Νέα

ευτυχως που δεν την πηδαει ο αντρας της και την βρηκα εγω

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Plasido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
2.577
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
το θεμα ειναι να εχει αντρα και να την πηδας και εσυ :rockon:
 

cmos

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Μηνύματα
25
Like
0
Πόντοι
0
ολα ξεκινησαν τελειως τυχαια, ετσι οπως ερχονται τα καλυτερα, ηταν πολυ μονη αν και παντρεμενη, προβληματισμενη και σκεφτικη και δεν αφηνε πολλα περιθωρια για προσεγκυση, οι συγκυριες βοηθησαν και ηρθαμε σιγα σιγα κοντα, πρωτα φιλικα, και αργοτερα εγινε δικη μου, ειναι η κοπελλα μου σημερα (τρελλο ε ? λεω η κοπελλα μου και ανηκειι σε αλλον) την λατρευω, ειναι οτι ζηταει καθε αρσενικο. Αυτο που με κανει και τρελλαινομαι ειναι ο λογος που ειμαστε μαζι, εκεινη με θελει σεξουαλικα (με τρελλα) καλο αυτο .... αλλα δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι με αγαπαει, ειναι ερωτευμενη μαζι μου και μου το δειχνει αλλα δεν ειμαι σιγουρος για πιο βαθια. Εγω την αγαπω και την θελω αποκλειστικα δικη μου. Δεν χωριζει τον αντρα της, μου εκμυστηρευτηκε μετα απο πολυ καιρο οτι αυτος ο αντε να μην πω δεν εχει καμμια επαφη μαζι της, της φερεται σαν μπαμπας, και δεν μπορει να ελεγξει τις κινησεις του γιατι ολο λειπει "για δουλεια" . Σιγουρα εχει αλλη αλλα πως το αποδεικνυεις, και ειδικα αν ξερω οτι θα την πληγωσω. Δεν θελει να το συζηταμε αυτο το θεμα αποφευγει και δεν ειμαι σιγουρος για το λογο ακριβως. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν τον χωριζει, εχει ενα παιδι βεβαια (πως εγινε ) και αυτο ειναι ενα θεμα, αλλα ποιος καθεται σε ενα γαμο μονο για αυτο, οικονομικο προβλημα δεν εχει, βοηθεια εχει, τι να πω. Σημαντικο και καθολου αμελητεο, το κρεββατι μαζι της ειναι απολαυση, εχω ξεχασει το ονομα μου, οπως και καθε γκομενα που ειχα ποτε, δεν εχω καν διαθεση να κοιταξω. Βεβαια βοηθαει σε ολο αυτο και το στερητικο συνδρομο, δεν την βλεπω οποτε θελω, αλλα οποτε μπορει, δεν περασαμε τις γιορτες μαζι, δεν μπορουμε να φυγουμε Σ/Κ κ.λ.π. Φανταζεστε τι γινεται καθε φορα που συναντιωμαστε, αρκετα συχνα μπορω να πω, συνηθως μεσοβδομαδα παντα λογω συζυγου. Οταν εκεινος λειπει και κατι τριημερα και κατι Σ/Κ εξτρα ε τοτε κανω παρτυ. Εγω δεν εχω παιδια και νομιζω οτι αν ποτε χωρισει και ειμαστε μαζι, το παιδι δεν θα ειναι προβλημα για μενα. Ετσι μου ερχεται να τον πιασω και να του μιλησω, (να δω την αντιδραση του του μ.....κα, αλλα νομιζω οτι το μωρο μου τον φοβαται, (περισσοτερο απο το κανονικο), ενταξει λεω χαζομαρες, ειναι δικο της θεμα αλλα ποσο μπορω να περιμενω ρε παιδια, ποσο θα αντεξω

Φιλε μου να ξερεις μονο ενας που εχει ερθει στη φαση σου μπορει να σε καταλαβει...
Οι περιπτωσεις με παντρεμενες ειναι οντως δυσκολες...
Απο τη μικρη εμπειρια μου, ειναι καλυτερα απο την αρχη να μην μπλεκεις σε τετοιες περιπτωσεις.(αν μπορεις)
Αυτες οι περιπτωσεις ειναι να τις βλεπεις κανεις ΜΟΝΟ για το sex.ΟΜΩΣ εισαι ανθρωπος,ειναι βιολογια κ δεν ειναι στη βουληση σου,μπορει να κολλησεις..."παρασυρεσε" και τοτε η ζωη σου μπορει να γινει κολαση.
Και αντε να μην υπαρχει παιδι(ευτηχως στη περιπτωση μου δεν υπηρχε),οταν υπαρχει εκει γινετε ακατορθωτο,και μετα το ψυχολογικος κοστος θα σου ειναι δυσβασταχτο.

Σου ευχομε ολοψυχα,οσο πιο γρηγορα να γνωρισεις κατι αλλο,πολυ δυνατο,ωστε να μπορεσεις πιο ευκολα,να ξεφυγεις.
Και αυτο κυριως γιατι η τυπισσα εχει παιδι,ειναι μαλακια αυτο...δες καθαρα!ξεκολλα!












 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom