Νέα

Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Μηνύματα
76
Like
2
Πόντοι
0
...βλεπω αρκετό κόσμο να μπαίνει στο θέμα, αλλα παλι κανείς δεν έχει να πει κάτι!!!Ευχομαι τουλάχιστο κάποιοι να έχουν καλές εμπειρίες τώρα που μιλάμε και απο αυριο να μοιραστουν καποια πράγματα μαζι μας....
 

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Μηνύματα
718
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Χαιρομαι αγαπητέ συναγωνιστή που βλέπω την σταθερή και παντα ενδιαφέρουσα συμμετοχή σου στο θέμα....Σίγουρα αξίζει κανείς να δόκιμάση  τις προτάσεις σου, ωστε να εκφράση γνώμη, με προβληματίζει όμως το γεγονός οτι εσύ δεν θα ξαναπήγενες εκεί!!Με λιγα λόγια δεν σε ικανοποίησε κατι ή σε προβλημάτησε κατι;;...Αν θέλεις πάντως κανε μου ένα PM τα τηλ. που βρήκες, ωστε να κανω μια βόλτα κι απο εκεί για μια δεύτρτη γνώμη!!...Θυμήθηκα παρεπιπτώντος και μια παλαιότερη αγγελία, προσωπική όπως υποστήριζε, στην Τσιμησκή 90 ( αν θυμάμαι καλα ), δεν πήγα ποτέ...ξερεί μηπως κανενας τι έπαιζε ή αν ακομα υπάρχει;;;

Συγνώμη, φίλε band, δεν διευκρίνισα! Κατ' αρχάς το έχω σαν αρχή αν δοκιμάσω κάτι απλώς μέτριο να μην το ξαναδοκιμάζω, διότι θεωρώ ότι μόνο κάτι εξαιρετικό αξίζει να το επαναλάβεις, και μέτρια ξαναβρίσκονται άλλα. Δεν λειτουργεί πάντα θετικά αυτή η αρχή, και ως συνέπειά της έχω χάσει πολλά χρήσιμα τηλέφωνα, αλλά αυτήν ακολουθούσα! ʼρα, θέλω να πω ότι αφού θεώρησα ότι τα συγκεκριμένα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, δεν τα ξαναεπισκέφτηκα. Ειδικά το στούντιο στην κάτω τούμπα το θεωρώ ένα κλασικό παράδειγμα μέτριου στούντιο... Την ώριμη κυρία στο κέντρο την θεωρώ ποιο αξιοσημείωτη περίπτωση, διότι είμαι και λίγο mature fan! Πάντως σου στέλνω τα τηλέφωνα σε ΡΜ ώστε να ρίξεις μια ματιά αν ενδιαφέρεσαι. Αν το στούντιο εξακολουθεί να υφίσταται μπορεί να άλλαξε και υπαλλήλους, ενώ μια δεύτερη γνώμη είναι γενικά ευπρόσδεκτη!
 
OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Μηνύματα
76
Like
2
Πόντοι
0
σε ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις φιλε μου....μια απο τα ίδια είμαι κι εγώ!!Μαλλον θα δοκιμάσω την Ξανθιά στο κέντρο,μια και είμαι κι εγώ fan του είδους!!!Σύντομα θα σου πω τι τρέχει και φυσικά και για όποιον άλλων ενδιαφέρετε....
 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
11.883
Κριτικές
140
Like
421
Πόντοι
3.595
την ξανθιά στη ναυαρίνου εννοείς μια γιαγιά σε ένα ισόγειο σαν μπουρδέλο σε ένα στενακι?αν ε'ιναι αυτή μακριά.....και από τσιμισκη 90 μακριά
 

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Μηνύματα
718
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ξέρω ποια γιαγιά λες, είχα πάει και από εκεί μια φορά και μόλις είδα τι τρέχει έφυγα τρέχοντας....  :badair: :badair: :badair:
Όχι, ευτυχώς εννοώ μια άλλη, σε καμία περίπτωση το ίδιο χάλια, αν και πάλι όχι κάτι το εξαιρετικό όπως τόνισα πολλές φορές στο ποστ... Επίσης έγραψα "κοντά" στην ναυαρίνου. Αν θυμάμαι καλά η συγκεκριμένη ήταν επί της ή δίπλα στην ιπποδρομείου. Την έχεις υπόψη? Τι υπάρχει στην Τσιμισκή 90 που είναι τόσο τρομακτικό?
 

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
584
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
jownwoo υπαρχει κανενα τηλ για ιπποδρομιου?
 

george123

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Μηνύματα
48
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Λοιποοοννν/
Κατ αρχην αυτα τα περι ερασιτεχνων ct δλδ κοπελες που δουλευουν απο εδω και απο εκει και με δωρακια υποκυπσανε στους εκθετες τα ακουω βερεσε.Να μου πεις οτι πηγες σε κανενα μπουζουκι και πετυχες τιποτε ξεμπαρκες το καταλαβαινω απο εκει και περα τα αλλα δεν τα "αγοραζω"και συγνωμη απο τον φιλο που τα εγραψε,για την δισπιστια μου.
Απο εκει και περα..τα πραγματα ειναι οπως ταγραψε ο wobasor απλα να προσθεσω οτι υπαρχουν ακομη 2 ατομα που κανουν αυτη την δουλεια..ο ενας ειναι ο ΤΟΝΙ που φερνει κατα βασην τσεχες(αρκετα μετριεσ εδω και 1.5 χρονο)και ο αλλος (που δεν θα αναφερω το ονομα του επειδη ειχε προσφατα πρεοβληματα με τον νομο)ηταν απο τους πρωτους σε ποιοτητα στην πολη.ειδικα οταν τον πρωτογνωρισα το 1998 εφερνε τον αφρο του αφρου...πολλα πραγματα αλλαξανε απο τοτε..
Επισεις στην πολη υπαρχουν  και οι ξεμπαρκες..ξερω 3-4 ειναι Ελληνιδες..αλλα...στις Ελληνιδες παντα υπαρχει ενα αλλα....η μια ειναι καλη εμφανισιακα..αλλα το προβλημα ειναι η αφερεγκυοτητα στο κλεισιμο του ρνατεβου,και οι τιμες...κοστολογει οσο της κατεβει..εχει και μια φιλη...οταν της προτεινα να κανουμε 3ριο μου ζητησανε απο 200 και ολα τα εξτρα σε εξτρα χρεωσεις...καλα κρασια..Υπαρχουν και αλλες 2 που αφενος ειναι μετριοτατες εμφανησιακα αφ εταιρου ειναι ψευτικες τοσο που σε εκνευριζουν..δλδ με το που ξαπλωνετε αρχιζουν ΑΧΧΧΧΧΧΧ ΠΩΠΩΠ ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΝΑΙΙΙΙ ΒΑΛΤΟΝΝΝΝΝ..και μιλαμε εσυ ακομη δεν εχεις κατεβασει το βρακι....
Υπηρχαν και 2 Βουλγαρες..καλες εμφανισιακα αλλα κατι εγινε και εδω και 3 μηνες χαθηκανε..παλαιοτερα στις 2 αυτες υπηρχε και μια 3 ονοματι Αλεξανδρα...απλα θεα..με φωτογραφισεις σε περιοδικα κτλπ..την εφαγε το μαυρο σκοταδι..βλεπεις ειναι δυσκολο να δουλευεις μονη και να μην πληρωνεις τα
"καλα παιδια".
Τελος υπαρχουν και τα μασατζιδικα αλλα αυτα ειναι για μια ξεπετα πανω στο κρεβατακι...
Τα πολυ καλα και δυνατα "θεματα"¨ειναι 2 που ερχονται την επομενη εβδομαδα και εχω ακουσει εξερετικες κριτικες απο καποιους που τις δοκιμασανε πριν κανα 6 μηνο που ηταν παλι εδω..
Εγω θα κανω τζενεραλε :rolleyes:την Δευτερα με ενα σιτυ τουρ που θαναι Θεσσαλονικη.Διαβασα πολυ καλες κριτικες και λεω να κανω εγκαινια..

υγ.παρακαλω μην ζητατε τα τηλ.και να σας τα δωσω δεν μπορειτε να "ψωνισετε"γιατι θελει συστασεις..και εγω δεν μπορω να τις δωσω για ατομα που δεν γνωριζω καν.
υγ.2υπαρχει και ενα "θεμα"με πολυ δυνατες εμφανησιακα κοπελες που ξεκινουν απο τα 200ε.αλλα ειναι τοσο πριβε που δεν μπαινεις παρα μονο με συσταση καποιου πελατη και μαλιστα καλου(δλδ που να μην εχει παρει μια φορα και μετα να εμφανιστικε μετα απο 5 μηνες.)
υγ3.παιδια..ελεος δλδ..ειναι δυνατον να περιμενετε απο αγγελια να πεσετε σε καλο κοματι??ολο χοντρες και τραβελια παιζουν εκει..μην το ξαναδοκιμασετε δεν αξιζει.
υγ4.ημουν Αθηνα πριν 3 μερες...της πλακας..οι τιμες στα υψη οι γκομενες καλες εως μετριες..σκετη απογοητευση...και συγνηωμη δλδ αλλα 500ε για να πηδηξω καλο μουνι δεν υπαρχει περιπτωση..και τελικα αυτη η τζενιφερ της Αθηναιας Ποπης ειναι η καλυτερη σε σχεση τιμη-service...γιατι πανω απο ολα,και απο εμφανηση και απο λεφτα..το πιο σημαντικο ειναι η συμπεριφορα του cg..εγω προχθες πηρα μια στην Αθηνα που θα την κλωτσουσα στο τελος...
f

Τα πράγματα είναι κάπως έτσι. Να αναφέρω και εγώ την εμπειρία μου. Ενώ φανταζόμουν ότι τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ χάλια, έτυχε όμως το καλοκαίρι που πέρασε να βρεθώ με μία παρέα φίλων.  Παρέα του τύπου ο φίλος του φίλου κτλ. κτλ. Είμουν ο λιγότερο γνωστός εκεί μέσα. Μετά από χαλαρή έξοδο, πηγαίνουμε στο σπίτι ενός από τα παιδιά. Αφού έπεσαν τα σχετικά τηλ. Μετά από καμία 1.5 ώρα έρχονται δύο πολύ καλές ανατολικού μπλοκ, κοπέλες και έγινε ο χαμός!!!. Καθήσαν μαζί μας γύρω στις τέσσερις-πέντε ώρες.
Εμείς είμασταν 4 άτομα. Γίναν οι ανταλλαγές των ανταλλαγών :dancing: :dancing: 
Πολή καλή βραδιά....

Φυσικά πήρα το τηλ, μετά τις σχετικές 'συστάσεις' στο boss και το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές.

Το συμπέρασμα είναι ότι δυστηχώς η φάση γίνεται μέσω 'συστάσεων'. Εάν δεν τύχαινα εκεί, ενδεχομένως να μην είχα ποτέ πάρει το τηλ.
 

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Μηνύματα
718
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δυστυχώς ο φίλος έχει δίκιο. Τα έχουμε πει, αλλά κι εγώ όσο το έχω ψάξει, τόσο από εδώ όσο και ρωτώντας κόσμο έξω, έχω καταλήξει σ' αυτό το συμπέρασμα. Ότι καλά πράγματα στην Θεσσαλονίκη μόνο σε κλειστά κυκλώματα. Πάνε οι χρυσές εποχές όπου άνοιγες την εφημερίδα και είχες την δύσκολη απόφαση του πιο αστέρι να προτιμήσεις από τα διάφορα διαθέσημα!!! 3-4 χρόνια νωρίτερα θα είχα πολλά πράγματα να μοιραστώ μαζί σας, αλλά τώρα δυστυχώς έχω ελάχιστα.

Επίσης, θα τονίσω πάλι ότι εμένα προσωπικά δεν με θλίβει πολύ η έλλειψη που επικρατεί, καθώς πλέον δεν θα ήθελα να ξοδέψω λεφτά παρά μόνο για κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, όπως την περίπτωση της Σόφης, δηλαδή μιας ερασιτέχνιδας CG ή κάτι εξίσου διαφορετικό. Ή εναλλακτικά θα μάζευα κάποια λεφτά για να πάω στην Βουλγαρία, όπου η καλή ποιότητα συνδυάζεται με την χαμηλή τιμή.

Και όσο για το "κάτι διαφορετικό" που έλεγα, μήπως κανένας συναγωνιστής ξέρει αν υπάρχει καμία μαύρη, είτε CG είτε -στην χειρότερη περίπτωση- σε μπουρδέλο? Στην Αθήνα αφθονούν απ' ότι ακούω...
 

petros71

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
45
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για την ενημέρωση petro αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε.....αλλα θα ήθελα να μας πεις λιγα πράγματα παραπάνω...δεν σου άρεσε το οτι είναι 40αρα ή κάτι στην όλη φάση....ωστε να ξέρουμε γιατί την αποκλείουμε!!!Ας διευκρινίζουμε λιγα πράγματα περισσότερο, διοτι δεν έχουμε ακόμη πολλές επιλογές.....ελπίζω αυτό να αρχίση να αλλάζει....
Συγνωμη για τη καθυστεριμενη απαντηση.Η αληθεια ειναι οτι δεν με χαλασε το γεγονος τις ηλικιας τον κοριτσιων αλλα το γεγονος οτι την μια την ειχα δοκιμασει παλιοτερα στην παπαναστασιου χωρις να υπαρχει καμμια διαφορα απο το να γαμας σε κοινο μπουρδελο.Αρα απο την μια εχουμε μια 35+ μετριας εμφανισης που ζηταει 60Ε για τις υπηρεσιες που σου προσφερουν στο μπουρδελο με 30Ε κοπελες σαφως ανωτερες εμφανισιακα.Και επειδη δεν ειμαι φαν του περαστε σκουπιστε τελιωσατε που συμβαινει στο μπουρδελο (γι αυτον τον λογο και δεν παω) και εχοντασ την παλιοτερη εμπειρια απο την daniela αποφασισα να μην κανω καταθεση !!!!!!!
Εν κατακλειδι για εμενα αυτη η υποθεση εκλεισε,γι αυτο εγραψα οτι παω για αλλα!!!!!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
εχω παει και στην Παπαναστασιου και στην Τουμπα.

Μακρια..100 φορες καλυτερα στην Αν.Γεωργιου που τουλαχιστον πηδας ωραια μουνια..
Και δεν μπορω να καταλαβω...δινετε λεφτα για να πηδηξετε 40 χρονων πουτανες??αυτες θαπρεπε να πληρωνουν οχι εσεις :).
Τα κυκλωματα στην Θεσσαλονικη ειναι κλειστα γιατι ειναι λιγα..και ειναι ευκολο να βρωμισουν και να τους"καθαρισουν"παλια πριν κανα 6 αρι χρονια οταν "τα καλα παιδια"ειχαν αλλο "αρχηγο"υπηρχε και ποικλιια και ποιοτητα....ας μην πουμε παραπανω πραγματα. ;)
Αυτη την στιγμη στην πολη υπαρχουν 4 πολυ καλα μωρα που στεκονται ανετα και σε city toyrs...απο εκει και περα εγω προσωπικα δεν ξερω να υπαρχει κατι καλο...γι αυτο κονομανε και τα μασατζιδικα με τις μετριες... ;)
 

haroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
39
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, την endy τώρα στην Θεσσαλονίκη την πήρε κανείς???? Είναι εδώ σήμερα και αυριο. Ας ενημερώσει κάποιος....
 

george123

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Μηνύματα
48
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Στην προηγούμενη αναφορά μου, θα ήθελα να διευκρινήσω ότι δεν μιλούσα για το γραφείο της πόπης. Ο κύκλος για τα συγκεκριμένα κορίτσια είναι πολύ κλειστός και όσο καιρό παρακολουθώ το forum (εδώ και κανά 9-10 μήνες) δεν έχει γίνει πότε αναφορά ώστε να καταλάβω ότι το γνωρίζει και κάποιος άλλος.

Εάν πάντως κάποιος υποψιάζεται σε τι αναφέρομαι ας στείλει pm
 

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
941
Κριτικές
1
Like
59
Πόντοι
6
George123 ξέρουμε για το γραφείο της Πόπης όπως και ακόμη ένα που είναι κλειστά και δουλεύουν κατόπιν σύστασης. Ακόμη και τηλέφωνο να έχεις δεν γίνεται τίποτα γιατί πρέπει να σε συστήσει γνωστός άρα είναι δώρον άδωρον να πούμε κάτι τέτοιο εδώ μέσα. Εγώ πάντως το αποφάσισα:άλλη φορά www.ladiestours.com/index.php?id=26&city=ThessalonikiCity]City Tours π.χ. Endy[/url]
 

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Μηνύματα
718
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά, εγώ εδώ μέσα είχα διαβάσει πριν καιρό ότι υπάρχουν τέτοια κυκλώματα και γραφεία. Απ' ότι έχω καταλάβει πάντως οι τιμές τους δεν απέχουν και πολύ από αυτές των city tours και πρέπει να είσαι τακτικό πελάτης, οπότε δεν συμφέρει.
Επίσης δεν το έχω ψάξει αναλυτικά, φίλε Vanzel, αλλά νομίζω ότι μπορείς να περιμένεις για κάποια καλύτερη κοπέλα, ή έστω με καλύτερες υπηρεσίες από την Endy. Αλλά και πάλι πολλά είναι...! Εγώ προσωπικά με τα 300 ευρώ που κάνει το μέσο city tour θα μπορούσα να κάνω τρελές βελτιώσεις στο αυτοκίνητό μου!
 

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Μηνύματα
43
Like
0
Πόντοι
0
Τι υπάρχει στην Τσιμισκή 90 που είναι τόσο τρομακτικό?
συναδελφε εαν θυμαμαι καλα ηταν τραβελι κοντόξανθο .

"εχω παει και στην Παπαναστασι ου και στην Τουμπα."
και γω φίλε μου . στην παπαναστασιου ομολογώ ότι απογοητευτηκα αλλά στην κάτω τούμπα ( εαν λες κοντα στον Αγ.Θερ..) μάλλον θα διαφωνησω . αυτές που είδες δεν ειναι πλέον εκει . εχει επιστρεψει μία κορμαρα (βικυ) που ειχα να την δω περιπου 2 χρονια . επισης να σημειωσω ότι σε λιγο θα φυγουν απο εκεί και θα ισχυει μονο το κινητο τηλέφωνο .

 

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Μηνύματα
43
Like
0
Πόντοι
0
επίσης να ρωτησω τους συναδελφους εαν ενδιαφερε κανεις για victoria . θα βρισκεται αθηνα απο 8-12 Οκτ . εχω διαβασει πολλα καλα σχολια απο τους αθηναιους συναδελφους και εαν υπαρχει καποιος ακομα , δεν θα ελεγα οχι για μια δοκιμη .
 
OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Μηνύματα
76
Like
2
Πόντοι
0
....εκτός απο CT τα οποία είναι όντως ακριβά για τα δικά μου δεδομένα, όπως πιστεύω και για τα δεδομένα πολλών άλλων συναγωνιστων και τα κλειστά κυκλώματα, στα οποια δυστυχώς θα τα βρούμε στα βαθια γεράματα ( όταν δεν θα μπορούμε πια!!! ), δεν εχει δοκιμάσει κάνεις τίποτα όλες αυτές τις μέρες ( απο την έναρξη του θέματος και μετά);;;Μην γίνει μονόδρομος η Βουλγαρία ρε παιδια!!!! Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και αν θέλετε την γνώμη μου μονο απο Βουλγαρια έχω να θυμάμαι κατι αξιόλογο....κι αν δεν είχα προβλημα στενου μαρκαρίσματος ( Γυναικά)  μάλλον έκει θα πήγαινα όποτε θα διέθετα χρόνο και χρήμα....Γι αυτό βοηθάτε ρε παιδια κι αυτούς που δεν μπορούν προς το παρον να βγούν εκτός Ελλάδος!!!Αναφέρετε τις εμπειρίες σας, δεν έχει νόημα να κρατά ο καθένας το καλό για τον εαυτό του μιας και μιλάμε για αγοραίο έρωτα..........Παντως για όσους μπορούν να ταξιδέψουν προς Βουλγαρία ας σημειώσουν μια ημερομηνία στην ατζέντα τους....8 Δεκεμβρίου στο Μπάνσκο....κανονίστε το πάτε και θα με θυμηθείτε...!!!με τα χρήματα για ένα CT δεν θα θέλετε να επιστρέψετε....( αυτά όμως ανοίκουν σε άλλο θέμα..)!!!
 

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Μηνύματα
718
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
συναδελφε εαν θυμαμαι καλα ηταν τραβελι κοντόξανθο .

"εχω παει και στην Παπαναστασι ου και στην Τουμπα."
και γω φίλε μου . στην παπαναστασιου ομολογώ ότι απογοητευτηκα αλλά στην κάτω τούμπα ( εαν λες κοντα στον Αγ.Θερ..) μάλλον θα διαφωνησω . αυτές που είδες δεν ειναι πλέον εκει . εχει επιστρεψει μία κορμαρα (βικυ) που ειχα να την δω περιπου 2 χρονια . επισης να σημειωσω ότι σε λιγο θα φυγουν απο εκεί και θα ισχυει μονο το κινητο τηλέφωνο .

Τραβέλι κοντόξανθο? Σε όροφο πολυκατοικίας? Επάνω στην Τσιμισκή? Αν ναι τότε μπορεί να είναι αυτή που αναφέρω σε άλλο post ότι είχα πάει μικρός, αρχικά δεν κατάλαβα ότι ήταν τραβέλι λόγω φωτισμού, και μετά όταν το είδα έγινα καπνός και άφησα τα λεφτά μου πίσω!!! Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, όμως.
Κι εγώ είχα πει για κάτω τούμπα, λίγο πιο κάτω απ τον Αγ. Θεράποντα σε ένα στενάκι. Πρέπει να ήταν κάτι γραφεία ΚΚΕ εκεί κοντά ή παραδίπλα. Αυτό λες? Εκεί είναι η βίκυ? Εγώ μόνο σταθερό έχω κρατήσει απ το συγκεκριμένο στούντιο, αλλά ούτως ή άλλως δεν μ ενδιαφέρει πολύ όπως προείπα. Αν η βίκυ είναι καλή ίσως καλύπτει το ερώτημα του band για κάτι αξιόλογο εντός Θεσ/νίκης. Ή ίσως και η Σόφη αν επαληθευτεί εν καιρώ.
Για Μπάνσκο έχει αναφερθεί σε άλλο post. Που διάολο πέφτει αυτό και πώς κλείνεις για να πας κατά εκεί μεριά? Και τι παίζει 8 Δεκεμβρίου? Ίσως είναι ο κατάλληλος καιρός να αρχίσουμε βασικά μαθήματα βουλγάρικων......!  :dancing:
 
OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Μηνύματα
76
Like
2
Πόντοι
0
Τραβέλι κοντόξανθο? Σε όροφο πολυκατοικίας? Επάνω στην Τσιμισκή? Αν ναι τότε μπορεί να είναι αυτή που αναφέρω σε άλλο post ότι είχα πάει μικρός, αρχικά δεν κατάλαβα ότι ήταν τραβέλι λόγω φωτισμού, και μετά όταν το είδα έγινα καπνός και άφησα τα λεφτά μου πίσω!!! Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, όμως.
Κι εγώ είχα πει για κάτω τούμπα, λίγο πιο κάτω απ τον Αγ. Θεράποντα σε ένα στενάκι. Πρέπει να ήταν κάτι γραφεία ΚΚΕ εκεί κοντά ή παραδίπλα. Αυτό λες? Εκεί είναι η βίκυ? Εγώ μόνο σταθερό έχω κρατήσει απ το συγκεκριμένο στούντιο, αλλά ούτως ή άλλως δεν μ ενδιαφέρει πολύ όπως προείπα. Αν η βίκυ είναι καλή ίσως καλύπτει το ερώτημα του band για κάτι αξιόλογο εντός Θεσ/νίκης. Ή ίσως και η Σόφη αν επαληθευτεί εν καιρώ.
Για Μπάνσκο έχει αναφερθεί σε άλλο post. Που διάολο πέφτει αυτό και πώς κλείνεις για να πας κατά εκεί μεριά? Και τι παίζει 8 Δεκεμβρίου? Ίσως είναι ο κατάλληλος καιρός να αρχίσουμε βασικά μαθήματα βουλγάρικων......!  :dancing:
Λοιπόν το Μπάνσκο είναι ένα απο τα πιο γνωστά χειμερινά θερετρα της Βουλγαρίας ( γραφικό ορεινό χωριο ) γυρω στα 100 km απο τα σύνορα!!Στις 8 Δεκεμβριου είναι η λεγομενη μερα του φοιτητη στην γειτονα χωρα...οπου φοιτητες απο όλοι την Βουλγαρία ξεσαλώνουν σε αναλογα θέρετρα....γινετε ενας ευχάριστος χαμος απο φοιτήτριες ετοιμες για όλα....και δεν το έχω ακούση απλά, τον περασμένο Δεκέμβρη ήμουν εκεί.....όσο για να κλείσεις είναι το πλέον ευκολο, ακομη και μεσω internet ή ταξιδιωτικών γραφείων...
 

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Μηνύματα
43
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγώ είχα πει για κάτω τούμπα, λίγο πιο κάτω απ τον Αγ. Θεράποντα σε ένα στενάκι. Πρέπει να ήταν κάτι γραφεία ΚΚΕ εκεί κοντά ή παραδίπλα. Αυτό λες? Εκεί είναι η βίκυ? Εγώ μόνο σταθερό έχω κρατήσει απ το συγκεκριμένο στούντιο, αλλά ούτως ή άλλως δεν μ ενδιαφέρει πολύ όπως προείπα. Αν η βίκυ είναι καλή ίσως καλύπτει το ερώτημα του band για κάτι αξιόλογο εντός Θεσ/νίκης.

ναι φιλε μου αυτο λεω.  η βικυ ομολογω οτι ειναι πολυ αξιολογο κομματι και απο οτι εμαθα μαλλον θα "αυτονομηθεί" . απο φατσα δεν λεει πολλα αλλα απο κορμι κατσε καλα 9/10 .  τσιμπουκι 7/10  συμμετοχη 8/10 συμπεριφορα 8/10 . η ταριφα 60Ε .
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom