Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
148
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Σωστός ο Pasato!

Πρέπει να το πεδεύεις με τις ώρες για να τυχει έστω και κάτι.
 

sds

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Μηνύματα
55
Like
0
Πόντοι
0
Καλά καληνύχτα. Σόρρυ κιόλας για την ειρωνία αλλα μόνο ένα παιδί ξέρω που έβγαλε γκόμενα απο το #hellas και μάλιστα απο σπόντα. Οι περισσότεροι στο #hellas (και σχεδών όλοι στο #sex) θέλουν να κάνουν χαβαλέ και πλάκα.

απο το 2000 που εχω το pc  μου, εχω βγαλει πανω απο 30 γκομενες απο chats.. απο το #hellas toy grnet sto irc ηταν πανω απο τις μισες.. αλλα θελει ορεξη, τροπο, υπομονη και.. οταν βγητε ραντεβου να σε ψιλοπανε απ την αρχη.
μου χει τυχει γκομενα απ το ελλας, να την κλικαρω για κουβεντα στις 8 το βραδυ, και στις 3:30 το πρωι να την πηδαω..

ολα γινονται..
 

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
274
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
To θέμα είναι τι να τις ρωτάς ; Οι απντήσεις τους δείχνουν πως βαριούνται που ζουν , δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους εκτός από τον πούτσο.
 

Επισκέπτης
παιδια χανετε τον χρονο σας.εχω βγει 4 ραντεβου το ενα χειροτερο απο το αλλο.....οι οραιες γκομενεσ δεν κυκλοφορουν σε τελειωμενα sites αλλα σε μπαρακια κτλ....εκει να πατε...αντε ξεκολατε και λιγο απο την οθονη

Έχει να κάνει με τη ... χώρα. Ό,τι σκατά γκόμενες θα δεις να κυκλοφορούν έξω, θα τις βρείς και σε μπαράκια και σε dating sites και στα πανηγύρια της γειτονιάς σου. Οι Ελληνίδες (αν και είμαι αρραβωνιασμένος με μια) είναι τα ίδια νούμερα παντού.

Για πες μας εσύ έχεις φάει καμία τελευταία από μπαράκι ;
 

Killer82

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
To IRC είναι εγγύηση για γαμήσια. Απλά δεν χρειάζεται να δείχνεις ότι θες να γαμήσεις ντε και καλά (το ότι το θες, μόνο εσύ το γνωρίζεις, φυσικά και η άλλη έχει την υποψία, αλλά το θέμα είναι να μην το πεις). Βοηθάει να έχεις και μια καβλοφωνή, αφού το τηλέφωνο είναι το επόμενο στάδιο. Γενικά το τηλέφωνο ξεδιαλύνει πολλά πράγματα, καταλαβαίνεις αν η γκόμενα έχει ανασφάλειες, αν είναι μπάζο (7 χρόνια εμπειρίας μιλάνε).

Αν ζητάτε μόνο γαμήσι, καλό είναι να πείτε ότι έχετε σχέση ή είστε παντρεμένοι. Κερδίζεις έδαφος έτσι και έχεις και μια καλή δικαιολογία να την φτύσεις μετά το σεξ. Επίσης μην μιλάτε με nicks που είναι κάθε μέρα εκεί μεσα. Κάνουν ευχάριστη συζήτηση μεν, αλλά είναι μπάζα συνήθως δε (γι' αυτό είναι μόνιμα εκεί). Οι καλύτερες ώρες είναι μεσημέρι - απόγευμα που μπαίνουν πολλές μουνίτσες από την δουλειά τους για να χαζολογήσουν. Επίσης, να κοιτάτε ΙΡ για να μην μιλάτε 100 ώρες με μια γκομενάρα και είναι από την Θεσ/νίκη ενώ εσείς είστε από την Κρήτη.

Τέλος, όταν έρθει μια γκόμενα και σου πει "πήδα με" κλπ, είναι 100% άντρας που κάνει πλάκα, οπότε μην χάνεις άδικα τον καιρό σου.
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.477
Κριτικές
13
Like
199
Πόντοι
6.055
ρε συναδελφε και πως θα καταλαβω απο το ιρ αν ειναι απο θεσ/νικη το μωρο? Η πολυετης μου εμπειρια δειχνει οτι οι γκομενεσ συνηθως οτι και να πεις σε γραφουν ποσο μαλλον να δωσουν τηλ,εμενα μονο μια φορα μου εκατσε καλο σκηνικο κι ας εχω καυλοφωνη!
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
15
Πόντοι
6
Διαβάζοντας το θέμα αν και δεν έχω κάνει dating επαφές μέσω νετ ομολογώ ότι είχα μια και μοναδική τέτοια φάση πριν 6 μήνες από τελείως άσχετη ιστορία. Είμαι στο σπίτι ενός συνεργάτη και φίλου ο οποίος παίζει αρκετά στο Ζοο...Είπα να παίξω και εγώ ένα σκράμπλ μιας και μου αρέσει γενικά και τυχαία πιάσαμε και συζήτηση περί ανέμων και υδάτων. Η ώρα όταν ξεκινήσαμε ήταν 20:00 και παρότι ο φίλος μου με πιέζε πια κατά τις 21:00 να βγούμε για κανένα φαγητό και βόλτα μπήκα στο τριπάκι και συνέχισα...Πράγματι σε γρήγορο ρυθμό συζήτηση με τη συζήτηση φτάσαμε να μου πει είσαι ενδιαφέρον θέλω να σε γνωρίσω ακόμα και τώρα. Η πλάκα είναι ότι η κοπελιά ήταν από Πύργο (Ηλείας) και εγώ μένω Αθήνα. Ήταν τόσο ερωτικό το κλιμα χωρίς να γίνει καμιά νύξη σε σεξ και τόσο έξυπνη η συζήτηση που αφήνω το φίλο μου και την κοπανάω για Πύργο ενώ έχουμε ανταλλάξει κινητά τηλέφωνα. Κάθε 30' περίπου μιλάμε στο τηλέφωνο και είναι και αυτή και εγώ γεμάτη αγωνία να βρεθούμε. Πρώτη φορά και μάλιστα στην ηλικία μου μπήκα σε τέτοιο τριπάκι. Φτάνοντας κοντά στην είσοδο της πόλης δίνουμε ραντεβού σε μια καφετέρια απέναντι από την εκκλησία στο Εξαρχείο για όσους ξέρουν την περιοχή. Η ώρα πλέον ήταν περίπου 01:00. Βρεθήκαμε στην αρχή κολήσαμε αρκετά, κουμπωμένη πολύ αυτή αντίθετα από το τηλέφωνο (πολύ σεξουαλική αλλά όχι πονηρή φωνή), όμορφη παρουσία χωρίς τίποτα extreme και τελικά καταλήξαμε να κάτσουμε σε ένα παγκάκι να μιλάμε μέχρι τις 03:00...Δεν έγινε τίποτα το βράδυ εκείνο. Εκλεισα δωμάτιο στο Αμαλία, δώσαμε ραντεβού για το πρωί κατά τις 10 να πιούμε ένα καφεδάκι να τα ξαναπούμε πριν φύγω πίσω. Θα τελειώσω λέγοντάς σας ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα σεξουαλικό η μόνη επαφή μας ήταν ένα πολύ γλυκό φιλί στο μάγουλο από αυτήν και μια ζεστή χειραψία. Υπάρχει όμως μια συνέχεια πλέον σήμερα:
Η κοπέλα αυτή εργάζεται μετά από δική μου πρωτοβουλία στην εταιρεία μου καθώς από τη συζήτηση ανακάλυψα ένα διαμάντι για συνεργασία με αρκετά πτυχία, γλώσσες και όρεξη για δουλειά. Την σύστησα σε ένα τμήμα της ετιαρείας μου, πέρασε άνετα τη συνέντευξη και σήμερα τηλεφωνιόμαστε στο πολύ φιλικό, καμιά φορά συναντιόμαστε και στο κυλικείο της εταιρείας αλλά τίποτα παραπάνω δε μας βγήκε.
Αληθινό και όμορφο χωρίς σεξ....απλά να είστε ο εαυτός σας...η ζωή είναι πολύπλοκη... :)
 

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
148
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Μόνο από το DNS μπορείς να μαντέψεις την Τοποθεσία της γκόμενας, εκτός και αν έχεις καταλογραφήσει όλα τα IP των ελληνικών παροχέων ανά γεωγραφική τοποθεσία, ή εκτός και αν δουλεύεις σε κάποιον γνωστό παροχέα.
 

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Μηνύματα
1.484
Κριτικές
4
Like
153
Πόντοι
16
Τα DNS ΤΗς Αθήνας αρχίζουν από 62 και 212 χωρίς αυτό να είναι απόλυτο
 

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
148
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Εμπειρικά το έχεις διαπιστώσει ή δουλεύεις σε κανένα provider?
 

sds

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Μηνύματα
55
Like
0
Πόντοι
0
To IRC είναι εγγύηση για γαμήσια. Απλά δεν χρειάζεται να δείχνεις ότι θες να γαμήσεις ντε και καλά (το ότι το θες, μόνο εσύ το γνωρίζεις, φυσικά και η άλλη έχει την υποψία, αλλά το θέμα είναι να μην το πεις). Βοηθάει να έχεις και μια καβλοφωνή, αφού το τηλέφωνο είναι το επόμενο στάδιο. Γενικά το τηλέφωνο ξεδιαλύνει πολλά πράγματα, καταλαβαίνεις αν η γκόμενα έχει ανασφάλειες, αν είναι μπάζο (7 χρόνια εμπειρίας μιλάνε).


εεετσι ακριβως μεγαλε! οσο για την γκαβλοφωνη, αυτο ναι.. με βοηθησε πολυ..

οπως και το να μην της λες μαλακιες ;-)
 

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Μηνύματα
106
Like
4
Πόντοι
1
εχτές συναντήθηκα με μια κοπέλα που γνώρισα στο gammon empire / play 65. την έψηνα κανα δύο βδομάδες τωρα γεματούλα με τεράστια βυζιά ... μάλλον είχε να γαμηθεί πολύ καιρό γιατί ήταν αχόρταγη... 3 φορές τελείωσα δεν άφησε ούτε σταγόνα να πάει χαμένη .... παρεπιπτόντος στο ίδιο "site" έχουν πέσει πολλές περιπτώσεις στην αντίληψη μου που με λίγο ψήσιμο κάτι γίνεται ... και για να είστε προετοιμασμένοι μου έχει ζαλίσει τα αρχίδια απο χτές ... πληροφοριακά να πάτε στην αίθουσα 35 εκεί μαζεύονται όλοι οι έλληνες ....
 

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα και πιθανότητες να γαμήσεις γκόμενα μέσω chat. Αν είσαι επιτήδειος και έχεις υπομονή και επιμονή, μπορεί να ξεσκιστείς και στον πούτσο.
Για να γαμήσεις γκόμενα από chat:
- πρέπει να διαθέτεις χρόνο καθημερινά. Τουλάχιστον δύο ώρες.
- πρέπει να γράφεις γρήγορα, κατά προτίμηση στα ελληνικά και ορθογραφημένα. Αυτό, πάντα εντυπωσιάζει τις γκόμενες.
- πρέπει να προσπαθείς να κεντρίσεις το ενδιαφέρον της άλλης, όποια και αν είναι, με έξυπνες ατάκες, ενδιαφέρουσες αναφορές και χιούμορ που μπορεί να φτάνει έως και τον αυτοσαρκασμό. Για να γαμήσεις γκόμενα από το chat, πρέπει να τη συναντήσεις και για να τη συναντήσεις, πρέπει να σε βρει ξεχωριστά και ενδιαφέροντα. Όποια και αν είναι?

Το «όποια και να είναι», το γράφω για δεύτερη φορά, γιατί παιδιά, κακά τα ψέματα, οι Ελληνίδες είναι συνήθως τόσο ψωνισμένες και τόσο νουμεράτζες, που ακόμη και η πιο ηλίθια, χοντρή, τριχωτή και αλλήθωρη, θέλει κάποιον με την ομορφιά του Μπραντ Πητ, τη γοητεία του Σον Κόννερυ, το πνευματικό επίπεδο του Τσόμσκυ και τα χρήματα του Μπιλ Γκέητς. Τώρα, το αν αυτή η «όποια», βγει μπάζο στη συνέχεια, μπορείτε κάλλιστα να την ξεφορτωθείτε. Αλλά μέχρι να το πάρετε χαμπάρι, θα χρειαστεί να βγείτε μαζί, έστω και για ένα καφέ.

Επιστρέφοντας στα του chatting, κοιτάξτε να βεβαιωθείτε ότι μετά από κάποιο διάστημα συνομιλίας, μιλά πλέον μαζί σας και μόνο μαζί σας. Αργοπορημένες απαντήσεις, ή συζήτηση χωρίς ειρμό, δείχνουν ότι η γκόμενα μιλά με το μισό chat. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι μιλάτε με γυναίκα και όχι με άντρα φαρσέρ, ή γκέι. Αν είναι άντρας φαρσέρ, ή γκέι, θα αποφύγουν να μιλήσουν στο τηλέφωνο. Ενδεχομένως, θα πουν κάποια ψεματούρα, συνεχίζοντας να υποκρίνονται τη γυναίκα, του τύπου «είμαι τώρα στη δουλειά και δε μπορώ να μιλήσω», «είμαι με το παιδί μου και δε γίνεται γιατί καταλαβαίνει», «κοιμάται ο άντρας μου στο διπλανό δωμάτιο» κ.ο.κ. Εσείς βέβαια, καταλαβαίνετε πώς είναι μούφα, γιατί ο κλασσικός γυναικείος πούτανος, αν θέλει να μιλήσει στο τηλέφωνο με γκόμενο, θα μιλήσει, έστω και αν χρειαστεί να πάει στην ταράτσα, ή να ρίξει στον άντρα της χάπι «υπνοστεντόν».
Αν είστε irc, και θέλετε να σιγουρευτείτε ότι εκείνη με την οποία μιλάτε, δεν είναι άντρας φαρσέρ, ή γκέι, ή κάποια γυναίκα εντελώς διαφορετική από ?κείνη που σας έχει συστηθεί, ανοίξτε ένα δεύτερο πρόγραμμα, φτιάξτε ένα δεύτερο nick και μπείτε με αυτό. Μιλήστε με το δεύτερο nick σε αυτή, ή σε «αυτή» που μιλάτε με το πρώτο πρόγραμμα που έχετε ανοίξει και προσπαθείτε να διασταυρώσετε τις πληροφορίες που έχετε πάρει αρχικά. Αν είστε γατόνια και καλοί υποκριτές, μπορεί να αποκαλύψετε σχετικά εύκολα ότι σας δουλεύουν.
Μέχρι να βρείτε τρόπο να σιγουρευτείτε ότι μιλάτε με άνθρωπο που είναι πάνω-κάτω όπως σας έχει συστηθεί, ή περιγράψει, καλό είναι να μη στείλετε φωτογραφία. Πολλώ δε μάλλον αποκαλυπτική. Υπάρχουν πολλοί/ες φαρσέρ που είναι μανιώδεις συλλέκτες φωτογραφιών, ενώ υπάρχουν πολλά αρχιδάκια που παρουσιάζονται ως γυναίκες, μιλάνε με παιδαράδες σαν και μας, υποκλέπτουν τις φωτογραφίες μας και μετά τις πλασάρουν και τις περιφέρουν ως δικές τους.

Αν ξεκαθαρίσουν όλα τα παραπάνω, επιδιώξτε τηλεφωνική επαφή. Στο τηλέφωνο φροντίστε να είστε καύλα τύποι. Ν? ακούγεστε με βαθιά, αργή φωνή, σιγουριά στο λόγο σας, σοβαροί, προστατευτικοί, ευγενικοί, αβροί. Φροντίστε να μιλήσετε για πολλή ώρα, και επιδιώξτε και δεύτερη τηλεφωνική συνομιλία, στο τέλος της οποίας θα προτείνετε συνάντηση. Για τη συνάντηση, προτιμείστε ένα διακριτικό, αλλά εξαιρετικά καλαίσθητο καφέ, που θα βολεύει ως τοποθεσία Και τους δυο σας. Όχι restaurant, διότι δε λέει να ξοδευτείτε χωρίς να έχετε γαμήσει. Θα σας πάρει και για μαλάκα, ή λιμάρη. Από την άλλη πλευρά, σας λέω να βολεύει και τους δύο σας η τοποθεσία, διότι δε λέει να πάς από Βριλήσσια στον Πειραιά και να φας στήσιμο, ή να βρεθείς μπροστά σε κάποιο σούπερ μπάζο.

Μιλώντας για μπάζο. Αν είναι έτσι, το ξεφορτώνεστε αφού έχετε πιει καφέ για μία ωρίτσα το πολύ, αν είστε μεγαλόκαρδοι, και με ένα «χάρηκα, ελπίζω να τα πούμε ξανά σύντομα». Το μπάζο, που γνωρίζει σίγουρα πόσο μπάζο είναι, θα λάβει το μήνυμα. Αν είναι του γούστου σας η γκόμενα, ψήστε την στο «μπούρου μπούρου». Να ?στε γοητευτικοί, κολακευτικοί, τολμηροί, και να προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε χωρίς όμως να φανείτε τίποτα «φιοριτούρες». Εγώ, εν αντιθέσει με άλλους συμπολεμιστές σας συνιστώ να μη δοκιμάσετε να γαμήσετε από την πρώτη φορά. Καλό είναι να καληνυχτιστείτε με κάνα γερό μπαλαμουτάκι. Αν συμβεί αυτό, τη δεύτερη φορά γαμάτε άνετα και σίγουρα. Να είστε σχεδόν βέβαοι ότι γαμάτε από την πρώτη φορά, αν αυτό γίνει σαφές στην συνομιλία σας στο chat, ή στο τηλέφωνο, ή αν η περίπτωση είναι τέτοια. Δηλαδή, μία παντρεμένη που είναι από Επαρχία, επισκέπτεται την Αθήνα και αναχωρεί γα την πόλη της το βράδυ της ίδιας ημέρας στην οποία έχετε προγραμματίσει να συναντηθείτε, έρχεται στο ραντεβού αποφασισμένη να γαμηθεί, εκτός και αν πέσει πάνω ΣΤΟ μαλάκα.

Μιλώντας για παντρεμένες. Είναι οι καλύτερες. Γαμιούνται διακριτικά και όμορφα, διότι το κάνουν σε κατάσταση παρανομίας. Επίσης, δε σου πρήζουν τα ούμπαλα με εξόδους, έρωτες, αισθήματα, αγάπες, τηλεφωνήματα, ζήλιες, σκηνές, τηλεφωνήματα, sms. Αν μία παντρεμένη κάνει κάποιο/α ή όλα τα προηγούμενα, ή σας έχει πει ψέματα και δεν είναι παντρεμένη, ή έχει αποφασίσει να χωρίσει, ή είναι psycho. Εσείς πάντως, γίνεστε άφαντοι.
Αν είστε παντρεμένοι, καλό είναι να έχετε δεύτερο κινητό, το οποίο δεν παίρνετε ποτέ σπίτι. Στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, ή στην τσάντα σε «τυφλή» θήκη. Αν είστε παντρεμένοι, επίσης κάνετε ξεκάθαρο ότι δε δέχεστε αδιακρισίες, λάθη και απαιτήσεις. Ανεξάρτητα αν είστε σε άσχημη φάση με τη γυναίκας σας, λέτε στη λεγάμενη ότι είστε καλά με τη γυναίκα σας, ότι δεν την αλλάζετε με τίποτα και ότι δε χαλάτε το γάμο σας ο κόσμος να χαλάσει. Έτσι, τα πράγματα μπαίνουν από την αρχή στη θέση τους τα πράγματα. Αν δείτε ότι κάτι τσακίζει και πάλι γίνεστε όχι απλά Λούης, αλλά Carl Lewis.
Μία ιδιαίτερη συμβουλή σε όσους είναι ελεύθεροι που δεν ψάχνουν για σχέση, ή για προοπτική σχέσης, αλλά σκέτα ? νέτα για γαμήσι, ή για όσους έχουν γκόμενες και μάλιστα ελεγκτικές. Πείτε ψέματα ότι είστε παντρεμένοι, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Αυτό βέβαια, αν είστε 20 χρόνων, είναι δύσκολο να το επικαλεστείτε. Πείτε, σε μία τέτοια περίπτωση ότι έχετε γκόμενα, δεσμό, ή αρραβωνιαστικιά. Είναι το αντίστροφο κόλπο από κάποιον που ενώ είναι παντρεμένος, το αποκρύπτει και μετά βρίσκεται θαμμένος σε δέκα μέτρα σκατά βάθος. Εσείς, και ελεύθερα πουλάκια να είστε, το παίζετε παντρεμένοι για να μην έχετε το γνωστό πρήξιμο και τις απαιτήσεις.

Όταν έρθει η στιγμή να κόψετε λάσπη οριστικά και αμετάκλητα, προφασιστείτε κάτι πολύ ρομαντικό: ότι έμεινε η υπαρκτή (ή φανταστική_ γυναίκα σας έγκυος και ότι δε μπορείτε πλέον να ζείτε διπλή ζωή, ή ότι το γαμήσι που κάνατε νιώθετε να εξελίσσεται μέσα στην ψυχή σας ως αίσθημα, και με πόνο το κόβετε μια και έξω ως γόρδιο δεσμό, για να μην πληγωθούν στο τέλος όλοι/ες. Ενδεχομένως, στο αποχαιρετιστήριο γαμήσι, η γκόμενα θα κλαίει από συγκίνηση, ενώ εσείς την ξεκωλιάζετε. Μην ξενερώσετε, δείτε το ως ανωμαλία.

Από τα chat, εκτός irc, έχω να συστήσω το zoo.gr. Προσοχή όμως! Φημολογείται έντονα και έχει δόση αληθείας, ότι τα πιο πολλά nicks είναι fake, bot-άκια δηλαδή της εταιρείας, για να γίνεται μπούγιο ότι υπάρχουν και καλά πολλοί χρήστες. Παλιά, κορυφαίο ήταν το datingclub.gr, αλλά πλέον έχει γίνει χάλια. Δε μπαίνουν καν οι administrators.
Από αγγελίες, δεν είναι σύνηθες να συμβαίνει κάτι. Πιο καλά γίνεται γνωριμία με ζωντανή συνομιλία. Επίσης, υπάρχουν πολλές αγγελίες από φαρσέρ, ή από αναποφάσιστες. Γενικά, μία αγγελία, θέλει έμπιειρο και σίγουρο μάτι, για να διαπιστώσεις αν είναι μούφα, ή όχι.

Αυτά όλα έχω να εισφέρω ως γνώσεις και εμπειρίες. Αν θυμηθώ κάτι σημαντικό επανέρχομαι. Αν έχετε απορία, γράψτε μου στο forum, ή στο mail.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν είστε περίεργοι για το αν με όλα τα παραπάνω, έχω καταφέρει να γαμήσω γκόμενες μέσω chat, σας λέω πώς
ναι, έχω γαμήσει πολλές, άλλες μέτριες και άλλες πολύ καλές.
 

ALANIARIS13

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Μηνύματα
105
Like
0
Πόντοι
1
Παρα πολύ αναλυτικό το μηνυμα σου. Εχει τυχει να μιλαω με κοπελα στο chat και ενω ολα ωραια και καλα, δεν δινει τηλ. γιατι φοβαται. Εκει τι κανεις? Εχεις μιλησει μια ωρα και τοτε θυμαται οτι δεν δινει τηλ.
 

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Αν διαβαζες προσεκτικά το αναλυτικότατο σημείωμά μου, θα καταλάβαινες πώς μάλλον επρόκειτο για μούφα, αδερφέ.
 

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Μηνύματα
106
Like
4
Πόντοι
1
και τελικά αντρέα πιστεύεις οτι αξίζει τον κόπο?
 

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Το nick μου είναι Andras, και όχι Andreas, και ναι, αξίζει τον κόπο αυτή η φάση.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
59
Πόντοι
66
Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα και πιθανότητες να γαμήσεις γκόμενα μέσω chat. ........
......παραπάνω, έχω καταφέρει να γαμήσω γκόμενες μέσω chat, σας λέω πώς ναι, έχω γαμήσει πολλές, άλλες μέτριες και άλλες πολύ καλές.
Ανδρας37Αθήνα, είσαι αυτός ο διευθυντής του Υπ. Παιδείας που έγραφε τα λυσάρια και τον παραιτήσανε?
Είσαι ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου?
Του Πολυτεχνείου ίσως?
Υποκίνομαι φίλε μου!
Θα ρωτήσω ένα φίλο εκδότη που έχω, μήπως και σε βάλει συνεταίρο!
Εύγε!
 

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Βρε σύντεκνε, αφού έχω πείρα πάνω στο αντικείμενο. Γιατί να μην τη μοιραστώ μαζί σας;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom