Νέα

Χύσιμο απο τον πρωκτό!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nmakis19868686
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Μηνύματα
5.867
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
17. Μπορεί μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό με πρωκτικό σεξ;

Η απάντηση είναι «ναι», βεβαίως και μπορεί να φτάσει. Ο πρωκτός ο ίδιος όμως δεν έχει οργασμική κορύφωση. Ο πρωκτός έχει νευρικές απολήξεις και στα δύο φύλα, δηλαδή μπορεί να φέρει οργασμό και στα δύο φύλα. Όταν τώρα μια γυναίκα νιώθει ηδονή, καθώς διεγείρεται διαμέσου του πρωκτού, η οργασμική της κορύφωση είναι αντανακλαστικού τύπου: μεταδίδεται νευρογενώς από την περιοχή του πρωκτού στην κλειτορίδα ή τον κόλπο.


Θανος Ασκητης
 

linos70

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2005
Μηνύματα
64
Like
0
Πόντοι
0
Ο Λίλας τι γνώμη έχει για το θέμα?
 
Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Μηνύματα
1.434
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

Συνημμένα

  • big-asfaltostrosi.jpg
    big-asfaltostrosi.jpg
    248,5 KB · Εμφανίσεις: 21

Nodas Thess

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Μηνύματα
20
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Οκ, αφού τελείωσε η πλάκα, ας μιλήσουμε και σοβαρά.


Όταν μίλησε ο makis19868686 -αν κατάλαβα καλά- ρώτησε για το χύσιμο από τον πρωκτό, ρωτώντας αν είναι δυνατόν να βγάζει υγρά από τον πρωκτό, κάτι ανάλογο με την εκσπερμάτωση ή το squirting που συμβαίνει με τις γυναίκες.

Το squirting κάτι το αμφιλεγόμενο. Οι γυναίκες μπορούν να έχουν κάτι ανάλογο με την εκσπερμάτωση -όχι όλες- αλλά η ποσότητα δεν μπορεί να είναι αυτή που βλέπεις σε κάποιες ταινίες (αυτό πρέπει να είναι ούρα...). Σταγόνες περισσότερο, παρά συνεχόμενος πίδακας δύο λεπτών...

Ο πρωκτός έχει αδένες που βγάζουν μια μικρή ποσότητα υγρών αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι αρκετή για να μην χρειάζεσαι λιπαντικό ή για να έχει κάτι ανάλογο του squirting ή της εκσπερμάτωσης. Το Ορθό (το τελευταίο κομμάτι του εντέρου, τα τελευταία 15-20 εκατοστά πριν από τον πρωκτό) όπως και το υπόλοιπο έντερο, σαν δουλειά έχει να απορροφάει τα υγρά που βρίσκονται στον χυλό (το απότέλεσμα της πέψης του λεπτού εντέρου και του στομαχιού) σχηματίζοντας τα γνωστά σε όλους μας κόπρανα. Βασικά είναι μια αντλία απορρόφησης, πράγμα που εξηγεί και το γιατί μεταδίδεται τόσο εύκολα το ΑIDS με το πρωκτικό σεξ.

Το φυσιολογικό είναι το ορθό να μην έχει καθόλου υγρά. Σε αντίθετη περίπτωση το ονομάζουμε διάρροια.

Αυτό δεν σημαίνει πως το έντερο είναι στεγνό. Πάνω στην επιφάνεια του έχει ένα στρώμα βλέννας που σαν σκοπό έχει να προστατέψει το έντερο. Αυτή η βλέννα μπορεί να παράγεται σε μεγάλη ποσότητα και να δημιουργεί (σε κάποιους, όπως ίσως στον Μάκη) την αίσθηση πως "χύνουν" από τον πρωκτό. Αλλά είναι μόνο βλέννα. Ίσως να δίνει και λίπανση.

Αυτή η βλέννα είναι που καλύπτει και προστατεύει το εσωτερικό επιθήλιο του εντέρου και είναι και ο λόγος που καλό είναι, αν ετοιμάζεσαι να κάνεις παθητικό πρωκτικό σεξ και συνηθίζεις να κάνεις κλύσμα, να το κάνεις 2-3-4 ώρες πριν από το σεξ και όχι 30 λεπτά πριν, για να δώσεις τον χρόνο να ξανασχηματιστεί το στρώμα βλέννας, που ξεπλένεται με το κλύσμα.

Τώρα για αυτούς που αναφέρθηκαν στον πρωκτικό οργασμό, μπερδέυοντας το "χύσιμο" με τον οργασμό, αυτό είναι μια συζήτηση που πάει εκτός θέματος. Όποιος θέλει ανοίγει τόπικ.
 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
]Hρθε και η επιστομονικη αναλυση.
Μακη αγορι μου χυνεις βλεννα.  :tooth:






τρέχει στις ασφαλτοστρώσεις τύπε  :thumbsup:
Οι Ρομα κλεβουν καλωδια ο Λιλας κλεβει κωνους. Και αναρωτιουνται στα εργα ποιος να τους κλεβει τους κωνους και τι να τους κανει. Που να καταλαβουν τα ατομα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom