Νέα

Γερμανία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα PPICCASSO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εχω παθει μουνοπλακα μ αυτα που διβαζω και βλεπω στο pascha...
 

xxxtester

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
30
Like
1
Πόντοι
0
Φίλε  sas100 είδες τι παλάτι είναι το  traum-paradies και τι κοπέλες και τι υπηρεσίες προσφέρουν !
Είναι παράδεισος
Πρόσφατα άλλαξε και αφεντικά αλλά από ότι με διαβεβαιώνουν φίλοι που
Ζουν στη Γερμανία οι υπηρεσίες είναι ακριβός οι ίδιες αυτοί πηγαίνουν κάθε εβδομάδα εκεί
Α ρε τυχεροί που μένουν εκεί .
Ήταν να παω πάλι Γερμανία αλλά οι παρέα Δε μπόρεσε και τώρα ετοιμάζομε για μια μονοήμερη
Βουλγαρία σαντασκι και άλλη μια μονοήμερη πάλι κότσε ντελτσε(νεβροκοπι μεριά).
 

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Μηνύματα
153
Like
0
Πόντοι
1
Εχετε βαλθεί ολοι σας ,να μας κάνετε να αρχίσουμε τα ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ
 

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.873
Κριτικές
11
Like
6
Πόντοι
2.007
Ναι ρε μαγκα αλλα ειναι πολυ ορθολογικα οργανωμενα,τυπικα και αποστειρωμενα.Βιομηχανικο γαμισι.
 

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Μηνύματα
217
Like
3
Πόντοι
1
Ρε οι Γερμανοι στον τριτο παγκοσμιο πολεμο πηγενοφερναν τις πουτανες στα μετωπα για να γαμανε οι φανταροι ασε που αποια χωρα καταλαμβανανε την γεμιζανε μπουρδελα.Ρε οι ανθρωποι σε αυτα ειναι 200χρονια μπροστα.
 

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
321
Like
1
Πόντοι
1
καλημέρα και από εμενα όση θέλουν περισσότερες πληροφορίες για γερμανία μπορεί να μου στείλουν pm στέλνω και ali διεύθυση είναι με πολλά σπίτια.kai     σε αυτά που έστειλα είμαι πελάτης. από δευτερα έως πέμτη στοιχίζει 99€ και παρασκευή σάββατο κυριακή 120€ με "μαμισι" όσο θέλεις με διαφορετικές γκόμενες και μπουφέ και ποτά δωρεάν ας το διάβαση κάποιος.στα περισσότερα έρχονται το σάββατο και γνωστες  πορνοστάρ,με "μαμισι" και μαζί τους. διαβάστε για περισσότερα και εδώ είμαι και εγώ.
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ρε οι Γερμανοι στον τριτο παγκοσμιο πολεμο πηγενοφερναν τις πουτανες στα μετωπα για να γαμανε οι φανταροι ασε που αποια χωρα καταλαμβανανε την γεμιζανε μπουρδελα.Ρε οι ανθρωποι σε αυτα ειναι 200χρονια μπροστα.

Και εσύ είσαι μερικά χρόνια μπροστά, γιατί τρίτος παγκόσμιος πόλεμος δεν έγινε ακόμα. Προσεχώς . .
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Ναι η αλήθεια είναι ότι τρίτος παγκόσμιος δεν έχει γίνει ακόμα

Προφανώς πρόκειται για ένα προφητικό ποστ

Παρακαλώ να καταγραφεί η πληροφορία

Ζούμε ιστορικές στιγμές
 

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
18
Πόντοι
6
...το μελλον
      χτιζεται
        καπου
          μεταξυ
            Ρωσιας
              και
              Γερμανιας
Με δυο Εβραιους στην κορυφη...
 

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Μηνύματα
455
Κριτικές
17
Like
959
Πόντοι
5.140
Σε λίγο καιρό θα στέλνουμε το καυλί μας ταχυδρομικά να γαμάει ... Α ρε Γερμανέ πόσο μπροστά είσαι !!! Αλήθεια το Μινιόν αν το κάναμε τέτοιο πολυκατάστημα με πουτάνες λέτε να γινόταν φασαρία?
 

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
909
Κριτικές
46
Like
537
Πόντοι
7.065
Σε λίγο καιρό θα στέλνουμε το καυλί μας ταχυδρομικά να γαμάει ... Α ρε Γερμανέ πόσο μπροστά είσαι !!! Αλήθεια το Μινιόν αν το κάναμε τέτοιο πολυκατάστημα με πουτάνες λέτε να γινόταν φασαρία?
απο τη μια θα σου ερχοταν η κυρια λουκα με κατι σταυρους τομαχωκ(απο αυτος που σου δινουν μια στο δοξα πατρι και κατω)και θα σε αρχιζε στις καταρες και στα κλωτσομπουνιδια και απο την αλλη κατι κουλτουριαρηδες αποχρωσης ροζ που μενουν προς εκαλη πλευρα,και θα ελεγαν ποσο κακο συστημα ειναι ο καπιταλισμος.αστα φιλε στο γιουνανισταν βρισκομαστε.μηπως θυμασαι κατι γερμανοι που αρχες δεκαετιας 90εκαναν μια γαμω τις προσπαθεις για πιπ σοου ,χωρια οτι τα εχωσαν χοντρα,ποσο γρηγορα τους το εκλεισαν και ποσα εχασαν?επενδυει μετα ο αλλος αμα ξερει ολα αυτα?ο επιχειρηματιας θελει ξεκαθαρους νομους και σταθεροτητα για να τα χωσει.δεν τα εχει?θα παει να τα χωσει σε ενα αλλο μερος.και ετσι εσυ και εγω σε 20χρονια απο τωρα ,και ενω οι αλλοι θα εχουν προχωρησει αλλα 200 χρονια μπροστα,θα παραπονιομαστε οτι τα δωματια ειναι χωρις χαρτι υγειας,και ο νιπτηρας στα δωματια ειναι βουλωμενος
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.898
Πόντοι
366
Ανταπόκριση από Αμβούργο.

Έχει την φήμη της δεύτερης καλλίτερης RLD της Ευρώπης. Παληό λιμάνι, που γνώρισε δόξες από την εποχή της Χανσεατικής Ένωσης.

Η δράση είναι σε διάφορες περιοχές από τις οποίες η φημισμένη είναι ο δρόμος Reeperbahn στην γειτονιά St Pauli (Άγιος Παύλος,δηλαδή). Κυρίως έχει Sex Shops και μερικά στριπτιζάδικα /sex shows τα οποία είναι πιασοκωλάδικα για αμερικανάκια και άλλους ηλίθιους τουρίστες.

Μεγάλο μπουρδέλο με τρείς ορόφους είναι το Paradise στο 170 της Reeperbahn. Κάθονται μπροστά από τα δωματιάκια τους και εσύ περνάς και τις βλέπεις. Καλή ποιότητα,service ξεπέτα.

Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με το Reeperbahn. Το Άμστερνταμ έχει σαφώς καλλίτερη ατμόσφαιρα, περισσότερη ποικιλία.

Υπάρχουν και 2-3 άλλες περιοχές με ενδιαφέρον αλλά δεν πήγα.

Εκεί όμως που υπάρχει πολύ μεγάλη προσφορά είναι αυτές που δέχονται στο σπίτι:

Επίσης παίζουν πολλά σπίτια με 2-3 γκόμενες τα οποία οργανώνουν διάφορα πάρτυ. Εγώ πήγα σε αυτό:

Ένα σπίτι 4 δωματίων με 8-9 τάνες, όλες Γερμανίδες που κάνουν τα πάντα. Οι τιμές πολύ καλές, 90 Ευρώ για μία ώρα, 140 για δύο ώρες, 180 για 3, 300 για όλη την ημέρα.
Αυτό βασικά σημαίνει ότι για το διάστημα που είσαι μέσα πηδάς όποια θέλεις, όσες φορές θέλεις (εφόσον βέβαια είναι διαθέσιμη ή την παρτουζώνεις). Βασικά ο μόνος περιορισμός είναι οι δυνάμεις σου, δηλαδή πόσα μπορείς να ρίξεις μέσα σε μία μέρα;
Ενδιάμεσα τρως από τον μπουφέ κλπ.

Πολύς κόσμος, καμιά 10αριά άνδρες που έμπαιναν, πηδούσαν και έφευγαν.
Αν δεν σε ενδιαφέρει να πηδάς μαζί με 5-6 Γερμαναράδες και άλλους τόσους να σε βλέπουν, τότε είσαι οκ.

Εντάξει οι γκόμενες δεν είναι πρώτες, αλλά κάνουν όλες τις υπηρεσίες που διαφημίζουν. Βαριέσαι να βλέπεις να τις χύνουν στο στόμα.

Λίγα γερμανικά είναι απαραίτητα γιατί καμία δεν μιλάει Αγγλικά της προκοπής(συνηθισμένη κατάσταση στην Γερμανία). Επίσης πιθανόν χρειάζεται να έχεις και το δικό σου μέσο μετακίνησης. Το ταξί δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό (+30% από εδώ) αλλά δεν γίνεται να κινείσαι συνέχεια με ταξί.

Γενικά καλή φάση και το καλλίτερο: στον μπουφέ είχε και τάπερ με κεφτεδάκια. Δεν κάνω πλάκα...
 

Bigcockgeorge

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Μηνύματα
17
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές παραθέτω την εμπειρία μου, βρέθηκα την προηγούμενη τετάρτη στην Φρανκφούρτη. Ειχα διαβάσει και ήμουν έτοιμος για Palace ή Oase, δυστυχώς όμως ο επί χρόνια συνεργάτης μου μένει στο Hanau και είχε την ιδέα να μου κλείσει εκεί. Τέλος πάντων επειδή έχω το θάρος του εξήγησα ότι θελω να πάω Φρανκφούρτη και μου απαντάει "έχουμε και εδώ το FKK Atlantik" πήγαινε σήμερα και αν δεν σου αρέσει πας αύριο Φρανκφούρτη. Πήγα λοιπόν στο κλαμπ και ξεκινάω την περιγραφή
Club: διόρωφο περίπου 250τμ ανα όροφο, ισόγειο μπαρ-μπουφές, αποδυτήρια-ντουζ, αίθουσα προβολής με τσόντες όλων των ειδών και στον χώρο 4 TV που οι 2 έδειχναν σπορ και οι άλλες δύο τσόντα. Πρώτος όροφος δωμάτια, καπνιστήριο (δυστυχώς το κάπνισμα απαγορεύεται σε άλλους κοινούς χώρους, ευτυχώς στα δωμάτια επιτρέπεται) και ένας μεγάλος χώρος με σάουνα, ντουζ, jakusi, κρεβάτι για μασάζ και 6 κρεβάτια για όργια.
Παροχές: είσοδος 55euro με φαγητό και ελέυθερα ποτα χωρίς αλκοόλ ή 8euro για long-drink και 4 για short, κοπέλες 50euro μισή ώρα, 100euro μια ώρα, extra μετά από συμφωνία. Σου δίνουν ένα κλειδί που είναι για ντουλάπι και safe και σου περνάνε μια κορδέλα στο χέρι.
Πρώτη μέρα (διάρκεια 5 ώρες) η ρεσεψιονιστ Μπεάτε μια μελαχρινή πολύ όμορφη 45άρα με τεράστιο στήθος μου τα εξήγησε πολύ καλά, πήγα μέσα γδυθηκα πλήθυκα φόρεσα ένα μπουρνούζι παντόφλες και μπήκα στο κλάμπ όπου υπήρχαν καμιά 25 γυναίκες που κυκλοφορούσαν ολόγυμνες.
Πρώτη κοπέλα που πήρα η Φερνάντα καστανόξανθη, 1,70 μεγάλα σιλικονάτα βυζιά προστυχόφατσα Τουρκάλα. Της ζήτησα σεξ να χύσω στο προσωπο και στόμα και να καταπιεί μου ζήτησε 50+30 και δεν δέχτηκα να καταπιεί. Δέχθηκα και ανεβήκαμε στο δωμάτιο εκεί ξεκίνησαν τα γλωσσόφιλα δάκτυλα παντού και τσιμπούκι άψογο, στην συνέχεια μου έβαλε καπότα και την πήρα στα τέσσερα με πολλές φωνές και συμετοχή στο δεκάλεπτο περίπου μου φώναξε ότι χύνει. Για να μην χύσω τον έβγαλα και τον ακούμπησα στον κώλο της, γύρισε με κοίταξε και με ρώτησε "θες και από εκεί?", "ναι", "πάρε με στον κάνω δώρο" ενώ παράλληλα ακούμπησε το κεφάλι της στο κρεβάτι και σήκωσε τον κώλο της ψηλά για να ανοίξει, όπως καταλαβαίνετε κατακαύλωσα τον έχωσα βαθιά μέσα και άρχισα να την σκίζω με όλη μου τη δύναμη, μετά από καμιά δεκαριά σπρωξίματα τραβήχτηκε και μου είπε "συγνώμη δεν μπορώ άλλο με πονάς γιατι το έχω κάνει άλλες 5 φορές απο κει, σήμερα όλοι ήθελαν τον κώλο μου και τώρα πονάω συγνώμη", "δεν πειράζει έτσι ή αλλιώς θα έβγαινα γιατί θέλω να σε χύσω". Με σήκωσε όρθιο γονάτισε μπροστά μου έβγαλε την καπότα και ρώτησε "που θες?", "αφού δεν καταπίνεις στο πρόσωπο αλλά κράτα και το στόμα σου ανοικτό" με πήρε βαθιά και ξεκίνησα να χύνω στο στόμα της, προσπάθησα να της τραβήξω το κεφάλι αλλά δεν κουνήθηκε ούτε χιλιοστό. Αφού τελείωσα γύρισε με κοίταξε και μου είπε "τώρα που τα κατάπια ελπίζω να είσαι ευχαριστημένος, ήταν πολλά και πικρά αλλά τα ήθελα". Εκανα ένα ντουζάκι καπνίσαμε ένα τσιγάρο και ετοιμάστηκα να φύγω αλλά μου είπε "αν αντέχεις προλαβαίνω να τα πιώ άλλη μια φορά" έτσι και έγινε μόνο που το σχόλιο αυτή την φορά ήταν "λιγότερα αλλά πιο νοστιμα, δεν χρειάζετια να φάω τίποτε άλλο  απόψε". Κατεβήκαμε κάτω πήγαμε στο safe της έδωσα 100, με φίλησε και μου είπε "ελπίζω την επόμενη φορά να είναι πιο καλά, σήμερα είμαι κουρασμένη, πάντως μην ντραπείς να μου ζητήσεις ότι θες, το πολύ πολύ να πω όχι και ίσως στο τέλος να το κάνω όπως έγινε και σήμερα". Τα σχόλια δικά σας. Την ίδια μέρα πήρα μια μαυρούλα την Αγκνες (συμφωνία 50, δύο φορές και τα κατάπωση, τελικά την πήρα μόνο μία) και μια Πολωνέζα μελαχρινή με πολύ μεγάλο βυζί που την πήρα για 30 όρθια μέσα στην σάουνα. Προσοχή εάν πάτε να κάνετε την συμφωνία πρίν και όχι στο δωμάτιο, η Αγκνες ζητούσε 50+40 και όταν αρνήθηκα δέχτηκε με 50.
Δεύτερη μέρα (διάρκεια 4 ώρες) ρώτησα τη Μπεάτε αν μπορώ να την πάρω μου απάντησε γελώντας "εγώ είμαι ρεσεψιονίστ", απάντησα "κρίμα γιατί είσαι πολύ όμορφη", η Φερνάντα είχε ρεπό. Καθόμουν σε έναν καναπέ και έπινα ποτό ήρθε η Αγκνες κάθισε δίπλα μου, έβαλε το χέρι κάτω από το μπουρνούζι και άρχισε να μου τον παίζει της ζήτησα και κώλο με τα 50 αλλά δεν δέχτηκε και κλείσαμε για μια ώρα και 100. Πήγαμε επάνω την πήρα δυό φορές ο κώλος της ήταν απίστευτα σφικτός, τα κατάπιε και τις δύο φορές την πρώτη μέσα από την καπότα και μου έκανε και μασαζ στην πλάτη κατά την διάρκεια του οποίου μου έγλειψε τον κώλο. Πήρα για 50 μια άλλη Πολωνέζα ξανθιά με τεράστιο βυζί η οποία δεν έκανε τίποτε άλλο εκτός από φυσιολογικό και αυτό αγγαρία τουλάχιστον ευχαριστήθηκα βυζι.
Τότε έγινε το απίστευτο, ήμουν στο καπνιστήριο όταν άνοιξε η πόρτα και η Μπεάτε μου είπε "έρχεστε μαζί μου σας παρακαλώ". Την προηγούμενη ημέρα με τον ίδιο τρόπο είχε βγάλει έξω από το κλάμπ έναν τύπο ψιλομεθυσμένο. Με οδήγησε στο τελευταίο δωμάτιο του διαδρόμου, κλείδωσε άνοιξε το πουκαμισό της, πέταξε τις όμορφες βυζάρες της έξω από το σουτιέν γονάτισε και με πήρε στο στόμα, προσπάθησα να της βγάλω το πουκάμισο αλλά αρνήθηκε και μου είπε "μόνο αυτό". Ηταν απίθανη, το καλλίτερο τσιμπούκι εδώ και χρόνια, δεν άφησε σημείο να μην το γλύψει και σταγόνα να μην την καταπιεί. Οταν τελειώσαμε έφυγε χωρίς να πει κουβέντα. Οταν έφυγα είχε αλλάξει η ρεσεψιονίστ.
Ετσι πέρασα δύο θαυμάσιες ημέρες στο FKK Atlantik, οι κοπέλες δεν είναι μοντέλα αλλά έχει για όλα τα γούστα και είναι αρκετά πρόθυμες, το κακό είναι ότι δεν μιλούν καλά Αγγλικά (μερικές καθόλου)έτσι τουλάχιστον τις βασικές λέξεις καλό είναι να τις ξέρετε σε Γερμανικά και Ιταλικά, υπάρχουν μόνο μία ή δύο Γερμανίδες όλες οι υπόλοιπες είναι του πρώην Ανατολικού τέλος αποφύγετε τις Πολωνέζες είναι όμορφες και βυζαρούδες αλλά πολύ ψυχρές.
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε Bigcockgeorge, και γαμω τις αναφορες !!!!  :thumbsup: :thumbsup:

γαμω την ατυχια μου..  :headbang: :headbang:

αυτα πρεπει να τα διαβαζει κανεις οταν βρισκεται στη γερμανια και μπορει να τα αγγιξει..
 

Επισκέπτης
φιλε Bigcockgeorge, και γαμω τις αναφορες !!!!  :thumbsup: :thumbsup:

γαμω την ατυχια μου..  :headbang: :headbang:

αυτα πρεπει να τα διαβαζει κανεις οταν βρισκεται στη γερμανια και μπορει να τα αγγιξει..
η αναφορα του φιλου Bigcockgeorge εκτος απο εκτενης,επιβεβαιωνω οτι ειναι αληθινη αφου αναλογη εμπειρια ειχα & εγω στην γερμανια το καλοκαιρι του 79 παρακαλω..σκεψου τι θα γινεται μετα απο 28 χρονια..γαμω την συντηρητικουρα που μας διακατεχει σαν λαο..αντε να δουμε ποτε επιτελους θα ζησουμε & εδω τετοια μεγαλεια..
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.968
Πόντοι
6.955
Θα μαι Μόναχο 19-24. Καμμιά ιδέα;
Δεν μπορούμε να διαθέσουμε πολλά.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom