Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Αν έχετε κάνει ερωτικές γνωριμίες από chat, ποια από αυτές ήταν η πιο απρόσμενη, η πιο παράξενη, η πιο τραυματική, ή η πιο απολαυστική στην εξέλιξή της;

Γενικά, λίγο πολύ, ύπάρχουν αρκετοί από μας που έχουμε κάνει ερωτικές γνωριμίες από chat. είτε όμως μία που σας έμεινε, είτε για καλό, είτε για κακό λόγο. 

edit_antisthenis: Το thread συγχωνεύτηκε μ' αυτό εδώ...
 

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
117
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
επειδη ο φίλος anreas37 φαίνεται σοβαρά ενημερωμένος να τον ρωτήσω : πχ μπαίνω στο #hellas. πώς βρίσκω με ποια θα μιλήσω ; Παίρνω τον κατάλογο από 1000 ονόματα σβάρνα και στέλνω πριβέ ??
 

perpos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Sds εχεις δικιο για το cosmopolitan.gr,επειδη ειχα αναλώσει αρκετές ώρες σε chats(irc,zoo.gr κτλ) η sites γνωριμιων  και δεν είχα δει προκοπή(κάτι χοντρές σαν μπουκαλες οξυγόνου είχα πετύχει!).Είπα να δοκιμασω αυτο το site αφου μου το ειχε συστησει ενας φίλος μου ότι μπαίνουν καλοι κόμματοι μεσα και κυριως ακομπλεξαριστες(με αυτο εννοω οχι οτι γαμιουνται ευκολα-γιατι μην ξεχναμε οτι εχουμε να κανουμε με Ελληνίδες,απλως οτι δεν κωλονουν να δωσουν τηλεφωνο και να βγουν για καφε μαζι σου).
Ε λοιπον γνωρισα μια 28 χρονων τύπισσα σκετο κουκλι πρασινοματα καταξανθη με ωραίο σχετικα σώμα(απλώς δεν έπαιζε κάλο στήθος) ενω μου έτυχε κε μια  αλλη γυρω στα 35 χρονων  γκόμενα που μολις είχε χωρίσει(ηταν και αρκετα σφιχτοκώλα η ρουφιανα!).
Περιττο να πω ότι τους το φορεσα και στις δυο, απλως πιστευω οτι(γιατι το εχω ακουσει και απο αλλους οτι μπιανουν καλες γκομενες μεσα-τουλαχιστον οι πιο πολλες).
Ενα ετσι καινουριο που εχω ακουσει ειναι το relationships.gr
Παιζουν καλα γκομενακια εκει μεσα αρκει βεβαια να εχεις υπομονη για post,chat κτλ)


 

Επισκέπτης
Για να γράψω αυτό το θέμα με παρακίνησε το σχετικό θέμα για το zoo.Κάποτε είχαν ψαχτεί κι εγώ από το ίντερνετ. Αρκετά παλιότερα.Συγκεκριμένα την περίοδο 1998-2002. Ήταν μια περίοδος που δεν είχα κάνει τίποτε μακροχρόνιο με κάποια γκόμενα. Δεν έπαιζα μόνο στο ίντερνετ, έπαιζα και με συμβατικούς τρόπους, μέσα από παρέες και με καμάκι στο άσχετο που είναι και η αγαπημένη μου μέθοδος,παρόλο που στην Ελλάδα δεν θεωρείται "κυριλέ" ούτε έχει καλά αποτελέσματα.
Οι εντυπώσεις μου:

1)Γκόμενες από IRC και συγκεκριμένα από το #HELLAS.
Είχα βγεί με κάπου 10 γκόμενες, από το 1998 εώς το 2000. Η καλύτερη από αυτές ήταν χοντρό τέρας.Ήταν ο τύπος γυναίκας που δεν θα πήδαγα ούτε για να σώσω τον εαυτό μου και όλους τους συγγενείς από το εκτελεστικό απόσπασμα.ΔΡΑΜΑ.

2)Γκόμενες από DATING CLUB.
Εδώ τα πράγματα ήταν διαφορετικά.Είχα κανονίσει με κάπου 10 γκόμενες να βρεθούμε. Αυτό την περίοδο 2000-2002. Οι μισές από αυτές με έστησαν. Μου κανόνισαν ραντεβού στα οποία δεν ήρθαν ποτέ, παρόλο που κάποιες από αυτές μου είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο (κινητό) με δική τους χρέωση από αρκετά λεπτά, ως ώρες.Η πεποίθησή μου είναι ότι κάποιες έκαναν φάρσα τηλεφωνόντας από κάποιο τηλέφωνο που δεν πλήρωναν οι ίδιες και κάποιες άλλες μπορεί να ήρθαν στο ραντεβού που με είχαν στήσει αλλά επειδή δεν ήμουν ο Markus με έφτυσαν και έφυγαν. Συνάντησα ωστόσο 5 άλλες. Αυτές δεν ήταν μπάζα, αλλά ήταν όλες στόκοι.ʼτομα που είχαν πολύ ελεύθερο χρόνο και γούσταραν προφανώς να βγαίνουν με 2-3 την ημέρα για καφέ, μπας και πετύχουν κανένα Βαρδινογιάννη ή το Markus που λέγαμε. Δεν γάμησα καμία, δεν υπήρξε δεύτερη συνάντηση με καμία, δεν ξανασήκωσαν καν τηλέφωνο.

3)Γκόμενες από αγγελίες σε ΜΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ SITES (FREE).
Αυτός ο τρόπος επειδή ήταν πιο γρήγορος είχε παίξει πιο πολύ μιας και ποτέ δεν σπαταλούσα πολύ χρόνο για ιντερνετο-καμάκι. Έστελνα email σε αγγελίες  με αριθμό καρτοκινητού μου και ζητούσα τηλεφωνική επικοινωνία. Μιλούσα με όσες δέχονταν, με όσες ήθελαν ανταλλαγή email για κανένα χρόνο/δεκαετία/αιώνα δεν ξαναασχολιόμουν. Έτσι βγήκα με κάπου 50 γκόμενες το 2002. Εδώ το επίπεδο εμφάνισης ήταν καλό εώς πολύ καλό.Με τις περισσότερες βέβαια δεν έγινε τίποτε, δεν τις γάμησα , δεν ξανααπάντησαν τηλέφωνο, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να έβγαιναν με εκατοντάδες. Γάμησα δύο. Τη μία καμιά 10αριά φορές σε ένα 2μηνο και με τη δεύτερη τα είχαμε καιρό και η σχέση χάλασε από δική μου μαλακία.

4)Γκόμενες από DATING κινητών της τότε TELESTET.
Δεν ξέρω αν θυμάστε την υπηρεσία. Από εκεί είχα γνωρίσει κάπου 20 γκόμενες. Μπάζο δεν ήταν καμία. Ήταν από μέτριες εώς πολύ καλές. Πάλι δεν γάμησα καμία.Ούτε έπαιξε δεύτερο ραντεβού.

Το φαινόμενο αυτό να βγώ με κάποια και να μην ξαναβρεθούμε ή να μην απαντά καν το τηλέφωνο το είχα συναντήσει μόνο με γκόμενες που το ραντεβού είχε κανονιστεί έτσι μέσω ίντερνετ ή DATING κινητών. Όταν αντάλλαζα τηλέφωνα με γκόμενες στο άσχετο , σε παρέες , σε μπαρ/καφετέριες κτλ ποτέ δεν είχα τόσο απότομο τέλος.
 

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Ποια ειναι αυτα τα μη συνδρομητικά sites λακη33?
 

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Μηνύματα
1.136
Like
4
Πόντοι
16
Να κάνω κάποια σύντομα σχόλια για όσα γράφτηκαν σε σχέση με το  post μου:

Στον Stunt.
Φίλε, το ηλικιακό γκρουπ στο οποίο απευθύνω τις συμβουλές μου δεν είναι απαραίτητα εκείνο των 17-22. Αυτό το λέω για πολλούς λόγους.
Πρώτον, υπάρχουν, να το ξέρεις, πολλοί άνθρωποι που δε χάρηκαν το φλερτ και τον έρωτα στην ηλικία των 17-22. Είτε γιατί ήταν μαμόθρεφτοι, είτε ψαρωμένοι, είτε εγκλωβισμένοι σε ευθύνες και βάσανα (ανάγκη για μεροκάματο, προστασία άλλων μελών οικογένειας) που δεν τους επέτρεψαν να βγουν στον ποδόγυρο και να χαρούν το κυνήγι της γκόμενας. Οπότε, αν τους το επιτρέπει τώρα η ζωή τους, διψάνε να αναπληρώσουν εκείνα που δε χάρηκαν στα νιάτα τους.
Δεύτερον, δεν είναι μόνο οι πιτσιρικάδες εκείνοι που έχουν ελεύθερο χρόνο για chatting. Ξέρεις πόσοι δημόσιοι, ή ιδιωτικοί υπάλληλοι γραφείου κάθονται και ξύνουν όλη μέρα τα? αρχίδια τους; Καθόλου λίγοι. Εξ ου και τα τμήματα μηχανοργάνωσης πολλών δημοσίων και ιδιωτικών επιχειρήσεων έχουν βάλει φραγή στο chatting. Βέβαια, οι άνθρωποι για τους οποίους μιλάω, δεν είναι απαραιτήτως τεμπέληδες. Μπορεί η επιχείρηση, ο οργανισμός, ή η υπηρεσία για την οποία εργάζονται να είναι νωχελική και αντιπαραγωγική και σίγουρα όχι με αποκλειστική ευθύνη δική τους. Ή, μπορεί η θέση τους να απαιτεί να μην είναι συνεχώς πάνω από μία εργασία, αλλά απλά να επιβλέπουν κάτι, μία διαδικασία, ή μία δραστηριότητα ανά διαστήματα. Ή, μπορεί η δουλειά τους να έχει διάφορα κενά. Ή, μπορεί κάποιος να δικαιούται να κάνει κάποια διαλείμματα, και να τα αφιερώνει ευχάριστα στο chatting. Ή, τέλος, μπορεί εκτός ωρών εργασίας, να κάνει chatting ως hobby. Απαγορεύεται;
Τώρα, σε ότι αφορά τα μπάζα? Αν έχεις εμπειρία στο chatting, μπορείς να καταλάβεις πέντε απλά πραγματάκια. Για παράδειγμα, αν είναι πασιφανές από την πρώτη στιγμή ότι η συνομιλήτριά σου «ψοφάει» για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία ή για συνάντηση, τα ενδεχόμενα δεν είναι αναρίθμητα: ή θα ?χεις πέσει σε καμία normal γυναίκα, αλλά εντελώς κακογαμημένη από τον δικό της, ή σε κάποια, με το sex appeal της ʼννας Βερούλη. Το ψάχνεις, επιτόπου, chat-άροντας το πράγμα και κρίνεις και ?σύ αν πρέπει να προχωρήσεις σε τηλέφωνα και συναντήσεις. Εκείνοι που την πατάνε και γυρνούν απεγνωσμένα σε ραντεβουδάκια με μπάζα, είναι συνήθως όσοι έχουν να δουν κόλπο από τη στιγμή της γέννησής τους και πέρα, οπότε, αν τσεκάρουν απλά και μόνο πώς μιλούν με γυναίκα, είναι έτοιμοι να τη συναντήσουν και να τη γαμήσουν, ακόμη και αν είναι εκείνα τα φρικιά που σκάνε μύτη στις «Αϋπνίες». Παρεμπιπτόντως, οι τύποι αυτοί, συνήθως ΔΕΝ καταλαβαίνουν καν τελικά, αν μιλούν με γυναίκα. Συχνά, πέφτουν στην παγίδα φαρσέρ, γκέι, ή κρυφο-γκέι.

Για το Rogue15
Το DatingClub ήταν όντως το καλύτερο chat γνωριμιών. Έχει αφήσει εποχή και δύσκολα θα το ξεπεράσει κάποιος. Έδινε τη δυνατότητα όχι μόνο για να βρεις γκόμενα να γαμηθείτε, αλλά άνοιγε παράθυρα για σχέσεις, φλερτ, έρωτες, αισθήματα, φιλίες, πλάκα, χαβαλέ, ανταλλαγές απόψεων, γνώσεων κ.ο.κ. Δυστυχώς, καβάλησαν το καλάμι οι ιδιοκτήτες, πήγαν να το κάνουν portal, χαρατσώνοντας κιόλας τους χρήστες για να τα κονομήσουν και πήραν τα αρχίδια τους. Κρίμα, γιατί πηγαίνοντας εκείνοι για τα πολλά, έχασαν και τα λίγα και όλοι εμείς, στερηθήκαμε ένα φανταστικό site.
Τα παρόμοια εγχειρήματα έχουν ναυαγήσει, γιατί το έχουν δει οι περισσότεροι όχι ως μία πρωτοβουλία προσφοράς γνωριμιών και παρέας στην internet-ική κοινότητα της Ελλάδας, η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, μπορεί να αποφέρει και κάποια κέρδη, αλλά ως μέσο και τρόπο για μία καλή αρπαχτή, ή για καμιά βιαστική κονόμα. Μετά την πτώση του DatingClub κάποιοι χρήστες πήγαν να χτίσουν μία προσπάθεια για ένα site αντίστοιχο, εφάμιλλο ή και καλύτερο του προηγούμενου. Βρέθηκε μάλιστα και φίλος τους από το DatingClub, και τους προσέφερε αφιλοκερδώς και μία ονομασία τόσο εμπορεύσιμη, που υπό άλλες συνθήκες θα την πλήρωναν σε χρυσάφι (flirt.gr). Τελικά, το εγχείρημα ναυάγησε, λόγω της αγωνίας για γρήγορα και εύκολα κέρδη.

Για τον Oneofus
Στα chat κυκλοφορούν και γυναίκες που δεν έχουν αφήσει παλούκι όρθιο και είναι φορείς αφροδισίων νοσημάτων. Αφροδίσια, δεν είναι μόνο το Aids, αλλά και η σύφιλη, η βλεννόρροια, τα κονδυλώματα κ.α. Γι? αυτό, απαιτείται προσοχή, προφύλαξη και κυρίως επιφύλαξη. Και να μην κολλήσεις Aids, δεν είναι ότι πιο ευχάριστο να τραβολογιέσαι κάθε τρεις και λίγο στο «Α. Συγγρός», να υφίστασαι ένα σωρό φαρμακοθεραπείες, το ειρωνικό ύφος των θεραπόντων και τα μπινελίκια της γυναίκας, ή της γκόμενάς σου ?αν έχεις. Επιφύλαξη, πρέπει να υπάρχει ακόμη και αν ΔΕΝ πας με τη μεγαλύτερη γαμιόλα του chat. Μπορεί να πας με μία απλή κοπελίτσα, την οποία έχει τύχει να πάρει κάποια στιγμή ο πιο απρόσεχτος λεβεντομαλάκας της chat-οπαρέας, ή, με μία σεμνή, ντροπαλή, διστακτική παντρεμένη που θέλησε να βρει τον έρωτα και το ενδιαφέρον μακριά από το μαλάκα τον άντρα της, ο οποίος, έχει πάει πριν με ότι παίζει σε ανατολικό μπλοκ.

Για τον Stavros51
Πέρα από γαμήσια, προκύπτουν και love stories μέσω chat. Οπότε, σε αυτό το νέο κόσμο επικοινωνίας και γνωριμιών τα πάντα μπορεί να σου προκύψουν.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Βρέθηκε γυναίκα χρήστης που διάβασε το post μου και είχε να μου προσάψει πως φαίνεται ότι δε σέβομαι τις γυναίκες. Εσείς, ρε παιδιά, συνάγετε κάποιο παρόμοιο συμπέρασμα; Ειλικρινά εξεπλάγην.
- Κατ? αρχήν, οι συμβουλές που δίνω σε φίλους χρήστες για το πώς θα βγάλουν γκόμενα να πηδήξουν μέσω chat, μπορούν να ισχύσουν ίδιες και απαράλλακτες και για μία φίλη χρήστρια, η οποία θέλει να βγάλει γκόμενα να πηδήξει. Ισότητα, δεν έχουμε εξάλλου;
- Ακόμη και οι επιμέρους συμβουλές, μπορούν άνετα να απευθύνονται σε γυναίκες. Για παράδειγμα, αν θέλει μία φίλη χρήστρια να ευχαριστηθεί το γαμήσι με έναν τύπο που έβγαλε μέσω  chat, αλλά να μην της ζαλίζει τον έρωτα με απαιτήσεις, ζήλιες, πιέσεις, σκηνές κλπ., μπορεί να του πει πως έχει σοβαρό δεσμό, ή πως είναι παντρεμένη.
- Αν ενόχλησαν ατάκες του τύπου «κακά τα ψέματα, οι Ελληνίδες είναι συνήθως τόσο ψωνισμένες και τόσο νουμεράτζες, που ακόμη και η πιο ηλίθια, χοντρή, τριχωτή και αλλήθωρη, θέλει κάποιον με την ομορφιά του Μπραντ Πητ, τη γοητεία του Σον Κόννερυ, το πνευματικό επίπεδο του Νοάμ Τσόμσκυ και τα χρήματα του Μπιλ Γκέητς», τότε λυπάμαι αλλά δεν είναι διόλου υποτιμητικές. Αποτυπώνουν προσωπικές μου απόψεις, τις οποίες συμμερίζονται πολλοί άλλοι άντρες υποθέτω. Θα προσέθετα δε, πώς είναι η ωμή περιγραφή μίας κοινωνικής πραγματικότητας, την οποία πολλά ?νέα κυρίως- παιδιά βιώνουν. Δε γίνεται ρε κορίτσια η Σούλα η κομμώτρια από το Μενίδι, που είναι 1,60 ύψος και 80 κιλά πλάτος να αξιώνει να βγάλει γκόμενο με SLK που θα την πηγαίνει Ρέμο κάθε Σάββατο και Μύκονο το Πάσχα. Γιατί εκεί έχει πάει πλέον το πράγμα?
- Αν ενόχλησαν ατάκες του τύπου «ο κλασσικός γυναικείος πούτανος, αν θέλει να μιλήσει στο τηλέφωνο με γκόμενο, θα μιλήσει, έστω και αν χρειαστεί να πάει στην ταράτσα, ή να ρίξει στον άντρα της χάπι υπνοστεντόν», λέω και πάλι σόρυ, αλλά, τι κακό έγραψα. Απλές ανθρώπινες καταστάσεις, σε απλή ανθρώπινη γλώσσα. Δηλαδή, όταν έχεις γαμήσει την άλλη στο XXX-Hotel (όπως έγραφε ένας φίλος στο παλιό forum) και όπως την πας σπίτι της σου λέει «σταμάτα να πάρω μία τούρτα, γιατί σήμερα έχω επέτειο με τον άντρα μου», αυτή τη γυναίκα, δε θα την πεις «πούτανο»; Στο φινάλε, «πούτανοι» δεν είναι μόνο οι γυναίκες. Και ?γώ, ου ολίγες φορές στο παρελθόν, έχω φερθεί ως «πούτανος» με περικεφαλαία.
Γενικά πάντως, σε ένα τόσο ελεύθερο χώρο όπως το internet, και σε έναν τόσο ελευθεριάζοντα τόπο όπως το bourdela, δε μπορώ να καταλάβω σε τι ενοχλούν και γιατί επικρίνονται η ελεύθερη άποψη και η ελευθεριάζουσα γλώσσα. 

ξανα-υποκλινομαι στο κουραγιο σου να γραφεις σε συνεχειες "το επος του ιντερνετικου dating"...ομως πολυ κακο για το τιποτε- εσυ πλησιαζοντας τα 40 να ασχολεισαι και να εισαι υπερμαχος αυτου του τυπου γνωριμιας, πραγματικα με εκπλησσει...εγω
θα επιμεινω απο γκαλοπ με αξιοπιστο δειγμα - εκτος απο καποιο περιστασιακο love story ειναι καθαρα χασιμο χρονου (διαβασε το ποστ του φιλου laki πιο πανω- 4 χρονια παιδευοταν ο ανθρωπος με μηδενικο αποτελεσμα). Αν εσυ παλι εισαι τοσο φοβερος ιντερνετογαμικουλας που απο μια οθονη γαμεις και δερνεις, νομιζω οτι εκτος ιντερνετ θα ζωγραφιζεις, οποτε και παλι γιατι να χανεις το χρονο σου στο νετ;;; οι χιλιαδες γκομενες εκει εξω περιμενουν τον αντρακλα!!!  ;) ;) ;)
 

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Μηνύματα
1.136
Like
4
Πόντοι
16
Αν έχετε κάνει ερωτικές γνωριμίες από chat, ποια από αυτές ήταν η πιο απρόσμενη, η πιο παράξενη, η πιο τραυματική, ή η πιο απολαυστική στην εξέλιξή της;

Γενικά, λίγο πολύ, ύπάρχουν αρκετοί από μας που έχουμε κάνει ερωτικές γνωριμίες από chat. είτε όμως μία που σας έμεινε, είτε για καλό, είτε για κακό λόγο. 

edit_antisthenis: Το thread συγχωνεύτηκε μ' αυτό εδώ...

πολυ ασχολεισαι με το θεμα  ρε αντρα....(μπας και εχεις καμμια στηλη στην espresso???) :2funny: :2funny: :2funny:
 

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Μηνύματα
1.136
Like
4
Πόντοι
16
απο το 2000 που εχω το pc  μου, εχω βγαλει πανω απο 30 γκομενες απο chats.. απο το #hellas toy grnet sto irc ηταν πανω απο τις μισες.. αλλα θελει ορεξη, τροπο, υπομονη και.. οταν βγητε ραντεβου να σε ψιλοπανε απ την αρχη.
μου χει τυχει γκομενα απ το ελλας, να την κλικαρω για κουβεντα στις 8 το βραδυ, και στις 3:30 το πρωι να την πηδαω..

ολα γινονται..

8 ωρες σου πηρε ρε αρχοντα;;; και ελεγα πως εισαι πιο γρηγορος!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Για να γράψω αυτό το θέμα με παρακίνησε το σχετικό θέμα για το zoo.Κάποτε είχαν ψαχτεί κι εγώ από το ίντερνετ. Αρκετά παλιότερα.Συγκεκριμένα την περίοδο 1998-2002. Ήταν μια περίοδος που δεν είχα κάνει τίποτε μακροχρόνιο με κάποια γκόμενα. Δεν έπαιζα μόνο στο ίντερνετ, έπαιζα και με συμβατικούς τρόπους, μέσα από παρέες και με καμάκι στο άσχετο που είναι και η αγαπημένη μου μέθοδος,παρόλο που στην Ελλάδα δεν θεωρείται "κυριλέ" ούτε έχει καλά αποτελέσματα.
Οι εντυπώσεις μου:

1)Γκόμενες από IRC και συγκεκριμένα από το #HELLAS.
Είχα βγεί με κάπου 10 γκόμενες, από το 1998 εώς το 2000. Η καλύτερη από αυτές ήταν χοντρό τέρας.Ήταν ο τύπος γυναίκας που δεν θα πήδαγα ούτε για να σώσω τον εαυτό μου και όλους τους συγγενείς από το εκτελεστικό απόσπασμα.ΔΡΑΜΑ.

2)Γκόμενες από DATING CLUB.
Εδώ τα πράγματα ήταν διαφορετικά.Είχα κανονίσει με κάπου 10 γκόμενες να βρεθούμε. Αυτό την περίοδο 2000-2002. Οι μισές από αυτές με έστησαν. Μου κανόνισαν ραντεβού στα οποία δεν ήρθαν ποτέ, παρόλο που κάποιες από αυτές μου είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο (κινητό) με δική τους χρέωση από αρκετά λεπτά, ως ώρες.Η πεποίθησή μου είναι ότι κάποιες έκαναν φάρσα τηλεφωνόντας από κάποιο τηλέφωνο που δεν πλήρωναν οι ίδιες και κάποιες άλλες μπορεί να ήρθαν στο ραντεβού που με είχαν στήσει αλλά επειδή δεν ήμουν ο Markus με έφτυσαν και έφυγαν. Συνάντησα ωστόσο 5 άλλες. Αυτές δεν ήταν μπάζα, αλλά ήταν όλες στόκοι.ʼτομα που είχαν πολύ ελεύθερο χρόνο και γούσταραν προφανώς να βγαίνουν με 2-3 την ημέρα για καφέ, μπας και πετύχουν κανένα Βαρδινογιάννη ή το Markus που λέγαμε. Δεν γάμησα καμία, δεν υπήρξε δεύτερη συνάντηση με καμία, δεν ξανασήκωσαν καν τηλέφωνο.

3)Γκόμενες από αγγελίες σε ΜΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ SITES (FREE).
Αυτός ο τρόπος επειδή ήταν πιο γρήγορος είχε παίξει πιο πολύ μιας και ποτέ δεν σπαταλούσα πολύ χρόνο για ιντερνετο-καμάκι. Έστελνα email σε αγγελίες  με αριθμό καρτοκινητού μου και ζητούσα τηλεφωνική επικοινωνία. Μιλούσα με όσες δέχονταν, με όσες ήθελαν ανταλλαγή email για κανένα χρόνο/δεκαετία/αιώνα δεν ξαναασχολιόμουν. Έτσι βγήκα με κάπου 50 γκόμενες το 2002. Εδώ το επίπεδο εμφάνισης ήταν καλό εώς πολύ καλό.Με τις περισσότερες βέβαια δεν έγινε τίποτε, δεν τις γάμησα , δεν ξανααπάντησαν τηλέφωνο, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να έβγαιναν με εκατοντάδες. Γάμησα δύο. Τη μία καμιά 10αριά φορές σε ένα 2μηνο και με τη δεύτερη τα είχαμε καιρό και η σχέση χάλασε από δική μου μαλακία.

4)Γκόμενες από DATING κινητών της τότε TELESTET.
Δεν ξέρω αν θυμάστε την υπηρεσία. Από εκεί είχα γνωρίσει κάπου 20 γκόμενες. Μπάζο δεν ήταν καμία. Ήταν από μέτριες εώς πολύ καλές. Πάλι δεν γάμησα καμία.Ούτε έπαιξε δεύτερο ραντεβού.

Το φαινόμενο αυτό να βγώ με κάποια και να μην ξαναβρεθούμε ή να μην απαντά καν το τηλέφωνο το είχα συναντήσει μόνο με γκόμενες που το ραντεβού είχε κανονιστεί έτσι μέσω ίντερνετ ή DATING κινητών. Όταν αντάλλαζα τηλέφωνα με γκόμενες στο άσχετο , σε παρέες , σε μπαρ/καφετέριες κτλ ποτέ δεν είχα τόσο απότομο τέλος.

Αδερφούλη σόρρυ, αλλά στατιστικά και μόνο να το μετρήσουμε, είσαι μέγας γκομενοδιώκτης
 

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
ξανα-υποκλινομαι στο κουραγιο σου να γραφεις σε συνεχειες "το επος του ιντερνετικου dating"...ομως πολυ κακο για το τιποτε- εσυ πλησιαζοντας τα 40 να ασχολεισαι και να εισαι υπερμαχος αυτου του τυπου γνωριμιας, πραγματικα με εκπλησσει...εγω θα επιμεινω απο γκαλοπ με αξιοπιστο δειγμα - εκτος απο καποιο περιστασιακο love story ειναι καθαρα χασιμο χρονου (διαβασε το ποστ του φιλου laki πιο πανω- 4 χρονια παιδευοταν ο ανθρωπος με μηδενικο αποτελεσμα). Αν εσυ παλι εισαι τοσο φοβερος ιντερνετογαμικουλας που απο μια οθονη γαμεις και δερνεις, νομιζω οτι εκτος ιντερνετ θα ζωγραφιζεις, οποτε και παλι γιατι να χανεις το χρονο σου στο νετ;;; οι χιλιαδες γκομενες εκει εξω περιμενουν τον αντρακλα!!!  ;) ;) ;)

Σου διαφεύγει ότι μέσω chat, υπάρχει πάντα η γοητεία του αγνώστου, η οποία, επιφυλάσσει, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες εκπλήξεις. Γενικά, το chat είναι καλό ως hobby, ποτέ ως εμμονή. Έτσι δεν είναι;
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
15
Πόντοι
6
Eίχε μεγάλη "πλάκα" αλλά και ενδιαφέρον στατιστικά το θέμα του προηγούμενου φίλου με το τι πέτυχε όλα αυτά τα χρόνια σε τόσες διαφορετικές προσπάθειες. Εγώ λόγω και δουλειάς αλλά και κυρίως πεποίθησης έχω να πω ένα: Ο χρόνος είναι χρήμα και άρα πολύτιμος. Δε θα σπαταλούσα ποτέ τόσες ώρες για μια τέτοια φάση (εκτός και ήταν κάτι πολύ σοβαρό αλλά όχι με αυτά τα μέσα) αλλά θα αγόραζα (δόκιμος όρος) αυτό που ήθελα, ονειρεύομαι, γουστάρω, απαιτώ από ένα ct ή ένα cg....
 

Επισκέπτης
Αδερφούλη σόρρυ, αλλά στατιστικά και μόνο να το μετρήσουμε, είσαι μέγας γκομενοδιώκτης

Τα ποσοστά ήταν τραγικά. Δεν πιστεύω ότι φταίω εγώ. Με γκόμενες που γνώριζα με "συμβατικούς" τρόπους τα πήγαινα γενικά καλά με υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι γκόμενες που γνωρίζεις μέσω ίντερνετ σε βάζουν σε χαμηλότερη κατηγορία από εκείνες που θα σου δώσουν το τηλέφωνό τους όταν το ζητήσεις στο άσχετο ή μέσω παρέας. Σε θεωρούν δηλαδή επιλογή β' κατηγορίας.Κάτι άλλο που ίσως φταίει για τα τραγικά αποτελέσματα που είχα με αυτές που βρέθηκα για καφέ μετά από ανταλλαγή τηλεφώνων μέσω ίντερνετ ίσως να είναι το ότι δεν είχε υπάρξει επικοινωνία πριν για να ξέρει ο ένας πράγματα για τον άλλο, οπότε βρέθηκα για καφέ με γκόμενες που δεν δέναμε και που αν και ωραίες εμφανισιακά (κάποιες όχι όλες) δεν ήταν οι γυναίκες που θα επέλεγα να πλησιάσω έξω αν τις είχα δει.
 

kiout

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2006
Μηνύματα
46
Like
0
Πόντοι
0
(των πιο γνωστών στο χώρο)

Μου  έχει προκύψει σαν δικτυακή γνωριμία, μια πιτσιρίκα 19,5 χρονών, φοιτητριούλα σε  πανεπιστημιακό τμήμα απομονωμένου νησιού του αιγαίου - έτσι λέει.  Που γουστάρει ώριμους, μεγάλους κλπ κλπ

Στην αρχή, εδώ και κανένα 20ήμερο, κάθε 3-4 μέρες μου έστελνε ένα μηνυματάκι μιας σειράς, στο γενικό στυλ κουβέντας.

Χτες με ανέβασε σε άλλη πίστα, μου έδωσε το όνομά της στο messenger,

Την πλακώνω λοιπόν στο chat, και της αλλάζω τα φώτα. Μου στέλει και μια φωτό της με κινητό, παρμένη από πίσω... ντυμένη με μπλουτζινάκι ωραίο μικρό κ..αράκι... αδυνατούλικο...  δεν θα το έλεγα ρωσσιδάκι-ρουμανάκι,  αλβανάκι - ελληνάκι ίσως

Και πάνω που ήρθε η κουβέντα  στις ανάγκες της,  έχει στη διάθεσή της από τους γονείς 10 ευρώ τη μέρα - αυτή εκτιμά πως χρειάζεται τουλάχιστον 30 την ημέρα, για ρούχα, καλλυντικά, γυναικολογικές ανάγκες, εξόδους κλπ  κλπ

Και πάνω στην κρίσμη στιγμή που περίμενα να ακούσω την προσφορά συνεργασίας, την πήραν στο τηλ οι γονείς της, οπότε τέλειωσε βιαστικά το chat.

Μου έκανε εντύπωση, η ταχύτητα πληκτρολόγησής της. Σαν να τα είχε έτοιμα από πριν και να τα έκανε copy & paste! Σαν να ήταν bot

Τόσο γρήγορο πληκτρολόγημα σε chat δεν έχω ξαναπετύχει. Αν δεν  ήταν κάποιες απαντήσεις που δε θα μπορούσε να της δώσει bot,
θα πίστευα πως ήταν chat bot.

Θα είναι Αθήνα σε κανένα δεκαπενθήμερο.. μένει  κοντά στην Πανεπιστημιούπολη

Btw  γυναίκα έγινε από τον οδηγό του λεωφορείου της 5ήμερης!!!! Έναν 44χρονο.

Σας θυμίζει κάτι αυτό το στόρυ;

Αν αξίζει, πόσο πρέπει να δώσει κάποιος για οικονομική ενίσχυση;

ΥΓ. Γιατί νομίζω πως στα ελληνικά sites δικτυακών γνωριμιών, πρέπει να είναι ένα δυο άτομα (υπάλληλοι ή αφεντικά τους) που φτιάχουν αρκετά εικονικά προφιλ ... και στέλνουν ένα δυο μηνυματάκια σε καθέναν τυχαίο περαστικό που εγγράφεται, για να τον σπρώξουν στο να  στέλνει sms και να γίνει gold μέλος;

Είναι μόνο δική μου σκέψη;
 

kiout

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2006
Μηνύματα
46
Like
0
Πόντοι
0
και κάτι ακόμα...
μπορούμε να δούμε την ip κάποιου που μιλάμε στο messenger; υπάρχει τρόπος; ή μόνο μέσα από ανταλλαγή e-mails ?
 

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
822
Like
9
Πόντοι
6
Φιλε αυτο το ενδεχομενο εχει περασει απο το μυαλο των περισσοτερων εδω  μεσα.Σιγουρα παντως και η ταχυτητα πληκτολογησης ενισχυει την "θεωρια συνομωσιας" που ανεφερες.
  Για να μας λυθουν λοιπον οι αποριες δεν μενει παρα να περιμενεις μεχρι η λεγαμενη να κατεβει στην Αθηνα.Ενημερωσε μας παντως  για να ξερουμε.Βεβαια η ιστορια ακουγεται 2 good 2 be true  αλλα αν ειναι αληθεια??  Δεν θα σε χαλασει καθολου απ'οτι φανταζομαι.
  Καλη τυχη παντως και καλο βολι
 

kiout

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2006
Μηνύματα
46
Like
0
Πόντοι
0
Για καθέναν που διαλύει την 4η ή 5η δεκαετία, το αποκλείει εξαρχής να είναι αλήθεια. Απλά για να περάσει την ώρα του, προσπαθεί να καταγράψει το παραμύθι σε όλη το τη διαδρομή.

Αν περιμένεις 20χρονα, μέσα από το ίντερνετ, κάτι δεν πάει καλά. 45χρονα, 50χρονα, μπορεί να σου την πέσουν... αν αυτό το δέχεσαι, τότε όλα πάνε καλά.
 

kiout

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2006
Μηνύματα
46
Like
0
Πόντοι
0
Ποιαν θα  προτιμούσες  να βοηθήσεις (με απώτερο σκοπό);
Μια 42χρονη που δεν της κολλάν τα ένσημα  ή μια 19,5χρονη που δεν την φτάνουν τα έξοδα ένδυσης-διασκέδασης; Κι η 42χρονη σου πλασσάρει το πραμύθυι, για να σε βάλει στο μαγαζί. Από τη στιγμή που θα μπεριο κάποιος στο μαγαζί, είναι ντροπή να φύγει χωρίς να αγοράσει κάτι...
 

6509

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
58
Like
0
Πόντοι
0
Την πλακώνω λοιπόν στο chat, και της αλλάζω τα φώτα. Μου στέλει και μια φωτό της με κινητό, παρμένη από πίσω

Προφανώς ΑΛΛΟΣ την φωτογράφισε απο πίσω.. Μήπως είναι όντος στημένη η κατάσταση..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom