Το ξέρεις καλύτερα από μένα πως οι μπουρδελιάρηδες είναι υποψιασμένοι. Αυτοί δε που ρωτούν για αυταρχικο ακόμα πιο πολύ. Την ξέρουν την πιάτσα.
Μη φοβάσαι, δε θα έσωζες κανα παιδάκι που πήγαινε πρώτη φορά σε στούντιο και θα έπεφτε σε τρανς το καημένο.
Αλλωστε ξέρεις πόσες τρανς δουλεύουν σε στουντιο στην Αθήνα? Μπορείς να μου πεις με βεβαιότητα? Απλά η Αντζελα βγήκε και το είπε εδω. Επιλογή της. Οπως επιλογή είναι και οποιασδήποτε άλλης τρανς να μη το κοινοποιεί (αφού δεν την αναγκάζει κάποιος νόμος να το γράφει στο μενου).
Τέλος πάντων θα είχα εγώ την ευθυνη να τα ακούσω το παιδι που ρωτησε. Και πολλοί με έχουν ρωτήσει με πμ διάφορα πράγματα.. μέχρι τώρα "παλιομαλακα" δε με έχουν πει.
Αυτοι που ασχολούνται με εμμονή μαζί μου είναι ο kaviros, o μαρουλιας, ο bakalhs πιο παλιά... αλλά όχι για πληροφορίες...για να ειρωνευτούν και να κοροϊδέψουν...
saruman, έχεις καταλάβει προφανώς ότι τα σεξουαλικά μας γούστα διαφέρουν όσο το μαύρο με το άσπρο. Και δεν διαφέρουμε μόνο εκεί αλλά και σε θέματα στο πως αντιλαμβανόμαστε τη θρησκεία και την κοινωνία. Παρόλα αυτά δεν σε έχω κοροϊδέψει ποτέ! Σε έχω προκαλέσει σε διαμάχες με επιχειρήματα για τη θρησκεία, για τα στούντιο και τα μπουρδέλα κλπ. Ακόμα και περί σεξ, αν δεις στην κριτική σου για την Αλιόνα, σε συνεχάρηκα.
Τώρα αυτά που λες εδώ μου φαίνονται σαν χαζομάρες μικρού παιδιού που εμμένει στην άποψή του για να μην παραδεχτεί ότι κάνει λάθος.
Φυσικά και δική σου ευθύνη ήταν αν γυρνούσε ο άλλος και σε έβριζε ως παλιομαλάκα. Και; Αυτό έχει σημασία; Εγώ είδα μια παράλειψη και την διόρθωσα. Πιστεύεις πραγματικά ότι αν αναφερόσουν ως γυναίκα σε άλλη τρανσέξουαλ πέραν της Άντζελας, δεν θα έκανα το ίδιο;
Φυσικά και θα το έκανα, γιατί όσο δικαίωμα έχουν αυτές από το νόμο να κρύβουν την ιδιότητά τους, τόσο δικαίωμα έχουμε εμείς να γνωρίζουμε την αλήθεια.
Δεν γουστάρω να πηγαίνω ούτε με άντρες, ούτε με transexual. Τιμή μου και καμάρι μου! Έχω κοντέψει να την πατήσω με transexual και ξέρω το συναίσθημα που νιώθουν όσοι έχουν τις ίδιες σεξουαλικές προτιμήσεις μ' εμένα. Για δες στις κριτικές για το Ιάσωνος 30Α που κάποιοι συναγωνιστές την πάτησαν. Είναι άσχημο, κι ας μην το νιώθεις, πίστεψέ το. Αυτοί που την έπαθαν, δεν πήγαν πρώτη φορά στα μπουρδέλα. Εγώ που παραλίγο να την πάθω, πάω στα μπουρδέλα εδώ και 16 χρόνια. Μη μου λες λοιπόν ότι ο τύπος δεν θα πήγαινε πρώτη φορά σε στούντιο το καημένο.
Προσωπικά, θέλω να γνωρίζω ποιες είναι transexual και ποιες γυναίκες και αναλόγως ενημερώνω (δες τις ενημερώσεις μου στα μπουρδέλα να καταλάβεις τι εννοώ).
Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν, που ενημερώνω αν η τάδε κάνει πρωκτικό ή απλό πρόγραμμα, αν είναι χοντρή ή γριά κλπ κλπ. έτσι ενημερώνω και για το αν είναι transexual ή γυναίκα. Πολλούς, μα πάρα πολλούς τους ενδιαφέρει.
Εγώ λοιπόν, έκανα την επισήμανση και δέχθηκα μια ξεδιάντροπη προσβλητική επίθεση, όπου κατηγορήθηκα ως ανώμαλος και άρρωστος επειδή πάω στα φθηνά μπουρδελάκια. Το διαννοείσαι αυτό;
Και αντί να κάνεις έστω μια νύξη γι' αυτό κάθεσαι και με κατηγορείς με σεντόνια προσπαθώντας να αναλύσεις κάτι που δεν χρειάζεται ούτε δυο γραμμές ανάλυση.