσανε :headbang:

Αφού τα σκασα για τα καλά και μόνο τοτε η κοπέλα μου είπε οτι αυτά ειναι για την γνωριμία μας και οτι επρεπε να σκάσω αλλα 150 ευρω για να κοιμηθώ μαζι της (Λίγο παραπάνω απο τις τιμες του μπουρδέλου!!!)

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΕΣΚΑΣΑ 60 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!
 

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
ναι, έχεις δίκιο, τα έχω δει κι εγώ αυτά τα μαστούρια εκεί! πάντως, απορώ γιατί πήγες! αν ήθελες κάτι τέτοιο μπορούσες να πας σε στούντιο!
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.512
Κριτικές
4
Like
1.694
Πόντοι
266
Aυτό το `κόλπο' είναι πολύ παλιό, εγώ που δεν ζω στην Αθήνα το ξέρω, εσύ πως την πάτησες...
 

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Μηνύματα
155
Κριτικές
8
Like
157
Πόντοι
1
Αυτο συμβαινει και στη Θεσσαλονικη..ειναι ενα μαγαζι με μια τυπισα εξω που σου λεει...εχω κατι κοριτσακια 20 χρονων με 60 ευρω 2 ωριτσες..διαλεγεις και μετα πατε πανω..η ιδια απατη..μονο που εκει δεν πινεις τιποτα..τα δινεις..ερχεται ο μπραβος και σου λεει.."Σορρυ αλλα την πατησες μεγαλε..Φυγε τωρα και ηρεμα..!!"Αυτα απο εμενα..!
 

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Μηνύματα
172
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε paladin852, δυστυχώς την έχουν πατήσει και άλλοι και από εδώ. Έχει γραφτεί στο φόρουμ μας ίδια περίπτωση με αυτόν τον τυπά..

Προσοχή προσοχή λοιπόν !!
 

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Τα έχουμε ξαναπεί για τα κωλόμπαρα και τους κράχτες που παίζουν για αρπαχτή. Εγώ φίλε απορώ πως δεν του έσπασες το κεφάλι. Όταν είχε συμβεί σε μένα αυτό πρίν 12 χρόνια στην Ομόνοια κατέβασα 4 αδέλφια φίλους μου απο τον Κολωνό και το κωλόμπαρο (τι κωλόμπαρο δηλαδή μια κωλότρυπα 2χ2) μαντεύεις τι έπαθε... ο δε κράχτης έχασε και αυτά που είχε.  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: >:cheesy:
γι αυτό έβαλε γυάλινο μάτι ο άλλοσ?
 

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιά κάτι άσχετο. πωσ ανοίγω ένα καινούριο θέμα?
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
59
Πόντοι
66
Δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσει κανείς τίποτα (της προκοπής) απο τέτοια ιστορία.
Οι τύποι έχουν στήσει τη μηχανή (κράχτης, μπαράκι, γκόμενα, κλπ) για να τα παίρνουν ακριβώς όπως τα πήραν απ το φίλο μας. Είναι καθαρή απάτη, πρόκειται για παπατζήδες, όχι για νταβατζήδες.
Βέβαια, η γκόμενα που εμφανίζεται δεν είναι καμιά παρθένα, αν δηλαδή της μοστράρεις κανα 100ρι-200ρι μπορεί να έρθει μαζί σου στο ξενοδοχείο για κανα γρήγορο. Αλλά γενικώς, όπως οι φίλοι εδώ ξέρουν, υπάρχουν πιό στρωτές και "κυριλέ" δουλειές στημένες για να μας προσφέρουν μουνί, και όχι αυτές οι ιστορίες που βρωμάνε απο μακρυά.

Αρα, φίλε, έπαθες και έμαθες. Την επόμενη φορά δε θα την πατήσεις.

Εγώ γελάω με δαύτους, και κάνω διάφορες απίθανες συμφωνίες (που δε μπορούν να τηρήσουν). Π.χ έχω πει σε έναν "θα με πάς εκεί που είναι οι γκόμενες, θα τις δω, ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΠΙΩ ΤΙΠΟΤΑ Η ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ, θα κλείσω με όποια μ' αρέσει για πήδημα, και αν κλείσει η δουλειά έχεις απο μένα ένα τριαντάρι. Είσαι?"
Ο τύπος (που προμήθεια τριαντάρι δε βλέπει απ το μπαράκι που να χτυπιέται όλη νύχτα) τσίμπησε, και ξέρετε που με πήγε (ήταν καλοκαίρι και τον έβαλα πίσω απο τη μηχανή)? Στις πουτάνες που ξενυχτάνε πίσω απ το Δημαρχείο, Σωκράτους!
Μετά γύρισε με τα πόδια Κολωνού, βέβαια, γιατί του είπα "Καλά ρε μεγάλε στο Δημαρχείο με έφερες? Τι ανάγκη σ' έχω, δε μπορώ να ρθω μόνος μου να βρώ γυναίκα? Τι με κουβάλησες μέχρι εδώ?"
 

paladin852

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
βασικά απο περιέργεια καθαρα και μονο πήγα και επειδη τον τυπα τον εχω δει αρκετες φορες εκει πέρα λεω δεν μπορει να ειναι κανα λαμογιο και να την στυνει καθημερινα απ εξω με κινδυνο να τον τσιμπήσουνε αν ειναι παρανομος ... και αφου μου ειχε ξαναμιλήσει αλλες 2 φορες και δεν πήγα είπα να πάω,αλλα πραγματικα δεν ηταν μονο τα 42 ευρω απο τα ποτα αλλα  και το οτι με ταχυδακτιλουργικες κινήσεις ο αλλος μου αλλαξε το 20ευρω σε 5ευρω μεσα στα ματια μου!!(φυσικα δεν υπολογισε οτι εγω τα λεφτα τα ειχα παρει μολις πριν απο 10 λεπτα απο το ΑΤΜ και ηξερα ακριβως ποσα λεφτα εχω στην συγγεκριμενη τσεπη )με αφησανε πανι με πανι και πραγματικα φοβάμε οτι και παραπανω να ειχα με καποια λαμογια θα μου τα τσιμπαγανε και αυτα !!!!
 

paladin852

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
πάντος πιστεύω θα ήταν καλό να μπει ενα topic  που να λεεί τι πρεπει να προσεχει καποιος οταν πιγαινει σε οίκο ανοχής ετσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθένουμε εμεις οι νέοι
 

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιά σας παρακαλώ! πως ανοίγω ένα καινούριο θέμα?
 

paladin852

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
καινουριος πατα το κουμπι πανω δεξια που λεει νεο θεμα σε καποια κατηγορια
 

paladin852

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
ναι ενταξει εγω την πατησα αν και δεν θα το αφησω ετσι εχω βγαλει δυο πανεπιστημια δεν θα μας αφησει μαλακες ενα κλεφτρονι....παντος αν ημουν ψιλιασμένος οτι υπαρχουν τετοιοι τυποι που στινονται εξω απο οικους ανοχης και τσιμπανε κοσμο σιγουρα δεν θα το κανα,πρωτη μου φορα ειδα εξω απο οικο ανοχης ετσι ατομο γι αυτο και ψαρωσα ετσι ασχημα!!!!!
 

peko

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Μηνύματα
27
Like
2
Πόντοι
0
Παίδες εγώ χθεσ εκει που περπάταγα να παω απο πλ.ομονοίας στη στάση του 51,με πάνει ενασ τύπος στο δρόμο και μου λέει για κορίτσια κ τέτοια,αλλά ευτυχώς δεν τσίμπησα.ούτος η άλλως δεν είχα λεφτά και πήγαινα να δω ένα αξιαγάπητο κουνέλι που μου έχει κλέψει την καρδιά.
 

paladin852

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
θελει προσοχη παιδια μακρια απο τετοιους τυπους δεν αξιζει και την διαθεση σου θα χαλασεις και τα λεφτα σου και ποιος ξερει τι μπορει να κουβαλαει μαζι του σε περιπτωση που κάτι παει "στραβά"
 

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.868
Κριτικές
3
Like
1.461
Πόντοι
216
Εμεις παιδια ειχαμε μια ωραια περιπετεια παλι!...
βγαλαμε το μεροκαματο και τελικα βρηκαμε τον τυπο με το γυαλινο ματι και τον ψησαμε να παιξουμε τεννις μ αυτο...
Ανεβαινοντας στο πολιτεια τεννις κλαμπ,το ματι εφυγε απτο παραθυρο του αυτοκινητου ομως,και κυλησε κατω-το βρηκαμε στον σταθμο της κηφησιας-οχι πριν δυσει στη φεξη στο καιμακτσαλαν οπως μαθαμε πολυ αργοτερα.
Ακουσαμε σλεηερ και κρεηντλοφιλφ  ενω ο τυπος  παρηστανε τον αντονυ κουην στον ρολο του "τομαση" χορευοντας ζορμπα εξω απτο κολωμπαρο.
η κουκουβαγια εκλασε και μπηκαμε μεσα,ακουμπησαμε ο,τι ειχαμε και δεν ειχαμε προκαταβολικα στο τραπεζι και κεραστηκαν νεοι-γεροι-παιδια-σαβινες ποτελια,και μετα μας υποχρεωσαν να χυσουμε τους γερους στα μουσια,τις κουφες στ αυτια και τους κωλυσιεργουντες στην καραφλα.Ο πιανιστας επαθε λουμπγακο και φαγαμε μωρα στην φτωχεια!
Α Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ι Κ Ο Τ Α Τ Α  ! ! !
Στο κλαρι περιμεναμε μπυροκλανι ωσπου βαρεσε νιαμ νιαμ ντουλαπ τουρ-τουρ και στο τελος μπαλανες!
Οποιος εχει τριχες στα δοντια ας ρανει!
Ευχαριστω!

 

paladin852

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
πραγματικα απιστευτο τι μπορει να κανει καποιος για τα λεφτα,δεν ειναι τοσο τα 60 ευρω που εσκασα χωρις να κανω τιποτα απολύτως αλλα και ο επαγγελματισμός και η ανεση με την οποια μου τα απεσπασαν,μιλάμε για οργανωμένες καταστάσεις...προσοχή στους σκιτζίδες παιδιά !!!
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom